Crysis na visti 32 i xp-u

poruka: 4
|
čitano: 927
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo ne želim pokretati nikakav flame, znam da je bilo dosta tema vista vs xp i o crysisu.

Nije mi namjera blatiti ili veličati bilo koji OS.

Mene samo zanima odgovor na moje pitanje.

Naime instalirao sam Warhead na Vistu i Xp.

Na Visti su gamer postavke, 2xAA i igra radi gore nego na XP sa istim postavkama i 8xAA.

Sad u čemu je problem? Čuo sam da visti sa crysisom radi problem famozni vsync koji nije dobro implementiran.

Xp je sa SP2 a vista SP1, driveri najnoviji, tek instalirani OS-ovi.

Da vas čujem?

Inače AA puno utječe na perfomanse, kad sam prelazio Crysis sve sam na xp prošao sa 8xAA jedino kad je bio snijeg sam morao smanjiti na 4x.

Komponente ako trebaju:

Intel Core 2 8500

Radeon hd 4870

4 GB DDR2 Corsair

650W Corsair

EP45 DSR3 Gigabyte

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2008 17:03 (Ormuz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Crysis 64 je meni na 1920x1200 išao bolje na Visti 64 nego Crysis 32 na XP-u 32 i to za nekih 10FPS više.

Za Warhead ne znam, ima nekih bugova ili sama igra ili driveri, jer ponekad imam 35FPS na identičnom sejvu na kojem ponekad imam 18FPS. Testirao.. potpuno random.

Dakle, vrlo je moguće da se radi o nekakvom bugu.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Normalno da ti radi sporije kad se kod Viste pokrene DX10 neovisno o postavkama.Odi u folder od Crysisa i na Visti pokreni igru u DX9 pa buš imal iste performanse.

Pogledaj sa RivaTunerom i videl buš da ti se na Visti koristi DX10 a na XP DX9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U shortcut neka doda -dx9

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice