Možeš ti ali ja nemogu. Skillovi su mi 0,5 ; 1,25 ; 2,5.
Pa baš gledam, kak su tolike razlike u plaću za skillove... Kod nas nikad nisu bile tolike razlike... E da mi je preselit se u Ameriku... A još je tamo i hardver jeftin...
Pa baš gledam, kak su tolike razlike u plaću za skillove... Kod nas nikad nisu bile tolike razlike... E da mi je preselit se u Ameriku... A još je tamo i hardver jeftin...
hehe..pa preseli se u eAmeriku ! :D
Evo i ja počeh igrati,pa jel bi mi neko mogo objasnit šta da napravim prvo?
I zovem se doctor_crash tamo.....
Evo ljudi, počeo trening rat... Izvrsna prilika za dizanje wellnessa...
q2 oruzje za 0,3 golda prodajem q2 weapon for 0,3 gold selling
Što znači to q1,q2,q3,q4?
Što znači to q1,q2,q3,q4?
Q=quality, tj level kvalitete.
aha,hvala.
Evo i ja počeh igrati,pa jel bi mi neko mogo objasnit šta da napravim prvo?
I zovem se doctor_crash tamo.....
stavi si avatar i postat ćeš level 2, nađi posao, radi svaki dan, treniraj, javi se Uredu dobrodošlice jer će ti oni pomoći sa hranom.
Pozivam sve zainteresirane za igru da se regaju ovdje:
http://www.erepublik.com/en/referrer/MorciTheCroat
i ja cu im pomoc.
Svatko tko se registrira preko ovog linka: http://www.erepublik.com/en/referrer/Parizer dobivat ce na početku kruh i giftove dok nedođe do 6. lvl kada dobivate 5 golda i možete postati samostalni. Također ostajem i nakon toga na raspolaganju za bilo kakvu pomoć ili savjet.. Pozdrav
Jedno pitanje, kad se preselim u eUSA, jeli mogu glasovat iz nje za hrv. kongres ili se moram vraćati u eHrvatsku?
Moraš se vratiti u Hrvatsku i to u regiju u kojoj želiš glasati....
Ja se rega na tu igru ne kontan kako se igra. Sve na engleski. Ima li ko da je u sjevernoj Dalmaciji?
Evo piše da nemogu resign s trenutnog posla još 45 min. Znači li to da se nemogu preseliti još?
Ja se rega na tu igru ne kontan kako se igra. Sve na engleski. Ima li ko da je u sjevernoj Dalmaciji?
Za početak pogledaj poruku koju si dobio, tamo ti se nalaze svi korisni linkovi koje bi trebao proučiti. Prvih tjedan dana samo radiš work i train dok nedođeš do lvl kada se možeš boriti. Bitka ti služi za dizanje wellnesa (moraš biti u regiji koja ima q5 bolnicu . Slavonija, Nortwest Croatia). Preporučam ti prvih par dana da čitaš tutorijale. Nije tako strašno kako izgleda :)
Evo piše da nemogu resign s trenutnog posla još 45 min. Znači li to da se nemogu preseliti još?
Da bi se preselio moraš dati otkaz na poslu i izaći iz stranke ako si u nekoj. Kad se zaposliš nemožeš tri dana resign napraviti, a također u ta tri dana ti poslodavac nemože smanjiti plaću(ali ti može dati otkaz). Resign možeš napraviti prije isteka tri dana ukoliko poslodavac nema novaca za plaću ili raw materijala za rad. :)
Engleski mi nije jača strana.
Koja zemlja ima najbolje plaće, a jeftinu hranu i naravno da nije članica PEACE-a???
Engleski mi nije jača strana.
ako ti nešto nije jasno pitaj ovdje ili na eRepubliku. uploadj si avatar i postat ćeš level 2. ja ti se tamo zovem ZNG| Saruon, možeš me dodati za frenda.
Koja zemlja ima najbolje plaće, a jeftinu hranu i naravno da nije članica PEACE-a???
Šta je PEACE?? Iša ja maloprije tražit posa piše da san preglup za to. xD Kako se ono igra imaju li resursi i to. Prekomplicirano je
Ajmo reci da su sve tu negdje (od ovih jacih mislim). Npr. U USA ti je placa dosta velika ja sam imao negdje 24 USD-a plaću ali i porez na plaće je nešto veći nego u drugim zemljama (20%) tako da od 24 USD-a dobiješ ~ 20 USD-a, dok npr u Rumunjsoj je placa 22 RON-a ali je porez 10%. Moraš pratiti ponude i ako budeš imao sreće naletiti ces na dobru ponudu. Također ti ovisi i koji skill dižeš (najbolje bi se bilo držati jednoga) u landu su dosta bolje plaće nego u manufacturi. I nemoj zaboraviti prije nego se zaposliš provjeriti koliko je porez na plaću i izračunati si kolko bi dobivao :)
Također pomazem kome god treba od novih da se snađe u igri samo neka mi se jave na pm i registriraju preko mene svakako
Šta je PEACE?? Iša ja maloprije tražit posa piše da san preglup za to. xD Kako se ono igra imaju li resursi i to. Prekomplicirano je
Nije prekomplicirano uopće samo treba malo više vremena potrošiti da bi se sa svime upoznao, ali nakon par dana sve sjedne na svoje mjesto i shvatiš da je ubiti igra dosta jednostavna.
Peace ti je savez država (detaljno pogledaj na wiki od erepublika). Također imaš i još 2 saveza FORTIS i EDEN (tu je Hrvatska)
Trenutno su mi skillovi 0.5 ; 1.25 ; 2.5
U eUSA sam našo odličan posao u const. za nekih 4$ :)
Samo što je u eUSA hrana dosta skupa, trenutno imam 0HRK i 30 Wellness, još kad od tog odbiješ pad wellnessa zbog putovanja bit će gadno :S
Koliko traje preseljenje?
Koliko ja moran postat pametan da se zaposlin
Haha, možeš se odma zaposlitii. Odi na Market- Job Market i zaposli se u jednoj od tvrtki koja traži 0 skilla. Preporuka nemoj constructions jer u eHrvatskoj nema posla za taj sektor. Dakle izbjegavaj ikonu kuće,bolnice ili defense systema ;)
Haha, možeš se odma zaposlitii. Odi na Market- Job Market i zaposli se u jednoj od tvrtki koja traži 0 skilla. Preporuka nemoj constructions jer u eHrvatskoj nema posla za taj sektor. Dakle izbjegavaj ikonu kuće,bolnice ili defense systema ;)
Kako se ti zoveš tamo? Zašto se uopće triba stavljat prijatelja? Travian je jednostavan i odlićan
Koliko traje preseljenje?
Preseljenje je instant samo si odaberi regiju koja ima q5 bolnicu tj bolnicu s 5zvijezdica
Kako se ti zoveš tamo? Zašto se uopće triba stavljat prijatelja? Travian je jednostavan i odlićan
Svaka pomoć i svaki novi eHrvat nam je potreban! Moramo izbaciti eSrbe iz našeg kongresa i svi koji su voljni pomoć su dobrodošli! Uostalom ovdje se raspravlja o eRepubliku a ne o Travianu. Imaš tražilicu gore lijevo, upiši makawelli_cro i dodaj me za prijatelja, ja ću request prihvatiti malo kasnije jer sad odoh igrati malo CS 1.6. Pozz.