Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 637.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Erepublik
makaweli kaže...

Možeš ti ali ja nemogu. Skillovi su mi 0,5 ; 1,25 ; 2,5.

Pa baš gledam, kak su tolike razlike u plaću za skillove... Kod nas nikad nisu bile tolike razlike... E da mi je preselit se u Ameriku... A još je tamo i hardver jeftin...  Smijeh

17 godina
neaktivan
Sused kaže...
makaweli kaže...

Možeš ti ali ja nemogu. Skillovi su mi 0,5 ; 1,25 ; 2,5.

Pa baš gledam, kak su tolike razlike u plaću za skillove... Kod nas nikad nisu bile tolike razlike... E da mi je preselit se u Ameriku... A još je tamo i hardver jeftin...  Smijeh

hehe..pa preseli se u eAmeriku ! :D

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
Erepublik

Evo i ja počeh igrati,pa jel bi mi neko mogo objasnit šta da napravim prvo?

I zovem se doctor_crash tamo.....

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Evo ljudi, počeo trening rat... Izvrsna prilika za dizanje wellnessa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Erepublik

q2 oruzje za 0,3 golda prodajem q2 weapon for 0,3 gold selling

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Što znači to q1,q2,q3,q4?

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Što znači to q1,q2,q3,q4?

Q=quality, tj level kvalitete.

16 godina
neaktivan
Erepublik

aha,hvala.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Evo i ja počeh igrati,pa jel bi mi neko mogo objasnit šta da napravim prvo?

I zovem se doctor_crash tamo.....

stavi si avatar i postat ćeš level 2, nađi posao, radi svaki dan, treniraj, javi se Uredu dobrodošlice jer će ti oni pomoći sa hranom. Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran
Erepublik

Pozivam sve zainteresirane za igru da se regaju ovdje:

http://www.erepublik.com/en/referrer/MorciTheCroat

i ja cu im pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svatko tko se registrira preko ovog linka: http://www.erepublik.com/en/referrer/Parizer dobivat ce na početku kruh i giftove dok nedođe do 6. lvl kada dobivate 5 golda i možete postati samostalni. Također ostajem i nakon toga na raspolaganju za bilo kakvu pomoć ili savjet.. Pozdrav

17 godina
neaktivan
Erepublik

Jedno pitanje, kad se preselim u eUSA, jeli mogu glasovat iz nje za hrv. kongres ili se moram vraćati u eHrvatsku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moraš se vratiti u Hrvatsku i to u regiju u kojoj želiš glasati....

16 godina
protjeran
Erepublik

Ja se rega na tu igru ne kontan kako se igra. Sve na engleski. Ima li ko da je u sjevernoj Dalmaciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

Evo piše da nemogu resign s trenutnog posla još 45 min. Znači li to da se nemogu preseliti još?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Ja se rega na tu igru ne kontan kako se igra. Sve na engleski. Ima li ko da je u sjevernoj Dalmaciji?

Za početak pogledaj poruku koju si dobio, tamo ti se nalaze svi korisni linkovi koje bi trebao proučiti. Prvih tjedan dana samo radiš work i train dok nedođeš do lvl kada se možeš boriti. Bitka ti služi za dizanje wellnesa (moraš biti u regiji koja ima q5 bolnicu . Slavonija, Nortwest Croatia). Preporučam ti prvih par dana da čitaš tutorijale. Nije tako strašno kako izgleda :)

17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Evo piše da nemogu resign s trenutnog posla još 45 min. Znači li to da se nemogu preseliti još?

Da bi se preselio moraš dati otkaz na poslu i izaći iz stranke ako si u nekoj. Kad se zaposliš nemožeš tri dana resign napraviti, a također u ta tri dana ti poslodavac nemože smanjiti plaću(ali ti može dati otkaz). Resign možeš napraviti prije isteka tri dana ukoliko poslodavac nema novaca za plaću ili raw materijala za rad. :)

16 godina
protjeran

Engleski mi nije jača strana.

17 godina
neaktivan
Erepublik

Koja zemlja ima najbolje plaće, a jeftinu hranu i naravno da nije članica PEACE-a???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Engleski mi nije jača strana.

ako ti nešto nije jasno pitaj ovdje ili na eRepubliku. uploadj si avatar i postat ćeš level 2. ja ti se tamo zovem ZNG| Saruon, možeš me dodati za frenda.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
protjeran
makaweli kaže...

Koja zemlja ima najbolje plaće, a jeftinu hranu i naravno da nije članica PEACE-a???

Šta je PEACE?? Iša ja maloprije tražit posa piše da san preglup za to. xD Kako se ono igra imaju li resursi i to. Prekomplicirano je

17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Ajmo reci da su sve tu negdje (od ovih jacih mislim). Npr. U USA ti je placa dosta velika ja sam imao negdje 24 USD-a plaću ali i porez na plaće je nešto veći nego u drugim zemljama (20%) tako da od 24 USD-a dobiješ ~ 20 USD-a, dok npr u Rumunjsoj je placa 22 RON-a ali je porez 10%. Moraš pratiti ponude i ako budeš imao sreće naletiti ces na dobru ponudu. Također ti ovisi i koji skill dižeš (najbolje bi se bilo držati jednoga) u landu su dosta bolje plaće nego u manufacturi. I nemoj zaboraviti prije nego se zaposliš provjeriti koliko je porez na plaću i izračunati si kolko bi dobivao :)

17 godina
neaktivan
Erepublik

Također pomazem kome god treba od novih da se snađe u igri samo neka mi se jave na pm i registriraju preko mene svakako

http://www.erepublik.com/en/referrer/Picoskop

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...
makaweli kaže...

Šta je PEACE?? Iša ja maloprije tražit posa piše da san preglup za to. xD Kako se ono igra imaju li resursi i to. Prekomplicirano je

Nije prekomplicirano uopće samo treba malo više vremena potrošiti da bi se sa svime upoznao, ali nakon par dana sve sjedne na svoje mjesto i shvatiš da je ubiti igra dosta jednostavna.

Peace ti je savez država (detaljno pogledaj na wiki od erepublika). Također imaš i još 2 saveza FORTIS i EDEN (tu je Hrvatska)

17 godina
neaktivan
Erepublik

Trenutno su mi skillovi 0.5 ; 1.25 ; 2.5

U eUSA sam našo odličan posao u const. za nekih 4$ :)

Samo što je u eUSA hrana dosta skupa, trenutno imam 0HRK i 30 Wellness, još kad od tog odbiješ pad wellnessa zbog putovanja bit će gadno :S

Koliko traje preseljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Koliko ja moran postat pametan da se zaposlin

17 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Haha, možeš se odma zaposlitii. Odi na Market- Job Market i zaposli se u jednoj od tvrtki koja traži 0 skilla. Preporuka nemoj constructions jer u eHrvatskoj nema posla za taj sektor. Dakle izbjegavaj ikonu kuće,bolnice ili defense systema ;)

16 godina
protjeran
makaweli kaže...
Cherina15 kaže...

Haha, možeš se odma zaposlitii. Odi na Market- Job Market i zaposli se u jednoj od tvrtki koja traži 0 skilla. Preporuka nemoj constructions jer u eHrvatskoj nema posla za taj sektor. Dakle izbjegavaj ikonu kuće,bolnice ili defense systema ;)

Kako se ti zoveš tamo? Zašto se uopće triba stavljat prijatelja? Travian je jednostavan i odlićan

17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Koliko traje preseljenje?

Preseljenje je instant samo si odaberi regiju koja ima q5 bolnicu tj bolnicu s 5zvijezdica

17 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...
makaweli kaže...
Cherina15 kaže...

Kako se ti zoveš tamo? Zašto se uopće triba stavljat prijatelja? Travian je jednostavan i odlićan

Svaka pomoć i svaki novi eHrvat nam je potreban! Moramo izbaciti eSrbe iz našeg kongresa i svi koji su voljni pomoć su dobrodošli! Uostalom ovdje se raspravlja o eRepubliku a ne o Travianu. Imaš tražilicu gore lijevo, upiši makawelli_cro i dodaj me za prijatelja, ja ću request prihvatiti malo kasnije jer sad odoh igrati malo CS 1.6. Pozz.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice