Morci, hvala na wellnessu :)
Nema na cemu, al ti preporucam da se javis u registar kriticnog wellness.a
Morci, hvala na wellnessu :)
Nema na cemu, al ti preporucam da se javis u registar kriticnog wellness.a
evo prije 45 minuta smo napali Vojvodinu koju smo jučer izgubili od strane mađara. ja sam već odradio svoje, ali mislim da ju nećemo vratiti. već gubimo bitku...
Evo sada svi koji vide ovu poruku a nisu registrirani molim vas da se registrirate jer je u tijeku velika anti eHrvatska operacija od strane eMađara i eSrba, a svaka pomoć je dobrodošla
evo prije 45 minuta smo napali Vojvodinu koju smo jučer izgubili od strane mađara. ja sam već odradio svoje, ali mislim da ju nećemo vratiti. već gubimo bitku...
Kak to mislis gubimo?
Ajmo ekipa ukljucite se u igru,ne oduzima previse vremena a donosi puno zabave.Svaki igrac je potreban da se obranimo od eSrba i eMadara!!!
Prije 45min je napadnuta Slavonija,
svi u obranu,
Mađari su napali Slavoniju.Ajmo Slavonci registrirajte se i udri!!!!
Branite Slavoniju!
Evo i ja sam se registrirao po drugi put, stari account sam izgubio xD
Ugl tko želi nek me doda: makawelli_cro
Svi se registrirajte eSrbi nam preuzimaju drzavu treba nam novih igraca da bi se obranili.Izdvojite 10 minuta dnevno necete pozaliti!
Svi se registrirajte eSrbi nam preuzimaju drzavu treba nam novih igraca da bi se obranili.Izdvojite 10 minuta dnevno necete pozaliti!
Evo kolko vidim za sad je gotovo, eSrbi su nam uz pomoc PEACE-a preuzeli kongres.
Nek ide sve u .......
Neki ljudi mi stalno doniraju oružje - jel mogu ja to prodati?
Neki ljudi mi stalno doniraju oružje - jel mogu ja to prodati?
Naravno :-)))
Kako se to radi?
Kako se to radi?
Nadjes nekoga kome ces prodati, i ti njemu doniras oruzje, a on tebi pare! :) Samo, pazi da te ne prevari, tu ti ne mogu pomoci,to sam mras procijeniti...Sretno!
Pozivam svakog clana ovog foruma da se registrira,nije bitno koliko godina imate.Svaki igrac je vazan da se obranimo od eSrbije koja nam je uzela vecinu u kongresu.Registrirajte se za pomoc Lijepoj Nasoj!!!
Trebamo se organizirati i dovesti nove ljude, ovo zadnje stanje je zajebano, ali ako srbi misle da smo se predali varaju se.
Trebamo se organizirati i dovesti nove ljude, ovo zadnje stanje je zajebano, ali ako srbi misle da smo se predali varaju se.
Ma nismo se predali, ali u eSrbiji su dobili puno novih srpskih igraca, pa zato apeliram sve da si uzmu dnevno 5 minuta i pomognu eHrvatskoj.
za sve koji su registrirani ili još niste registrirani
pročitajte ovaj članak. fenomenalan je. sve je lijepo objašnjeno
http://www.erepublik.com/en/article/-to-svaki-ehrvat-mora-vidjeti--843174/1/20
LOL
eSrbija nam pokusava oduzet teritorije, al nekak im bas i neide :-)))
istina, nejde im, ali uz praktički 2 wara dnevno, i ekonomijom u njihovim rukama, nadam se da neće ostat dugotrajnijih posljedica... ja sam osobno skoro pred bankrotom...
Evo upravo se logirao na erep i vidim da smo vraćeni na stare granice. kmeeeeeee
Kako se ovo desilo da smo ostali bez pola države?
Kako se ovo desilo da smo ostali bez pola države?
Madarska+Indonezija+goldi
Ima ko za posudit 5 Golda vracat cu mu od place kako buden radija na lvlu san 4 pa bi trebalo ic brzo plz ako ima ko. Javi te mi na pp na forumu ako imate pa van dan ingame nik.
e da ko na mibiti@net.hr
pozivnicu za erepublik ako ima...
Ima ko za posudit 5 Golda vracat cu mu od place kako buden radija na lvlu san 4 pa bi trebalo ic brzo plz ako ima ko. Javi te mi na pp na forumu ako imate pa van dan ingame nik.
Samo cu reci jedno - 0 dana si registriran... Kako to da nemas novaca? Ja sam kroz cijelu igru imao viska...
0 dana san regan na forum a ne na igru i nzn sta to ima veze uopce.
Broj 2 onda nisi sigurno otvara kompaniju ako si ima viska ja san potrosija na dobru priliku za kuplju firme i fali mi 5 golda da otvorin organizaciju da mogu i sam radit prema tom nevidin kako u ovakvoj situaciji mos imat viska love ako ti jesi svaka cast meni nije jasno kako.
0 dana san regan na forum a ne na igru i nzn sta to ima veze uopce.
Broj 2 onda nisi sigurno otvara kompaniju ako si ima viska ja san potrosija na dobru priliku za kuplju firme i fali mi 5 golda da otvorin organizaciju da mogu i sam radit prema tom nevidin kako u ovakvoj situaciji mos imat viska love ako ti jesi svaka cast meni nije jasno kako.
Evo sad si 1 dan korisnik, cestitam! ;)
Radi se o tome da danas ima puno varalica i tko zna mozda bi tih 5 golda otislo u "krive ruke", zato 1-dan-korisnik u tom pogledu znaci puno!
Koju tvrtku vodis?
Ja neznna kad si ti igra erepublik ali jesi kad cuja za ugovore. Ako ja nevratin admin reagira.