Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 637.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Erepublik
Inferno kaže...

Morci, hvala na wellnessu :)

Nema na cemu, al ti preporucam da se javis u registar kriticnog wellness.a

16 godina
neaktivan
Erepublik

evo prije 45 minuta smo napali Vojvodinu koju smo jučer izgubili od strane mađara. ja sam već odradio svoje, ali mislim da ju nećemo vratiti. već gubimo bitku... Plač

http://www.erepublik.com/en/wars/show/547

Bubamara na steroidima.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Evo sada svi koji vide ovu poruku a nisu registrirani molim vas da se registrirate jer je u tijeku velika anti eHrvatska operacija od strane eMađara i eSrba, a svaka pomoć je dobrodošla

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
jurluk kaže...

evo prije 45 minuta smo napali Vojvodinu koju smo jučer izgubili od strane mađara. ja sam već odradio svoje, ali mislim da ju nećemo vratiti. već gubimo bitku... Plač

http://www.erepublik.com/en/wars/show/547

Kak to mislis gubimo?

16 godina
neaktivan
Erepublik

Ajmo ekipa ukljucite se u igru,ne oduzima previse vremena a donosi puno zabave.Svaki igrac je potreban da se obranimo od eSrba i eMadara!!!

Mes que un club!

0 0 hvala 0
16 godina
Erepublik

Prije 45min je napadnuta Slavonija,

svi u obranu,

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Mađari su napali Slavoniju.Ajmo Slavonci registrirajte se i udri!!!!

Mes que un club!

1 0 hvala 0
16 godina
Erepublik

Branite Slavoniju!

otpor je uzaludan! http://www.youtube.com/watch?v=LyrsQxa_ypw
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

Evo i ja sam se registrirao po drugi put, stari account sam izgubio xD

Ugl tko želi nek me doda: makawelli_cro

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svi se registrirajte eSrbi nam preuzimaju drzavu treba nam novih igraca da bi se obranili.Izdvojite 10 minuta dnevno necete pozaliti!

Mes que un club!
17 godina
protjeran
nini9 kaže...

Svi se registrirajte eSrbi nam preuzimaju drzavu treba nam novih igraca da bi se obranili.Izdvojite 10 minuta dnevno necete pozaliti!

Evo kolko vidim za sad je gotovo, eSrbi su nam uz pomoc PEACE-a preuzeli kongres.

Nek ide sve u .......

17 godina
neaktivan
Erepublik

Neki ljudi mi stalno doniraju oružje - jel mogu ja to prodati?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
macak kaže...

Neki ljudi mi stalno doniraju oružje - jel mogu ja to prodati?

Naravno :-)))

17 godina
neaktivan
Erepublik

Kako se to radi?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 0
17 godina
macak kaže...

Kako se to radi?

Nadjes nekoga kome ces prodati, i ti njemu doniras oruzje, a on tebi pare! :) Samo, pazi da te ne prevari, tu ti ne mogu pomoci,to sam mras procijeniti...Sretno!

totus mundus agit histrionem
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 11:10 (SinCr0).
16 godina
neaktivan

Pozivam svakog clana ovog foruma da se registrira,nije bitno koliko godina imate.Svaki igrac je vazan da se obranimo od eSrbije koja nam je uzela vecinu u kongresu.Registrirajte se za pomoc Lijepoj Nasoj!!!

Mes que un club!
16 godina
Erepublik

Trebamo se organizirati i dovesti nove ljude, ovo zadnje stanje je zajebano, ali ako srbi misle da smo se predali varaju se.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crisis888 kaže...

Trebamo se organizirati i dovesti nove ljude, ovo zadnje stanje je zajebano, ali ako srbi misle da smo se predali varaju se.

Ma nismo se predali, ali u eSrbiji su dobili puno novih srpskih igraca, pa zato apeliram sve da si uzmu dnevno 5 minuta i pomognu eHrvatskoj.

http://www.erepublik.com/en

16 godina
neaktivan
Erepublik

za sve koji su registrirani ili još niste registrirani

pročitajte ovaj članak. fenomenalan je. sve je lijepo objašnjeno

http://www.erepublik.com/en/article/-to-svaki-ehrvat-mora-vidjeti--843174/1/20

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Erepublik

LOL

eSrbija nam pokusava oduzet teritorije, al nekak im bas i neide :-)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

istina, nejde im, ali uz praktički 2 wara dnevno, i ekonomijom u njihovim rukama, nadam se da neće ostat dugotrajnijih posljedica... ja sam osobno skoro pred bankrotom...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan
Erepublik

Evo upravo se logirao na erep i vidim da smo vraćeni na stare granice. kmeeeeeeePlač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Kako se ovo desilo da smo ostali bez pola države?

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Šef kaže...

Kako se ovo desilo da smo ostali bez pola države?

Madarska+Indonezija+goldi

16 godina
neaktivan
Erepublik

Ima ko za posudit 5 Golda vracat cu mu od place kako buden radija na lvlu san 4 pa bi trebalo ic brzo plz ako ima ko. Javi te mi na pp na forumu ako imate pa van dan  ingame nik.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e da ko na mibiti@net.hr

pozivnicu za erepublik ako ima...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 23:11 (ivm).
17 godina
neaktivan
Orinem kaže...

Ima ko za posudit 5 Golda vracat cu mu od place kako buden radija na lvlu san 4 pa bi trebalo ic brzo plz ako ima ko. Javi te mi na pp na forumu ako imate pa van dan  ingame nik.

Samo cu reci jedno - 0 dana si registriran... Kako to da nemas novaca? Ja sam kroz cijelu igru imao viska...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 23:05 (Luka).
16 godina
neaktivan

0 dana san regan na forum a ne na igru i nzn sta to ima veze uopce.

Broj 2 onda nisi sigurno otvara kompaniju ako si ima viska ja san potrosija na dobru priliku za kuplju firme i fali mi 5 golda da otvorin organizaciju da mogu i sam radit prema tom nevidin kako u ovakvoj situaciji mos imat viska love ako ti jesi svaka cast meni nije jasno kako.

17 godina
neaktivan
Orinem kaže...

0 dana san regan na forum a ne na igru i nzn sta to ima veze uopce.

Broj 2 onda nisi sigurno otvara kompaniju ako si ima viska ja san potrosija na dobru priliku za kuplju firme i fali mi 5 golda da otvorin organizaciju da mogu i sam radit prema tom nevidin kako u ovakvoj situaciji mos imat viska love ako ti jesi svaka cast meni nije jasno kako.

Evo sad si 1 dan korisnik, cestitam! ;)

Radi se o tome da danas ima puno varalica i tko zna mozda bi tih 5 golda otislo u "krive ruke", zato 1-dan-korisnik u tom pogledu znaci puno!

Koju tvrtku vodis?

16 godina
neaktivan

Ja neznna kad si ti igra erepublik ali jesi kad cuja za ugovore. Ako ja nevratin admin reagira.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice