Prije sat vremena sam procitao vijest da je t-mobile otkazao prodaju novog iPhonea u hrvatskoj, točnije T-mobileu, zašto? Navodno nije prosao na testiranjima.. evo http://www.jabucnjak.hr/forum/iphone/54114-t-mobile-nece-prodavati-iphone-4-nesluzbeno.html#54117 vamo sve pise sto je napisao jedan korisnik, sto vi mislite o tome? (ovo je naravno nesluzbeno)
mislim da T-mobile ima priličnu zaradu zahvaljujući iPhoneu i nevjerujem da neće ponuditi taj uređaj, možda će samo kasniti...
Mnogi su T-Mobile korisnici samo zbog tog uređaja, da mogu i oni bi se prebacili. Tako da, T-Mobile će sigurno nabaviti ovaj uređaj, a prodavati će se ko' vruće kifle :D
Mozda ce i u Hrvatskoj T-mobile izgubiti ekskluzivu na iPhone 4...
Ova vijest je dobar indikator: iPhone 4 to be offered by Vodafone and O2 in Germany as T-Mobile loses exclusivity
Ako Vodafone u Njemačkoj onda Vip u Hrvatskoj.
u tmobile traju predbilježbe za iPhone4,dolazi uskoro,u naredna 2 tjedna
kaki VIP LOL
u tmobile traju predbilježbe za iPhone4,dolazi uskoro,u naredna 2 tjedna
kaki VIP LOL
? Odakle informacija? pa te predbiljezbe su vec od 6 mjeseca tamo.. ne mislim ja da t-mobile nece prodavati, ali osjetno ce kasniti, da ce doci u naredna 2 tjedna valda bi im na stranici pisalo uskoro dolazi ili takva spika, ne?
To bi bila dobra antirecesijska mjera, jer poznato je da se ovi appleovci će zadužiti i ostaviti gaće samo da kupi poluproizvod, a onda će samo državi bit na teret, tak da ovo opće nije loše
Naplaćujem upad na teniskim terenima na Sveticama, pa mi je gospodin Ivica Mudrinić skoro svakodnevni gost jer on dolazi tamo sklapati poslove. Jednom prilikom sam ga priupitao kad će iPhone 4 kod nas i rekao mi je sredina ili sam kraj 9. mjeseca. Ako on ne zna, pa tko zna onda?! Vjerujte mi, ne zajebavam nikoga, niti mi je to namjera, a ako tko hoće provjeriti podatke PP!
Prije sat vremena sam procitao vijest da je t-mobile otkazao prodaju novog iPhonea u hrvatskoj, točnije T-mobileu, zašto? Navodno nije prosao na testiranjima.. evo http://www.jabucnjak.hr/forum/iphone/54114-t-mobile-nece-prodavati-iphone-4-nesluzbeno.html#54117 vamo sve pise sto je napisao jedan korisnik, sto vi mislite o tome? (ovo je naravno nesluzbeno)
Rekla-kazala.
Upravo sam se vratila iz T-mobilea, išla sam provjerit što je sa mojom predbilježbom koju sam ispunila u 9mj. (točnije 22.9.)
Prvo nisu me mogli nać tamo - kao ne postojim. Jer, da sam ispunila predbilježbu mene bi nazvali u maksimalnom roku od mjesec i pol (ispalo je ko da joj lažem) -.-'
I ništa nazovem ja službu za korisnike (08001550) - koju mi je žena u t-mobileu preporučila da nazovem pa će taj proces ići puno brže, no oni mi kažu da vide moju predbilježbu ali da nema dovoljno iphonea i da će se još morati čekati.
Pa me zanima, ima li tko kakve informacije i sl.
Upravo sam se vratila iz T-mobilea, išla sam provjerit što je sa mojom predbilježbom koju sam ispunila u 9mj. (točnije 22.9.)
Prvo nisu me mogli nać tamo - kao ne postojim. Jer, da sam ispunila predbilježbu mene bi nazvali u maksimalnom roku od mjesec i pol (ispalo je ko da joj lažem) -.-'
I ništa nazovem ja službu za korisnike (08001550) - koju mi je žena u t-mobileu preporučila da nazovem pa će taj proces ići puno brže, no oni mi kažu da vide moju predbilježbu ali da nema dovoljno iphonea i da će se još morati čekati.
Odustani, iPhone nije vrijedan tih 8000 kn. Rađe uzmi neki mobitel sa android 2.1 - 2.2 (desire,galaxy s,xperia x10 ili neki jeftiniji), ako ne to onda neku nokiju serije c ili n
Odustani, iPhone nije vrijedan tih 8000 kn. Rađe uzmi neki mobitel sa android 2.1 - 2.2 (desire,galaxy s,xperia x10 ili neki jeftiniji), ako ne to onda neku nokiju serije c ili n
Koliko?? 8000? Ne, ne .. poslovni sam korisnik pa je nešto manje 182 kn za vodećeg člana, a 3500 kn je za običnog člana + ako imam bodove onda je (sa mojim bodovima) 2000 kn
Moga bi ja odustat od kupnje iphone 4 i uzet desirea koji vrijedi malo više od iphonea
Ja bih očekivao malo (puno) bolji odnos s kupcima kad se kupuje nešto tako skupo... Da su ti meni napravili zasigurno bih ih bojkotirao.
Danas sam se ponovo cuo sa frendom koji radi u TM,stvarno je kriza nema ih ali cim prvi stigne (ne zna tocno kad) ide u moje ruke! :P
Moga bi ja odustat od kupnje iphone 4 i uzet desirea koji vrijedi malo više od iphonea
Iphone 4 vrijedi više od desiera...:D
Je je vrijedi,dobraaaaaaaa
Iphone 4 vrijedi više od desiera...:D
da vrijedi kad trebaš plaćat novce, al iphone nažalost ne nudi onoliko koliko košta i zato smatram da desire pa čak i desire hd koji su jeftiniji od iphonea nudi puno više..
Touchscreen na Desire-u nije nesto previse los kada ga uspodedujes s iPhone-ovim. Ali za poslovne korisnike je iPhone i dalje puno bolja opcija. Pogotovo ako ulozis u softver. Radim kao iPhone developer i svaki mjesec dobijemo barem po jednu nadrdzbu za aplikaciju koja ce biti share-ana samo izmedu nekolicine iPhone-a. To je za Android vec malo kompliciranije napraviti. Ali tko voli nek izvoli
Imam nove informacije da ništa od iPhonea u T-mobu do 1.mj
Ali navodno će u 1. mj bit dosupan (nekima) za kunu.
Mislim da ti je ovo dovoljno +club bodova za neki popust od 1000kn ako ne i više. A i mislim da nositelj samo može dobiti za kunu. Što je dosta glupo, jer mi npr imamo 48tisuća +club bodova pa nam je maksimalan popust (za običnog člana) 1800kn s tim da se ne iskoriste svi bodovi. Tako da ću ja ipak uzeti Desire (iako čujem da u zadnje vrijeme i on ponestaje kao i iPhone) I njega ću morat čekati!
Mah, koji prije dođe, njega uzimam.
Koliko?? 8000? Ne, ne .. poslovni sam korisnik pa je nešto manje 182 kn za vodećeg člana, a 3500 kn je za običnog člana + ako imam bodove onda je (sa mojim bodovima) 2000 kn
i onda se Hrvat ičude kako zemlja propada...poslušaj čovjeka,idi na normalne uređaje...kod ajfouna papreno plaćaš maglu..
Mislim da ti je ovo dovoljno +club bodova za neki popust od 1000kn ako ne i više. A i mislim da nositelj samo može dobiti za kunu. Što je dosta glupo, jer mi npr imamo 48tisuća +club bodova pa nam je maksimalan popust (za običnog člana) 1800kn s tim da se ne iskoriste svi bodovi. Tako da ću ja ipak uzeti Desire (iako čujem da u zadnje vrijeme i on ponestaje kao i iPhone) I njega ću morat čekati!
Mah, koji prije dođe, njega uzimam.
mene su zvali kad je stigla 2. posiljka ... kostao je 900 kuna i cao :D
Produži ugovor na Moj t-mobile, i doći će ti doma u roku tjedan dana.
Ja sam ga isto rezervirao još u 8 mj. i još me nisu zvali, pitanje kad bi i dali bi uopće zvali.
Ne shvaćam tu politiku, ali valjda znaju što rade
Produži ugovor na Moj t-mobile, i doći će ti doma u roku tjedan dana.
Ja sam ga isto rezervirao još u 8 mj. i još me nisu zvali, pitanje kad bi i dali bi uopće zvali.
Ne shvaćam tu politiku, ali valjda znaju što rade
politika je ista kao kod tcoma...
iako si user vec 5 godina, oni za kunu daju fotoaparate i diskove novim korisnicima :D
umjesto da njima daju za 50, a starim korisnicima za kunu..
Iphone je najbolji