iPhone 4 ne tako brzo u t-mob?

poruka: 41
|
čitano: 10.372
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Prije sat vremena sam procitao vijest da je t-mobile otkazao prodaju novog iPhonea u hrvatskoj, točnije T-mobileu, zašto? Navodno nije prosao na testiranjima.. evo http://www.jabucnjak.hr/forum/iphone/54114-t-mobile-nece-prodavati-iphone-4-nesluzbeno.html#54117 vamo sve pise sto je napisao jedan korisnik, sto vi mislite o tome? (ovo je naravno nesluzbeno)

Odsada smo Real i ja jedno!
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina

mislim da T-mobile ima priličnu zaradu zahvaljujući iPhoneu i nevjerujem da neće ponuditi taj uređaj, možda će samo kasniti...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mnogi su T-Mobile korisnici samo zbog tog uređaja, da mogu i oni bi se prebacili. Tako da, T-Mobile će sigurno nabaviti ovaj uređaj, a prodavati će se ko' vruće kifle :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Mozda ce i u Hrvatskoj T-mobile izgubiti ekskluzivu na iPhone 4...
Ova vijest je dobar indikator: iPhone 4 to be offered by Vodafone and O2 in Germany as T-Mobile loses exclusivity

Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako Vodafone u Njemačkoj onda Vip u Hrvatskoj.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: iPhone 4 ne tako brzo u t-mob?

u tmobile traju predbilježbe za iPhone4,dolazi uskoro,u naredna 2 tjedna

kaki VIP LOLSmijeh

17 godina
neaktivan
bugonja kaže...

u tmobile traju predbilježbe za iPhone4,dolazi uskoro,u naredna 2 tjedna

kaki VIP LOLSmijeh

? Odakle informacija? pa te predbiljezbe su vec od 6 mjeseca tamo.. ne mislim ja da t-mobile nece prodavati, ali osjetno ce kasniti, da ce doci u naredna 2 tjedna valda bi im na stranici pisalo uskoro dolazi ili takva spika, ne?

Pa nisam ja Harry Potter
15 godina
neaktivan

To bi bila dobra antirecesijska mjera, jer poznato je da se ovi appleovci će zadužiti i ostaviti gaće samo da kupi poluproizvod, a onda će samo državi bit na teret, tak da ovo opće nije loše

0 0 hvala 0
17 godina

Naplaćujem upad na teniskim terenima na Sveticama, pa mi je gospodin Ivica Mudrinić skoro svakodnevni gost jer on dolazi tamo sklapati poslove. Jednom prilikom sam ga priupitao kad će iPhone 4 kod nas i rekao mi je sredina ili sam kraj  9. mjeseca. Ako on ne zna, pa tko zna onda?! Vjerujte mi, ne zajebavam nikoga, niti mi je to namjera, a ako tko hoće provjeriti podatke PP!

Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam....

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Prije sat vremena sam procitao vijest da je t-mobile otkazao prodaju novog iPhonea u hrvatskoj, točnije T-mobileu, zašto? Navodno nije prosao na testiranjima.. evo http://www.jabucnjak.hr/forum/iphone/54114-t-mobile-nece-prodavati-iphone-4-nesluzbeno.html#54117 vamo sve pise sto je napisao jedan korisnik, sto vi mislite o tome? (ovo je naravno nesluzbeno)

Rekla-kazala.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
14 godina
neaktivan

Upravo sam se vratila iz T-mobilea, išla sam provjerit što je sa mojom predbilježbom koju sam ispunila u 9mj. (točnije 22.9.)

Prvo nisu me mogli nać tamo - kao ne postojim. Jer, da sam ispunila predbilježbu mene bi nazvali u maksimalnom roku od mjesec i pol (ispalo je ko da joj lažem) -.-'

I ništa nazovem ja službu za korisnike (08001550) - koju mi je žena u t-mobileu preporučila da nazovem pa će taj proces ići puno brže, no oni mi kažu da vide moju predbilježbu ali da nema dovoljno iphonea i da će se još morati čekati.

Pa me zanima, ima li tko kakve informacije i sl.

16 godina
niksolina kaže...

Upravo sam se vratila iz T-mobilea, išla sam provjerit što je sa mojom predbilježbom koju sam ispunila u 9mj. (točnije 22.9.)

Prvo nisu me mogli nać tamo - kao ne postojim. Jer, da sam ispunila predbilježbu mene bi nazvali u maksimalnom roku od mjesec i pol (ispalo je ko da joj lažem) -.-'

I ništa nazovem ja službu za korisnike (08001550) - koju mi je žena u t-mobileu preporučila da nazovem pa će taj proces ići puno brže, no oni mi kažu da vide moju predbilježbu ali da nema dovoljno iphonea i da će se još morati čekati.

Odustani, iPhone nije vrijedan tih 8000 kn. Rađe uzmi neki mobitel sa android 2.1 - 2.2 (desire,galaxy s,xperia x10 ili neki jeftiniji), ako ne to onda neku nokiju serije c ili n

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
niksolina kaže...

Odustani, iPhone nije vrijedan tih 8000 kn. Rađe uzmi neki mobitel sa android 2.1 - 2.2 (desire,galaxy s,xperia x10 ili neki jeftiniji), ako ne to onda neku nokiju serije c ili n

Koliko?? 8000? Ne, ne .. poslovni sam korisnik pa je nešto manje 182 kn za vodećeg člana, a 3500 kn je za običnog člana + ako imam bodove onda je (sa mojim bodovima) 2000 kn 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 21:11 (niksolina).
16 godina
neaktivan

Moga bi ja odustat od kupnje iphone 4 i uzet desirea koji vrijedi malo više od iphonea

http://gtabalkan.com
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
niksolina kaže...

Ja bih očekivao malo (puno) bolji odnos s kupcima kad se kupuje nešto tako skupo... Da su ti meni napravili zasigurno bih ih bojkotirao.

15 godina
protjeran

Danas sam se ponovo cuo sa frendom koji radi u TM,stvarno je kriza nema ih ali cim prvi stigne (ne zna tocno kad) ide u moje ruke! :P

0 0 hvala 0
15 godina
joze kaže...

Moga bi ja odustat od kupnje iphone 4 i uzet desirea koji vrijedi malo više od iphonea

Iphone 4 vrijedi više od desiera...:D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
protjeran
joze kaže...

Je je vrijedi,dobraaaaaaaa

16 godina
neaktivan
dec54 kaže...
joze kaže...

Iphone 4 vrijedi više od desiera...:D

da vrijedi kad trebaš plaćat novce, al iphone nažalost ne nudi onoliko koliko košta i zato smatram da desire pa čak i desire hd koji su jeftiniji od iphonea nudi puno više..

http://gtabalkan.com
15 godina
protjeran
Ako nista drugo dati cu 8000kn za Iphone jel ima tac skrin kako Bog zapovjedan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Ako nista drugo dati cu 8000kn za Iphone jel ima tac skrin kako Bog zapovjedan.

Touchscreen na Desire-u nije nesto previse los kada ga uspodedujes s iPhone-ovim. Ali za poslovne korisnike je iPhone i dalje puno bolja opcija. Pogotovo ako ulozis u softver. Radim kao iPhone developer i svaki mjesec dobijemo barem po jednu nadrdzbu za aplikaciju koja ce biti share-ana samo izmedu nekolicine iPhone-a. To je za Android vec malo kompliciranije napraviti. Ali tko voli nek izvoli {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
15 godina
protjeran
Za mene je TS na Iphoneu najbolji,svakih mjesec-dva kupujem nove mobitele prosli mjesec sam imao 3Gs (najbolji ts) ovaj mjesec imam HTC HD 2 (bezveze TS) a sljedeci cu opet kupiti Iphone jel je njegov TS nezamjenjiv.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam nove informacije da ništa od iPhonea u T-mobu do 1.mj undefined

Ali navodno će u 1. mj bit dosupan (nekima) za kunu. undefined

15 godina
protjeran
Imam tarifu 1000 i 14 tisuca bodova,daleko sam od Iphonea za 1kn. :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da ti je ovo dovoljno +club bodova za neki popust od 1000kn ako ne i više. A i mislim da nositelj samo može dobiti za kunu. Što je dosta glupo, jer mi npr imamo 48tisuća +club bodova pa nam je maksimalan popust (za običnog člana) 1800kn s tim da se ne iskoriste svi bodovi. Tako da ću ja ipak uzeti Desire (iako čujem da u zadnje vrijeme i on ponestaje kao i iPhone) I njega ću morat čekati!

Mah, koji prije dođe, njega uzimam.

15 godina
protjeran
niksolina kaže...
Mitch kaže...
niksolina kaže...

Koliko?? 8000? Ne, ne .. poslovni sam korisnik pa je nešto manje 182 kn za vodećeg člana, a 3500 kn je za običnog člana + ako imam bodove onda je (sa mojim bodovima) 2000 kn 

i onda se Hrvat ičude kako zemlja propada...poslušaj čovjeka,idi na normalne uređaje...kod ajfouna papreno plaćaš maglu..

17 godina
neaktivan
niksolina kaže...

Mislim da ti je ovo dovoljno +club bodova za neki popust od 1000kn ako ne i više. A i mislim da nositelj samo može dobiti za kunu. Što je dosta glupo, jer mi npr imamo 48tisuća +club bodova pa nam je maksimalan popust (za običnog člana) 1800kn s tim da se ne iskoriste svi bodovi. Tako da ću ja ipak uzeti Desire (iako čujem da u zadnje vrijeme i on ponestaje kao i iPhone) I njega ću morat čekati!

Mah, koji prije dođe, njega uzimam.

mene su zvali kad je stigla 2. posiljka ... kostao je 900 kuna i cao :D

potpis :D
17 godina
neaktivan

Produži ugovor na Moj t-mobile, i doći će ti doma u roku tjedan dana.

Ja sam ga isto rezervirao još u 8 mj. i još me nisu zvali, pitanje kad bi i dali bi uopće zvali.

Ne shvaćam tu politiku, ali valjda znaju što rade {#}

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geek kaže...

Produži ugovor na Moj t-mobile, i doći će ti doma u roku tjedan dana.

Ja sam ga isto rezervirao još u 8 mj. i još me nisu zvali, pitanje kad bi i dali bi uopće zvali.

Ne shvaćam tu politiku, ali valjda znaju što rade {#}

politika je ista kao kod tcoma...

iako si user vec 5 godina, oni za kunu daju fotoaparate i diskove novim korisnicima :D

umjesto da njima daju za 50, a starim korisnicima za kunu..

potpis :D
14 godina
neaktivan

{#}Iphone je najbolji{#}

Ivan Lozacic
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice