Meni na 52" izgleda skroz ok, stvarno mi nije jasno o čemu pričate.
Samo jednom pogledaj film u fullHD-u..promijenit ces misljenje u prvoj sekundi
Točno to.
Samo jednom pogledaj 1080p film nemora ni biti Blueray i odmah ćeš vidjeti razliku
Meni na 52" izgleda skroz ok, stvarno mi nije jasno o čemu pričate.
Samo jednom pogledaj film u fullHD-u..promijenit ces misljenje u prvoj sekundi
Točno to.
Samo jednom pogledaj 1080p film nemora ni biti Blueray i odmah ćeš vidjeti razliku
Ma ni na CRT-u ne izgleda dobro, zbog njihovog primitivnog letterbox filtera crte 16-erca i kornera nazubljene i polomljene, kao da su ih djeca crtala.
E te linije su i men nazubljene, fali AA XD
Dosadan sam samome sebi ali opet ću ponoviti: Bruno Kovačeviću goni se s TV!!!!
Ako već želimo deinirati što je to što plaćamo HTV-u, neka bude jasno, sa onih 80 kuna koje se plaćaju, plaća se porez na televizor, nadam se da sam ispravno formulirao značenje !!!!
To što se mučite dali je to pretplata ili nešto xyz, zaboravite na takva objašnjenja, porez ne vaš telac je u pitanju, nažalost, kao da su mi ga oni kupili, HTV , a i Bruno Kovačević također
!!!!
Sjećam se prije ako si htio otkazati pristojbu a zadržati TV morao si ih pozvati da ti zapečate kabel od tv-a.
Ma znaš kaj,većina televizora danas ima ionako kabel koji možeš zamijeniti tako da...
A inače jedva čekam dan kada ću na zemaljskoj tv gledati HD signal.
U svakom slucaju, HAKOM je ovdje kriv sto je dao koncesije za programe koje samo uzimaju mjesto (velika gorica tv i slicne postaje)
D mux je rezerviran za HD a nitko ga ne koristi.
Pogrešno, mux D je nacionalno/regionalni mux. Mux-evi C i E su opcionalno zamišljeni za HD, tj. ako se za njega odluči vlasnik koncesije (OiV i HP Produkcija).
U svakom slucaju, HAKOM je ovdje kriv sto je dao koncesije za programe koje samo uzimaju mjesto (velika gorica tv i slicne postaje)
Pogrešno, mux D je nacionalno/regionalni mux. Mux-evi C i E su opcionalno zamišljeni za HD, tj. ako se za njega odluči vlasnik koncesije (OiV i HP Produkcija).
E hvala na ispravci...dugo to već nisam gledao...
samo E mux je za HD, jer na C kreću HTV3 i 4 uskoro.
samo E mux je za HD, jer na C kreću HTV3 i 4 uskoro!!??
Ovi što rade u hrvatskoj dalekovidnici, očigledno imaju u uporabi satove made in Borovo, obzirom rastežu do unedogled sa tim startanjem
!!!!
Meni ne treba HD, ali brate mili kad zumiram slika je užas na "24 monitoru, čak i sa pristojne udaljenosti.
Iskreno, dok imam internet, i sport1 na maxtvu boli me briga. Ovo je prejadno u Hrvatskoj, mislim od Eura '08 (eksperimentalni HD signal) ff '12(old school signal -.-), čovjek bi očekivao da će napredovati, da će HD postati standard emitiranja. Ali ofc, mi ćemo regresirati, zašto bi nama trebao napredak, baš gluposti, zar ne? Ovo je banana zemlja, čemu se uopće i čudimo.
Ako netko hoće gledati kvalitetnu produkciju prijenosa, imate sport1. Vjerujem da ima i ostalih dobrih kanala, na drugim jezicima, ali što ću kad volim čuti kako kvalitetni komentatori rade svoj posao bilo na engleskom ili njemačkom. (Sa ostalim jezicima slabije stojim :D )
Iskreno, dok imam internet, i sport1 na maxtvu boli me briga. Ovo je prejadno u Hrvatskoj, mislim od Eura '08 (eksperimentalni HD signal) ff '12(old school signal -.-), čovjek bi očekivao da će napredovati, da će HD postati standard emitiranja. Ali ofc, mi ćemo regresirati, zašto bi nama trebao napredak, baš gluposti, zar ne? Ovo je banana zemlja, čemu se uopće i čudimo.
Ako netko hoće gledati kvalitetnu produkciju prijenosa, imate sport1. Vjerujem da ima i ostalih dobrih kanala, na drugim jezicima, ali što ću kad volim čuti kako kvalitetni komentatori rade svoj posao bilo na engleskom ili njemačkom. (Sa ostalim jezicima slabije stojim :D )
Dali ima možda DSF na HD-u?
Mislim da je DSF preimenovan u Sport1, neka me netko ispravi ako griješim. A što se tiče HD-a, vjerujem da Njemci više ni ne znaju kako izgleda svaki signal osim HD-a :)
Neće biti sve, ne vjerujem da su dobili prava na prikazivanja, dosta je velika konkurencija tamo za prikazivanje. Općenito dosta prate sport, imaju dobre reportaže a za prijenos kako koja tekma bude :D
Neče ništa bit od toga fučkaj ga ovo "uskoro" je samo za ukras, ko drugo kaj bi tam zapravo prikazivali i s kojom lovom kad nemaju kaj pošteno stavit niti u dva programa.Kad vidiš kaj se vrti na HRT Plus, bože me sačuvaj potopljeni mlinski kamen na dnu Save ima veču korist to sigurno onda ti je sve jasno i komentar nije nit potreban.
Neče ništa bit od toga fučkaj ga ovo "uskoro" je samo za ukras, ko drugo kaj bi tam zapravo prikazivali i s kojom lovom kad nemaju kaj pošteno stavit niti u dva programa.Kad vidiš kaj se vrti na HRT Plus, bože me sačuvaj potopljeni mlinski kamen na dnu Save ima veču korist to sigurno onda ti je sve jasno i komentar nije nit potreban.
šta je je !
http://tv-stream.to/#
Tu je prijenos SVIH utakmica Eura u Full HD!
Samo morate naći tu desno ORF 1
kao što sam rekao, morate sami nać' program!
Pa spojiš si pc na TV
moram si kupit hdmi kabal...sad spajam pc na plazmu preko obicnog vga ...
http://tv-stream.to/#
Tu je prijenos SVIH utakmica Eura u Full HD!
Samo morate naći tu desno ORF 1
kako odabrati HD, meni prikazuje 480P
meni je 1080p
I meni je 480,kako da stavim hd?