Galaxy S4 od sada službeno

poruka: 417
|
čitano: 80.447
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Galaxy S4 od sada službeno
ansha kaže...
sudy_freak kaže...

Da, jer ovo sve, ovoliki marketing stvarno nagovještava nešto JAKO VELIKO!

Jedva čekam predstavljanje, psmtr.

Ako stvarno ne razočara ni po čemu, kako se čini sa svim ovim reklamama, onda će 100 milijuna primjeraka koliko su si zacrtali prodati biti donja granica prodaje.

bojim se da jako veliko tu ne bude samo dijagonala ekrana {#}

realno, ekran bi mogao bit vrhunska stvar, ove softwareske gluposti sta najavljuju su ko i dosad manje-vise gimmick, za disableat uglavnom. 

nek bar rijese osnovne funkcije (tel.,sms, imenik) da ne budu laggave ko na sgs3, nek baterija nesto duze traje i ja zadovoljan. kuciste moze plasticno al nek bar ne skripi ko meni na sgs3.

bilo bi lijepo i da su stavili 3-4 gige rama, cisto nek se nadje za buducnost a i da se iskupe sta su nas zeznuli sa sgs3.

A vidjet ćemo.
Sa svime što si napisao se slažem.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina

u koliko je chuki po nasem vremenu prijenos i moze link {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

u koliko je chuki po nasem vremenu prijenos i moze link {#}

Izvoli, lako ćeš zaključiti u koliko je sati.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan

Šta su istinite one slike na gadgeteriji ?? Šta sve piše, da će baterija trajat po tjedan dana, moć će se savijat ekran itd? Ako to stvarno bude kupujem ga bez premišljanja, čak mu i opraštam ogromni ekran, i molim boga da što prije izađe galaxy s4 mini.

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volvox kaže...

Šta su istinite one slike na gadgeteriji ?? Šta sve piše, da će baterija trajat po tjedan dana, moć će se savijat ekran itd? Ako to stvarno bude kupujem ga bez premišljanja, čak mu i opraštam ogromni ekran, i molim boga da što prije izađe galaxy s4 mini.

Jesi pročitao članak?
Ajd prije komentiranja pročitaj. 

12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Volvox kaže...

Jesi pročitao članak?
Ajd prije komentiranja pročitaj. 

Nisam, bio sam u školi kada sam vidio to i nije mi se dalo sve čitat, nego sam te slike vidio i ostao paf. Sad, jel to istina ili nije?

gjurki
13 godina
Volvox kaže...

Nisam, bio sam u školi kada sam vidio to i nije mi se dalo sve čitat, nego sam te slike vidio i ostao paf. Sad, jel to istina ili nije?

Glupo ti je na ovo davati odgovor.
Odgovor je ne, ono nije istina.
Ono su Vilimova predviđanja i njegov osvrt na situaciju.

To bi nas moglo očekivati, kako on kaže u Galaxyu S VI.
Ali, pročitaj svejedno članak. 

12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Glupo ti je na ovo davati odgovor.
Odgovor je ne, ono nije istina.
Ono su Vilimova predviđanja i njegov osvrt na situaciju.

To bi nas moglo očekivati, kako on kaže u Galaxyu S VI.
Ali, pročitaj svejedno članak. 

Kvragu, već sam se ponadao:)

Iz njegovih usta u božje uši:D

gjurki
16 godina

tako bude 6 ili 7 izgledala (mozebitno slicno) ako ostaju na numeroloskom sustavu imena istog..

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 21:19 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lijepo te slike izgledaju. I još 4.5", nekako taman

Ali realno kolike su šanse da neki budući galaxy ima manju dimenziju ekrana od prethodnika.. 

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

tako bude 6 ili 7 izgledala (mozebitno slicno) ako ostaju na numeroloskom sustavu imena istog..

Ma samo me baterija impresionirala, i ajde malo ovaj savitljivi ekran, al ovo ostalo je standard nekakav:)

gjurki
13 godina

Evo još informacija o Galaxyu S IV DUOS (GT-I9502)!

Je li to uređaj koji će noćas u ponoć (po našem vremenu) biti predstavljen u New Yorku?
Sumnjam.
Po specifikacijama da, ali ne i po izgledu, no ne ostaje nam ništa drugo nego čekati.

Specifikacije:

- Android 4.2
- 4.99” AMOLED/PHOLED display
- Resolution 1080 x 1920
- 13 megapixel
- Exynos 5410 1.8GHz Octa-core processor
- PowerVR SGX 544MP3 GPU
- 2GB RAM
- 16GB internal memory
- 2600mAh battery
- 140.1 x 71.8 x 7.7mm

- Weight 138 gram 

Izvor: sammobile.com

12 godina
neaktivan
5 inca ekran, pa ko tu koga, vec he i sgs3 prevelik, a kamoli ovo. Ako bude takav kod mene ne ide sigurno. Ostalo sve okej, ali brate 5 inca?!?
gjurki
Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
neaktivan

uzmes Iphone za mac i S4 sa stit i ko ti sta moze...

Zasto jednostavno ne ubace svojstva mobitela u tablet i zavrse sa tim "moj je veci" glupostima...

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Zasto jednostavno ne ubace svojstva mobitela u tablet i zavrse sa tim "moj je veci" glupostima...

Definitivno:) Nije mi jasno dali oni uopće prate šta ljudi žele. Optimalna veličina za mobitel za 99% svijeta je između 4-4.3, manje više gore dole, a ovi stave mobitel od 5 inča, a tableti su već od 7, koja je onda funkcija tih mobitela?

gjurki
15 godina
neaktivan

Da, sigurno je zato najprodavaniji mobitel... ti != cijeli svijet

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Da, sigurno je zato najprodavaniji mobitel... ti != cijeli svijet

Kako može bit najprodavaniji nije još ni izašao?!

gjurki
13 godina
Volvox kaže...
Abomb kaže...

Definitivno:) Nije mi jasno dali oni uopće prate šta ljudi žele. Optimalna {#} veličina za mobitel za 99% svijeta je između 4-4.3, manje više gore dole, a ovi stave mobitel od 5 inča, a tableti su već od 7, koja je onda funkcija tih mobitela?

Da sam zločest, sada bih rekao svašta, ali nisam, pa ću se zadržati na hladnim činjenicama, barem onima koje se tiču mene i mojeg ukusa!

Sa svojim gabaritima, nije mi problem držati u ruci nešto veličine 5.5 incha, generalno gledajući, makar je sa bezelima i gore dolje površinom vjerojatno 6 i kusur sitnoga.

Ako na tržište izađe mob, odnosno smartphone koji je dijagonalom 6 i + incha, sa recimo 1920x1080p rezolucijom, još uvijek ću ga moći držati jednom rukom, bez nekih većih problema, nisam rekao i raditi sa jednom rukom, jer, nakon što sam prešao sa 4.3 HTC DHD-a na 5.5 SGN II, čim sam SGN II primio u ruku, za mene je ta veličina bila ona prava, a kažem, može čak i još rasti, zašto ne?!

To što netko nema dovoljno veliku ruku, to nije moj problem, ili nema primanja on ili njegovi roditelji, da ne govorimo o rezoluciji ili gigama RAM memorije, dok god bude mogućnosti za razvoj i povećanje, biti će i mobitela koji će se takvima raditi.

Kada je NOKIA počela proizvoditi 9000 modele, nitko nije njorgao koliko je ona velika, teška, nespretna za rad, ili SONY & ERICSSON sa onim modelom kada James Bond ( Pierce Brosnan ) vozi BMW serije 7, a danas kada se radi veliki broj mobova za svačiji ukus i dubinu džepa, uvijek postoji Pedro koji će njorgat i talasat, a evidentno nije u pravu!

Ako vam pari mob koji ima 4.0 ili max 4.3 dijagonalu, U REDU, VAŠA VOLJA, IZBOR, UKUS, NOVCI, meni pašu od 5.5 do 6.2, i nikog o tome ne trljam i nikome ne namećem iplicite da svi to moraju imati, da je to naj savršenstvo, početak i kraj priče!!

Ako mislite da je 6 incha za smartphone aka phablet preveliko, pa što je onda 18 incha za pad računalo, a u najavi ih ima već preko nekoliko, evo vam i jedan link {#} !!!!

LINK;http://www.theverge.com/2013/3/12/4096928/dells-newest-desktop-is-an-18-inch-tablet 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 15:36 (ATJLučko).
15 godina
neaktivan

Fali S III između i zato i najprodavaniji, al kuži se...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ako vam pari mob koji ima 4.0 ili max 4.3 dijagonalu, U REDU, VAŠA VOLJA, IZBOR, UKUS, NOVCI, meni pašu od 5.5 do 6.2, i nikog o tome ne trljam i nikome ne namećem miplicite da svi to moraju imati, da je to naj savršenstvo, početak i kraj priče!!

Ako mislite da je 6 incha za smartphone aka phablet preveliko, pa što je onda 18 incha za pad računalo, a u najavi ih ima već preko nekoliko, evo vam i jedan link {#} !!!!

LINK;http://www.theverge.com/2013/3/12/4096928/dells-newest-desktop-is-an-18-inch-tablet 

Abomb: Aj zapisi mi broj moba da mi se mos javit!
ATJLućko: Evo samo nek izvadim mobitel iz rusaka!

{#}

Abomb: Aj daj slikaj me sa mobom na brzinu!

ATJLučko: Volvox aj daj pridrzi mi mobitel nemogu sa dvije ruke.

{#}

Abomb: sekundu ATJLučko odmakni mobitel da vidim sta pise!

Abomb: Eto puklo platno u kinu sta ce mo sad?

ATJLučko: nema panike stavit cu ja svoj mobitel

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 15:41 (Abomb).
14 godina
neaktivan

Lg.. lol 

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
protjeran
@Mitsuoka
iphonea se prodalo dosta vise od sgs3 a znamo kolki ekran ima..
15 godina
neaktivan

Tome je ipak Samsung kriv. U zakupu Samsung ima interaktivni pano malo dalje, a LG-ev je tu, ali oni su baš morali zakupit ovih par dana statični billboard ispod LG-a. Dobro su odgovorili Smijeh

@ansha, jel, koliko se iPhoneova 5 prodalo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 15:53 (Mitsuoka).
14 godina
Agent Rico kaže...

Lg.. lol 

haha, dobar :D

s obzirom da u clipu pola američana pojma nema o čem se radi u zamzungovoj reklami a i jedva da igdje piše uočljivo Samsung,

ja bi rekao :

LG pwn!

napokon dočekao DNF i Diablo 3
13 godina
Abomb kaže...
ATJLučko kaže...

Ako vam pari mob koji ima 4.0 ili max 4.3 dijagonalu, U REDU, VAŠA VOLJA, IZBOR, UKUS, NOVCI, meni pašu od 5.5 do 6.2, i nikog o tome ne trljam i nikome ne namećem miplicite da svi to moraju imati, da je to naj savršenstvo, početak i kraj priče!!

Abomb: Aj zapisi mi broj moba da mi se mos javit!
ATJLućko: Evo samo nek izvadim mobitel iz rusaka!

{#}

Abomb: Aj daj slikaj me sa mobom na brzinu!

ATJLučko: Volvox aj daj pridrzi mi mobitel nemogu sa dvije ruke.

{#}

Abomb: sekundu ATJLučko odmakni mobitel da vidim sta pise!

Abomb: Eto puklo platno u kinu sta ce mo sad?

ATJLučko: nema panike stavit cu ja svoj mobitel

Kolega Abomb {#} , ma baš si nešto vickast danas, što si imao za ručak {#} ?!?!

A u svezi tvojih komentara, evo odgovora;

AD1; na SGN II imam S Pen kojim kada ga izvučem mam imam prostor za zapisivanje svega, pa i tvog broja, hahahahaha, kada buš ti to imao {#};

Ad2; stock aplikacija za slikanje je na SGN II vrlo odlična, a za ono tajno slikanje imam i tajnu aplikaciju, samo kliknem na nju, i ona snima, a da nitko za to ne zna, imaš li ti to;

Ad3; kada bih samo znao, što si ovime želio kazati, a da ne valja na SGN II,

Ad4; još ako imaju onu Samsung povezivost, još im i bolju sliku dam nego što oni imaju na svom platnu s projektorom, hahahahahahaha,

I da, na kraju štorije, gadget sa S pen-om, dok drugi brendovi ne usvoje, čini mi se da je na redu prvi poslije Samsunga probiti Apple sa nekom verzijom IPhone-a, niti jedan smartphone/phablet neće postići takav nivo iskoristivosti i upotrebljivosti, rekao ti što rekao {#} {#}!!!!  

ATJ Lučko
12 godina
protjeran

Da i ovdje napravim post. Što se tehnologije tiče, mobiteli su me nekako najviše zanimali. Još kao klinac sa 12-13 godina sam kupovao časopis Mobil čitajući o tom fenomenu mobilnih telefona, i u kratkom vremenu sam ih izmijenjao svim vrsta i brendova, tog vremena, jel. Tu su bili Siemens SL55, Nokia 3220, 6288, E1, Samsung D900, U600, Sony Ericsson K700i - dakle šareno.

No da skratim. Nevjerojatno je što se događalo u zadnjih par godina. Moj prvi i jedini smartphone, kojega trenutno imam u vlasništvu je HTC Wildfire S. Ne baš pretjerano korisničko iskustvo, ali ok, koliko para toliko muzike.

Što očekujem od Samsung Galaxy SIV?  Neku revoluciju baš i ne, no evoluciju sigurno! Ukoliko četvorka buda tanja, prednji dio mobitela bude više iskorišten, meni je to dovoljan dizajnerski manevar za ovu godinu - no vjerujem da će Samsung i ove godine pokazati novi dizajnerski smjer. Navedene specifikacije na papiru djeluju fenomenalno, no u svakodnevnom korištenju to znamo nije presudno. Puno se toga zna, no sami oblik mobitela i ne baš. Ako ništa Samsung je to ove godine, kao i prošle - maestralno skrivao. To je po meni +, jer čemu recimo javna prezentacija flagshipa, ako sve ono što će biti prezentirano iscuri tjednima prije. {#}

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

@Mitsuoka

u zadnjem kvartalu nesto manje od duplo vise se prodalo ip5.

al zasto gledat samo ip5, ip4s-a se prodalo jos dosta vise.

zasto me uopce to pitas? iphone je kao pojedinacni model jos uvijek debelo najaci po prodaji...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nešto manje od 30 mil. iP5, za Q4 2012., da budemo konkretni u brojevima. Uglavnom, to mi izgleda kao pad prodaje ako se ne varam? U glavi su mi enormne količine uređaja koje su prije prodavali. A zasto samo iP5, jer gledamo pojedinačno i generacijski model...

Znam da je najviše, to se ne može poreć, ali dosta ljudi prelazi sa iP-a na druge jer recimo žele veću dijagonalu ekrana. 

15 godina
Mitsuoka kaže...

Znam da je najviše, to se ne može poreć, ali dosta ljudi prelazi sa iP-a na druge jer recimo žele veću dijagonalu ekrana. 

Iako se tako čini, misim da ih nema puno. U 90% slučajeva ljudi kupuju iPhone baš zbog manjeg ekrana, rijetki su oni koji hoće veći(ja sam jedan od takvih, čekam današnje predstavljanje pa odlučujem što ću uzeti ;)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 20:21 (power_user).
16 godina
Sudy, promijeni GPU u prvom postu, potvrden je PowerVR SGX-544MP3
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice