Gopro studio

poruka: 5
|
čitano: 1.244
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gopro studio

Pozdrav svima,

snimao sam timelaps sa svojom gopro kamerom, kada spojim kameru na Pc, otvori mi se gopro studio i ucita se timelaps koji je u redu i koji traje npr jedan od njih 23 sekunde, kada idem na Add selected to conversion list, zatim convert, nakon toga timelaps traje dvije sekunde, postavke nista ne diram. Da li netko zna u cemu je problem i zbog cega mi se tako smanji timelaps?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Gopro studio
josip122 kaže...

Pozdrav svima,

snimao sam timelaps sa svojom gopro kamerom, kada spojim kameru na Pc, otvori mi se gopro studio i ucita se timelaps koji je u redu i koji traje npr jedan od njih 23 sekunde, kada idem na Add selected to conversion list, zatim convert, nakon toga timelaps traje dvije sekunde, postavke nista ne diram. Da li netko zna u cemu je problem i zbog cega mi se tako smanji timelaps?

Da li snimaš timelapse u doslovnom smislu riječi,ili snimaš video koji u postu ubrzaš?

17 godina
Gopro studio

Da, GoPro Studio ne pokazuje baš točno vrijeme trajanja output videa. Prema mojem iskustvu, ako isključiš "speed up" (vidi sliku, to je prozor od Advanced settings) i postaviš FPS na željenu vrijednost, output će biti točno onoliki koliki treba biti, bez obzira na to što piše prije konverzije. Na primjer, 240 sličica, 24 FPS = 10 sekundi videa.

The Internet is so big, so powerful and pointless, that for some people it is a complete substitute for life.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gopro studio

@CyberPlague snimao sam klasicni Timelaps.

Ovo sto je napisao izith je rijesilo problem, odnosno samo sam sklonio kvacicu sa speed up i onda je video imao pravu duzinu trajanja.

Da li se moze cropati video, ako da s kojim programom?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Gopro studio
Pozdrav. Jedno pitanje. Kupio sam gopro hero4 black edition adventure. Stavim micro sd nakon snimanja u laptop i totalno steka na 4k 2.7k cak i na 1800.... jeli to problem sa grafickom. Laptop je inacedual core 2.6 4G Rama ali graficka je ipak slabija....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice