Program za izradu etiketa

poruka: 5
|
čitano: 36.170
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Zanima me program za izradu etiketa, konkretno za obiteljsku proizvodnju naljepnice za staklenke. I zanima me program s kojim bi ih mogao izraditi, imam papir koji je cijeli kao naljepnica i podjeljen je na jednake dijelove ne znam sada kakvih dimenzija, pa bih trebao neki program u kojem mogu prilagoditi tocno takve dimenzije i samo copy/paste 8 puta i isprintati cijelu stranicu. Hvala:)

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

freehand

0 0 hvala 0
15 godina

Čuo sam za to, al da li postoji nešto jednostavnije? Jer s tim tipom programa nemam iskustva i trebalo bi mi malo vremena. Sigurno postoji nesto jednostavno ne treba puno, ime proizvoda, firme, uredit boju slova i pozadinu jednobojnu i printaj

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.serif.com/free-graphic-design-software/

probaj ovo pa vidi da li ti pase.

A ovo sto si gore nabrojao mozes i u paintu.  ili ako ces korak dalje (i besplatan) mypaint - http://mypaint.en.softonic.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Program za izradu etiketa
ficosime kaže...I zanima me program s kojim bi ih mogao izraditi, imam papir koji je cijeli kao naljepnica i podjeljen je na jednake dijelove

jesi li razmišljao možda u Wordu pod opcijom izrada samoljepljivih naljepnica u Wordu 2007 ili u Wordu 2003.

Uz to pogledaj kako kreirati novu samoljepljivu naljepnicu i prilagoditi je svojim dimenzijama.

Cilj je izraditi jednu bazu u excelu sa istim podacima (zavisi kakav tekst hoćeš na naljepnici). Što se tiče slike ili ukrasnih slova njih dodaš kao image na svaku naljepnicu na jednoj stranici. Kod ispisa ispisuješ tu stranicu u više primjeraka.

Ili jednostavno napravi raster sa dimenzijama svojih naljepnica pa kreiraj jednu naljepnicu pa je potom kopiraj i uduplaj na ostale na istoj stranici. Be creative ;)

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice