Našao sam si font preko stranice dafont.com i odlučio ga upotrijebiti za logotip svoje firme. Nešto sam čitao da je to besple sdamo za kućnu upotrebu, trebao bih u biti platiti licencu autoru (nekih 10 funti), jel netko to već radio? kakva su vam iskustva s tim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bolje si ih sam dizajniraj preko photoshopa
Illustratora, vektori.
Ma ne, sad je gotovo, pitanje je jel treba to platit, da ne bude nekih negativnih implikacija?
Ma ne, sad je gotovo, pitanje je jel treba to platit, da ne bude nekih negativnih implikacija?
Naravno da treba.
Ma nema problema, čisto me zanimalo kakva su mišljenja i iskustva drugih, nije da ne bih platio, ali sam znatiželjan kako uopće netko (vlasnik fonta) može znati gdje ga koristim...
fontovi se crtaju u illustratoru.
drugo, to je ozbiljan posao i za jedan cijeli font složiti potrebno je strašno puno vremena (i do godinu dana!)!
zašto ljudi studiraju grafiku? zar mislite da cijela grana tipografija postoji za ukras? malo poštovanja prema tim dizajnerima.
Tako je, ako čovjek želi nešto ozbiljno, onda je to tako kako si i rekao.
Illustratora, vektori.
kakvi su ovo suludo beskorisni komentari ??!
Ontopic:
ne razumijem pitanje: svo plaćanje ide preko nekog od provjerenog servisa za web naplatu koji su sigurni, i stranica dafont nema nikakve veze s tvojom kreditnom karticom. Oni su samo klijenti.
Dakle, mastercard u ruke i plaćaj !