Uginuo mi je Kingston HyperX 120GB. Odlican i brz disk, ali je nakon nekih malo manje od godinu i pol odlucio ispustiti dusu.
Kako je bio pod garancijom reklamiran je i dobio sam odgovor da je disk mrtav, da nemaju zamjenski i da imam pravo odabrati drugi do vrijednosti koliko sam ovog platio.
Kako su tada diskovi bili puno skuplji nego sada placen je 1500+kn ( ne sjecam se tocno jer mi nije racun blizu) i za taj iznos imam pravo na drugi (ili nesto potpuno drugo).
Za te novce se sada mogu "pocastiti" stvarno odlicnim SSD-om, pa mi treba savjet:
Koji SSD odabrati za 1500-1550kn?
Da li se sada za te novce moze uzeti i odlican 240GB zbog pada cijena u medjuvremenu ili ipak moze samo neki vrhunski 120GB?
Uglavnom, posto imam izbor za zaista fini iznos novaca zanma me najbolji SSD koji mogu odabrati u tom cjenovnom razredu.
Sto brzi to bolji (i naravno da je ipak neki koji glasi za pouzdan), a onda sto vise kapaciteta upadne u taj iznos.
Nisam pratio stanje na trzistu SSD-ova u zadnje vrijeme jer nisam imao niti namjeru nabavljati novog, ali kako je ovaj uginuo sada se otvorila prilika.
Hvala unaprijed na odgovorima.