Sve uredu kod mene
Dodajte sa Torrentiom još Comet i Mediafusion da prestanemo svaki drugi dan RADI/NE RADI.
Jedan od ta tru UVIJEK radi, osim u slučaju da RD crkne, a to je super rijetko!
S obzirom da je Cyberflix suport zavrsio prije 6 mjeseci i meni osobno addon ne ucitava pola pista sa greskom "list can't be populated" koje alternative vi koristite? Jeli trakt ima istu funkciju ili neki drugi addon?
Lp, u posljednje vrijeme , nekih tjedan dana , uglavnom navecer (ali ne svaki dan) mi izbacuje Error Code IO BAD HTTP STATUS .Dok npr tokom dana uvijek radi uredno. Koristim real debrid i torrentio. Dok npr kada idem gledati torrentio linkove bez RD , radi uredno. Na kodiju mi rade RD linkovi. Brisao sam cache , resetirao ruter ali i dalje isto. Do cega to moze biti?

To mene odbija..., ne zelim da ja provodim vrijeme praveci liste sadrzaja koji mi se nudi..., Cyberflix lijepo imao Netflix, HBO, Hulu; Amazon odaberes i to je to...
Teško se prebaciti. Imam onaj Lifetime pass, pa onda mi je čak i ok.
Ne moras rucno raditi liste. Kod konfiguracije Trakt addona (1.0.0), autor dexter49039043 ili tako nesto, odaberes liste na koje se hoces pretplatiti koje drugi ljudi odrzavaju, ja npr koristim: Watchlist movies, Watchlist series, Recommended movies, Recommended series, Latest TV shows, Latest releases, Recently watched, Recently aired. Sve je automatsko, jedino sto sam radim je da dodajem stvari u Trakt watchlist. Jer ga i opcenito koristim za pracenje svega i importao sam si cijeli history s imdb koji imam od cca 2003. god.
Jučer vidio da ima i neki app za ajfone, da se i gledati preko njega normalno na mobitelu - stremio lite