Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 644
|
čitano: 258.880
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
Jel se još nekome ne pojavljuju torrentio linkovi?
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
14 godina

Sve uredu kod mene

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
I kod mene od sinoć sve ok sa torrentiom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Dodajte sa Torrentiom još Comet i Mediafusion da prestanemo svaki drugi dan RADI/NE RADI.

Jedan od ta tru UVIJEK radi, osim u slučaju da RD crkne, a to je super rijetko!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
+1, bilo koji od ova dva jer oba rade u 99% slučajeva kad je torrentio down
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

S obzirom da je Cyberflix suport zavrsio prije 6 mjeseci i meni osobno addon ne ucitava pola pista sa greskom "list can't be populated" koje alternative vi koristite? Jeli trakt ima istu funkciju ili neki drugi addon?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ima trakt to sve , samo ih moraš ubaciti i poslije sinkronizacije se pojave (ili superflix koji ima samo osnovne )
10 godina

Lp, u posljednje vrijeme , nekih tjedan dana , uglavnom navecer (ali ne svaki dan) mi izbacuje Error Code IO BAD HTTP STATUS .Dok npr tokom dana uvijek radi uredno. Koristim real debrid i torrentio. Dok npr kada idem gledati torrentio linkove bez RD , radi uredno. Na kodiju mi rade RD linkovi. Brisao sam cache , resetirao ruter ali i dalje isto. Do cega to moze biti?

0 0 hvala 0
8 godina
Ništa Plex. Samo Jellyfin.
15 godina
Ja sam prije 2 dana namjestio trakt i ako sam dobro shvatio, ja to ručno moram ažurirati liste i sinkronizirati svakih 24 sata? Ništa nije automatski? Ili ja nešto krivo radim.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Ja sam prije 2 dana namjestio trakt i ako sam dobro shvatio, ja to ručno moram ažurirati liste i sinkronizirati svakih 24 sata? Ništa nije automatski? Ili ja nešto krivo radim.

To mene odbija..., ne zelim da ja provodim vrijeme praveci liste sadrzaja koji mi se nudi..., Cyberflix lijepo imao Netflix, HBO, Hulu; Amazon odaberes i to je to...

15 godina
robogo kaže...
Ništa Plex. Samo Jellyfin.

Teško se prebaciti. Imam onaj Lifetime pass, pa onda mi je čak i ok.

14 godina

Ne moras rucno raditi liste. Kod konfiguracije Trakt addona (1.0.0), autor dexter49039043 ili tako nesto, odaberes liste na koje se hoces pretplatiti koje drugi ljudi odrzavaju, ja npr koristim: Watchlist movies, Watchlist series, Recommended movies, Recommended series, Latest TV shows, Latest releases, Recently watched, Recently aired. Sve je automatsko, jedino sto sam radim je da dodajem stvari u Trakt watchlist. Jer ga i opcenito koristim za pracenje svega i importao sam si cijeli history s imdb koji imam od cca 2003. god.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
2 0 hvala 1
6 godina

Jučer vidio da ima i neki app za ajfone, da se i gledati preko njega normalno na mobitelu - stremio lite

HAIL TO THE KING, BABY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice