Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

poruka: 40
|
čitano: 6.585
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Uputa: Stremio 2026 najbolji setup
hrka11 kaže...
Minneyar kaže...

Dobro si ti to sazeo i radi odlicno.Stremi vec koju godinu koristim imam sve podeseno ali ajd htio sam ovo probat i radi dobro.

Samo me zanima dali je moguce skratit vrijeme da izbaci rezultate?

S torentiom ili meteorom rezultati su instant,a s ovim se ceka par sekundi da se pojave.

Jos mi je problem bio da mi animirane crtane izbacuje HRV jezik prvi ako ima,ali to sam nakon supanja malo vise rijesio.

Ima, pise u uputi:

Global Timeout - ostavio default 5,000 - 5 sekundi. Po defaultu, pretraze se rezultati svih ukljucenih scrapera (dakle Torrentio, Stremthru, MediaFusion, Comet...) i prikazu najbolji rezultati s obzirom na postavljene filtere.

Moze se prebaciti s Default na "Dynamic" i smanjiti interval. Ali onda potencijalno utjeces na kvalitetu rezultata jer nece nuzno docekati rezultate svih scrapera prije nego ti pokaze najbolje fitove.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina
Minneyar kaže...

Ima, pise u uputi:

Global Timeout - ostavio default 5,000 - 5 sekundi. Po defaultu, pretraze se rezultati svih ukljucenih scrapera (dakle Torrentio, Stremthru, MediaFusion, Comet...) i prikazu najbolji rezultati s obzirom na postavljene filtere.

Moze se prebaciti s Default na "Dynamic" i smanjiti interval. Ali onda potencijalno utjeces na kvalitetu rezultata jer nece nuzno docekati rezultate svih scrapera prije nego ti pokaze najbolje fitove.

Vidio sam to i podesavao sam to ali opet sporije je...ma nista bitno,bezveze sam pitao...uglavnom dobar set up s ovim kompletno...ima opcija koliko sam vidio jos pun k...ali neda mi se zajebavat sa svime.

Origin_Steam: hrka11
14 godina

Hvala kolegi na trudu i detaljnim uputama.

Ja imam samo jedno pitanje, može li se i na koji način sačuvati "Playlista" koju trenutno imam postavljenu unutar Stremia?

Još jednom hvala :)

14 godina
plavi83 kaže...

Hvala kolegi na trudu i detaljnim uputama.

Ja imam samo jedno pitanje, može li se i na koji način sačuvati "Playlista" koju trenutno imam postavljenu unutar Stremia?

Još jednom hvala :)

Ne znam sto je Playlista u Stremiu? Ako mislis na Library, ostat ce ti bez da ista posebno radis. 

14 godina

Na to sam mislio.
Hvala.

16 godina

Kad stavim u AIOStreams, Install Addon-create izbaci grešku:

fail to fetch manifest for mediafusion Rd: 404 - not found

PS

RIJEŠENO

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:29 (antebr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antebr kaže...

Kad stavim u AIOStreams, Install Addon-create izbaci grešku:

fail to fetch manifest for mediafusion Rd: 404 - not found

PS

RIJEŠENO

Pa mogao si napisati to riješenje...

16 godina

Na mediafusion.elfhosted.com sam konfigurirao RealDebrid (API ključ).

Generirani url sa kopirao u AIOstreams konfiguraciju (back par puta dok se ne dođe do mediafusion).

Nakon toga je proradilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 mjeseci

Prvo zahvala na tutorialu, postavio sam sve i radi sve savršeno. Imam pitanje, do sada sam također koristio Real debrid i kad puštam film bude jako puno linkova za film u 720p ili 1080p. Veličine od oko 1-2 GB. Te sam uvijek gledao. A sad mi za svaki film nudi 15-tak linkova i od toga je 13 linkova preko 30 GB i 2 od 7-8 GB. Ne razumijem zašto nema onih manje veličine od yify- a recimo ko prije što sam imo. Nemam internet koji može te velike filove terat, a i da može ne želim to. Oni od par GB su meni osobno najbolji. Molim savjet kako da podesim itd ako se može nešta učiniti. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Maskirano_Prase kaže...

Prvo zahvala na tutorialu, postavio sam sve i radi sve savršeno. Imam pitanje, do sada sam također koristio Real debrid i kad puštam film bude jako puno linkova za film u 720p ili 1080p. Veličine od oko 1-2 GB. Te sam uvijek gledao. A sad mi za svaki film nudi 15-tak linkova i od toga je 13 linkova preko 30 GB i 2 od 7-8 GB. Ne razumijem zašto nema onih manje veličine od yify- a recimo ko prije što sam imo. Nemam internet koji može te velike filove terat, a i da može ne želim to. Oni od par GB su meni osobno najbolji. Molim savjet kako da podesim itd ako se može nešta učiniti. Hvala.

Da, ovaj setup iz upute je neki kao community best practice i prioritizira 4k HDR/DV sadrzaj s relativno razumnim velicinama. Ali moze se namjestiti u detalje. Znaci Stremio -> Addons -> AIOStreams -> Configure -> ukucas password da "loadas" trenutnu konfiguraciju spremljenu -> Filters tab. Tu imas milijun opcija, al zvuci kao da tebi treba "Preferred Resolutions" (pomakni 1080p na prvo mjesto tj kak vec hoces), i/ili "Size" tab. Kad postavis kak ti se svida, moras ponovo install AIOStreams, i pobrisati "stari" iz Stremia.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice