Ovako kao što i naslov teme kaže kupujem LCD televizor da bude 82cm do 3500kn i tražim preporuke i mišljenja.
Unaprijed hvala!!!
Ovako kao što i naslov teme kaže kupujem LCD televizor da bude 82cm do 3500kn i tražim preporuke i mišljenja.
Unaprijed hvala!!!
Unaprijed hvala!!!
Prvo, jel mora biti 82cm? Ako da onda Samsung LE32B530, a ako ne onda plazmicu Panasonic TX-P42X10Y za 4000kn jel je ipak to bolje od LCD-ova.
A koja je razlika između plazme i LCD-a ja sam neš načuo da plazma kao ne valja jer se nešto istroši!?
EDIT: ne mora biti 82 cm može i veći
A koja je razlika između plazme i LCD-a ja sam neš načuo da plazma kao ne valja jer se nešto istroši!?
EDIT: ne mora biti 82 cm može i veći
Uglavnom je ovakva situacija, plazma je deklariana na 100000 prije nego što svejtlina padne za 50%, kod klasičnih LCD-ova je to nekh 60000 sati dok je kod LED LCD-ova t nekih 30000 radnih sati. Što ti ovo govori? Straha oko kupnje plazme nema no samo je preporučljvo prvih 200 sati rada držati TV u flmskom modu i to sa kontrastom i svjetlinom ispod 50% maksimalne vrijednosti da bi se sa time što bolje formirale fosforne ćelije.
Dobro a što mi onda predlažeš koji model LCD-a ili plazme?
Dobro a što mi onda predlažeš koji model LCD-a ili plazme?
Naveo sam ti već u prethodnim postovima.