Plazma u funkciji monitora

poruka: 13
|
čitano: 3.328
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Evo, zamolio bih za savjet;

Zanimaju me vaša iskustva vezana za spajanje plazme sa kompom. Dakle surfanje, filmovi, (igre nisu bitne)...

Konkretno, planiram kupiti ovaj model plazme;

http://www.ronis.hr/?plazma-tv-50-inch---127-cm/435/plazma-televizor-panasonic-tx-p50g10e-full-hd-+-poklon-hdmi-kabel-2m/TX-P50G10E

Rezolucija je full Hd, ali svejedno nisam imao prilike isprobati, pa neznam kak bi to izgledalo.

btw, pregledao sam prethodne teme, ali se gotovo svaka pretvori u svađu plazma ili lcd. Nesto kao PC/Mac Neodlučan

Dakle, plazma je definitivno izbor, pa bih molio forumase koji imaju iskustva sa spajanjem plazma+htpc, da iznesu mišljenje, prijedloge...

hvala unaprijed...Namigiva

Samo da dopunim pitanje;

Da li se prilikom surfanja može normalno čitati sa udaljenosti od recimo cca 3, 4 m?

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 10:38 (Zdravac).

0 0 hvala 0
16 godina

imam plazmu spojenu na pc i slikaje odlicna

samo pazi na (burn in)mana kod plazmi,nepokretna slika se zaljepi na ekran i plazma dosta grije

sadje ipak lcd bolji izbor

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Plazma u funkciji monitora

50'' na 3-4m,jesi razmisljao o 42",to bi mozda bilo pametnije a i za manje love bi dobio bolji TV.Mislim da je model TX-P42G10E jedan od trenutno najboljih Panasonica(600Hz) a cijena oko 10k kuna.Spajanje na PC preko HDMI kabla(ako nemas na PC-u HDMI postoji adapter DVI-HDMI)

16 godina
neaktivan

to je trenutna udaljenost, a dok sredim potkrovlje, biti će i 5 m, a naravno da onda neću moći kupiti novu...

Ma znam za dvi-hdmi. Plazmu sam vidio uživo, i odmah mi je oko zapelo za nju. A na proljeće mislim uzeti i neki komp koji bi bio u funkciji htpc-a.

Jedino nisam imao prilike spojiti sa kompom, ali pretpostavljam da to ide. Bar koliko sam citao recenzije, itd...

Zdravac

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja iam spojenu lcd i komp i slika je odlicna... call of duty je stvarno odlicno igrat na lcd-u..jos tko ima phillps ambilight onda je tek prava stvar...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmmm....samo pazi da ti plazna koju izabereš ima anti burn-in tehnologiju.

Mislim da većina novih plazma je posjeduje pa tako da ćeš sigurno naći nešto za tebe.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pasma+pc

a a
s s
d d
f f
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 21:23 (zzz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zzz kaže...

pasma+pc

što hladiš s tim ventom pc ili plazmu

I Jadantisi
16 godina

ima dvostruku ulogu

stalak za sender od bezicne tipkovnice i misa

odvodi toplinu sa plazme van sobe(grije plazma kao grijalica)zimi to nesmata ali ljeti...

16 godina
neaktivan

ja sam mislio sebi uzeti neki lcd od 32" pa neznam dali se to isplati jer mi je full HD rezolucija ne njemu nekako premalo

dali se to isplati dat 4000 kn za LCD i da onda ima ulogu za pc i za gledat TV

0 0 hvala 0
16 godina
RPG vs TENK kaže...

ja sam mislio sebi uzeti neki lcd od 32" pa neznam dali se to isplati jer mi je full HD rezolucija ne njemu nekako premalo

dali se to isplati dat 4000 kn za LCD i da onda ima ulogu za pc i za gledat TV

nemoras gledati u full Hd,tj imas sve standardne rezolucije pa izaberes ono kojati najvise odgovara

15 godina
neaktivan

bok.. ja imam spojen hdtv rezolucije 1366x768 (16:9) na komp uz obićan lcd monitor 128X1024 (4:3)... no, na lcdu slika mi prelazi rubove ekrana (jedva da se vidi izbornik start i donja alatna traka).. kako i gdje podesiti rezoluciju da bi se čitava slika vidjela na tv- u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

u postavkama graficke kartice

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice