otišao bih do Santa Domenice
Imaš u Elipsu Philips 55" PML 9008 za 600 eura na akciji, ambilight, mini led, 120hz, ova tvoja dva koje si naveo nažalost nemaju mini led osvjetljenje, imaju stariji tip led osvjetljenja što znači tamne scene iliti crne bi bile sive/svijetlo sive, ja imam taj tv PML 9008 55" i stavio sam slike na ovoj i prethodnoj stranici kako izgleda crna, kontrast i boje na mini led televizoru. Par postova gore. U svakom slučaju ako ti smeta ambilight pozadinsko osvjetljenje ili nešt treće, svakako traži mini led ekrane, ne led.
poz.ekipi
trebam malu pomoć,prekjučer mi je najvjerojatnije nevrjieme spržilo telku LG stara 10 god (iz Karlovca sam) ,već ju je jednom grom krstio ,sutra bih otišao u ZG po novu
trebam preporuku za 55"
cijena nekih 600e +
imam doma još dve LG i jedan Grundig uglavnom zadovoljan (nije uvjet)
nije telka za gejmanje, znači uglavnom zemaljski programi,Netflix ,Max tv,Youtube i koji film sa kompa
moj neki izbor LG serije 8000 ili ????
nešto gledam TCL serija 803 ( nije uvjet)
pomozite mi molim Vas
unapred hvala
Bio sam u slicnoj dilemi,po meni je TCL best buy,daje najviše za lovu...Ja sam uzeo C805 i Tv je i vise nego dobar za sta trazis a i vise..Mislim da su oznake drugacije ali ,803.809 ili 805 isti tv ..
Od On timea ni ne citaj poruke a kamoli savjete....
Pozz..
Šta veliš na ovo
daju na veći broj rata pa mi je Santa D zgodna opcija
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-55-58/tv-55-tcl-qled-55c845-google-tv.html
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-55-58/tv-55-lg-oled-55c3.html
Šta veliš na ovo
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-55-58/tv-55-tcl-qled-55c845-google-tv.html
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-55-58/tv-55-lg-oled-55c3.html
Ako lova nije u pitanju...oled..ali kazes da vecinom tv program,netflix itd mislim da je previse za oled,tcl bi trebao biti svijetliji narocito 845...mislim da je za tebe zlatna sredina 805..Na Netflixu cak i DV dobro izgeda...malo se pozabavis opcijama i top a ne kao na recimo filipsu gdje ni recenzije nema a kamoli nesto vise...btw dvoumio sam se i za Hisense ali Google os itd je prevladalo.
Tcl 845 mozes naci jeftinije drugdje...prije nekih mj dana je bio 850 minus 10 posto na ekupi...
uglavnom bi se TV koristio za zemaljske programe ,Netflix,Youtube poneki film sa kompa
tako da mislim i sam dali mi treba oled
zato sam u gornjem postu prvo i tražio nešto do 600 eura
jedino u šta sam siguran da sutra idem u Santa Domenicu a za drugo nisam pametan
Opameti se do sutra onda...tako je i meni bilo... Netflix je sirok pojam... nezz koju pretplatu imas,meni Dolby vision sadrazaji imaju vise nego dobru sliku za razliku od recimo Samsunga qled sta sam prije imao,gaming isto ali to te ne zanima,,,po meni,,ne bacaj lovu....steta da mora biti Santa..mene je izasao na ekupi nekih 607eu.
imam Netflix premijum paket
sad sam malo dosadan a kaj veliš na ovo, jedan obični tv;
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-50-lg-uhd-55ut8000.html
ili možda ovako nešto
neću više daviti sa pitanjima
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-55-sony-bravia-kd-55x75wl.html
poz.ekipi
trebam malu pomoć,prekjučer mi je najvjerojatnije nevrjieme spržilo telku LG stara 10 god (iz Karlovca sam) ,već ju je jednom grom krstio ,sutra bih otišao u ZG po novu
trebam preporuku za 55"
cijena nekih 600e +
imam doma još dve LG i jedan Grundig uglavnom zadovoljan (nije uvjet)
nije telka za gejmanje, znači uglavnom zemaljski programi,Netflix ,Max tv,Youtube i koji film sa kompa
moj neki izbor LG serije 8000 ili ????
nešto gledam TCL serija 803 ( nije uvjet)
pomozite mi molim Vas
unapred hvala
Bio sam u slicnoj dilemi,po meni je TCL best buy,daje najviše za lovu...Ja sam uzeo C805 i Tv je i vise nego dobar za sta trazis a i vise..Mislim da su oznake drugacije ali ,803.809 ili 805 isti tv ..
Od On timea ni ne citaj poruke a kamoli savjete....
Pozz..
Slike televizora govore puno više od tebe. Bitno da od nekog mario78 koji trazi savjete tu po temi šta da kupi sad će on tebi savjet dat . Lik doslovno u 6 mjeseci ima 7 poruka, 3 su odavdje koji tv da kupi. Prije 3 tjedna. Sad će on nekome nešto reć Netflix previše za OLED?
7 poruka u 6 mjeseci...
Uzaludan ti trud....radiš, trudiš se a ljudi i dalje ne šljive taj ips philips...nebi ni ja nakon što si napisao da si prekopao cijeli dučan u dogovoru sa šefom dok nisi našao ispravan primjerak koji opet ima nedostatak.
Šta veliš na ovo
Kako kaže drugi kolega, imaš LG model OLED65CS6LA za 1100e u Elipsu ako već razmišljaš o oledu, inače taj olde je 1600 eura u Sancta Domenica. Ako nisu bitni novci onda OLED, 250 eura više od tcl 845. Pusti ovog šta priča, netflix i ostalo da nije za OLED. Kako je netko i spomenuo osim mene taj Philips 55" za 600 eura čist ok ako nije do OLEDA, do 600 eura nema bolje.
7 poruka u 6 mjeseci,..i još najbitnija stavka kod traženja tv'a mu je Google tv. A najveće uvrede jesi popio tablete. Uh , mora da boli.
uglavnom bi se TV koristio za zemaljske programe ,Netflix,Youtube poneki film sa kompa
tako da mislim i sam dali mi treba oled
zato sam u gornjem postu prvo i tražio nešto do 600 eura
jedino u šta sam siguran da sutra idem u Santa Domenicu a za drugo nisam pametan
Uzmi C805 ak vecinom tv i malo netflixa i sl...ostala 2 jesu bolja al smatram da za tvoje potrebe kako si naveo ti ne trebaju, naravno, ak zelis najbokje uzmi OLED, al je grehota njega uzimat za vecinom Maxtv...a i kosta duplo vise od C805
Mislim, stvarno ne bi želio ulazit u ovu raspravu, ali čisto me zanima pa pitam, kad već preporučaš taj Philips da je odličan i da ga vrijedi uzeti, pa kako pobogu si ti uzeo tek treći (ili četvrti) koji ste otvorili, to znači da će oni koji dobiju ova dva, dobiti defektne televizore? Pa kako onda može bit dobar model tv-a od kojih je svaki treći ispravan? Znači ovi koji ga uzmu moraju se nadati da će im doma doći dobar primjerak?
Inače, ja sam uzeo jedan Philips zbog ambilighta tamo pred koju godinu i nisam uopće zadovoljan sa slikom. Mislim da je PUS 7503 ili tako nešto, a ovdje ga je preporučivao onaj Garfield. Sreća da mi je u gostinjskoj sobi i klinci koriste samo za PS pa mi nije tolko bitno.
Prvo se nauči prihvatit tuđa mišljenja, na forumu smo, nemožeš ko malo dijete birat ko će bit na grupi ko neće kog treba izbaciti, to rade mala djeca u vrtići, ko i onaj x5467x69 nešto, nezna ni on sam. I ajmo se držat teme i ne komentirat ništa drugo nego samo televizore, hvala.
Mislim, stvarno ne bi želio ulazit u ovu raspravu, ali čisto me zanima pa pitam, kad već preporučaš taj Philips da je odličan i da ga vrijedi uzeti, pa kako pobogu si ti uzeo tek treći (ili četvrti) koji ste otvorili, to znači da će oni koji dobiju ova dva, dobiti defektne televizore? Pa kako onda može bit dobar model tv-a od kojih je svaki treći ispravan? Znači ovi koji ga uzmu moraju se nadati da će im doma doći dobar primjerak?
Inače, ja sam uzeo jedan Philips zbog ambilighta tamo pred koju godinu i nisam uopće zadovoljan sa slikom. Mislim da je PUS 7503 ili tako nešto, a ovdje ga je preporučivao onaj Garfield. Sreća da mi je u gostinjskoj sobi i klinci koriste samo za PS pa mi nije tolko bitno.
OnTime ti je on.
U Elipsu imaš pravo vratiti televizor u roku od 7 dana ako sa nečim nisi zadovoljan, ja nisam bio zadovoljan dok nisam našao ekran sa kojim sam bio zadovoljan, jedan je imao dead pixel, 2 su imala dosta izraženi ips glow. Nisu to defektni ekrani, samo ekrani sa izraženijim ips glow'om koji varira od primjerka do primjera. Dali ti ekrani idu u daljnju prodaju, ko zna, možda sljedečem nekom prosječnom korisniku to neće smetati, tu nemam iskustva. Netko će reć wow, netko neće.
Što se tiče tvog Philipsa, model pus 7503, model izašao 2018, i ima VA panel i nije mini led, tako da razumijem o čemu pričaš, loš kut gledanja i isprane boje, loše. Imao sam sličan Philips 65 VA i isto loše. Sad je drugačija priča, Philips se okreće mini led ips i slika je kako možeš vidjeti i na slikama koje sam stavio da se sad ne ponavljam. Ali problem je što je ljudima ostao gorak okus od običnih VA/IPS panela, a nitko još nije stigao testirati mini led ips. I zato dolazi do rasprave na ovoj temi. Kad preporučiš Philips ljudi se vežu na stare tehnologije i dođe do sukoba.
Nitko više ovdje kolko čitam druge ti nebi preporučio običan led telezivor što je svakako korak naprijed od starih va/ips panela. Znači nevezano za marku, nemože se uspoređivati stari Philips/ili drugi običan LED IPS/VA panel, sa novim mini led ips panelom. Problem je isto u tome šta mini led VA panel nije napredovao kao mini led IPS, mislim je donekle ali i dalje loš kut gledanja, black smearing, traileri, izražen ghosting, koje mini led ips nema. Mislim slike koje sam stavio danas govore više od tisuću riječi, kako se veli ako lažem ja ne lažu slike. Kad je upaljen local/dynamic contrast, ips glow'a nema osim trunku na black barovima.
Garfield ako ti je preporučio tv kako kažeš cca 2022, trebao ti je preporučit mini led, jer mini led je izašao 2019, ali pošto ne mjenjamo televizore kao čarape, ni nemožemo znat instant nešto o novijim tehnologijama, tako da ne krivim Garfielda što ti je preporučio nešto a nije znao da postoji bolje.
...ja nisam bio zadovoljan dok nisam našao ekran sa kojim sam bio zadovoljan, jedan je imao dead pixel, 2 su imala dosta izraženi ips glow. Nisu to defektni ekrani, samo ekrani sa izraženijim ips glow'om koji varira od primjerka do primjera. Dali ti ekrani idu u daljnju prodaju, ko zna, možda sljedečem nekom prosječnom korisniku to neće smetati, tu nemam iskustva. Netko će reć wow, netko neće.
jedini wow je reakcija na tvoju preporuku očitog govna od televizora
prekopao si pola skladišta da bi našao primjerak s onolikim isijavanjem koje se vidi na fotki čak i uz upaljeni ambipur
što je tek onda s onima koje si vratio ili izbjegao...
super preporuka za televizor, imaš 25% šanse za dobiti primjerak s očitim isijavanjem i 75% šanse da ga prilikom prvog paljenja baciš kroz prozor
wow
Jbiga nemaju svi veze kod šefa poslovnice, volje i vremena vračati tri televizora da bi im četvrti možda bio dobar.
Hvala ti na iskrenom pisanju da ljudi znaju koje probleme mogu očekivati sa tom markom i tim modelom