Tješi se 7:43 na philipsu planina bijela zblurana mrlja za razliku od samsunga. Taj philips kinesko govno
Stvarno nema potrebe za agresivnim prepucavanjem, nitko te ne napada, nismo u ratnoj zoni, kolege smo na forumu, ne prepucavamo se ko ima večeg, razovaramo o manama i prednosti i kome šta smeta i ništa više. Možda sam ja nastupio drugačije od navedenoga, ako jesam ispričavam se.
Ja ti garantiram da tv ima puno bolju sliku uživo! nego na tom videu, sad sam malo bolje pogledao, cyberpunk defintivno ne izgleda muljavo kao na tom videu, baš se vidi ona kosa na karakteru u igri kao da je prezasićena bojama, mutna, oni magarci na livadi izgledaju isto kao su oversaturated, preko te kamere slika stvarno loše izgleda, ali boje uživo definitivno ne izgledaju tako, danas je upravo dosao i treci update i stvarno je slika je top. Neznam jesi iz Zagreba il ne, ali slobodno dođi uvjeri se da tv izgleda potpuno drugačije a usput i pojest ćemo i popit koju .
Tješi se, sve se vidi na videu. Anemično i bez detalja. Ali bitno da si ti zadovoljan.