Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 48.997
|
čitano: 15.811.173
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Definitivno mora biti puno puno bolja slika sa ultra blu-ray playera od slike sa 4k streaminga. Mislim da netflix 4k ima max 16 ili 25 mbps za 4k. To je kikiriki. 1080p blu ray a cak i blu ray ripovi izgledaju bolje od netflixovog 4K. Ultra blu ray playeri tj ultra br diskovi imaju vise od 100 mbps.

A glede kupovine ultra br playera... Zar nece ps4 neo to imati (+podrska za hdr)?

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 7:10 (Ezio).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
jocommb kaže...

E pa bas to...kretenizmi na dijelu.... vjerovatno teranje na kupovinu skupljeg modela koji to moze....al nisam to od japanaca ocekivo..od ostalih i da,al dobro... al sam negdje naso da je i rangu onog DX780E (koji je isti kao 750 samo europski model) samsung ks7500 koji ima HDR10 bitni panel i certifikat...

Prije će otjerati nekoga tko zna što je DTS na to da kupi TV drugog proizvođača. :D Ali dobro, imaš dekoder u zvučnicima pa mislim da ne trebaš tome previše pažnje pridavati. Lako popraviš zvučnike ili nabaviš receiver ako ti ovi odu. Sigurno lakše nego zamijeniti TV ako se pokaže da ti ovaj drugi ne bi bio tako dobar. Anyway, vidim tu u recenziji da ih nešto i nije na tom Samsungu impresionirao HDR unatoč certifikatu. http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue55ks7500-201605024289.htm

Također, jesi pročitao ovo?

"In fact, when you consider that LG’s UH770V and Sony’s XD85 use IPS-type LCD panels which feature weaker contrast performance, and the HDR presentation of Samsung’s KS7500 was just downright unconvincing despite its ability to hit 1000 nits, the Panasonic DX750 could very well turn out to be the best-performing midrange 4K HDR television for 2016."

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx50dx750b-201607034309.htm

Vidim da Panasonic ima i bolju crnu. Imat ćeš ti još dvojbi ovdje hahaha Sretno ti bilo!

Ezio kaže...

Definitivno mora biti puno puno bolja slika sa ultra blu-ray playera od slike sa 4k streaminga. Mislim da netflix 4k ima max 16 ili 25 mbps za 4k. To je kikiriki. 1080p blu ray a cak i blu ray ripovi izgledaju bolje od netflixovog 4K. Ultra blu ray playeri tj ultra br diskovi imaju vise od 100 mbps.

A glede kupovine ultra br playera... Zar nece ps4 neo to imati (+podrska za hdr)?

Istina... Isto kao prije nekoliko godina kad sam gledao filmove s frendovima i više puta svi mislili da im puštam nešto u HD-u, a zapravo je bio najobičniji DVD iz videoteke. Većina ljudi je naviknuta na low bitrate sranja kao što su danas oni užasni YIFY ripovi naspram kojeg je čak i Netflixov stream čudo, a kamoli BD.

Usput, nije da je bitno, ali ispravna kratica za Blu-ray je BD, a ne BR.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 9:56 (Mirko935).
15 godina
Mirko935 kaže...
jocommb kaže...

E pa bas to...kretenizmi na dijelu.... vjerovatno teranje na kupovinu skupljeg modela koji to moze....al nisam to od japanaca ocekivo..od ostalih i da,al dobro... al sam negdje naso da je i rangu onog DX780E (koji je isti kao 750 samo europski model) samsung ks7500 koji ima HDR10 bitni panel i certifikat...

Prije će otjerati nekoga tko zna što je DTS na to da kupi TV drugog proizvođača. :D Ali dobro, imaš dekoder u zvučnicima pa mislim da ne trebaš tome previše pažnje pridavati. Lako popraviš zvučnike ili nabaviš receiver ako ti ovi odu. Sigurno lakše nego zamijeniti TV ako se pokaže da ti ovaj drugi ne bi bio tako dobar. Anyway, vidim tu u recenziji da ih nešto i nije na tom Samsungu impresionirao HDR unatoč certifikatu. http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue55ks7500-201605024289.htm

"In fact, when you consider that LG’s UH770V and Sony’s XD85 use IPS-type LCD panels which feature weaker contrast performance, and the HDR presentation of Samsung’s KS7500 was just downright unconvincing despite its ability to hit 1000 nits, the Panasonic DX750 could very well turn out to be the best-performing midrange 4K HDR television for 2016."

Vidim da Panasonic ima i bolju crnu. Imat ćeš ti još dvojbi ovdje hahaha Sretno ti bilo!

Ezio kaže...

Istina... Isto kao prije nekoliko godina kad sam gledao filmove s frendovima i više puta svi mislili da im puštam nešto u HD-u, a zapravo je bio najobičniji DVD iz videoteke. Većina ljudi je naviknuta na low bitrate sranja kao što su danas oni užasni YIFY ripovi naspram kojeg je čak i Netflixov stream čudo, a kamoli BD.

Iskreno nisam uopce procito review od samsunga...puna mi glava bila vec pa sam ostavio za danas :D..... a neznam budem vidio...meni je najveca stavka reproduciranje iptv-a tako da moram vidit kako taj panasonic tera kodija jer mi je to glavni nacin gledanja tv-a....cak tolko da sam spreman uzet samsunga iako pani ima bolju sliku....previse tog izlazi da bi se moglo kvalitetno ocijeniti i testirati....cak i na hdteleviziji forumu vidim u temi preporuke da je zadnji 10 poruka molbe za preporuku a nitko neodgovara...haha... forumi zamiru to je sigurno...a steta sta nema neku temu na forumu ili na main sajtu da odrzava best buy listu do xx para...tako bi puno ljudi lakse doslo do odluke.... a ne da me mora bolit glava kad sam picajzla....hahaha

VenAtoR#2231
13 godina
protjeran
jocommb kaže...
Mirko935 kaže...
jocommb kaže...

Ezio kaže...

Iskreno nisam uopce procito review od samsunga...puna mi glava bila vec pa sam ostavio za danas :D..... a neznam budem vidio...meni je najveca stavka reproduciranje iptv-a tako da moram vidit kako taj panasonic tera kodija jer mi je to glavni nacin gledanja tv-a....cak tolko da sam spreman uzet samsunga iako pani ima bolju sliku....previse tog izlazi da bi se moglo kvalitetno ocijeniti i testirati....cak i na hdteleviziji forumu vidim u temi preporuke da je zadnji 10 poruka molbe za preporuku a nitko neodgovara...haha... forumi zamiru to je sigurno...a steta sta nema neku temu na forumu ili na main sajtu da odrzava best buy listu do xx para...tako bi puno ljudi lakse doslo do odluke.... a ne da me mora bolit glava kad sam picajzla....hahaha

Što se tiče kodija,najbolje radi na Androidu.Svi ostali, imaju ponešto problema.

15 godina
garfield1 kaže...

Što se tiče kodija,najbolje radi na Androidu.Svi ostali, imaju ponešto problema.

Pa ja sam imo na androidu problema s njim....prvo sam to pripisivao starom HW od minixa x5mini (dual core,512 rama mislim), i kupim U1 koji je najnoviji ima i podrsku za HEVC,2 GB rama..stroj i opet mi je znalo izbacivat iz cista mira samo izade na desktop... udem, ponovno na isti program i opet izbaci i tako sam deset puta mogo ulazit izbacuje...tek kad probas drugim programom ide... e sad neznam dal je to do liste il cega, iako nevjerujem ipak mislim da je do programa nesta.... a vamo na ssiptv radi odlicno sve... imas web stranicu i na njoj lisu rijesavas uploadas i na tvu samo upalis app i radi ko saliveno...

VenAtoR#2231
13 godina
protjeran
jocommb kaže...
garfield1 kaže...

Pa ja sam imo na androidu problema s njim....prvo sam to pripisivao starom HW od minixa x5mini (dual core,512 rama mislim), i kupim U1 koji je najnoviji ima i podrsku za HEVC,2 GB rama..stroj i opet mi je znalo izbacivat iz cista mira samo izade na desktop... udem, ponovno na isti program i opet izbaci i tako sam deset puta mogo ulazit izbacuje...tek kad probas drugim programom ide... e sad neznam dal je to do liste il cega, iako nevjerujem ipak mislim da je do programa nesta.... a vamo na ssiptv radi odlicno sve... imas web stranicu i na njoj lisu rijesavas uploadas i na tvu samo upalis app i radi ko saliveno...

Recimo na Philips televizorima, radi kodi bez problema.A možeš si i ovdje pročitat.

Ja sam na kraju poslušala majstora i kupila Philips Android TV za dječju sobu i more (TV će se seliti gore-dole). Ovaj http://www.technomarket.hr/tv/philip...01-12-09150677

2800 kuna s 5 godina garancije.

Mogu reći da sam uglavnom preoduševljena. Doduše, boje su prežive, ali se s malo igranja s kontrastom i svjetlinom može narihtati da bude potpuno prihvatljivo. Odmah se bežično spoji na ruter koji je na katu iznad, Kodi radi savršeno. Youtube isto.

PS 4 isto radi tako da se djeca ne žale.

Na kraju je ispalo jeftinije nego da sam kupovala Android TV box koji mora biti uštekan u ruter da bi radio, i neki Samsung kao što mi je bio prvobitni plan.

Plus, televizor izgleda jako lijepo.

15 godina
garfield1 kaže...
jocommb kaže...
garfield1 kaže...

Recimo na Philips televizorima, radi kodi bez problema.A možeš si i ovdje pročitat.

Ja sam na kraju poslušala majstora i kupila Philips Android TV za dječju sobu i more (TV će se seliti gore-dole). Ovaj http://www.technomarket.hr/tv/philip...01-12-09150677

Mogu reći da sam uglavnom preoduševljena. Doduše, boje su prežive, ali se s malo igranja s kontrastom i svjetlinom može narihtati da bude potpuno prihvatljivo. Odmah se bežično spoji na ruter koji je na katu iznad, Kodi radi savršeno. Youtube isto.

Na kraju je ispalo jeftinije nego da sam kupovala Android TV box koji mora biti uštekan u ruter da bi radio, i neki Samsung kao što mi je bio prvobitni plan.

hmmm....a morat cu probat tv u trg...nema mi druge :D

VenAtoR#2231
13 godina
protjeran
jocommb kaže...
garfield1 kaže...
jocommb kaže...
garfield1 kaže...

hmmm....a morat cu probat tv u trg...nema mi druge :D

Pa to ti je najbolje,pa češ iz prve ruke,da vidiš kako i šta.A možeš i pročitat,šta kažu na našen forumu.Se izvinjavam,što je u Slovenačkom,ali češ razumijet.

Carr100

Jaz imam 6501 model, v grobem je odličen tv. Slika je zelo kontrastna, barve so zelo dobre ni cloudinga, vidni kot je odličen.

Sploh plus je ambilight, odlična slika v svojem razredu, youtube dela odlično (zelo hitro več kot sek se nikoli ne čaka ko klikneš na posnetek),kodi dela odlično, vlc prebere vse filme, imam pa zadnjo verzijo programske opreme. (jeseni 2016 naj bi bil prehod na android 6.0 ampak že sedaj dela odlično), s telefonom se tv lepo poveže in deluje screen mirroring zamik je cca 3 sek da odpre video od kar klikneš, preko pc enako odlično prebere vse posnetke + za gaming se naj bi odlično obnesel moram pa še bolj podrobno stestirat za igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 14:01 (garfield1).
15 godina

Nista hvala svima...sad idu godisnji i to pa kad naletim negdje probam i onda cu znat.... :D

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jocommb kaže...

Mogu si misliti da ti je puna kapa... Ponekad mi je drago kad nemam viška para za kupovati tehniku, lakši mi je život

jocommb kaže...

A da staviš Kodi na Windows na PC-u i spojiš ga HDMI kablom na TV? Je** mene pas ako si ne bi skratio sve ove muke s kvazi-smart glupostima. Ili to nije opcija zbog nekog razloga?

15 godina
Mirko935 kaže...
jocommb kaže...

Mogu si misliti da ti je puna kapa... Ponekad mi je drago kad nemam viška para za kupovati tehniku, lakši mi je život

jocommb kaže...

A da staviš Kodi na Windows na PC-u i spojiš ga HDMI kablom na TV? Je** mene pas ako si ne bi skratio sve ove muke s kvazi-smart glupostima. Ili to nije opcija zbog nekog razloga?

Ma suti zena mi popizdi kad nesta moram kupit...2 mjeseca prije kopam po netu i sve zivo da vidim sta i kako...hahahaha.... 

A za kodi moze al je banana...laptop nosim na poso i teren pa onda nista, a i nije to to neznam dal si vidio kako radi taj iptv preko liste od nekog...ja imam 300 programa za 50 eura mjesecno...jeftinije od bilo cega a ok radi...ima i hd programa i svega....

VenAtoR#2231
15 godina
neaktivan
jocommb kaže...

Ma suti zena mi popizdi kad nesta moram kupit...2 mjeseca prije kopam po netu i sve zivo da vidim sta i kako...hahahaha.... 

A za kodi moze al je banana...laptop nosim na poso i teren pa onda nista, a i nije to to neznam dal si vidio kako radi taj iptv preko liste od nekog...ja imam 300 programa za 50 eura mjesecno...jeftinije od bilo cega a ok radi...ima i hd programa i svega....

Poznato mi je... Po pitanju tehnike se znaju prilično razlikovati stvari za koje ja vjerujem da "moram" kupiti i za koje gospođica zaručnica misli da "moram" kupiti. Pitanje je tko je u pravu u tim situacijama :D Danas je izjavila kako je njoj ovaj TV koji imamo (Panasonic PV8 iz 2008.) savršen tako da lagano krećem pripremati case da joj za nekih pola godine objasnim zašto nećemo više moći živjeti ako ne kupimo OLED sa HDR-om. :D Pouzdam se u LG da će tad negdje zamijeniti sadašnji 910 s nečim takvim za oko 10k kn i možda mi i prođe priča hahaha

Letimično sam pogledao pa budala nisam uopće vidio da ti ove komponente pod Moj PC imaju slovo M u imenima modela nego sam zabrijao da imaš desktop PC. :D

I ja sam tebe skužio kao da ti je svejedno, tj. da možeš gledati i preko Kodija i preko tog ssiptv-a, a znam da Kodi radi na PC-u, koristio sam ga (tj. XBMC) još prije skoro 10 godina. Možda sam krivo shvatio, ali neću sad tu spammati ovu temu s tim, bitno da ti znaš što ti treba. Budem pogledao u onoj temi o gledanju TV-a preko interneta kako točno ta priča funkcionira da se educiram. :D 50 eura mi je osobno ionako malo previše, ne gledam baš toliko televiziju. Zapravo ni ne želim 300 programa, ne bih se micao više s kauča vjerojatno :D

Javi šta si saznao i odlučio kad isprobaš ove televizore, možda nekome pomognu informacije. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 21:19 (Mirko935).
15 godina
Mirko935 kaže...

Javi šta si saznao i odlučio kad isprobaš ove televizore, možda nekome pomognu informacije. :D

50 eura godisnje  ... ne mjesecno... 30 i neku kunu mjesecno izade...

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 21:55 (jocommb).
15 godina
neaktivan
jocommb kaže...

50 eura godisnje  ... ne mjesecno... 30 i neku kunu mjesecno izade...

To je već malo drugačija priča.

15 godina

Jest bome :D... poslo sam i na pp malo opsirnije jer nije zdravo javno o svemu... :D

Ugl posto imam sestru u njemackoj htjeo sam tamo pogledat tv-e kako se krecu i vidi cuda... idioti drugcije oznacavaju tamo modele.... pa da im svima j..m mater blesavu... umjesto da skontaju da ljudi koriste internet danas i gledaju recenzije i naravno vise ih je vani nego kod nas i razjebevaju oznake umjesto da si poboljsaju prodaju da ih unificiraju.... kakvi idioti...

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Oduvijek su drugciji proizvodi za istocnu europu (ili neku regiju) od zapadne.

Ja bi reko da nama uvaljuju malo losije proizvode nego "vani".

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 8:01 (djigibao).
15 godina
neaktivan
jocommb kaže...

Ugl posto imam sestru u njemackoj htjeo sam tamo pogledat tv-e kako se krecu i vidi cuda... idioti drugcije oznacavaju tamo modele.... pa da im svima j..m mater blesavu... umjesto da skontaju da ljudi koriste internet danas i gledaju recenzije i naravno vise ih je vani nego kod nas i razjebevaju oznake umjesto da si poboljsaju prodaju da ih unificiraju.... kakvi idioti...

Isto tako sam prije tjedan dana googlao recenziju za LG EG910V koji sam već spomenuo, kliknuo prvi link, nakon pola teksta shvatio da čitam za EG9100 i onda nakon 10 minuta zujanja po internetu da nađem razlike shvatio da su naš 910V, američki 9100 i njemački 9109 ista stvar. Vjerojatno ima još imena raznih hahaha. Bar da ih samo nazovu npr. 910-DE, 910-US, 910-HR ili nešto slično pa da odmah bude očito da je ista stvar.

Ne znam je li to slučajno, ali google u ovom slučaju izbacuje rezultate i za 9100 kad napišeš 910V ili 9109, a i za ovaj tvoj Panasonic mi je izbacivao i 750 kad sam tražio 780. Ali da su debili koji još uvijek ne shvaćaju kako danas ljudi traže informacije pa te zbune k'o budaletinu, to jesu sigurno. Googleovi algoritmi su očito pametniji od njihovih marketing stručnjaka :D

Nedavno kad sam gledao neke modele sam znao naići na bolje cijene u njemačkim shopovima nego kod nas, pa ako bi si mogao tamo uzeti TV možda bi mogao malo bolje proći. Usput vidiš sestru. :D

A vidi ovaj primjer. za imena. Nedavno smo mojoj majci za rođendan kupili samohodni mikser. Svidio se meni stroj pa rekoh idem malo istražiti više po internetu da možda i nama uzmem neki.

Dođem na stranice proizvođača i gledam hrpetina modela... STM 40WH, STM41GR, STM42BL, STM 43OR, STM44RD, STM45VT, STM46YL, STM47GG, STM48RS, otvorim ja par njih, uspoređujem, mislim si ili sam ja ćorav i lud ili je to sve potpuno isto i onda skužim da je stvarno isti proizvod, ali kreteni osim ove relativno očite slovne oznake, za svaku boju zapravo stavljaju u ime modela i različit broj. Pa ti sad traži informacije ili nedajbog recenziju toga :D Ustvari imaju svega tri različita modela, ali valjda im ovo dobro dođe da popune stranicu, šta ja znam. Najjače je što možeš označiti 5 tih istih modela i uzeti opciju "compare" hahaha

Sva sreća da televizori dolaze u crnoj ili eventualno nekoj srebrnoj i bijeloj varijanti pa nitko još za njih nije takav nered napravio.

djigibao kaže...

Oduvijek su drugciji proizvodi za istocnu europu (ili neku regiju) od zapadne.

Ja bi reko da nama uvaljuju malo losije proizvode nego "vani".

Čuo sam takve teorije više puta, ali ne znam. Koja bi im bila korist od takve prakse? Šta njih briga jesu od koga su dobili 1000 eura za TV? Živimo u kapitalizmu, a euro je isti dao ti ga Nijemac, Bugarin ili Hrvat. :D

15 godina
Mirko935 kaže...

Čuo sam takve teorije više puta, ali ne znam. Koja bi im bila korist od takve prakse? Šta njih briga jesu od koga su dobili 1000 eura za TV? Živimo u kapitalizmu, a euro je isti dao ti ga Nijemac, Bugarin ili Hrvat. :D

Ma glupani... jer sam nabrzaka u mediamerkt-u vidio da imaju popusta i po 500 eura za neke tv-e samo eto nisam "dekodiro" koji su modeli :D

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 12:24 (jocommb).
8 godina
neaktivan
Dobri ljudi...ja kupio ocu sony 43 w755c. Zanima me ako mi moze ko pomoci oko kalibracije boja, i koje slusalice bi valjale, da su bezicne je prioritet i da nisu sad cjenovno miljon. Imam one od coca-cole (nagradna igra (fly)) i nisam ih uspio spojit sa tv-om, tocnije tv ih nije nasao dok mi je mob.odma nasao. To je za starog covika kad mu zenina prijateljica dodje na kavu a on ne moze cut ko je dao gol pa mora pojacavat do daske, inace i malo losije cuje.
Ako koga zanima kakva je tv...jos se ceka instalacija bneta sa hdmi kabelom i internet pa tek onda mogu dat misljenje...a ovako ne mogu dat realnu ocjenu. Al novo je novo :) izgledom je super zbog tankog okvira, ne grije se nista a i necuje se. Postolje bas ne uljeva povjerenje, malo jaci potres i ode ona na pod. Pise u papirima da se moze zavezat straga :) nebi da je konj :)

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ajd mi preporucite tv od 40 inca, do 3000 kn!!

miki12345

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

I netreba da bude smart ili 3D, treba mi tv preko kojeg bih gledao filmove i prikljucio ga na pc pa igrao fifu.....

miki12345

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trazim novi tv i uzeo bih PHILIPS 43PUS6101 jer vidim da ga ima za 3500kn. TV bi sluzio za gledanje filmova s usb-a i igranje ps4.

Gledam po netu i vidim da je to ulazni model u seriju 6 pa me zanima jel se isplati uzet ili da idem na noviju verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bok ekipa, kupujem novi televizor pa bih molio cijenjene preporuke

Po vašem izboru Best Buy 55" Full HD televizor  (Grundig ne dolazi u obzir)

ima li smisla kupovati Android TV (Philips, Sony) ili ne?

primarna namjena: Filmovi i tv program

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ziga kaže...

bok ekipa, kupujem novi televizor pa bih molio cijenjene preporuke

Po vašem izboru Best Buy 55" Full HD televizor  (Grundig ne dolazi u obzir)

ima li smisla kupovati Android TV (Philips, Sony) ili ne?

primarna namjena: Filmovi i tv program

Neki LG serije 6. Oni najbolje peglaju tv signal koliko sam primjetio. Android TV ima smisla ako ćeš ga koristiti (najiskoristiviji je za Kodi, ShowBox - streamanje, gledanje filmova i serija preko takvih aplikacija direktno sa interneta).

Ako ti nije zanimljivo to gledanje preko aplikacija onda je LG preporuka. Što se tiče Philipsa preporučam model 55PUS6501, nikako ispod tog modela. Sa Sonyjevim televizorima nisam na ti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 21:23 (lovacmaki).
11 godina
neaktivan

trebam preporuku tv 32" full hd.ne mora biti smart tv.dvojim između lg i philipsa.lg u nekim trgovinsma nudi 5 giodina jamstva ,a čitam da korisnici imaju problema s s philipsom pa eto ako tko zna što pametno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 9:52 (espltd).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa , 

moze neki prijedlog tv-a oko 32" , prvenstveno namjena za TV program i gledanje filmova (neki best buy)
Budzet mi je oko 2000kn +/- 200-300 kn.

0 0 hvala 0
15 godina
hEROD kaže...

Pozdrav ekipa , 

moze neki prijedlog tv-a oko 32" , prvenstveno namjena za TV program i gledanje filmova (neki best buy)
Budzet mi je oko 2000kn +/- 200-300 kn.

Protegni se još malo pa uzmi:

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-lg-32lf630v-led-smart-tv-t2s2/66189

Definitivno best buy 32''... mogao se naći i za koju stotku niže kad su bile akcije, ali mislim da se i ovako isplati.

12 godina
neaktivan

Dečki trebam tv 40"-43" do 2000 kn
USB da tjera filmove i crtiće je najbitnija stvar,ostalo nebitno totalno...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebao bih i ja neku preporuku do 3k eventualno +200kn. Smart 40" - 42"? Mozda samsung?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice