Eh i ja cu uskoro da upoznam cari android tv boxa ali prije toga da upitam par pitanja, pa se nadam da ce se neko naci dovoljno strpljiv da na njih odgovori
-prvo i osnovno, box spajam preko HDMI kabla !?
-kada kupim wi-fi tastaturu i mish, mogu bilo koje !? Kako ih prikljucim na taj box !?
Treba mi box kojim cu pustati filmove, gledati streamove utakmica na netu uz mozda i skype pozive
Budzet mi je nesto ispod 100€
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne preporucavam ti bas focalprice. Naime ja sam bio narucio mobitel za 519 kn u kojemu su bile navedene karaterestike 512 rama zadnja 5 prednja 2 megapiksela te da je rom 4gb... na kraju sam dobio 256 rama 2 mega piksela s obadvije strane te rom od 128 mb
edit: bolje kupi s dx.com stranice
Potrosio sam kod njih preko 1.000$ pa imam jedan kupon od 50$ pa da ga iskorsitim, to je prvenstbeno zasto kupujem opet od njih :)
Posiljka ce doci za mejsec dana...to je najgore! A ako dodje nesto kao sto nije opisano, uvijek dobijem pofin povrt novca :)
Mogu i rado cu ti pomoci, da vratim nesto zauzvrat forumu da ne bude samo da uzimam :)
Najbolji nacin je pratii ove korake:
-snimiti video s netacnim pdoacima ili sotecenjem
-slikati ostecenja ili netacne podatke
-sve to poslati na mail njihov ili otvoriti case na accountu pod porukama
Ukoliko je proslo vise od 45 dana od narudzbe malo ce teze ici i pokusavat ce na sve nacine zaobici da ti ne refundiraju dio novca radi netacno opisanog uredjaja, ali ce na kraju MORATI VRATITi. Ako ti ponude simbolicnih 5$ (sto uvijek rade) ne pristaj, vec trazi vise :) Meni su svaki put nudili 5$ a na kraju dobih i 40$ refounda.
Za vracanje dijela novca radi pogresno opisanih specifikacija nije potrebno slati uredjaj nazad. Zadnje iskustvo je to da je priajatelj kupio telefon za 60$, a posto je 30% informacija bilo pogresno dobio je refound u uzinosu od 30 $ :) Telefon je prodao za 90$.
Ukoliko zapnes slobodno m ise obrati na pp.