Koji android tv box izabrati !?

poruka: 7
|
čitano: 5.317
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Eh i ja cu uskoro da upoznam cari android tv boxa ali prije toga da upitam par pitanja, pa se nadam da ce se neko naci dovoljno strpljiv da na njih odgovori

-prvo i osnovno, box spajam preko HDMI kabla !?
-kada kupim wi-fi tastaturu i mish, mogu bilo koje !? Kako ih prikljucim na taj box !?

Treba mi box kojim cu pustati filmove, gledati streamove utakmica na netu uz mozda i skype pozive

Budzet mi je nesto ispod 100€

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji android tv box izabrati !?

ne preporucavam ti bas focalprice. Naime ja sam bio narucio mobitel za 519 kn u kojemu su bile navedene karaterestike 512 rama zadnja 5 prednja 2 megapiksela te da je rom 4gb... na kraju sam dobio 256 rama 2 mega piksela s obadvije strane te rom od 128 mb

edit: bolje kupi s dx.com stranice

dado
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 0:27 (dado16).
12 godina
neaktivan

Potrosio sam kod njih preko 1.000$ pa imam jedan kupon od 50$ pa da ga iskorsitim, to je prvenstbeno zasto kupujem opet od njih :)

Posiljka ce doci za mejsec dana...to je najgore! A ako dodje nesto kao sto nije opisano, uvijek dobijem pofin povrt novca :)

0 0 hvala 0
16 godina
mozes li meni reci kak da ja dobijem povrat novca?, moram im ponovno slat taj paket natrag ili?
dado
12 godina
neaktivan

Mogu i rado cu ti pomoci, da vratim nesto zauzvrat forumu da ne bude samo da uzimam :)

Najbolji nacin je pratii ove korake:

-snimiti video s netacnim pdoacima ili sotecenjem

-slikati ostecenja ili netacne podatke

-sve to poslati na mail njihov ili otvoriti case na accountu pod porukama

Ukoliko je proslo vise od 45 dana od narudzbe malo ce teze ici i pokusavat ce na sve nacine zaobici da ti ne refundiraju dio novca radi netacno opisanog uredjaja, ali ce na kraju MORATI VRATITi. Ako ti ponude simbolicnih 5$ (sto uvijek rade) ne pristaj, vec trazi vise :) Meni su svaki put nudili 5$ a na kraju dobih i 40$ refounda.

Za vracanje dijela novca radi pogresno opisanih specifikacija nije potrebno slati uredjaj nazad. Zadnje iskustvo je to da je priajatelj kupio telefon za 60$, a posto je 30% informacija bilo pogresno dobio je refound u uzinosu od 30 $ :) Telefon je prodao za 90$.

Ukoliko zapnes slobodno m ise obrati na pp.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 17:07 (neobih).

2 0 hvala 2
16 godina
hvala na odgovoru, budem sutra snimio video i slikao pogresne podatke, pa im budem otvorio case... javim ti se ak zapnem
dado
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice