NytroBox NB-4001 T

poruka: 688
|
čitano: 468.600
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
15 godina
RE: NytroBox NB-4001 T
viking.software kaže...

gle, stvarno ne vidim razloga zašto baš samo KN zeza prijemnik... da li vidiš još koji program koji nema ttx? ako privremeno isključivanje iz struje ne pomaže, onda, reset na tvorničke vrijednosti. ako to ne pomogne, probaj reinstalirati soft. s time da kada cijeli proces prođe, uređaj se sam restarta i pokaže se onaj ekran sa postavkama za prvo skeniranje kanala, NAKON toga, isključi (iz struje, ne samo na stand by), uključi,  iz izbornika učitaj tvorničke vrijednosti, i napravi pretragu za pravo. ako ni reinstalacija ne pomogne, onda ili ne gledaj KN ili nosi uređaj u mke. zbilja ne vidim zbog čega bi program trebao smetati teletextu.

Jučer sam utvrdio da se problem javlja kod prelaska s jednog kanala na drugi, dakle kad prelazim s jednog MUX-a na drugi. Ako nakon toga prebacim na neki program unutar istog MUX-a, teletekst opet radi! Dakle, problem nije u KN-u, već u prelasku na drugi MUX. Dok sam imao staru verziju firmwarea, imao sam samo četiri programa, sva četiri na istom kanalu. Zato ne znam ima li ovaj problem veze s novim softwareom.

Inače, još jedan problem se pojavio s novom verzijom. Prije sam mogao snimati HD Promo, a nakon zaustavljanja snimanja, čuo se i ton s tog programa na televizoru. Poslije sam snimak mogao odgledati na računalu. Sad se doduše nešto snima i čuje se isprekidani ton, ali je snimka neupotrebljiva. Kako je program eksperimentalan i ne mogu znati kad se što prikazuje, nemam baš ni potrebe to snimati pa mi to praktično ništa ne znači. Ipak, čini se da je tu nešto zbrljano.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 11:20 (espero).
15 godina
neaktivan
espero kaže...
Dakle, problem nije u KN-u, već u prelasku na drugi MUX. Dok sam imao staru verziju firmwarea, imao sam samo četiri programa, sva četiri na istom kanalu. Zato ne znam ima li ovaj problem veze s novim softwareom.

ovako, stara verzija firmwarea nema apsolutno nikakve veze sa činjenicom što si imao četiri kanala. Ok, dobio si peti, KN koji si mogao dobiti i starim fiirmwareom, samo je trebalo pretražiti ponovno kanale. jer se KN pojavio malo iza ovih drugih programa.

Kad si postavio novi firmware, receiver se restartao sam od sebe i morao si pretražiti ponovno kanale, i dobio si i KN. I tu je cijela filozofija, nema veze jedno s drugim.

Poslušaj vikinga i napravi onio što ti je savjetovao, ja bih isto napravio. I onda ćeš vidjeti s čime to ima veze. Kao što sam ti i na početku savjetovao, metoda eliminacije, nema druge. nadam se da ćeš uspjeti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 12:28 (mikica1).
15 godina
mikica1 kaže...
ovako, stara verzija firmwarea nema apsolutno nikakve veze sa činjenicom što si imao četiri kanala. Ok, dobio si peti, KN koji si mogao dobiti i starim fiirmwareom, samo je trebalo pretražiti ponovno kanale. jer se KN pojavio malo iza ovih drugih programa. 

Nema veze, naravno, hoću reći da zbog toga što su svi programi bili na istom kanalu nisam ni mogao imati spomenuti problem. Ipak, možda ima veze s time da sam sada našao svaki od četiri programa (HTV1, HTV2, RTL i Novu) dva puta, na dva različita kanala. Pratim raspravu o ovom uređaju dulje vrijeme i sjećam se da je netko tvrdio da ne može pronaći svaki od programa na dva različita kanala i da to navodno rješava novi firmware. E, sad, je li to moguće i ima li veze s firmwareom, ne znam. Je li moguće da uređaj ne pronalazi duplikate programa? Kako bi uređaj kod pretraživanja znao da se radi o istom programu? Po nazivu? No, to sad nije ni bitno, više filozofsko pitanje. Uostalom, uskoro će se svaki program moći pratiti na samo jednom kanalu.

Noćas mi se mijenja kanal pa bih poslije toga mogao probati vratiti tvorničke postavke i vidjeti što će biti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 14:43 (espero).
15 godina
neaktivan
espero kaže...
mikica1 kaže...

Nema veze, naravno, hoću reći da zbog toga što su svi programi bili na istom kanalu nisam ni mogao imati spomenuti problem. Ipak, možda ima veze s time da sam sada našao svaki od četiri programa (HTV1, HTV2, RTL i Novu) dva puta, na dva različita kanala. Pratim raspravu o ovom uređaju dulje vrijeme i sjećam se da je netko tvrdio da ne može pronaći svaki od programa na dva različita kanala i da to navodno rješava novi firmware. E, sad, je li to moguće i ima li veze s firmwareom, ne znam. Je li moguće da uređaj ne pronalazi duplikate programa? Kako bi uređaj kod pretraživanja znao da se radi o istom programu? Po nazivu? No, to sad nije ni bitno, više filozofsko pitanje. Uostalom, uskoro će se svaki program moći pratiti na samo jednom kanalu.

Noćas mi se mijenja kanal pa bih poslije toga mogao probati vratiti tvorničke postavke i vidjeti što će biti.

Ok sad smo već možda bliže rješenju. ja imam dva repetitora u mom području, D9 područje i također primam sva četiri programa dva puta, na dva različita kanala, i to je posve OK i najnormalnije. KN nalazim samo na jednom kanalu, znači ne dva, nego mi ga pretraživač nalazi samo jedanput, i to je najnormalnije zato jer očito radi samo na jednom kanalu. ja sam se isto bio začudio kako mi je pronašao i duplirao, ali kad sam pogledao preko daljinskog ( pritisni dva puta tipku INFO) o čemu se radi, ustvrdio sam  da se radi o tome da su dva različita kanala, dvije frekvencije i uzeo sam sebi za gledat one na kojima mi je kvaliteta signala bolja, jer uvijek je na jednom lošija, a na drugom bolja. Konkretno, imam kanale 51 i kanal 59. Na kanalu 51 mi je bolja kvaliteta signala, a na kanalau 59 lošija, i na tom kanalu su mi HRT 1i 2, RTL, NOVA i KN ( znači KN nemam na kanalu 51 nego samo na 59)

To nema veze NITI MOŽE IMATI sa firmwareom, jer sam ja imao duplirane i prije stavljanja novog firmwarea. Iskreno, mislim da bi ti  trebao vratiti sve na tvorničke postavke i da će onda sve skupa to biti OK.

Kako misliš da ti se mijenja kanal, ne kužim to?

15 godina
mikica1 kaže...
Kako misliš da ti se mijenja kanal, ne kužim to?

U D1 regiji prelazimo s kanala 47 na kanal 38, koji će biti stalni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 16:52 (espero).
15 godina
neaktivan

Aha, pa da, negdje mijenjaju. e, pa sad ti je baš dobro vrijeme da večeras ga nakon ponoći ( pretostavljam da tad ukidaju) ugasiš i ponovno proskeniraš na kanale i onda probaj, pa ćemo valjda svi biti pametniji. Ko će ga znati, ali stvarno mislim da ti nije do uređaja, mislim da će ti biti sve OK. ajde, pa odmah javi večeras, i mene baš zanima.Ako ne bude OK; pronaći ćemo mi problem, moramo pomoći-:))))

15 godina
espero kaže...
viking.software kaže...

gle, stvarno ne vidim razloga zašto baš samo KN zeza prijemnik... da li vidiš još koji program koji nema ttx? ako privremeno isključivanje iz struje ne pomaže, onda, reset na tvorničke vrijednosti. ako to ne pomogne, probaj reinstalirati soft. s time da kada cijeli proces prođe, uređaj se sam restarta i pokaže se onaj ekran sa postavkama za prvo skeniranje kanala, NAKON toga, isključi (iz struje, ne samo na stand by), uključi,  iz izbornika učitaj tvorničke vrijednosti, i napravi pretragu za pravo. ako ni reinstalacija ne pomogne, onda ili ne gledaj KN ili nosi uređaj u mke. zbilja ne vidim zbog čega bi program trebao smetati teletextu.

Jučer sam utvrdio da se problem javlja kod prelaska s jednog kanala na drugi, dakle kad prelazim s jednog MUX-a na drugi. Ako nakon toga prebacim na neki program unutar istog MUX-a, teletekst opet radi! Dakle, problem nije u KN-u, već u prelasku na drugi MUX. Dok sam imao staru verziju firmwarea, imao sam samo četiri programa, sva četiri na istom kanalu. Zato ne znam ima li ovaj problem veze s novim softwareom.

Inače, još jedan problem se pojavio s novom verzijom. Prije sam mogao snimati HD Promo, a nakon zaustavljanja snimanja, čuo se i ton s tog programa na televizoru. Poslije sam snimak mogao odgledati na računalu. Sad se doduše nešto snima i čuje se isprekidani ton, ali je snimka neupotrebljiva. Kako je program eksperimentalan i ne mogu znati kad se što prikazuje, nemam baš ni potrebe to snimati pa mi to praktično ništa ne znači. Ipak, čini se da je tu nešto zbrljano.

espero kaže...
mikica1 kaže...

da ne pišem sada sve ponovo. mikica1 dobro veli. strpi se do promjene kanala. preskeniraj, ako se isto dešava, napravi "ono". da ne ponavljam.

što se duplih kanala tiče. da, to je bilo aktuelno do nekih 2 mjeseca unatrag i 3 vrezije softa. prijemnik je do tada skenirao sve što je našao, ali je memorirao one kanale koji su jači, kvalitetniji. one duple, a slabije se nije nikako moglo dodati u popis. no, to je riješeno. sada se memoriraju svi pronađeni kanali, bez obzira na jačinu, mux, kvalitetu. ono što si imao samo 4 kanala, pa se pojavio KN je stvar OiV i njihove distribucije, tj, odobrene probne koncesije (traje, ako se ne varam do 6. mjeseca, a onda opet selidba po muxevima). tako da ni to nije uzrok tvog problema.

e, sad postoji jedan ali: pišeš ovo: "Prije sam mogao snimati HD Promo, a nakon zaustavljanja snimanja, čuo se i ton s tog programa na televizoru. Poslije sam snimak mogao odgledati na računalu. Sad se doduše nešto snima i čuje se isprekidani ton, ali je snimka neupotrebljiva. Kako je program eksperimentalan i ne mogu znati kad se što prikazuje..."

kako si mogao snimati hdpromo na ovom prijemniku? jesmo mi na istoj valnoj duljini?Iznenađen sa ovim nytrom modelom 4001 si mogao vidjeti u popisu HDpromo kanal i čuti zvuk. ali sliku... to je mpeg2 a ne mpeg4 prijmenik. i da nastavim, a dvije rečenice kasnije-"ne mogu znati što se prikazuje".

kako si ti to uspio snimiti i gledati na kompjuteru? ili sam ja fulao temu i model ili ti imaš nešto drugo a ne nytro 4001?

i da, javi sutra tokom dana kako je prošlo prebacivanje i da li se problem još uvijek javlja!

pozz!

16 godina
neaktivan
viking.software kaže...

e, sad postoji jedan ali: pišeš ovo: "Prije sam mogao snimati HD Promo, a nakon zaustavljanja snimanja, čuo se i ton s tog programa na televizoru. Poslije sam snimak mogao odgledati na računalu. Sad se doduše nešto snima i čuje se isprekidani ton, ali je snimka neupotrebljiva. Kako je program eksperimentalan i ne mogu znati kad se što prikazuje..."

kako si mogao snimati hdpromo na ovom prijemniku? jesmo mi na istoj valnoj duljini?Iznenađen sa ovim nytrom modelom 4001 si mogao vidjeti u popisu HDpromo kanal i čuti zvuk. ali sliku... to je mpeg2 a ne mpeg4 prijmenik. i da nastavim, a dvije rečenice kasnije-"ne mogu znati što se prikazuje".

kako si ti to uspio snimiti i gledati na kompjuteru? ili sam ja fulao temu i model ili ti imaš nešto drugo a ne nytro 4001?

Očito je tad prijemnik zapisivao na disk/usb sve što je primao, bez obzira je li on u stanju to dekodirat ili ne. Zašto bi prijamnik morao biti u stanju dekodirati mpeg4 da bi ga samo mogao zapisti. Primi brdo nula i jedinica i sve to zapiše na disk i stavi ekstenziju .ts.

Neke logike ima

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
15 godina
viking.software kaže...

i da, javi sutra tokom dana kako je prošlo prebacivanje i da li se problem još uvijek javlja!

pozz!

Prijemnik uredno snimi HD promo. Koliko ja razumijem stvar, on sve uredno snimi, ali ne zna dekodirati to, ali VLC Media Player zna. Što se tiče prebacivanja, odgovor dugujem mikici1 pa ću sad njemu odgovoriti (da ne pišem dva puta).

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 9:59 (espero).
15 godina
mikica1 kaže...

Aha, pa da, negdje mijenjaju. e, pa sad ti je baš dobro vrijeme da večeras ga nakon ponoći ( pretostavljam da tad ukidaju) ugasiš i ponovno proskeniraš na kanale i onda probaj, pa ćemo valjda svi biti pametniji. Ko će ga znati, ali stvarno mislim da ti nije do uređaja, mislim da će ti biti sve OK. ajde, pa odmah javi večeras, i mene baš zanima.Ako ne bude OK; pronaći ćemo mi problem, moramo pomoći-:))))

Evo, izgleda da je vraćanje postavki pomoglo! Sad nema više problema s teletekstom kod prebacivanja kanala. Doduše, zna ponekad  zaštekati, ali vrlo rijetko i ne znam u kojim slučajevima. No, to se riješi stiskanje info tipke - poslije toga sve radi. Ono prije je bilo frustrirajuće jer se događalo kod svakog mijenjanja kanala. Sad i snimanje na HD promo radi, a i neke druge sitnice su se ispravile.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 10:10 (espero).
15 godina

bolje bi bilo na analognoj TV :D jer na digi mi se stalno mrdaju pikseli..

15 godina
BlackM kaže...

Očito je tad prijemnik zapisivao na disk/usb sve što je primao, bez obzira je li on u stanju to dekodirat ili ne. Zašto bi prijamnik morao biti u stanju dekodirati mpeg4 da bi ga samo mogao zapisti. Primi brdo nula i jedinica i sve to zapiše na disk i stavi ekstenziju .ts.

Neke logike ima

da, teoretski bi to tako trebalo raditi. ali kako mi još uvijek hd signal nije dostupan, nisam mogao ni probati taj feature. mada, nekako sumnjam da se to ne bi negdje spomenulo još ranije. ali, da je moguće, je.

15 godina
viking.software kaže...
da, teoretski bi to tako trebalo raditi. ali kako mi još uvijek hd signal nije dostupan, nisam mogao ni probati taj feature. mada, nekako sumnjam da se to ne bi negdje spomenulo još ranije. ali, da je moguće, je.

Vjeruj mi, ne samo da je moguće, već to kod mene radi. Bilo je problema nakon instalacije novog firmwarea, ali nakon resetiranja postavki to sad opet radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 11:20 (espero).
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Glavno da ti je problem riješen, to je ono što je najvažnije. moram napomenuti da ovdje ima dobronamjernih ljudi koji će uložiti svo svoje znanje da pomognu.pozdrav svima. u vezi hd-a, isto ga nemam, nisam u tom području pa ne mogu isprobati. moram proznati da mi je čudno, ali ako može super

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 18:04 (mikica1).

0 0 hvala 0
15 godina
espero kaže...
viking.software kaže...

Vjeruj mi, ne samo da je moguće, već to kod mene radi. Bilo je problema nakon instalacije novog firmwarea, ali nakon resetiranja postavki to sad opet radi.

ma sve 5, samo tko god je do sada (na drugim forumima, newsima) spominjao hd i nytro 4001, svi su potvrdili da se zvuk čuje, ali slike nema. no, apsolutno nitko nije spomenuo snimanje hd signala kojeg se u konačnici može vidjeti na kompjuteru. valjda nema ništa interesantno, pa se nitko nije sjetio ni probati. ali si mi sada dao posla. kad se vratim u rijeku, koram probati. ;-)

15 godina
espero kaže...
Evo, izgleda da je vraćanje postavki pomoglo! Sad nema više problema s teletekstom kod prebacivanja kanala. Doduše, zna ponekad  zaštekati, ali vrlo rijetko i ne znam u kojim slučajevima. No, to se riješi stiskanje info tipke - poslije toga sve radi. Ono prije je bilo frustrirajuće jer se događalo kod svakog mijenjanja kanala. Sad i snimanje na HD promo radi, a i neke druge sitnice su se ispravile.

Evo, malo sam čačkao po postavkama i opet smrdao teletekst! Sad sam si malo dao truda da istražim koja postavka pravi problem. Utvrdio sam da mi problem stvara (vjerovali ili ne!) postavka Vrijeme prikaza banera! Kako me pojavljivanje banera kod prebacivanja programa živcira jer nepotrebno pokriva ekran (i to baš onaj dio gdje je titl!), stavio sam maksimalnu prozirnost banera i minimalno vrijeme trajanja, tj. 1 sekundu. I upravo ovo kratko vrijeme stvara problem! Ako se daljinskim klikne teletekst, teletekst se blokira. Ovo se može izbjeći ako nakon prebacivanja sačekamo 5-10 sekundi prije nego što kliknemo teletekst. Inače, ako se klikne na teletekst prije nego što baner nestane, teletekst se u svakom slučaju blokira, bez obzira na postavke banera. Kao što sam već prije napisao, sve ovo se događa ako se mijenja kanal. Sad sam vratio baner na 3 sekunde i opet je sve OK. Kad bolje razmislim, trebao sam zamoliti da mi netko iščita svoje postavke umjesto da radim reset svih postavki pa ponovo skeniram programe, slažem ih, ponovo programiram snimanja i podešavam postavke po svom ukusu.

Eto, ako netko uleti u ovo, neka zna što mu je činiti.

15 godina

Evo, malo sam čačkao po postavkama i opet smrdao teletekst! Sad sam si malo dao truda da istražim koja postavka pravi problem. Utvrdio sam da mi problem stvara (vjerovali ili ne!) postavka Vrijeme prikaza banera! Kako me pojavljivanje banera kod prebacivanja programa živcira jer nepotrebno pokriva ekran (i to baš onaj dio gdje je titl!), stavio sam maksimalnu prozirnost banera i minimalno vrijeme trajanja, tj. 1 sekundu. I upravo ovo kratko vrijeme stvara problem! Ako se daljinskim klikne teletekst, teletekst se blokira. Ovo se može izbjeći ako nakon prebacivanja sačekamo 5-10 sekundi prije nego što kliknemo teletekst. Inače, ako se klikne na teletekst prije nego što baner nestane, teletekst se u svakom slučaju blokira, bez obzira na postavke banera. Kao što sam već prije napisao, sve ovo se događa ako se mijenja kanal. Sad sam vratio baner na 3 sekunde i opet je sve OK. Kad bolje razmislim, trebao sam zamoliti da mi netko iščita svoje postavke umjesto da radim reset svih postavki pa ponovo skeniram programe, slažem ih, ponovo programiram snimanja i podešavam postavke po svom ukusu.

Eto, ako netko uleti u ovo, neka zna što mu je činiti.

gle, da nisi sve to prije napravio, ne bi došao do ovog saznanja. međutim, TO što se kod tebe dešava ne bi se smjelo dešavati. ja sam sada probao napraviti kao i ti, razmdrati postavke, ponovno sve postaviti i sve radi kako treba. nek' se drugi vlasnici nytra jave da li je i kod njih ista stvar.

ali, dobro je da si prokužio di je problem i što ne smiješ i kako postaviti.

16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

e ja imam jedan problem kad ustekam memory stick super ga prepozna i sve...

ali kad ustekam ext hdd ga ne prepozna

hdd je 3.5'' 1000gb WD my book

jel disk preveliki ili zato jer je ntfs?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovaj model Nytroboxa ne prepoznaje NTFS. Kreiraj na disku jednu FAT32 particiju i trebalo bi sve raditi.

KaeR
15 godina
xnight_hunterx kaže...

e ja imam jedan problem kad ustekam memory stick super ga prepozna i sve...

ali kad ustekam ext hdd ga ne prepozna

hdd je 3.5'' 1000gb WD my book

jel disk preveliki ili zato jer je ntfs?

ntfs. možeš ili napraviti particiju za kompjuter sa ntfs-om i particiju za nytra u fat 32. ili sve preformatirati preko nytra u fat32.

15 godina
KaeR kaže...

Ovaj model Nytroboxa ne prepoznaje NTFS. Kreiraj na disku jednu FAT32 particiju i trebalo bi sve raditi.

Ja imam disk koji je na FAT32 i Nytrobox ne radi s njim. Zašto? Pojma nemam, a nije mi ni bitno pa se nisam bavio tim problemom.

15 godina
espero kaže...
KaeR kaže...

Ja imam disk koji je na FAT32 i Nytrobox ne radi s njim. Zašto? Pojma nemam, a nije mi ni bitno pa se nisam bavio tim problemom.

postoje hardovi kojima nije dovoljno napajanje iz nytra ili su oni externi diskovi koji u sebi imaju raznorazne programe za backup, autostart sekvencu i slično (najčešće verbatim).

15 godina
viking.software kaže...
postoje hardovi kojima nije dovoljno napajanje iz nytra ili su oni externi diskovi koji u sebi imaju raznorazne programe za backup, autostart sekvencu i slično (najčešće verbatim).

Imaš pravo. Jučer mi je palo napamet da ponovo probam i nije uspjelo. Onda sam priključio eksterno napajanje i prepoznao mi je uređaj i proradio. Probao sam ja to doduše i prije pa nije radilo. I sad mi ponekad ne radi, ali nakon par pokušaja proradi. Prije sam imao i stari firmware pa ne znam je li i to utjecalo. Uglavnom, bez eksternog napajanja ne radi. Disk o kojem govorim ima USB ulaz, mali ekran i tipke i njima se može kopirati sa sticka pa i fotića, a i u obrnutom smjeru te brisati datoteke, dakle, kao što kažeš, ima "raznorazne programe".

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 11:34 (espero).
15 godina
espero kaže...
viking.software kaže...

Imaš pravo. Jučer mi je palo napamet da ponovo probam i nije uspjelo. Onda sam priključio eksterno napajanje i prepoznao mi je uređaj i proradio. Probao sam ja to doduše i prije pa nije radilo. I sad mi ponekad ne radi, ali nakon par pokušaja proradi. Prije sam imao i stari firmware pa ne znam je li i to utjecalo. Uglavnom, bez eksternog napajanja ne radi. Disk o kojem govorim ima USB ulaz, mali ekran i tipke i njima se može kopirati sa sticka pa i fotića, a i u obrnutom smjeru te brisati datoteke, dakle, kao što kažeš, ima "raznorazne programe".

još da si napisao koji je disk, ali nema veze, to je očito to što na windowsima radi kao "autoexec.bat" ili "autostart.ini", a na nytru ne prolazi i nytro ne "shvaća" da je to disk.

15 godina
viking.software kaže...
espero kaže...
viking.software kaže...

još da si napisao koji je disk, ali nema veze, to je očito to što na windowsima radi kao "autoexec.bat" ili "autostart.ini", a na nytru ne prolazi i nytro ne "shvaća" da je to disk.

Disk je Canyonov, CN-OTG. Kao što rekoh, uređaj radi s Nytrom, ali samo ako je spojen na vanjsko napajanje. Taj kabel za napajanje zapravo primarno služi za punjenje akumulatora, a proizvođač savjetuje da ga se koristi i kod spajanja na računalo, ako napajanje preko računala nije dovoljno. U ovom slučaju napajanje NytroBoxa očito nije dovoljno pa kabel dobro dođe.

16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

a jel moze se taj nytro updejtat da prepozna mkw format? ili ide samo avi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xnight_hunterx kaže...

a jel moze se taj nytro updejtat da prepozna mkw format? ili ide samo avi?

neće ići. možda u nekoj daljoj budučnosti sa modelom 4004HD. ali 4001 nebu išlo.

15 godina
neaktivan

Eh ljudi, što vi očekujete od ovoga receiver-a, možda da nam i zapjeva-:)))

ono što je meni žao je činjenica da sam ga ja platio u tehnomobila ravno 300 kunića, a sad gledam da se spustio na 190, a netko ga je od Vas, točnije , onaj tko je otvorio ovaj topic 16.6.2009. godine platio ga isto toliko, 190 kuna. e pa sad mi recite kako je lijepo živjeti na repu lijep naše, deru nas sa maržama, skoro pa duplo.

eh, eh, sad su ga spustili kad su se ljudi snašli. ali eto, ja ono što sam očekivao od ovog aparatića, to sam i dobio-:))))))))) radi, i to je ono što je najvažnije.

nego, pitao bih vas nešto drugo, hoće li novi update donjeti što u pogledu teleteksta, mislim, na njegovu veličinu, preko cijelog ekrana da bude.

i da, meni i dalje radi teletekst preko tv-a i to jako dobro, kao i ranije. kako je kod vas situacija?

15 godina
mikica1 kaže...

Eh ljudi, što vi očekujete od ovoga receiver-a, možda da nam i zapjeva-:)))

ono što je meni žao je činjenica da sam ga ja platio u tehnomobila ravno 300 kunića, a sad gledam da se spustio na 190, a netko ga je od Vas, točnije , onaj tko je otvorio ovaj topic 16.6.2009. godine platio ga isto toliko, 190 kuna.

Jesu li cijene koje spominješ ukupne ili si odbio bon? Ja sam u 6. mjesecu 2009. naručio preko Pošte za 150+75 kn (dobio ga 1. 7. 2009.). Zanimljivo je da je na fotki na letku bio model bez USB-a, a dobio sam model s USB-om (po istoj cijeni).

15 godina
neaktivan

nisam imao bon, za drugi tv sam ga iskoristio. ovo je cijena koja je redovna bila u mjesecu ožujku ove godine. Zamisli, to su ti blagodati života na jugu Lijepe naše, nabijaju maržu kako se sjete.  I inače, za sve proizvode, a pogotovo informatika cijela, audio i video oprema, sve je daleko skuplje nego primjerice u zagrebu. Ali što ga je tu ga je, moraš uzeti i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 9:46 (mikica1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice