gle, stvarno ne vidim razloga zašto baš samo KN zeza prijemnik... da li vidiš još koji program koji nema ttx? ako privremeno isključivanje iz struje ne pomaže, onda, reset na tvorničke vrijednosti. ako to ne pomogne, probaj reinstalirati soft. s time da kada cijeli proces prođe, uređaj se sam restarta i pokaže se onaj ekran sa postavkama za prvo skeniranje kanala, NAKON toga, isključi (iz struje, ne samo na stand by), uključi, iz izbornika učitaj tvorničke vrijednosti, i napravi pretragu za pravo. ako ni reinstalacija ne pomogne, onda ili ne gledaj KN ili nosi uređaj u mke. zbilja ne vidim zbog čega bi program trebao smetati teletextu.
Jučer sam utvrdio da se problem javlja kod prelaska s jednog kanala na drugi, dakle kad prelazim s jednog MUX-a na drugi. Ako nakon toga prebacim na neki program unutar istog MUX-a, teletekst opet radi! Dakle, problem nije u KN-u, već u prelasku na drugi MUX. Dok sam imao staru verziju firmwarea, imao sam samo četiri programa, sva četiri na istom kanalu. Zato ne znam ima li ovaj problem veze s novim softwareom.
Inače, još jedan problem se pojavio s novom verzijom. Prije sam mogao snimati HD Promo, a nakon zaustavljanja snimanja, čuo se i ton s tog programa na televizoru. Poslije sam snimak mogao odgledati na računalu. Sad se doduše nešto snima i čuje se isprekidani ton, ali je snimka neupotrebljiva. Kako je program eksperimentalan i ne mogu znati kad se što prikazuje, nemam baš ni potrebe to snimati pa mi to praktično ništa ne znači. Ipak, čini se da je tu nešto zbrljano.