Android TV Box, molim preporuku izdvojena tema

poruka: 2.623
|
čitano: 1.948.714
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Kodi Addonsi
15 godina
Android TV Box, molim preporuku

Čitam sve to nešto i samo sam zbunjeniji nego prije...

AKo mi treba neki Android Box na kojem radi KODI i na kojem se može upogonit MAX tv to go, i IPTV, što je neka preporuka, u rangu do recimo 400kn, pa u rangu do 600 kn i koja je razlika između njih?

Jel ima netko da je probao iz prve ruke, da zna di ima kupit, da prodaje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android TV Box, molim preporuku

Za te novce možeš proći puno bolje. Kako doma imama RPi 2, koji radi fantastično, svakom preporučam RPi (zadnju inačicu). Ovo je naš dućan, vjerujem da iz nekog web shopa (inozemnog) možeš proći i jeftinije.

Uredno gore instaliraš LibreELEC s KODI-em i dalje znaš i sam....  Ja kod sebe imam dual boot LibreELEC i Raspbian.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina

A imaš pravo da, ove naše trgovine nabiju cijenu a za tu cijenu preko inozemnog webshopa nadjem puno bolje.
Ali opet, ako uzimam tamo ne dobivam garanciju....

a sad gledam bili uzeo MAG 256 ili android box, najviše zbog IPTV-a, sad imam 254 ali bi dao frendu taj....

Samo Rijeka.
10 godina
neaktivan
Rikomagic RKM MK22 vs Minix NEO U9-H

Pozdrav, prvi put kupujem media player i ova dva mi se čine ok, Rikomagic RKM MK22 i Minix NEO U9-H. Po specifikacijama su tu negdje i po cijeni također. Pa me zanima koji bi bio bolji odabir i na što treba obratiti pažnju kod tih media playera tj. što je bitno. Ili ako netko ima iskustva da mi preporuči možda još neki do 1000kn!  

https://www.chipoteka.hr/artikl/136676/media-player-rkm-mk22-plus-octa-core-3gb32gb-64-bit-4092001053

https://www.chipoteka.hr/artikl/134607/media-player-minix-neo-u9-h-4092001050

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Isuse hvala što sam napokon dobio priliku da zatražim pomoć od sviju vas.

Nudim novčanu stimulaciju za bilo kakav savjet a bogami i cili uređaj a da zauzvrat dobijem box koji uredno vrti SVE ali baš sve igrice na Super Sportu bez zapinjanja i štucanja koja se meni dnevno dogode po stotinu puta.

DAKLE.

H96 pro plus

3g

32g rom

ddr3

android 7,1

Eto toliko....

Goran Horvat

0 0 hvala 0
8 godina

Pozz.. moze preporuka najboljeg TV Boxa do 50€ , i odakle naruciti jer ako bude China warehouse platit cu porez, ako je iz Kine onda bi uzimao max do 35€  .. hvala puno

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.12.2017 22:32 (RenyDB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Terrarium TV has become one of the most downloaded third-party entertainment apps in a very short span of time. It seems the developers have done quite a bit of research to make sure this app was better than the others around.

The impressive collection of movies and shows makes sure you have plenty to watch all the time. New content is also updated regularly. It has a nice looking interface, which is simple and easy to use. All in all, Terrarium TV is one great entertainment app to have.

Terrarium TV 1.8.5 Version Download:

1. ExoPlayer has been discontinued. Please use YesPlayer instead!

2. Added support of YesPlayer. Use it now and you will see 70% fewer video ADs!!

3. Added new Real-Debrid providers

4. Added new providers

5. Added new video hosts

6. Added new fast video host: LLCDN-Fast

7. Fixed existing providers

8. Fixed existing video hosts

9. Disabled broken providers

10. Disabled broken video hosts

11. Fixed GoogleVideo links

12. Fixed CDN links

13. Fixed Chromecast

14. Fixed downloads keep failing

15. Fixed bugs and crashes

16. Updated translations

2 0 hvala 0
15 godina

Moze preporuka android tv boxa, za roditelje, slusali bi youtube kad im dodu gosti, ne treba 4k nista ista takvo, imaju HD ready tv, sto jeftinije moguce

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebam neki player do 200kn pomoću kojeg bi isključivo gledao Youtube na mojoj plazmi.

Jel dobar ovaj po 16$ ili možda ovaj skuplji po 26$?

9 godina
neaktivan

Bitno je samo da izbjegavaš ove s Rockchip SoC-om jer kad se odlučiš koristiti KODI onda oni imaju gadnih problema.

Jer se sigurno na kraju ne bude svelo samo na Youtube, makar misliš da bude.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.12.2017 13:34 (fer-de-lance).
10 godina
odjavljen
X96 mini solidno radi, na gearbestu 25$, ak se naleti na kupon onda ispadne 20$ i za te pare teško da ima bolje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Njega bih uzeo, koliko vidim nema Rockwell chip, a s dostavom je ispod 200kn.

Kako da "naletim" na kupon od 5$? 

9 godina
neaktivan

Kolega (moderator) XXX-man ima link u potpisu, potraži...

Edit:

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.12.2017 16:43 (fer-de-lance).
17 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Kolega (moderator) XXX-man ima link u potpisu, potraži...

Edit:

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/

Kako iskoristiti te kupone? Negdje upišem kod pri kupnji?

14 godina

Imam NexBox a95x i sve radi kako treba no kad idem u Postavke O Usluzi, Ažuriranje softvera, izbaci mi error kako je sustav aktivan i dolje imam samo ponuđen gumb "NE". Pa me zanima na koji način mogu postaviti da mi provjeri nadogradnju softvera, odnosno kako se navedeni error može izbjegnuti...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znaci pas mi se docepa daljinskog od mecool m8s pro+, i gospodin je za ne falit iscupa samo tipku za palit gasit i sad neman apsolutno nikakav nacin za to. Zanima me kako bi ga sad ovih dana moga baren upalit pa da spojin mis ili nesto na njega i koji daljinski preporucate da se naruci, i kako da se uopce learna bez ovog originala? Ako ima posebno ovaj isti za narucit bilo bi super al cini mi se da nema vec samo uz box

HŽV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali se vidi ispod plocica? ako se vidi probaj necim metalnim spojit na plocici vodove 

Jes probao otpojit napajanje i opet spojit? ne znam moj ima tipku na sebi pa ga mogu upaliti. 

14 godina
neaktivan

Nista, proba san, sve je odvojeno. Nemoguce je ista s ovin napravit zato i pitan, narucia san sad rii mx3 ali dok dodje ne znan sta cu, sve remote control aplikacije rade na principu wifija tako da ga s nicin ne mogu upalit vec samo kontrolirat kad je upaljen

HŽV

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

može neka preporuka android TV boxa koji bi služio za Kodi, MaxTV2go(ukoliko može) i sl. na dnevnoj bazi.

Vidim da se ovdje najviše spominju MECOOL M8S Pro i X96 Mini, a gledao sam još i Beelink GS1 6K TV Box.

Zahvaljujem unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 22:50 (Stux).

0 0 hvala 0
13 godina

Postoji kakav TV box koji bi služio za sve, a najmanje za gledanje filmova i serija? 

Nešto što bi moglo služiti kao stream uređaj za igre s računala na TV (Nvidia + Moonlight), skidanje torrenta i kućni "server" sa spojenim USB 3.0 eksternim diskom, uglavnom za spremane filmova i muzike, možda i backup ako postoji kakav dobra Android aplikacija za to.

Gigabitni LAN, USB 3.0, h.265, root, mala potrošnja....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Nista, proba san, sve je odvojeno. Nemoguce je ista s ovin napravit zato i pitan, narucia san sad rii mx3 ali dok dodje ne znan sta cu, sve remote control aplikacije rade na principu wifija tako da ga s nicin ne mogu upalit vec samo kontrolirat kad je upaljen

Uh jedna dobra škola da nikako ne kupiti uređaj bez power buttona 

14 godina
neaktivan

Dobro je, upali se kad iskopcan pa ukopcan power kabel i onda ga spojin na cetus app na mobitelu. Dolazi za dan dva novi daljinski

HŽV

1 0 hvala 0
12 godina
Stux kaže...

Pozdrav,

može neka preporuka android TV boxa koji bi služio za Kodi, MaxTV2go(ukoliko može) i sl. na dnevnoj bazi.

Vidim da se ovdje najviše spominju MECOOL M8S Pro i X96 Mini, a gledao sam još i Beelink GS1 6K TV Box.

Zahvaljujem unaprijed

https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-Android-7-1-S905W-2GB-16GB-TV-Box-386548.html

https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-Plus-4K-TV-Box-381461.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 16:01 (roby27).
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Postoji kakav TV box koji bi služio za sve, a najmanje za gledanje filmova i serija? 

Nešto što bi moglo služiti kao stream uređaj za igre s računala na TV (Nvidia + Moonlight), skidanje torrenta i kućni "server" sa spojenim USB 3.0 eksternim diskom, uglavnom za spremane filmova i muzike, možda i backup ako postoji kakav dobra Android aplikacija za to.

Gigabitni LAN, USB 3.0, h.265, root, mala potrošnja....

Pa stavi mini pc levatu i zovi ga TV BOX ako ce ti biti lakse,sta izinjavas.

Opet pises nesto samo da napises,nikad nista korisno do tebe.

Nikad neces naucit..ooo 

Origin_Steam: hrka11
13 godina
hrka11 kaže...

Pa stavi mini pc levatu i zovi ga TV BOX ako ce ti biti lakse,sta izinjavas.

Opet pises nesto samo da napises,nikad nista korisno do tebe.

Nikad neces naucit..ooo 

PC nema Moonlight aplikaciju nego samo nekakvu emulaciju preko Chromea. A to neću. 

Pff, nemaš pojma :)

A i daj ti napravi PC za 30-tak dolara :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina

Pozdrav

Može preporuka nekog boxa za kodi bi služio kod nas ili amazon i e bay de ili uk

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima a posebno xxx-manu.H 96 proplus mi se stalno restartaje sve sam proba dosada i jako se grije za igrice je užasno loš.Dajte ljudi top 3 boxa da rade za igrice...

Goran Horvat

0 0 hvala 0
12 godina
bak kaže...

Pozdrav

Može preporuka nekog boxa za kodi bi služio kod nas ili amazon i e bay de ili uk

Zavisi do koliko novaca? 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com ili http://www.next-tv.ml/narudzba/
14 godina

Pa do jedno 100€

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 5:32 (bak).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Kodi Addonsi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice