Neograničeni internet u Tele2!

poruka: 9.564
|
čitano: 3.367.481
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

meni normalno 90-100, u slavoniji još najbolje, pošto su svi izbjegli 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.9.2017 17:42 (loky4i4).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Javio mi da ima firmware update za tak tele2 huawei ruter, instalirao sad testiram, daj Bože da više ne puca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo sad izmjereno i vratila se na 100 mbita a ponovnim mjerenjem se vrti oko 60 mbita.. eto bas me zanima zbog cega tolika variranja 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Neograničeni internet u Tele2!
maxy0 kaže...

evo sad izmjereno i vratila se na 100 mbita a ponovnim mjerenjem se vrti oko 60 mbita.. eto bas me zanima zbog cega tolika variranja 

Bilo ti je rečeno više od sto puta u ovoj temi i ti i dalje pitaš. Ako nekoliko ljudi stavlje skidati torente maksimalnom brzinom, što misliš kolika će tebi biti brzina? I dalje preko 100? Velika većina ljudi na ovom forumu izgleda ne može razumjeti što znači mobilni internet

15 godina
formula1live kaže...
maxy0 kaže...

Bilo ti je rečeno više od sto puta u ovoj temi i ti i dalje pitaš. Ako nekoliko ljudi stavlje skidati torente maksimalnom brzinom, što misliš kolika će tebi biti brzina? I dalje preko 100? Velika većina ljudi na ovom forumu izgleda ne može razumjeti što znači mobilni internet

a gle razumijem sta znaci mobilni internet, i nebi mi bilo ni najmanje cudno kad bi mi se brzina sa pocetnih 100 kroz odredeno vrijeme zbog broja novih korisnika postupno smanjivala i dosla do 20.. meni je skoro evo vec 5 mjeseci nije pala ispod 100 i u roku od  tjedan dana padne na 20, a dans opet 100.. zato mi je to cudno.. ali dobro, navjerojatnije je tocno ovo sto ti govoris

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
formula1live kaže...
maxy0 kaže...

Očito nemoš ni ti razumjeti šta je mobilni internet. Simpa internet dan 4G, brzine do 75 Mbps, skidanje torrenta bez problema radi sa B315. I to bez pucanja veze. Objasni mi to.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
x18x05x kaže...
formula1live kaže...
maxy0 kaže...

Očito nemoš ni ti razumjeti šta je mobilni internet. Simpa internet dan 4G, brzine do 75 Mbps, skidanje torrenta bez problema radi sa B315. I to bez pucanja veze. Objasni mi to.

imaš bolji signal na simpi pa ne puca veza

15 godina
DDavorin kaže...
x18x05x kaže...
formula1live kaže...
maxy0 kaže...

imaš bolji signal na simpi pa ne puca veza

Ipak čovjek zna šta priča.

14 godina
neaktivan

Meni je zadnjim ažuriranjem na ruteru nestalo i jedno dnevno pucanje. Evo sada 4 dana traje konekcija, brzine odlične (pogotovo s obzirom da sam imao 4mb prije heh)

0 0 hvala 0
12 godina
Zašto onda u Italiji oni koji isto tako koriste kartice u ruterima i mobilni je internet. Ne puca im veza a brzine su konstantno visoke i to u glavnijim i vecim gradovima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

zato sto tele 2 ne zeli da uzivamo maksimalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Evo i ja napokon sjeo za B315s nakon updatea pa gledam što se događa s vezom. 

Steam download, nešto sitno torrenata, mob skida update, Origin updatea neke igre, uz to surfam i Youtube u pozadini svira - zasad 0 problema. Bit će da su na tragu nečemu s ovim posljednjim updateom routera.

E i da, Netflix radi u drugoj prostoriji preko Chromecasta također. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Meni veza jos nije ni jednom pukla od cetvrtka kad je bio update. Skinuo jucer arkham knighta 50gb za 2h bez problema, oko 8MB/s konstantno. Obicno mi za tako nesto pukne veza barem 3 puta dok se ne zavrsi. S torrentima nikad nisam imao problema ali ga PSN ubije u pojam

1 0 hvala 0
17 godina

Yap sva pucanja su riješili updejtom koliko vidim, i bolje im je jer sam ih taman htio odhebat..da placam 170kn samo net i da imam 10 pucanja dnevno ne hvala...daj Bože da ostane sad tako

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lijep pozdrav,

za tjedan dva krecem na fax i trebao bih nabavit internet za stan. (radi se o gradu  Osijeku) Gledao sam ponude malo i najbolje mi se cini taj tele2 pokucni internet. Problem je sto uvelike izbjegavam potpisivanje pretplata pogotovo na 24 mjeseca a tele2 mi onaj njihovj huawei uredaj ako ne potpisem pretplatu ili potpisem na 12 mjeseci nudi za 850 kn sto mi je malo previse.  Inace sam iz Rijeke, i gledam sad ostale ponude routera i nasao sam u linksu npr:

1) https://www.links.hr/hr/adsl-router-tp-link-tl-mr3420-4-port-switch-10-100-bezicni-3g-4g-router-usb-2-0-053524054

pa me zanima kakvo je vase misljenje o njima? hoce li ta tele2 kartica radit u njima? shvacam da se na njih jos moraa dodat usb stick. Ili ako netko od vas ima prijedlog za nekakav router do recimo 400tinjak kuna?

citao sam prijasnje stranice i primjetio sam spominjanje jos jednog modela  TP-LINK-a kao dobrog ali on je takoder preko 800 kn u linksu sto mi nebi odgovaralo. takoder vidio sam 10tak stranica prije da je netko pitao slicno pitanje ali nekako je proslo nezapazeno bez puno komentara na ideju :D

zahvaljujem na odgovoru :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 10:08 (Viper33).

0 0 hvala 0
16 godina
Viper33 kaže...

1) https://www.links.hr/hr/adsl-router-tp-link-tl-mr3420-4-port-switch-10-100-bezicni-3g-4g-router-usb-2-0-053524054

pa me zanima kakvo je vase misljenje o njima? hoce li ta tele2 kartica radit u njima? shvacam da se na njih jos moraa dodat usb stick. Ili ako netko od vas ima prijedlog za nekakav router do recimo 400tinjak kuna?

Imaš 4G stick?  On i je taj dio routera koji je najskuplji. 

16 godina
neaktivan

ako ti internet treba samo na jednom računalu, onda ti je dovoljan samo 4g usb stick (njuškalo ih ima puno na izbor). koji eventualno možeš sa connectify hotspot aplikacijom pretvorit u ruter.

u suprotnom ako ti treba net i za mobitel i za još nešto, ruter je jedino riješenje. mislim jednostavnije nego kombinacije koje mogu i ne moraju radit.

15 godina
neaktivan

da nisam ni razmisljao o tome da 4g usb stick ustvari zbrojeno s tim routerom dode kao novi  skoro router od tele2.

uspio sam pronac u oglasniku da netko prodaje ALCATEL onetouch link 4G Y858V, Vase misljenje o uredaju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Viper33 kaže...

da nisam ni razmisljao o tome da 4g usb stick ustvari zbrojeno s tim routerom dode kao novi  skoro router od tele2.

uspio sam pronac u oglasniku da netko prodaje ALCATEL onetouch link 4G Y858V, Vase misljenje o uredaju?

pa izgleda ok. jedini problem je koliko vidim da nema opciju za vanjske antene i brzine će ti bit maximalne do 50 mbita, zbog wifi N tehnologije. tako bar pišu ovdje da im N neda više.

14 godina
neaktivan

Evo prve kiše u Dubrovniku u par mjeseci i crko pokucni net skroz

0 0 hvala 0
11 godina

Taj alkatel izgleda osim prikljuka za vanjsku ant. nema ni priključke usb ili lan za žično spajanje na PC , jer bi wifi na njemu ugasio da ne smeta radu 4G .

15 godina

Sad mogu i ja reći da ni meni ne puca veza. Brzine variraju jako, ali ne puca.

13 godina
dennocro kaže...

Ajde ne kukaj čujem da sad ide skoro pa maximalno i podmazano 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 17:09 (DDavorin).
12 godina
DDavorin kaže...
dennocro kaže...

a ono kad uzmes od kolege forumasa modem mora raditi dobro. :))

eto kolega Davorin mi je prodao svoj vip ruter huawei za tele 2 pokucni i radi super. danas stiglo i odma spojio. nema greske.

preporuka za forumasa i lak dogovor oko svega.

13 godina
dennocro kaže...
DDavorin kaže...
dennocro kaže...

a ono kad uzmes od kolege forumasa modem mora raditi dobro. :))

eto kolega Davorin mi je prodao svoj vip ruter huawei za tele 2 pokucni i radi super. danas stiglo i odma spojio. nema greske.

preporuka za forumasa i lak dogovor oko svega.

17 godina
neaktivan

evo i meni sa zadnjim azuriranjem vise internet nepuca :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nakon updatea brzina se čini stabilnijom cca stalno oko 50, prije je to variralo od 15 do 45, nikad iznad 50

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja ne vidim neku veću promjenu u brzini, ali stabilnija je svakako. Trenutna konekcija je 84 sata / 12 GB, s tim da je većina tog prometa napravljena sinoć, tri torrenta paralelno, pušteno maksimalnom brzinom, bez pucanja.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ja ne vidim neku veću promjenu u brzini, ali stabilnija je svakako. Trenutna konekcija je 84 sata / 12 GB, s tim da je većina tog prometa napravljena sinoć, tri torrenta paralelno, pušteno maksimalnom brzinom, bez pucanja.

Ma meni je pucalo po 3 puta dnevno, danas nakon updatea jos nije pukla čemo vidjet na duže vrijeme.

15 godina

Znate ono pravilo ne diraj dok radi ? E pa meni je dosad normalno sve radilo i idem instlairati update za router i evo brzine. Bravo ja bravo  

Edit: Kada se prekinula veza i ponovno uspostavila steam je počeo automatski skidati COH. Dobio sam mini-srčani. Sad kad sam ugasio steam vratila se prosječna brzina od 10 do 20 s max upload-om od 50. 

Prije Prije
Poslije Poslije
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 22:10 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice