Uzeo bih...

poruka: 15
|
čitano: 2.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Uzeo bih...
Bas je supac!
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uzeo bih...

Nisi napisao do koliko love, pa ti niko nemože pomoć

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Uzeo bih...

6500-7000 kn max.

15 godina
Uzeo bih...

1 x     Asrock 870 EXTREME3 - AMD 870, AMD SB850, ATX, FSB 2600, Dual Ch
1 x     Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
1 x     DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE
1 x     HDD SAMSUNG SpinPoint F3 1Tb 7200rpm 32MB cache Serial ATA II
1 x     Napajanje SEASONIC 520W, SS-520GB, S12 II, aktivni PFC
1 x     DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x     LG Flatron W2240T 22" ,black, full HD, LCD, DFC 30000:1, new !
1 x     PointOfView GTX470 1280MB 1280MB DDR5 320 bit, DVI 2x, mini HDMI
1 x     Coolermaster CM690 NVIDIA Edition, crno-zeleno, 213x482x524,5mm
6.939,38Kn

Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uzeo bih...

a može li netko napisati zašto ne valja "moja" konfig.??? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Senijad kaže...

ma valja samo stavi bolju grafičku... GTX470 ili HD6870 i neki full HD monitor 22"

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 11:43 (mtopol).
15 godina
neaktivan
Uzeo bih...

A čuj nije da ne vlja ali se za te novce može složiti bolje kao što je to kolega napravio u prethodnom postu. Jedino što po meni ne valja jest premali monitor bez Full HD rezolucije koja je danas praktički standard.

Ja bih čak uzeo LG 24" monitor i ploču 770Extreme3 ako ne misliš raditi CF/SLI pošto je razlika između 870 i 770 samo u broju PCI-E utora i CMOS prekidačima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 11:48 (ATiGamer).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

A čuj nije da ne vlja ali se za te novce može složiti bolje kao što je to kolega napravio u prethodnom postu. Jedino što po meni ne valja jest premali monitor bez Full HD rezolucije koja je danas praktički standard.

Ja bih čak uzeo LG 24" monitor i ploču 770Extreme3 ako ne misliš raditi CF/SLI pošto je razlika između 870 i 770 samo u broju PCI-E utora i CMOS prekidačima.

veci monitor ne mogu uzeti zbog dimenzija prostora na kojem ce mi se nalaziti (naime visina mu ne smije prelaziti 37 cm, a pošto sam tražio iskljucivo monitor sa 16:10 onda mi se ovaj moj cini idealnim, Full HD mi nije potreban jer na mislim gledati fimove na njemu nego iskljucivo igrat i surfat a cuo sam da full hd ne cini neku razliku za igre (ili mi je krivo receno)), a sto se tice graficke hd 6870 oko 400 kn je skuplja od ove sto bi mi odstupalo dosta od cijene, naime ona "moja" konfig dodje ravnih 7k mozda koju kunu dole/gore

14 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Senijad kaže...

ma valja samo stavi bolju grafičku... GTX470 ili HD6870 i neki full HD monitor 22"

gtx 470 nekih 300 kn skuplja od 5850 a monitor sam trazio 16:10 i nasao za relativno jeftinu cijenu ali eto placam danak u dimenziji ali ipak ispada savrsen jer misto na kojem ce mi se nalaziti monitor zahtjeva max 37cm visinu monitora {#}

17 godina
neaktivan
Senijad kaže...
ATiGamer kaže...

veci monitor ne mogu uzeti zbog dimenzija prostora na kojem ce mi se nalaziti (naime visina mu ne smije prelaziti 37 cm, a pošto sam tražio iskljucivo monitor sa 16:10 onda mi se ovaj moj cini idealnim, Full HD mi nije potreban jer na mislim gledati fimove na njemu nego iskljucivo igrat i surfat a cuo sam da full hd ne cini neku razliku za igre (ili mi je krivo receno)), a sto se tice graficke hd 6870 oko 400 kn je skuplja od ove sto bi mi odstupalo dosta od cijene, naime ona "moja" konfig dodje ravnih 7k mozda koju kunu dole/gore

Ljepse je i igrat i citat na Full HD, a za grafu dobra je i ova ako neces ici na Full HD.

Full HD Addict :)
14 godina
neaktivan
benko kaže...
Senijad kaže...
ATiGamer kaže...

Ljepse je i igrat i citat na Full HD, a za grafu dobra je i ova ako neces ici na Full HD.

ne mislim ici na full hd, zanimaju me mišljenja oko one konfig koju sam sastavio?

15 godina
Uzeo bih...

dobra je, ali veprova je bolja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Možda jeftinije kučište i uzeti Phenom X6 1055T?

Anarchists of the world, unite!
14 godina
neaktivan
Uzeo bih...

evo, stavio sam jeftinije kučište: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_316&products_id=8670

i stavio Veprovu grafulju. nadam se da ce sad sve funkcionirati kako treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice