AMD BULLDOZER QUAD CORE 3.60Ghz ATI HD 6450 1TB 8GB DDR3 RAM GAMING COMPUTER PC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
loše
jel kupujes cijeli komp ili samo navedene djelove?
izgleda da je kompletiran... ocito je kopirao opis proizvoda i pokupio ovo gaming computer xD
AMD BULLDOZER QUAD CORE 3.60Ghz ATI HD 6450 1TB 8GB DDR3 RAM GAMING COMPUTER PC
Gaming PC sa 6450
Kakve su im to fore s vezivanjem fx 4100 i hd6450 u istu konfu?
Mah graficka je uzas
jedino mi se to ne svidja.
Mah graficka je uzas
jedino mi se to ne svidja.
Koliki ti je budzet, slozit cu ti ja nesto.
ATI HD 6450? WTF? Ko je ovo nazvao gaming mašinom? Napiši koliki ti je budžet pa ćemo mi nešto sastaviti.
Jos ne razmisljam o kupnji nego samo pitam jer vidim da ima losu grafu...
Nego meni ce trebat za nadolazeci Diablo 3 komp.
A ova konfa?
AMD FX 4100 3.6Ghz, 1Tb 16Gb ATI HD 6850 1Gb Windows 7 GL
A ova konfa?
Ovo je već znatno bolje, no upitna je isplativost. Koliko novaca?
Čemu 16GB RAMa?
Bolje da je umjesto toga stavljena GTX560Ti/HD6950 te 4GB RAMa.
A ova konfa?
Ovo je već znatno bolje, no upitna je isplativost. Koliko novaca?
Čemu 16GB RAMa?
Bolje da je umjesto toga stavljena GTX560Ti/HD6950 te 4GB RAMa.
565 funti
napisi budzet koliki ti je i gdje kupujes moze se to i bolje sastaviti i sta ti sve od komponenti treba
565 funti
cca 5K Kn pa i više od toga... Neisplativo.
Za te novce složim i5 2500K+4GB RAM+HD6870+500GB HDD.
Ebay od onih koji ih imaju po 1000
Dabl i budjet mi je do 700 funti
Sry na spamu.
evo ti gtx
AMD FX 4 x 4.000 Mhz Geforce GTX 550 Ti 3072 MB 4 GB Ram 500 GB
Da li ignore lista ima određeni kapacitet?
Punim je sve brže i brže..
Hvala ti puno :D
Sad samo treba cekati Diablo 3 pa da se igra na high detaljima.
Koliko znam konfa je za gaming, ne za 3D modeliranje niti za obradu videa. Šta fali Phenomu? Njega će možda iskorištavati 40% max, a Sandy Bridge nije za gaming nego za napredne korisnike. Treba li mu možda više od 4gb ram-a? Pa ni tih 4 neće iskorištavati do kraja. Procesor će moći 100% iskoristiti grafičku koja je odlična i moći će par godina sve igre na max detaljima u full hd-u. Grijeh je Sandy Bridge koristiti za igranje i staviti ga u konfiguraciju koja samo za to služi. Ako je za gaming onda je za gaming.
Vidjet cemo jos koji su zahtjevi za Diablo :D
Koliko znam konfa je za gaming, ne za 3D modeliranje niti za obradu videa. Šta fali Phenomu? Njega će možda iskorištavati 40% max, a Sandy Bridge nije za gaming nego za napredne korisnike. Treba li mu možda više od 4gb ram-a? Pa ni tih 4 neće iskorištavati do kraja. Procesor će moći 100% iskoristiti grafičku koja je odlična i moći će par godina sve igre na max detaljima u full hd-u. Grijeh je Sandy Bridge koristiti za igranje i staviti ga u konfiguraciju koja samo za to služi. Ako je za gaming onda je za gaming.
haha vidi se da nisi bas upucen u iskoristavanje pc-a. prva stvar i5 2500k je idealan proc za igranje a to sto on dobro sluzi i za poslovne korisne nije bitno i on se uzima u svakoj novoj igracoj konfi. ako uzme phenoma nece ga iskoristavati 40% nego puno puno vise. 4 gb rama uopce nije puno i lako se to sve zauzme i pc trazi vise, 8 je danas neki prosjek. nijedna graficka danas nece za par godina moc igrat sve igre na high jer ja sa svojom gtx 570 koja je ista kao 6970 nemogu batmana igrat sa max dx11 postavkama i kad ukljucim teselaciju na high igra steka i neigriva je, da ne govorim o ukljucivanju fizike na high. nemoj zbunjivat kolegu jer nemas pojma ocito i govoris gluposti.