Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 104.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Liga prvaka 2010/2011

Steta to nestavi  veci ulog na barcu,bilo bi veselja danas...{#}

17 godina

S ovim se definitivno slazem. Gade mi se ovi sto su poceli navijati za Barcu kad su poceli osvajati trofeje, i onda pricaju gluposti. Ja sam navijao za Barcu i kad ju je real dobijao i rugao se s njom, i cupao kosu, i nadao se da se jednom nesto promijeni. I dobro se promijenilo  {#}

15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

S ovim se definitivno slazem. Gade mi se ovi sto su poceli navijati za Barcu kad su poceli osvajati trofeje, i onda pricaju gluposti. Ja sam navijao za Barcu i kad ju je real dobijao i rugao se s njom, i cupao kosu, i nadao se da se jednom nesto promijeni. I dobro se promijenilo {#}

pretpostavljam da zato većina ljudi i mrzi barcu, zbog tih "instant" navijača, danas barca, sutra milan, prekosutra dinamo {#}

Inače svaka čast Sir Alexu koji je nahvalio protivnika i iskreno mu čestitao {#}...tako se to radi a ne ko onaj cmizdravac Mourinho...

Bože, baci ciglu i budi jako precizan!
16 godina
odjavljen
Liga prvaka 2010/2011

Zasluženo osvojen trofej. Bez dileme.

Ne znam za vas, ali meni je lijepši i atraktivniji nogomet Barcelona igrala dok je Ronaldinho igrao. Ovaj stil igre je učinkovitiji, sve školski odrade i savršeno to djeluje, ali meni nije zabavno gledati.

...
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Zasluženo osvojen trofej. Bez dileme.

Ne znam za vas, ali meni je lijepši i atraktivniji nogomet Barcelona igrala dok je Ronaldinho igrao. Ovaj stil igre je učinkovitiji, sve školski odrade i savršeno to djeluje, ali meni nije zabavno gledati.

najljepši nogomet (što ja pamtim) je barca igrala kad su igrali laudrup, stoickhov i romario, negdje  početkom devedesetih...tada je i guardiola igrao...

Bože, baci ciglu i budi jako precizan!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 11:23 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Evo jedan frend prije uvijek navijao za Real i sad otkad Barca počela pobjeđivati,Barca mu je naravno najbolja,a Real smrdi. Ja za Barcu navijam još otkad je Ronaldinho počeo igrat(prije nisam ni znao ni za jedan klub,osim Dinama  {#}). Još kad se sjetim kad su svi furali dres od Ronaldinha na igralištu  {#}

16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Najboljih 11 lige pravaka LINK

16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

Nemam nista protiv barce i svaka im cast na igri ,ali kad vidim ono bezvezno bacanje po terenu dođe mi da ugasim tv(sto nakraju i napravim) 

Jucer sam skroz zaboravio na tekmu i poceo gledat tek od drugog poluvremena i odma vidim Iniestu kak se sam zabije u protivnickog igraca ,odbije se od njega i padne na pod (a ovaj ni kriv ni duzan)

sudac naravno sudi prekrsaj za bracelonu

Zar im to treba ?

http://protocol4.animehr.com/
16 godina

Po meni najljepše što sam vidio je bio Manchester 1993-1995 recimo kad su igrali Ince, Hughes, Kanchelskis, McClair, Cantona, Sharpe, mali Giggs i Scholes su se tu tek počeli probijat, ostatak klinaca još nije došao. Brzo, efikasno, onaj pravi United koji daje gol u par poteza, divota za gledat. Imam dosta utakmica iz tog vremena skinuto, kao i cjelokupne preglede sezona i u tom sam stvarno uživao (pošto sam premlad da bih se sjećao tog uživo).

Barcelona je uvijek igrala slično kao danas, sa puno pasova, sa tehnički fantastičnim igračima, i ova ekipa jest jedna od najdominantnijih u povijesti. Složio bih se sa nekima od vas za Ronaldihnovu Barcu, on je bio fenomen za gledati. Messi je fantastičan, ubojit, ali Ronaldinho iz tih dana je bio nešto posebno.

Liga prvaka je iza nas, Barcelona zasluženo prvak, a za United odlična sezona, kakvu je malo tko mogao predvidjeti. "Nikad slabiji United" a osvojen naslov prvaka, finale Lige Prvaka i polufinale FA kupa. Nije loše uopće :D

A sad as čeka ludo ljeto, zadnje u kojem se može bezglavo trošiti, mislim da će biti svega :D Jedva čekam :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
odjavljen
Luuka kaže...

A sad as čeka ludo ljeto, zadnje u kojem se može bezglavo trošiti, mislim da će biti svega :D Jedva čekam :D

Iskreno se nadam ostanku Mourinha, želim vidjet njegova nova pojačanja i Real u novoj sezoni s njim. To bi mogli biti zanimljivo.

Manchester City će opet potrošit najviše, a vjerojatno neće biti bolji nego što je ove sezone ako ne dovedu nekog dobrog trenera.

...
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Ovo sto Messi radi je cudo. S ovakvom lakocom igrati u finalu lige prvaka je nevidjeno. Ali Ronaldinho je bio fenomen. Takav showman se nije pojavio na nogometnom terenu. Takvi potezi i takav vic u igri tesko da ce itko nadmasiti.

17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Jedan je kralj!!!! RAUL!!!

zbog njega i casillasa sam i počeo navijati za real, u biti, još malo prije njih, zbog Hiera.

Čovjek je legenda, opet najboljim napadačem proglašen, svaka čast!

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Sinoc sam finale gledao s balkona, s treceg sprata, kafic ispod je imao ogromnooooo platno, direkt se vidjelo s balkona, milina. Svi su navijali dolje za MU, i poceli su boga kresat kad je Barca drugi gol dala, tako da sam zviznuo jedan vodeni balon dole, ali nisam nikog pogodio, malo su se stresli, rofl.

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Arsenal ipak ostao jedina momčad koja je dobila Barcu. ^^

Can't find a better Jam!
16 godina
Gunner_V kaže...

Arsenal ipak ostao jedina momčad koja je dobila Barcu. ^^

I Hercules, Sevilla, Espanyol, Betis, Real :D

Al da, u LP samo Arsenal :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan

Isto tako barcelona je jedina momčad koja je u ligi prvaka pobjedila machestrer united :D

16 godina
neaktivan
Barcelona je dokazala da su trenutno najbolja momčad koja igra najljepši nogomet na svijetu i iskrene čestitke.Navijao sam za Manchester i činilo mi se da će igrati uz bok Barceloni s obzirom kako su počeli čvrsto s presingom,ali ništa od toga.Igrali su mlako i pasivno što je bilo dovoljno za Barcelonu da ih kazni.
alrighty then
15 godina
dncrmt kaže...
Barcelona je dokazala da su trenutno najbolja momčad koja igra najljepši nogomet na svijetu i iskrene čestitke.Navijao sam za Manchester i činilo mi se da će igrati uz bok Barceloni s obzirom kako su počeli čvrsto s presingom,ali ništa od toga.Igrali su mlako i pasivno što je bilo dovoljno za Barcelonu da ih kazni.

varaš se da su igrali mlako i pasivno,slažem se da su u prvih 10 minuta počeli odlično,ali nitko ne može tako igrati 90 minuta,a ostatak utakmice su odigrali lošije,ali nikako "mlako i i pasivno".Barca jednostavno ne dozvoljava da dođe do izražaja ta fizička nadmoć Uniteda,dosta puta na sinoćnjoj utakmici je Valencia napravio par grubih prekršaja,ali jednostavno ne ide.

15 godina
Liga prvaka 2010/2011
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ja nisam hater barcelone, hater sam gay fanova koji navijaju za najbolje klubove u određenim momentima.

Ja sam hater onih koji su navijali za manchester kad je tamo igrao ronaldo, a kad je prešao u real odjednom svi veliki realovci. E takvi me posebno živicraju jer nemaju svoj klub nego prate igrača, a ima ih stvarno puno.

15 godina
Đapa club kaže...
Keops kaže...

Ja nisam hater barcelone, hater sam gay fanova koji navijaju za najbolje klubove u određenim momentima.

Ja sam hater onih koji su navijali za manchester kad je tamo igrao ronaldo, a kad je prešao u real odjednom svi veliki realovci. E takvi me posebno živicraju jer nemaju svoj klub nego prate igrača, a ima ih stvarno puno.

da,to me najviše živcira,tako su i za nas koji navijamo za Barcelonu govorili da ćemo navijati za Milan kad Ronaldinho ode,ali nikada,jednom Barca,uvijek Barca!

16 godina
odjavljen
Liga prvaka 2010/2011

Nije mi jasno kako netko zbog tog umišljenog, napuhanog i iritantnog igrača može mijenjat ljubav prema klubu. Istina, zabio je puno ove sezone, istina dobar je igrač, ali ne podnosim ga ni najmanje.

...
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Nije mi jasno kako netko zbog tog umišljenog, napuhanog i iritantnog igrača može mijenjat ljubav prema klubu. Istina, zabio je puno ove sezone, istina dobar je igrač, ali ne podnosim ga ni najmanje.

Isto i kod mene,stvarno je dobar igrač,ali toliko je iritantan i živcira me da ga mrzim.

14 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Jabulani kaže...
kingmedo kaže...

Isto i kod mene,stvarno je dobar igrač,ali toliko je iritantan i živcira me da ga mrzim.

Dobar igrač ma sjajan, ali na prvom mjestu budi čovjek. Nemam ništa protiv njega, ali ne volim takve tipove jednostavno mi nikad nije sjeo, previše je arogantan i umišljen.

16 godina
Liga prvaka 2010/2011

govorite o čovjeku kao da ga poznajete, kao da s njim svaki dan pijete kavu

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 0:27 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Govorimo o viđenom pred kamerama kad ti kod nekog nešta ne paše jednostavno ti ne paše(način odjevanja, stav itd. šalje mi takav dojam).

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 0:40 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Jack Sparrow kaže...

Govorimo o viđenom pred kamerama kad ti kod nekog nešta ne paše jednostavno ti ne paše(način odjevanja, stav itd. šalje mi takav dojam).

Na 5:40 možeš vidjet kada je Ronaldo fulao i onda Adebayor zabio gol,Ronaldo je počeo mahati rukama i ljutio se neš,meni to opće nije fer prema svom suigraču,znam da je htio zabit 40 golova(što i je nakraju),ali opet.

ali nečemo se sada svađati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 10:09 (Jabulani).
16 godina

Probat ću nać članak koji sam čitao relativno nedavno koji opisuje Ronalda kao čovjeka. Roanlda kao čovjeka van svjetla reflektora, prvog na treningu, zadnjeg kući. Koliko su ljudi zapravo u krivu o njemu kad sude samo zbog glume i sebičnosti ne terenu. Ne mogu ga nać nikako, al budem već :D

16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Eto upravo o tome ti govorim, to što se on ponaša tako na terenu u žaru borbe nema veze sa onime van terena. Zato sam rekao da govore o njemu kao da s njime piju kavu svakog dana.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ali meni se jednostavno bljuje kad ga vidim. Jednostavno ne podnosim neke ljude, kao naprimjer profesoricu iz njemackog. Ne mogu je gledat, jednostavno ne mogu.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice