Da Bottas ima sanse u prvenstvu mos mislit, da Ferrari ovo napravi docekali bi ih sa bakljama i vilama ali bi i trebali pustiti Rajka posto Vettel ima problema..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Alonso se napokon bori na stazi.
Navukao je boksačke rukavice neda šesto :)
Hell Yeah
Da Bottas ima sanse u prvenstvu mos mislit, da Ferrari ovo napravi docekali bi ih sa bakljama i vilama ali bi i trebali pustiti Rajka posto Vettel ima problema..
pustili ga da proba i vratili pozicije, u cemu je problem xd
he he he alonso najbrži krug
inače tipična mađarska
Nema problema ali Mercedes uvijek cvili i glume morlanu vertikalu dok recimo to netko drugi napravi pogotovo Ferrari, unatoc tome da mi se Hamilton gadi svaka mu cast za ovja potez na kraju trke kaj je vratil poziciju Bottasu.
Alosno je jedna od najčišćih formi ljudske i sportske klase čijem sam umijeću ikad svjedoćio
Alosno je jedna od najčišćih formi ljudske i sportske klase čijem sam umijeću ikad svjedoćio
Klasa

Zadovoljan sam utrkom, bilo je dosta događanja, i zanimljiva utrka. Sve je više manje jasno, samo bi htio reć da sam iznenađen postupkom Mercedesa, tj iznenadilo me što su stvarno vratili Bottasu mjesto i iznenadilo me što Lewis nije cvilio po tom pitanju. Svaka čast.
A svaka čast i Bottasu.
dosadna trka, osim par situacija...bolje je bilo da sam ostao sa curom cistit stan...
svaka cast hamiltonu sta je na kraju vratio pozicijom, mada sigurno ne bi vratio svojom voljom...
alonso kralj najveci...
dosadna trka, osim par situacija...bolje je bilo da sam ostao sa curom cistit stan...
Da trebao si, a ne bit attention whore tu u temi
zasto attention whore, ako samo izlazem svoja misljenja? zato sluzi i forum?
Nema problema ali Mercedes uvijek cvili i glume morlanu vertikalu dok recimo to netko drugi napravi pogotovo Ferrari, unatoc tome da mi se Hamilton gadi svaka mu cast za ovja potez na kraju trke kaj je vratil poziciju Bottasu.
A čuj, vratio je poziciju čisto iz razloga što je ukalkulirao da ako mu zatreba ovako nešto još koji put opet će dobiti priliku da ga Bottas, a da mu nije vratio mjesto može biti siguran da mu Bottas više nikada nebi pustio da ga prođe bez borbe koliko god iz tima naređivali da ga pusti, i onda čista kalkulacija, vrati mjesto, ispozahvaljujte si preko radija i svi sretni... pa i publika. a sve čista kalkulacija. Hamilton od prije godinu-dvije nebi vratio mjesto... ali zna se onda kako bi to bilo ubuduće "radije u kanal nego da ga pusti više".
zasto attention whore, ako samo izlazem svoja misljenja? zato sluzi i forum?
pa ono, svaku trku razlog zašto nisi mogao pogledat istu i kako si je silno htio gledat...
i onda jednu pogledaš i veliš bolje da nisam gledo
Čemu zajebavat čovjeka. Ajde da barem ova tema bude bez prepucavanja.
pa sta da drugo komentiram, jedva docekam pogledati jednu trku, pa bude prilicno dosadna...samo mi zao sta jos nisam odgledao baku
Vandoorne najbrži na jutarnjem testiranju u Mađarskoj. Mercedes vozio sa 2 bolida, Bottas za Pirreli testirao gume za 2018. i odvozio 71 krug.
Max najlošiji u ovom dijelu, odvozio samo 11 krugova.
Prema pisanju njemačkog Bild-a, Pascal Wehrlein vjerojatno ostaje bez sjedala u Sauberu krajem ove sezone, a samim tim vrlo izgledno i bez vozačkog mjesta u Formuli 1.
Za razliku od ove sezone kad koriste Ferrarijev prošlogodišnji motor, iduće sezone Sauber će imati na raspolaganju najnoviju inačicu pogonske jedinice. Ferrarijev predsjednik, Sergio Marchionne, izjavio je da će Sauber postati Ferrarijeva juniorska ekipa čime će barem jedan njihov vozač dobiti mjesto u Formuli 1 iduće sezone. Dva najizglednija Ferrarijeva juniora za to mjesto su Antonio Giovinazzi i Charles Leclerc, a Giovinazzi je navodno prvi na redu.
Laureus (opet) organizira glasovanje za najbolji sportski moment godine. Svi oni koji navijaju za Raikkonena (a i ostali ako to žele) mogu dati svoj glas na ovom linku: https://www.mylaureus.com/
Danas je kiša pred sam kraj drugog treninga prekinula vožnju vozača F1!
Moglo bi u nedjelju bit sklisko !!!!!
Danas je kiša pred sam kraj drugog treninga prekinula vožnju vozača F1!
Moglo bi u nedjelju bit sklisko !!!!!
Nadam se da neće. Na toj stazi to nije nimalo zanimljivo.

palmer 7. u fp3, THE END IS NEAR
BREAKING: Sebastian Vettel agrees new 3-year deal with ScuderiaFerrari
BREAKING: Sebastian Vettel agrees new 3-year deal with ScuderiaFerrari
ipak, ja sam mislio da ce trazit ugovor na godinu dana pošto još toliko traje hamiltonov ugovor (i bottasov?), a vettel je jako dobar sa totom
jel moze neki ace link? (i dajte mi odmah recite di ubuduce mogu naci aktualne linkove za trke, kvalifikacije i treninge?)
jel moze neki ace link? (i dajte mi odmah recite di ubuduce mogu naci aktualne linkove za trke, kvalifikacije i treninge?)
Server 1: 1080p 6000kbps 6ca261017a6eac9664c578b82442755f06388d0f
Server 2: 1080p 3000kbps 96ce15a6c21c77bda70aa4ea52d1b1bf745d8992
Server 4: 576p LQ 76ed1f8be49d42bf182a44d48c96caaa3b010832
Početni izvor linkova: https://www.reddit.com/r/motorsportsstreams/
ovaj red bull je u teskom ku**u, kao i hondin motor
zgorit cu vise sa ovim bufferingom...bilo koju kvalitetu stavim, jede govna...kupim novu fotelju i spremim se pogledat trku, do sad ako sam odgledao efektivno 20min...
zgorit cu vise sa ovim bufferingom...bilo koju kvalitetu stavim, jede govna...kupim novu fotelju i spremim se pogledat trku, do sad ako sam odgledao efektivno 20min...
Nist ne propustas Mečkin svemirski brod (u rukama Hamiltona) i dalje prebrz za ostatak.
Vettel pokazao zube Hamiltonu. Lijepo je vidjeti da se Ferrari bori za pobjedu na pravoj trkaćoj stazi.

dobro se ferrari drzao s obzirom da je merc donio novu specku motora za ovaj vikend