Hajduk 2010/11 zaključana tema

poruka: 344
|
čitano: 58.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Za pobjedu se dobije 120.000€, pobjeda u prvoj nokaut rundi 180.000€.

Osim mogućih sponzora, mislim da Hajduku tih 300.000€ nije neki spas.

Anarchists of the world, unite!
17 godina
neaktivan
RE: Hajduk 2010/11
Kora kaže...

Kako misliš spasiti sezonu?! Šta ti misliš pošto je prvenstvo gotovo i kup, da ako se prođe skupina da je sezona spašena? Po čemu? Zato što ste prošli skupinu? Kakve to veze ima? Pa nećete osvojiti Europa Ligu.............isse kakvi zaključci........

Ja stvarno ne razumim koji k...c ti non-stop spamaš po ovoj temi, imaš svoju Dinamo pa tamo gadi koga očeš !

Edit:Ili tamo nema nikoga pa nemaš di pisat ?

Don't ask what you can do for your country, ask what your country can do for you
16 godina
Hajduk 2010/11

to je dovoljno para da Hajduk nabavi novo pojačanje al krivo si ti svatia (ne mislin na Koru jer on samo spamma), nisu bitne pare nego već taj uspjeh koji triba dat navijačima

15 godina
protjeran
Groza kaže...
Kora kaže...

Kako misliš spasiti sezonu?! Šta ti misliš pošto je prvenstvo gotovo i kup, da ako se prođe skupina da je sezona spašena? Po čemu? Zato što ste prošli skupinu? Kakve to veze ima? Pa nećete osvojiti Europa Ligu.............isse kakvi zaključci........

Ja stvarno ne razumim koji k...c ti non-stop spamaš po ovoj temi, imaš svoju Dinamo pa tamo gadi koga očeš !

Edit:Ili tamo nema nikoga pa nemaš di pisat ?

http://sportske.jutarnji.hr/vukusic-napada-aek/907784/, kad se ovo radi dok ostale ekipe marljivo rade, onda se ništa ni ne može osvojit

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 22:59 (Kora).
16 godina
Hajduk 2010/11

aj sad mi reci da ostale ekipe treniraju 24h dnevno

15 godina
Hajduk 2010/11

Navodno je AEK htio doći u Split sa kadetima,ali im je UEFA zaprijetila izbacivanjem zbog podcijenjivanja natjecanja i protivnika.

I kaj je posebno važno, kaže Vučević da će teren biti kaljuža. To će dodatno otežati poznatu Hajdukovu pas igru{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 14:13 (SolidSnakeCRO).
16 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Navodno je AEK htio doći u Split sa kadetima,ali im je UEFA zaprijetila izbacivanjem zbog podcijenjivanja natjecanja i protivnika.

I kaj je posebno važno, kaže Vučević da će teren biti kaljuža. To će dodatno otežati poznatu Hajdukovu pas igru{#}

let's all have a laugh..

Reka sam da necu vise pisat u ovoj temi ali neda mi mira. Pa nije bit u parama, ili necemu drugom, sama cinjenica da ako, procitaj AKO, prodemo ovu skupinu opet smo napravili veci posa od kluba (pogodi tko ?) koji se natjece u tom natjecanju vec nekoliko sezona uzastopno i nije u stanju prezimit u evropi {#}. Sanse su relativno male za takav podhvat, ali eto nada umire zadnja.

Bye Bye, nemojte previse trollat u ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 16:48 (JackD).
16 godina
SolidSnakeCRO kaže...

je sigurno će AEK ugrožavat svoj prolaz dalje sa takvin potezon, u Grčkoj su imali sriće šta nisu izgubili, a kamoli riskirat na Poljudu, gluposti...

15 godina
protjeran
SolidSnakeCRO kaže...

"poznatu hajdukovu pas igru">>>>>>> FAIL{#}

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11
E yebiga.bilo je dobro dok je trajalo.al imali smo prilika al fali kvalitete.svaka cas momcima i na ovom sta su do sada napravili
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

ovime su dokazali da su uvjerljivo najgora ekipa Europa lige gledajući sve skupine, gori čak i od onog švicarskog drugoligaša Lausannea, i da su slučajno upali u skupinu.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

A dosade od "čovika" !

Don't ask what you can do for your country, ask what your country can do for you
17 godina
moderator
Kora kaže...

ovime su dokazali da su uvjerljivo najgora ekipa Europa lige gledajući sve skupine, gori čak i od onog švicarskog drugoligaša Lausannea, i da su slučajno upali u skupinu.

Ajde ne davi s glupostima! Imaju trenutno tri boda i to je sasvim solidan uspjeh za klub koji je ušao u natjecanje s daleko najnižim koeficijentom od svih koji igraju po skupinama!

Čak su danas igrali odlično u prvom poluvremenu, ali kao da su na poluvremenu pomislili da je utakmica gotovo i očajna igra na početku drugog poluvremena ih je koštala poraza...

Uvjeren sam da su uspjeli dati gol u prvom poluvremenu (a za to su imali barem tri 100% prilike) na kraju bi bilo za Hajduk 3:1!

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 22:23 (Miro).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Jesi sad sretan?

Sic semper tyrannis.
15 godina
protjeran
Miro kaže...
Kora kaže...

Ajde ne davi s glupostima! Imaju trenutno tri boda i to je sasvim solidan uspjeh za klub koji je ušao u natjecanje s daleko najnižim koeficijentom od svih koji igraju po skupinama!

Čak su danas igrali odlično u prvom poluvremenu, ali kao da su na poluvremenu pomislili da je utakmica gotovo i očajna igra na početku drugog poluvremena ih je koštala poraza...

Uvjeren sam da su uspjeli dati gol u prvom poluvremenu (a za to su imali barem tri 100% prilike) na kraju bi bilo za Hajduk 3:1!

Neznam odakle ti ovo 3 stopostone prilike, gdje si to našao. Ja sam kod 0:3 pogledao statistike udaraca prema golu, Hajduk je imao 5 udaraca prema golu, od toga jedna u okvir! (do kraja utakmice je bilo još dodatna 3 udarca prema golu, sva 3 u okvir). Gdje si ti tu našao 3 stopostone prilike omfg, od jednog udarca prema golu.......neide ti baš matematika a?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 23:36 (Kora).
16 godina
Hajduk 2010/11

kora ti si go*no od čovika, ako se uopće možeš nazvat čovikon, beskoristan si društvu

ontopic: neznan stvarno šta bi reka za utakmicu, to da je AEK ima nevjerojatnu sriću u prvon poluvrimenu šta ih nismo napunili ili da ponovin po 100-ti put da maloču triba potirat iz Hajduka

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Bogami ako ovo nije izjava godine, onda neznam sta je.

Hajduk - Dinamo Bukurest 4 - 3 / (1 - 3) (3 - 0), totalno nadigrani suparnik pred domacom publikom s rezultatom 3 - 0...apsolutna slucajnost.

Hajduk - Unirea Urziceni    5 -2 / (4 - 1) ( 1- 1), totalno nadigrani suparnik .....

Ali da slucajnostje, Kora bogati gledaj svoj klub niste prismrdili proljecu vec 40 godina a nama se rugas ?...Cisto da te podsjetim Liga Prvaka 1995/1996, Hajduk ulazi u cetvrt finale (koje vi samo mozete sanjat).

O samoj utakmici, a sta rec, standardno europsko izdanje jedno poluvrijeme odlicno drugo ocajno. Ibricica nema nigdje, Tomasov sebican, jedino me Sharbini iznenadija dobrom igrom. Al eto nemogu rec da sam razocaran, nisam ni ocekiva prolazak sa ovakvom formom u kojoj se nalazi klub.

17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Miro kaže...
Kora kaže...

Neznam odakle ti ovo 3 stopostone prilike, gdje si to našao. Ja sam kod 0:3 pogledao statistike udaraca prema golu, Hajduk je imao 5 udaraca prema golu, od toga jedna u okvir! (do kraja utakmice je bilo još dodatna 3 udarca prema golu). Gdje si ti tu našao 3 stopostone prilike omfg, od jednog udarca prema golu.......neide ti baš matematika a?

pazite sad s kojim idiotom imamo posla.

u prvom dijelu posta napiso si da hajduk ima 5 udaraca, poslije jos 3 kako sam kažeš-  znači to je 8. (ZELENO)

nakon toga kažeš da ima 1 udarac. (ŽUTO)

ili ti misliš da 100%-tna  prilika mora završiti barem sa udarcem u okvir gola, nedaj bože udarcem izvan okvira ili nikakvim udarcem? ili uopće nerazumiješ prethodnu rečenicu, u što sam poprilično siguran?

ko je sad tu lud?!

ko si ti da govoriš s visoka uredniku najboljeg časopisa na balkanu, dok nemaš znanje osnovnih računskih operacija( zbrajanje) do 10?

zar te toliko veseli kad hajduk izgubi utakmicu? eh, jadan li si.

imaš ~1600 poruka u zadnjih 6 mj i 0 zvjezdica- to dovoljno govori o nekvaliteti tvojih postova. mislim da niti jedan koristan način nisi doprinjeo bilokakvoj raspravi na forumu. Preporučujem ti da 1) od*ebeš sa foruma. nikom nećeš nedostajati 2) završiš već jednom taj 8. razred osnovne škole. znaš kako kažu- nikad nije kasno.

Sic semper tyrannis.
15 godina
protjeran
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Kora kaže...
Miro kaže...
Kora kaže...

Neznam odakle ti ovo 3 stopostone prilike, gdje si to našao. Ja sam kod 0:3 pogledao statistike udaraca prema golu, Hajduk je imao 5 udaraca prema golu, od toga jedna u okvir! (do kraja utakmice je bilo još dodatna 3 udarca prema golu). Gdje si ti tu našao 3 stopostone prilike omfg, od jednog udarca prema golu.......neide ti baš matematika a?

pazite sad s kojim idiotom imamo posla.

u prvom dijelu posta napiso si da hajduk ima 5 udaraca, poslije jos 3 kako sam kažeš-  znači to je 8. (ZELENO)

nakon toga kažeš da ima 1 udarac. (ŽUTO)

ili ti misliš da 100%-tna  prilika mora završiti barem sa udarcem u okvir gola, nedaj bože udarcem izvan okvira ili nikakvim udarcem? ili uopće nerazumiješ prethodnu rečenicu, u što sam poprilično siguran?

ko je sad tu lud?!

ko si ti da govoriš s visoka uredniku najboljeg časopisa na balkanu, dok nemaš znanje osnovnih računskih operacija( zbrajanje) do 10?

zar te toliko veseli kad hajduk izgubi utakmicu? eh, jadan li si.

imaš ~1600 poruka u zadnjih 6 mj i 0 zvjezdica- to dovoljno govori o nekvaliteti tvojih postova. mislim da niti jedan koristan način nisi doprinjeo bilokakvoj raspravi na forumu. Preporučujem ti da 1) od*ebeš sa foruma. nikom nećeš nedostajati 2) završiš već jednom taj 8. razred osnovne škole. znaš kako kažu- nikad nije kasno.

lol, krivo si shvatio, pod ovih 5 podrazumjevao sam sve zajedno, okvir ili izvan a bila su još dodatna 3 u okvir u zadnjih 8 minuta znači sveukupno 8 udaraca prema golu. Na ovo drugo lijepa kultura, neću se obazirati jer nisi ti kriv za to već odgoj.

Btw ja ovdje ni nisam 6 mjeseci već 4, izgleda da i teb neide matematika a?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 23:40 (Kora).
17 godina
Kora kaže...

Ali da slucajnostje, Kora bogati gledaj svoj klub niste prismrdili proljecu vec 40 godina a nama se rugas ?...Cisto da te podsjetim Liga Prvaka 1995/1996, Hajduk ulazi u cetvrt finale (koje vi samo mozete sanjat).

Ajd nemojmo se žestiti, valjda smo svi tolko normalni da smo bez obzira na "standardnu" klupsku pripadnost večeras svi navijali za Hajduk, kao što ćemo sutra i za Dinamo. Kaj se tiče utakmice, Hajduk se je zbilja sam pobjedio, zapucano puno previše i kazna je nažalost stigla. Al jbg, treba sticat iskustvo, Dinamo već 5 godina sam sebe izbacuje iz Europe (vjerujem da smo ove godine konačno zreli za prolaz {#}).

Kaj se tiče gornjeg citata, treba napomenuti da Dinamo nije imao sreće s formatima natjecanja pa tako kad je i bio drugoplasirani u Ligi prvaka ispadao je jer je prolazio dalje samo prvi...

15 godina
Kora kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

"poznatu hajdukovu pas igru">>>>>>> FAIL{#}

Ti stvarno ne kužiš ironiju.

17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Kora kaže...
.....

lol...aj vidimo se.

Sic semper tyrannis.
15 godina
protjeran
Kora kaže...
Kora kaže...
.....

lol...aj vidimo se.

To "5 mjeseci"se pojavilo nakon mog posta da sam tu 4 mjeseca. @Solid Snake, misliš valjda sarkazam?

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...

Neznam odakle ti ovo 3 stopostone prilike, gdje si to našao. Ja sam kod 0:3 pogledao statistike udaraca prema golu, Hajduk je imao 5 udaraca prema golu, od toga jedna u okvir! (do kraja utakmice je bilo još dodatna 3 udarca prema golu, sva 3 u okvir). Gdje si ti tu našao 3 stopostone prilike omfg, od jednog udarca prema golu.......neide ti baš matematika a?

Ma daj sto sad ti tu s**es.Reci koliko Hrvatskih igraca ima u Dinamu,a koliko u Hajduku.Dinamo izgleda vise kao Africki klub koji ima puno srece i para.Vidjet cemo sto ce bit sa Dinamom kada je krava(citaj grad Zagreb)presusila i vise ne daje vise para za klub.{#}

Ugl Hajduk je u 1. poluvremenu igrao dobro,nisu imali srece niti su iskoristili sansu.Dobro,dogadja se.Fali im igraca koji su pokretni,a trener bi trebao bit malo iskusniji,ali sto je tu je.Sada ce valjda shvatiti gdje su pogrjesili i krenut u ispravak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 17:44 (ivanoile).
15 godina
protjeran
ivanoile kaže...
Kora kaže...

Ma daj sto sad ti tu s**es.Reci koliko Hrvatskih igraca ima u Dinamu,a koliko u Hajduku.Dinamo izgleda vise kao Africki klub koji ima puno srece i para.Vidjet cemo sto ce bit sa Dinamom kada je krava(citaj grad Zagreb)presusila i vise ne daje vise para za klub.{#}

Ugl Hajduk je u 1. poluvremenu igrao dobro,nisu imali srece niti su iskoristili sansu.Dobro,dogadja se.Fali im igraca koji su pokretni,a trener bi trebao bit malo iskusniji,ali sto je tu je.Sada ce valjda shvatiti gdje su pogrjesili i krenut u ispravak.

FAIL zeleno. Ta krava je davno presušila, daje nešto sitno za održavanje stadiona što i nije zapravo dovoljno a to je gradski stadion. Dinamo živi od prodaje igrača. Al to je sad već debeli off topic. Što se tiče iskusnijeg trenera Hajduka, imali su ga koji je puno dobroga napravio, ali ne, kao i uvijek u Hajduku čiim je došla mala krizica, odma se sve dobro zaboravlja i treneru samo kaže marš. Pa čak je i jedan Koln Soldi nadavao prilika i prilika i trpio ga mjesecima, a Hajduk nakon 2-3 loše utakmice Poklepoviću - noga.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Evo smanjili razliku na 5 bodova, još nije sve gotovo !

17 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Čestitke navijačima hajduka za dobru gledanost, mada se više ljudi skupilo na dvije tekme u europi ali za ostale u ligi je to samo sam.

http://www.hnl-statistika.com/statistika1011.asp

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ovdje piše da bi Ibro trebao otići za 4-5 milijuna.

Ha, prije nekoliko mjeseci se moglo dobiti koji milijun vise, ali i izgubiti simpatije navijaca

16 godina
Hajduk 2010/11

eto Hajduk nakraju duže od Dinama u Euro Ligi

15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11
Hahahahahaha, bas sam to htio napisati
Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice