GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.852
|
čitano: 1.137.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb

Di mogu nać kvalitetan stream za večerašnju utakmicu?

PSN ID: Soja2706
17 godina
moderator
soja kaže...

Možeš gledati i preko ovoga (ako si u Hrvatskoj):

http://www.bug.hr/appdana/hrti/1456.aspx

...
14 godina

Znači, već si stare unaprijed otpisao. Ništa čudno, kakva je forma od golmana pa do napada danas sve miriši na žešču pušionu. Olympiakos je dobio u Zagrebu s nikakvom igrom a kamoli danas kad će sigurno letjeti pred svojom publikom.

10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Opet nema Ćorića,ovaj Mamić me ebeno živcira .

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
16 godina
Bravo momci....klupa nam je isto ok danas, Fernandes van, Coric unutra kasnije i sigali unutra za zatvorit tekmu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Josip Pivarić povlačim sve što sam rekao protiv tebe,čak sam likovo ono stranicu na fb Josip Pivarić najveći panj u nogometu(unlikovo sam kad je zabio gol Albancima)ja neznam šta se desilo stobom igraš prebrutalno,najbolji Dinamov igrač u Ligi Prvaka i mislim da smo našli rješenje za repku na lijevom boku to je Josip Pivarić.

17 godina
moderator
Mitch kaže...
Bravo momci....klupa nam je isto ok danas, Fernandes van, Coric unutra kasnije i sigali unutra za zatvorit tekmu

zakaj Fernandes van? Pa on je glavni skakać i čistać visokih lopti... sumnjam da je Sigali spreman za igru, nije dva mjeseca igrao...

ali nebitno, glavno da se vodi...

ovo je čudo, mislio sam da će nas rasturiti, a super stojimo, odlično se krećemo...

sudac mi je malo čudan - svašta pušta, onda neke gluposti sudi...

...
17 godina
moderator
morbida kaže...

Josip Pivarić povlačim sve što sam rekao protiv tebe,čak sam likovo ono stranicu na fb Josip Pivarić najveći panj u nogometu(unlikovo sam kad je zabio gol Albancima)ja neznam šta se desilo stobom igraš prebrutalno,najbolji Dinamov igrač u Ligi Prvaka i mislim da smo našli rješenje za repku na lijevom boku to je Josip Pivarić.

u  potpunosti se slažem s tobom!

to kao da je drugi čovjek ove sezone, miran, jak, prolazi, savršni centaršuti - čudesna transformacija!

...
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Šteta za žuti Rogu i Pivariću, ostalo odlično. Hodžića će možda mijenjati, ako je ozljeda ozbiljna, drugo ne treba dirati. Samo hrabro dalje. Bayern odrađuje posao za razliku od tekme u Londonu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Miro kaže...
Mitch kaže...

zakaj Fernandes van? Pa on je glavni skakać i čistać visokih lopti... sumnjam da je Sigali spreman za igru, nije dva mjeseca igrao...

ali nebitno, glavno da se vodi...

ovo je čudo, mislio sam da će nas rasturiti, a super stojimo, odlično se krećemo...

sudac mi je malo čudan - svašta pušta, onda neke gluposti sudi...

slažem se sa tobom,Fernandes nije opasan u napadu ,ali jako pomaže obrani,Ćorića bi stavio umijesto Roga,nemislim da Rog loše igra,iznenadila me njegova igra danas,ali ima žuti karton.

17 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

ali zato Balog!

ubija u pojam...

...
16 godina
Iskupio se Eduardo!

Ajmo sad decki mirno do kraja! Iskoristit 3-0 u Munichu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Steta, ako se ne varam cisti ofsajd...ali eto realna ocekivanja su se ispunila, barem su zaradili vise od ocekivanog i dokazali se da nisu vise kanta

11 godina

čisti ofsajd 

The Time is always righT
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Propustili uzet 10m kuna u te dvije tekme, jbg. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Sudac nije sviro faul na Pjaci,a odma je usljedila akcija Olimpijakosa u kojem je Pivarić napravio faul i dobio crveni karton.Ebemti sudca.

13 godina
neaktivan
Miro kaže...
soja kaže...

Možeš gledati i preko ovoga (ako si u Hrvatskoj):

http://www.bug.hr/appdana/hrti/1456.aspx

Mašala, ja instaliro na kineza i radi ko zmaj ;)

Evo za one koji nisu iz HR, link na HRT 2 uživo za  gledanje preko interneta - web sučelja....

13 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ipak još nije P(L)IVARIĆ za neke ozbiljne tempom nabijene utakmice (da se popravio 100% to jest ali još ono što bi trebao bit)... Šteta za dinamo ali ništa još nije izgubljeno...

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mislim da bi u klubu mogli razmisliti i izdati neki film ili dokumentarac s naslovom ''Vodič kako ne primati glupe golove'' ili nešto slično. Vjerojatno bi zaradili više nego prisustvovanjem u Europskim natjecanjima.

Htio sam na poluvremenu napisati iz 2 u 1 ali sam se predomislio u nadi da bi nešto moglo pozitivno izaći iz one dobre igre iz prvih 45 minuta. Jesam bedast, nikad neću naučiti....

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 22:41 (vrinho).
17 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

koliko puta, isto iskustvo...

a i Pivka genije - sada ga nema ni za uzvrat s Arsenalom...

sramota da ovakvi krupiraši kao što su ovi Grci imaju devet bodova!

...
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ne znam šta bi rekao, tako sam zivčan sada. Prvo poluvrijeme odlicno, takticki jedno od najboljih poluvremena Dinama ove sezone. Sve se poklopilo. Drugo poluvrijeme totalna suprotnost. Ne znam sta je Mamić rekao igracima, ali mi smo se previse povukli i dopustili da uđemo u prljavu igru Olympiakosa + kontre (krivica trenera?). Možda je umor bio problem, ne znam. Prvi gol koji smo primili  je zbog toga sto smo prepustili igru Olympiakosu, upravo ono što ne treba radit, pa mi smo tehnički na većoj razini od njih. Napucavanje lopte, jedno loše ispucavanje i eto nevolje (povratak starih navika). Sredina je totalno pala u drugom poluvremenu. Rog maestralno odigrao u prvom poluvremenu, ali onda nejasno neaktivan. Pivarić je morao napravit ono što je napravio, više me brine što ga nećemo imat protiv Arsenala. Pjaca po meni nije odigrao dobro, ne znam, olako gubi lopte i duele, za igrača njegovog kalibra previše grešaka, i to već par utakmica. Na kraju taktički nejasni potezi, umor, nedostatak koncentracije i eto drugoga gola, iz ničega.

Ipak nadam se trećem mjestu, iako zvuči nemoguće, možda se sreća napokon okrene na našu stranu i nekim čudom budemo ispred Arsenala. Sigali se vratio, nadam se da će ući u ritam utakmica prije Arsenala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 23:10 (fighterZu).
11 godina
protjeran

Presudilo je Olympiakosovo europsko iskustvo, a i Dinamo je fizički pao u drugom poluvremenu. Vjerovatno slab tempo u HNL-u.

Rog je pozitivno iznenadio. E sad se vidila prednost atmosfere i navijanja na domaćem terenu, a ne ono jadno na Maksimiru.

Inače mislim da nemaju šansu u Londonu. Arsenal ih neće dva puta podcijeniti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 18:05 (gumifufna).
16 godina
gumifufna kaže...

Presudilo je Olympiakosovo europsko iskustvo, a i Dinamo je fizički pao u drugom poluvremenu. Vjerovatno slab tempo u HNL-u.

Rog je pozitivno iznenadio. E sad se vidila prednost atmosfere i navijanja na domaćem terenu, a ne ono jadno na na Maksimiru.

Inače mislim da nemaju šansu u Londonu. Arsenal ih neće dva puta podcijeniti.

Heh ako se netko u Arsenalu ozlijedi, Sigali bude 100% zdrav, i Dinamo poradi na realizaciji mogli bi iz kontre dat gol, a onda je to kod Arsenala potpuno otvorena utakmica

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Eto sluzbeno, Coric zeli van iz Dinama....

I momak ima sasvim pravo...Fernandes nije nista bolji na njegovoj poziciji, pogotovo ne defanzivno.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

I momak ima sasvim pravo...Fernandes nije nista bolji na njegovoj poziciji, pogotovo ne defanzivno.

Otkad Ćorić i Fernandes igraju istu poziciju?

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
10 godina
neaktivan
windir_zg kaže...
Mitch kaže...

Otkad Ćorić i Fernandes igraju istu poziciju?

ne igraju,ali on je bolji od Roga i svih Dinamovih veznih igrača zajedno,a neigra,Mamić je stvarno jadan trener,lik ima prebrutalan trening,neka ode tamo di ce imati minutazu jer ce se sigurno razviti i igrat ce vaznu ulogu u našoj repki

15 godina
Mitch kaže...

Šteta bi bilo da ode. Maminjo sutra izlazi pred novinare u 13h da komentira aktualne događaje, vjerovatno će i to biti tema. Je li situacija stvarno tako loša, kao što spominju neki mediji, da trener ne razgovara s njim, ne znam. Zaslužio je veću minutažu, a realno mogao ga je uvest protiv Olympiakosa jer vezni red stvarno nije bio na razini u drugom poluvremenu. Iskreno iznenadilo me što ga Mamić nije uveo negdje oko 60-70 minute. Makar kombinacija Antolić, Čorić i Rog bi mogla dobro funkcionirat ako se uigra kako treba.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tko zastupa Čorića, tko mu je agent? Ako nije Mamićev sinek ili netko bliži njemu ne treba se čuditi ovim stvarima.

14 godina
neaktivan
To je neki sukob oko ugovora. Učinili su veću štetu šta mali nije igrao jučer makar u drugom dijelu...ima izuzetnu dugu loptu, u onoj igri di se oly nudio za kontre jedna prava lopta i eto fernandeza u 1vs1...nešto slično pjaca nije vidio pa je izgubio loptu,a u rekontri pivarić crveni. Tragikomični porazi, u prvoj je trebao bit remi, a jučer pobjeda Dinama. Da je Zoki pravi trener.
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Podupirem Čorića naspram Dikatora.

Radio se o tome da Zdravko, šef GNK ne podnosi drugo i drugačije mišljenje. Zbog toga, jer je On, Zdravko Mamić jednostavno dikator.

Očito mu obitelj Čorić želi pokvariti planove na poslovnom planu. Tatta čeka i pumpa cijenu, da bi za što više para prodao mladog igrača, kupio nekog polovnog stranca, te sklepali momčad, samo da ne budu kante za napucavanje u Europi.

Siguran sam i kladim se da čim je Zdravkec čuo za izjavu Čorića juniora, da je na njegov račun sasuo više psovki, nego što to obavi sindikadat kočijaša u deset godina.

On, Zdravkec, "bori se", te "gine" za opstojnost i egzistenciju kluba svaki dan, svakog sate u svakoj minuti, te onda ovako "nezahvalni" mu vraćaju preko "protudinamovskih" medija.

Hvala mladom Čoriću za ovaj istup, jer ovakvi potezi mi vraćaju nadu da pravda ipak u ovom svijetu postoji, te da neće svatko saginjati glavu ili istu okretati u stranu pred nepravdom koja se događa, te koja vapi za do neba do neba kako bi bila ispravljena.

Panzerkampfwagen. Dinamo Zagreb iznad svih. Dinamovac!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 11:03 (PzKpfw).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice