Di mogu nać kvalitetan stream za večerašnju utakmicu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš gledati i preko ovoga (ako si u Hrvatskoj):
Ajde barem su juniori pobijedili (1:3):
http://sportske.jutarnji.hr/dinamo-korak-od-drugog-kruga--modri-srusili--olympiacos-usred-grcke--gojak-junak-modrih/1451777/
Znači, već si stare unaprijed otpisao. Ništa čudno, kakva je forma od golmana pa do napada danas sve miriši na žešču pušionu. Olympiakos je dobio u Zagrebu s nikakvom igrom a kamoli danas kad će sigurno letjeti pred svojom publikom.
Opet nema Ćorića,ovaj Mamić me ebeno živcira .
Josip Pivarić povlačim sve što sam rekao protiv tebe,čak sam likovo ono stranicu na fb Josip Pivarić najveći panj u nogometu(unlikovo sam kad je zabio gol Albancima)ja neznam šta se desilo stobom igraš prebrutalno,najbolji Dinamov igrač u Ligi Prvaka i mislim da smo našli rješenje za repku na lijevom boku to je Josip Pivarić.
zakaj Fernandes van? Pa on je glavni skakać i čistać visokih lopti... sumnjam da je Sigali spreman za igru, nije dva mjeseca igrao...
ali nebitno, glavno da se vodi...
ovo je čudo, mislio sam da će nas rasturiti, a super stojimo, odlično se krećemo...
sudac mi je malo čudan - svašta pušta, onda neke gluposti sudi...
Josip Pivarić povlačim sve što sam rekao protiv tebe,čak sam likovo ono stranicu na fb Josip Pivarić najveći panj u nogometu(unlikovo sam kad je zabio gol Albancima)ja neznam šta se desilo stobom igraš prebrutalno,najbolji Dinamov igrač u Ligi Prvaka i mislim da smo našli rješenje za repku na lijevom boku to je Josip Pivarić.
u potpunosti se slažem s tobom!
to kao da je drugi čovjek ove sezone, miran, jak, prolazi, savršni centaršuti - čudesna transformacija!
Šteta za žuti Rogu i Pivariću, ostalo odlično. Hodžića će možda mijenjati, ako je ozljeda ozbiljna, drugo ne treba dirati. Samo hrabro dalje. Bayern odrađuje posao za razliku od tekme u Londonu.
zakaj Fernandes van? Pa on je glavni skakać i čistać visokih lopti... sumnjam da je Sigali spreman za igru, nije dva mjeseca igrao...
ali nebitno, glavno da se vodi...
ovo je čudo, mislio sam da će nas rasturiti, a super stojimo, odlično se krećemo...
sudac mi je malo čudan - svašta pušta, onda neke gluposti sudi...
slažem se sa tobom,Fernandes nije opasan u napadu ,ali jako pomaže obrani,Ćorića bi stavio umijesto Roga,nemislim da Rog loše igra,iznenadila me njegova igra danas,ali ima žuti karton.
ali zato Balog!
ubija u pojam...
Ajmo sad decki mirno do kraja! Iskoristit 3-0 u Munichu
Steta, ako se ne varam cisti ofsajd...ali eto realna ocekivanja su se ispunila, barem su zaradili vise od ocekivanog i dokazali se da nisu vise kanta
čisti ofsajd
Propustili uzet 10m kuna u te dvije tekme, jbg.
Sudac nije sviro faul na Pjaci,a odma je usljedila akcija Olimpijakosa u kojem je Pivarić napravio faul i dobio crveni karton.Ebemti sudca.
Možeš gledati i preko ovoga (ako si u Hrvatskoj):
Mašala, ja instaliro na kineza i radi ko zmaj ;)
Evo za one koji nisu iz HR, link na HRT 2 uživo za gledanje preko interneta - web sučelja....
Ipak još nije P(L)IVARIĆ za neke ozbiljne tempom nabijene utakmice (da se popravio 100% to jest ali još ono što bi trebao bit)... Šteta za dinamo ali ništa još nije izgubljeno...
Mislim da bi u klubu mogli razmisliti i izdati neki film ili dokumentarac s naslovom ''Vodič kako ne primati glupe golove'' ili nešto slično. Vjerojatno bi zaradili više nego prisustvovanjem u Europskim natjecanjima.
Htio sam na poluvremenu napisati iz 2 u 1 ali sam se predomislio u nadi da bi nešto moglo pozitivno izaći iz one dobre igre iz prvih 45 minuta. Jesam bedast, nikad neću naučiti....
koliko puta, isto iskustvo...
a i Pivka genije - sada ga nema ni za uzvrat s Arsenalom...
sramota da ovakvi krupiraši kao što su ovi Grci imaju devet bodova!
Ne znam šta bi rekao, tako sam zivčan sada. Prvo poluvrijeme odlicno, takticki jedno od najboljih poluvremena Dinama ove sezone. Sve se poklopilo. Drugo poluvrijeme totalna suprotnost. Ne znam sta je Mamić rekao igracima, ali mi smo se previse povukli i dopustili da uđemo u prljavu igru Olympiakosa + kontre (krivica trenera?). Možda je umor bio problem, ne znam. Prvi gol koji smo primili je zbog toga sto smo prepustili igru Olympiakosu, upravo ono što ne treba radit, pa mi smo tehnički na većoj razini od njih. Napucavanje lopte, jedno loše ispucavanje i eto nevolje (povratak starih navika). Sredina je totalno pala u drugom poluvremenu. Rog maestralno odigrao u prvom poluvremenu, ali onda nejasno neaktivan. Pivarić je morao napravit ono što je napravio, više me brine što ga nećemo imat protiv Arsenala. Pjaca po meni nije odigrao dobro, ne znam, olako gubi lopte i duele, za igrača njegovog kalibra previše grešaka, i to već par utakmica. Na kraju taktički nejasni potezi, umor, nedostatak koncentracije i eto drugoga gola, iz ničega.
Ipak nadam se trećem mjestu, iako zvuči nemoguće, možda se sreća napokon okrene na našu stranu i nekim čudom budemo ispred Arsenala. Sigali se vratio, nadam se da će ući u ritam utakmica prije Arsenala.
Presudilo je Olympiakosovo europsko iskustvo, a i Dinamo je fizički pao u drugom poluvremenu. Vjerovatno slab tempo u HNL-u.
Rog je pozitivno iznenadio. E sad se vidila prednost atmosfere i navijanja na domaćem terenu, a ne ono jadno na Maksimiru.
Inače mislim da nemaju šansu u Londonu. Arsenal ih neće dva puta podcijeniti.
Presudilo je Olympiakosovo europsko iskustvo, a i Dinamo je fizički pao u drugom poluvremenu. Vjerovatno slab tempo u HNL-u.
Rog je pozitivno iznenadio. E sad se vidila prednost atmosfere i navijanja na domaćem terenu, a ne ono jadno na na Maksimiru.
Inače mislim da nemaju šansu u Londonu. Arsenal ih neće dva puta podcijeniti.
Heh ako se netko u Arsenalu ozlijedi, Sigali bude 100% zdrav, i Dinamo poradi na realizaciji mogli bi iz kontre dat gol, a onda je to kod Arsenala potpuno otvorena utakmica
Eto sluzbeno, Coric zeli van iz Dinama....
I momak ima sasvim pravo...Fernandes nije nista bolji na njegovoj poziciji, pogotovo ne defanzivno.
I momak ima sasvim pravo...Fernandes nije nista bolji na njegovoj poziciji, pogotovo ne defanzivno.
Otkad Ćorić i Fernandes igraju istu poziciju?
Otkad Ćorić i Fernandes igraju istu poziciju?
ne igraju,ali on je bolji od Roga i svih Dinamovih veznih igrača zajedno,a neigra,Mamić je stvarno jadan trener,lik ima prebrutalan trening,neka ode tamo di ce imati minutazu jer ce se sigurno razviti i igrat ce vaznu ulogu u našoj repki
Šteta bi bilo da ode. Maminjo sutra izlazi pred novinare u 13h da komentira aktualne događaje, vjerovatno će i to biti tema. Je li situacija stvarno tako loša, kao što spominju neki mediji, da trener ne razgovara s njim, ne znam. Zaslužio je veću minutažu, a realno mogao ga je uvest protiv Olympiakosa jer vezni red stvarno nije bio na razini u drugom poluvremenu. Iskreno iznenadilo me što ga Mamić nije uveo negdje oko 60-70 minute. Makar kombinacija Antolić, Čorić i Rog bi mogla dobro funkcionirat ako se uigra kako treba.
Tko zastupa Čorića, tko mu je agent? Ako nije Mamićev sinek ili netko bliži njemu ne treba se čuditi ovim stvarima.
Podupirem Čorića naspram Dikatora.
Radio se o tome da Zdravko, šef GNK ne podnosi drugo i drugačije mišljenje. Zbog toga, jer je On, Zdravko Mamić jednostavno dikator.
Očito mu obitelj Čorić želi pokvariti planove na poslovnom planu. Tatta čeka i pumpa cijenu, da bi za što više para prodao mladog igrača, kupio nekog polovnog stranca, te sklepali momčad, samo da ne budu kante za napucavanje u Europi.
Siguran sam i kladim se da čim je Zdravkec čuo za izjavu Čorića juniora, da je na njegov račun sasuo više psovki, nego što to obavi sindikadat kočijaša u deset godina.
On, Zdravkec, "bori se", te "gine" za opstojnost i egzistenciju kluba svaki dan, svakog sate u svakoj minuti, te onda ovako "nezahvalni" mu vraćaju preko "protudinamovskih" medija.
Hvala mladom Čoriću za ovaj istup, jer ovakvi potezi mi vraćaju nadu da pravda ipak u ovom svijetu postoji, te da neće svatko saginjati glavu ili istu okretati u stranu pred nepravdom koja se događa, te koja vapi za do neba do neba kako bi bila ispravljena.