FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.700.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Pa da, ja isto mislim da je s 19 pokazao više nego mnogi koji su poslije bitno uspjeli.

A u Barci može samo napredovat pored Messija i Inieste i Suareza.

Nije to da Dembele ima jedan lažnjak i bicikl kao Ronaldo što se tiče stvaranja viška...on hebote leti po terenu, okreće se, ima hrpetinu trikova za individualna rješenja i najviše mi se sviđa što uvijek više gleda pas nego šut.
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa da, ja isto mislim da je s 19 pokazao više nego mnogi koji su poslije bitno uspjeli.

A u Barci može samo napredovat pored Messija i Inieste i Suareza.

Nije to da Dembele ima jedan lažnjak i bicikl kao Ronaldo što se tiče stvaranja viška...on hebote leti po terenu, okreće se, ima hrpetinu trikova za individualna rješenja i najviše mi se sviđa što uvijek više gleda pas nego šut.

Upravo tako.

Ti si Mitch legenda.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 14:45 (barcaINTER).
11 godina
Ko ga jebe i da ne prisustvuje, imamo stavit alenu ili sergi roberta, busquetsa i rakitića
13 godina
protjeran
FC Barcelona

kako vama nije jasno da je ac milan za te pare sastavio cijelu ekipu??????? doveli andrea silvu, calhanoglua, rodrigueza itd. andre silva je bolji od munira i alcacera, calhanoglu je bolji od svih nasih veznjaka, rodriguez je bolji od dignea i albe....

12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

kako vama nije jasno da je ac milan za te pare sastavio cijelu ekipu??????? doveli andrea silvu, calhanoglua, rodrigueza itd. andre silva je bolji od munira i alcacera, calhanoglu je bolji od svih nasih veznjaka, rodriguez je bolji od dignea i albe....

I vodit ce ljutu bitku za 5 poziciju u Seriji A.

Bit ce napeto moram priznat.

Katalonac_HR
11 godina
Di je tvoj šinter cijelo ovo vrijeme?
12 godina
neaktivan
playjob kaže...
Di je tvoj šinter cijelo ovo vrijeme?

Nemoj mi rane solit.

Kad mislim da je Barcina uprava najnesposobnija, sjetim se Interove, i bude mi lakse.

Ono sto su oni napravili poslije 2010, je totalno govno. Takvi debili da ne povjerujes.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 14:57 (barcaINTER).
17 godina
kexzoR kaže...

Pa dobro, ali kakvu ekipu? Ako ti misliš da oni mogu kotirat za više od osmine LP onda se grdo varaš. To je hrpa role playera (izuzev calhanoglu).

A ni sad ne igraju LP. 

Jedan Joao Mario, Perisic i  Icardi opet vrijede ko cijela njihova ekipa. Samo sta Inter nema dobrog trenera.

11 godina
Hahahahaha, imamo sreće...

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako baš toliko žele Coutinha, neka daju ponudu 150 mil i ovi sigurno neće ostati imuni, makar im nije sila prodavati, a ne, oni povisuju ponudu za 5 mil i odugovlače kao da namjeno hoće da se umiješaju prijatelj Neymar, PSG, Real ili ne znam tko i onda ga tek sigurno neće dovesti... Navijači žele top imena, a ne prosječne igrače, jer sa prosječnim igračima ti idu i prosječni rezultati, haha.

Ovo je presedan jer se ne sjećam koji to igrač nije otišao (a da je htio) iz engleske lige i koji se to klubovi nisu dogovorili. Ovo može samo FC Barcelona.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 15:24 (Dante05).
17 godina
Da, Dembele je navodno pred potpisom.

Možda fakat sutra bude predstavljanje nekog igrača koje se najavljivalo.

Nakon ovog transfera očekuje se još dogovor između Valverdea i Mascherana oko njegove situacije nakon dolaska Martineza, te još neki role igrač (ala Digne) i to je to.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Coutinho je stalno ozljeđen...

Dembele je izgleda naš...Ako ga Real ne kupi prije po običaju...Umjesto Coutinha nadam se Seriju i ako je moguće Eriksenu...Tj momak je TOP KLASA.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran

Martinez ne dolazi po zadnjim vijestima.

17 godina
Eriksen je sigurno najkonstantniji playmaker bio prošle sezone u EPL.

Jako podcijenjen i to svaki put kažem kad gledam, meni nedrag Tottenham.
11 godina

Pa jebeš mi sve, dovedite Keisuke Hondu i Nianga, jebo vam pas mater nesposobnu

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 17:55 (playjob).
11 godina
protjeran

Sva sreća da je Vitolo novi igrač Atletica već vidim da bi ga kupili za 50 miliona eura.

13 godina
protjeran
mi smradovima iz dortmunda damo bartru po smijesnoj cijeni, a oni nama ne zele prodati dembelea.....
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

na kraju cemo bit sritni ako marka pjacu na LW dovedu 

11 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

na kraju cemo bit sritni ako marka pjacu na LW dovedu 

Pa više bi volio da dovedu pjacu za 30 neg ovog za 150m. Imam predosjećaj da dembele neće biti veliki igrač, po meni on če biti nešto tipa ben arfe, može predriblati svakoga ali sve ostalo ne dorečeno. A i nije mi fizički građen za barcelonu. Po meni idealno vratiti Alexisa za 70m i onda vidjeti dali se može dovesti coutinho, ako ne onda eriksen.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Zato je Neymar fizikalac teški...Ima brzinu i tehniku to je ono što nam treba...Sada sigurno nije rasni strijelac al bi mogao biti s obzirom da lik nezna koja mu je noga jača lijeva ili desna...

Ima asistencije,driblinge,berzinu pregled terena obe noge...A tek mu je 20...Odigrao famntastičnu sezonu sa preko 20 asistencija...Dao je ja mislim oko 10 golova...

Mbappe je dao 17-18 golova i 5-6 asistencija a kao da je dao 45...

15 godina

Stigla zamjena za Neymara, Mujo.

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
Zao mi Valverdea. Svi doskorasnji treneri su imali Barcelonu koja postavlja standarde, izbire igrace koje ce dovesti i odmah dovede, tim koji se ne odbija ni pod razno. A vidi sad, kruze raznorazni funcioneri po evropi s parama u koferima i niko ih ne jebe ni dva posto.
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Zato je Neymar fizikalac teški...Ima brzinu i tehniku to je ono što nam treba...Sada sigurno nije rasni strijelac al bi mogao biti s obzirom da lik nezna koja mu je noga jača lijeva ili desna...

Ima asistencije,driblinge,berzinu pregled terena obe noge...A tek mu je 20...Odigrao famntastičnu sezonu sa preko 20 asistencija...Dao je ja mislim oko 10 golova...

Mbappe je dao 17-18 golova i 5-6 asistencija a kao da je dao 45...

Nisam mislio u tom smislu nego sam mislio reći da je po meni dembele fizicki previsok za barcino krilo. Kod nižih igrača niže težište a samim time puno brža promjena smjera što je najvažnija karika driblera. Zato i kad gledate ga izgleda dosta nespretno kad forisira one lažnjake. Pa tko bi normalan dao 150m za igrača koji ima samo talent, a iza sebe ima svega par dobrih utakmica. Protiv reala su se bas mogli vidjeti svi njegovi nedostaci, da je dosta nedorečen igrač.

8 godina
neaktivan
Kako god, nejmar u prvoh sezoni u barci je bio gori nego Dembele u borusiji u prosloj, takodje prvoj. Tako da, nisu ti dojmovi bas vjerodostojna procjena igraca.
11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...
Kako god, nejmar u prvoh sezoni u barci je bio gori nego Dembele u borusiji u prosloj, takodje prvoj. Tako da, nisu ti dojmovi bas vjerodostojna procjena igraca.

Vidjet cemo ali kretenizam je za takvog igraca dati 150m a izgubio si igraca koji je bio i u izboru za zlatnu loptu za 222m. Pa svim igracima kad dođu u spanjolsku treba vremena za prilagodbu ne mozes to uspoređivati. Najbolji primjer ti je luka modrić proglašen najgorim transferom prvu godinu a poslije....

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto ima novog ?  Jeste nasli Dembelea ?  Jel ziv ?

Nije ga valjda Perez oteo, i sad ga drzi negdje u garazi zavezanog.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 20:21 (barcaINTER).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta još neće  napisati ovi glupani. Ode Raketa u Liverpool kao trampa.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uf, kako se lijepo sjetit na ove trenutke, samo kad pogledam ove kretene u bijelim dresovima oko njega. Ne znaju di im je glava, ni sta rade uopce. 

Oce li opet bit ovakvog genija, ikad ?

Katalonac_HR
9 godina
barcaINTER kaže...

Uf, kako se lijepo sjetit na ove trenutke, samo kad pogledam ove kretene u bijelim dresovima oko njega. Ne znaju di im je glava, ni sta rade uopce. 

Oce li opet bit ovakvog genija, ikad ?

Možda će njegovi sinovi biti genijalci. 

11 godina
Barça poslala novu ponudu za Dembelea od 90 milijuna te dodatnih 30 kroz varijable u idućih pet godina kao što su osvajanje ligaške titule i Lige prvaka, a ta varijabla se može povećati ako Dembele osvoji Zlatnu loptu.

Ovo ako Borussia odbije, nije stvar u našoj upravi već tim bolesnim glavama
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice