To valjda nije jasno samo ljudima koji ne prate nogomet.
Donekle bih se složio sa tvojim komentarom, ali, dugoročno gledajući, do kada ?!
Da u Veličine, jedan Totti, jedan Gerrard, jedan Cantona, ne može nitko poreći, pa niti Messi!
Ali, kada "mi ekipa sa foruma" naklapamo i/ili nabadamo o nekim igračima, i njihovim životnim putevima, to je samo lupanje prazne slame, čisto iz razloga jer neznamo niti 10% od onoga "što se stvarno zbiva i događa"!
Da postoje neke "kuhinje" u cijeloj priči, vjerojatno postoje, pa i pile izvana bez ikakvog komentara, ali da Barceloni treba remont, pod hitno, još jučer, treba, e sada je samo pitanje tko će se uhvatiti tog posla, tko ima tolike cajones?!
Ako je istina da je Messi zahtijevao da neka ekipa napusti klub, i da se neki novi ljudi "po njegovim naputcima" dovedu, ne vjerujem da će on napustiti klub, ali ako se ne udovolji njegovim željama, i opet ga se može još "utopiti" za pristojnu veliku lovu!
U svakom slučaju, ako vam i dođe neki novi "ali vrhunski" trener, i grupa kvalitetnih poboljšanja, ne vjerujem da će te već iduću sezonu biti ekipa za napucavanje i razmontiravanje drugih klubova, trebati će vam makar jedna sezona za povezivanje konaca, ali najprije samo ako zadržite Messi-a i Suarez-a, jer koliko sam barem ja upoznat, Neymar Jr. je na izlasku, gdje još nije sigurno, ali je izvjesno.
Pa nije istina. Nemoj čitati medije, slušaj i gledaj njegove izjave na vlastitim profilima. Rekao je da je Barcelona njegov život. Kad je i Kobe Bryant bio, rekao je da želi kao i on ostati do kraja karijere u istom klubu.
To što Marca piše, mogu i ja izmislit.
Barci treba remont, ali on nikada neće uključivati Messija, a vjerojatno ne i Neymara.
Za Barcelonu postoje u ovom trenutku četri scenarija, ne nužno ovim redoslijedom;
prvi; ne osvaja niti Primeru niti Ligu Prvaka,
drugi; osvaja Primeru ali ne i Ligu Prvaka,
treći; ne osvaja Primeru ali osvaja Ligu Prvaka,
četvrti; osvaja i Primeru i Ligu Prvaka,
u svakom slučaju, pitanje je vjerojatnosti KOLIKO JE VJEROJATAN bilo koji scenarij?!
Juventus je sasvim druga pričao od PSG-a, i to se mora shvatiti ljudi, a nakon Juventusa dolazite SA DANOM MANJE ODMORA BEZ NEYMAR-a na noge Real Madridu!!!!!
U kontekstu slijedjećih "pet" dana, vrlo će se vjerojatno nešto iskristalizirati, no pametniji ćemo biti u nedjelju ujutro svakako.
Jedna mala anketa za "realne" navijače, a znakovi navoda su stvarno za realne navijače, pa kroz anketu postavljam pitanje, koji je scenarij NAJIZGLEDNIJI za Barcelonu, krajem ove sezone?!
2 | Prvi scenarij! |
---|---|
1 | Drugi scenarij! |
0 | Treći scenarij! |
0 | Možda i četvrti scenarij! |