FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.785.393
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FC Barcelona
Ne kuzim cemu toliki hejt na Gomesa? Pa bili ste presretni kad je odabrao Barcu a ne Real... :)
15 godina
LeskiRM kaže...
Ne kuzim cemu toliki hejt na Gomesa? Pa bili ste presretni kad je odabrao Barcu a ne Real... :)

Ajde ne s.e.r.i

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
Ne ozbiljno, gdje je nestao entuzijazam? Gomes veliko pojacanje koje je preoteto Realu kao dokaz dominacije Barcelone...
15 godina

Kao što reče komentator SK1 na igru Gomesa. 'bez komentara'

Messi opet van 16 metara.

15 godina

Pobjeda 3-2. Jedva su je išcupali. Dobio sam proljev od ove Barcine igre. 

15 godina
FC Barcelona

Ovaj klub ne ide nikud. Messi je jedini koji nas drži iznad vode, čitavu sezonu. Ova uprava i Luis Enrique su uništili Barcelonu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Sramotna partija u drugom poluvremenu...Nije to ona Barcelona koja grize i koja melje protivnike.Igramo ko neka talijasnka momčad sa sredine tablice.

Vidi se na igračima da ima je pun k ove sezone. u 15 utakmica su kiksali.Messi nije mogao hodati zadnjih 19 minuta.Saurez također hvata zrak.

Problem je što za sljedeću sezonu Boga pitaj koliko će novaca dati to jest koliko mogu,a i problem je to da nismo izbacili nijednog mladog igrača na kojeg možemo računati.

Grimaldo,Adama stalno trubim isto ali ne mogu to shvatiti nikako...A i Sandro Ramirez bi bio sasvim solidan.

Nadajmo se da će doći bar dvojica od Bellerin/Walker i Verratti/Coutinho.Uz Vraćanje Deulofeua i dovođenje par igrača koji nisu takva imena ali da mogu pomoći.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Prije svega treba dovesti trenera jednog pravog ali mislim da ćemo se i na tom polju morati pomiriti s Unzueom. Nadalje riješiti se i Fernandeza koji je napravio najgori prijelazni rok ikad skupa s Enriqeum. Valjda će bit bolje iduće sezone...
17 godina
LeskiRM kaže...

Tko lol? Ja sam prokleo dan kad je kupio njega, pričao sam da je bio daleko najlošiji igrač Portugala protiv nas i općenito na EP i pos*ali su me.

Valjda oni ne vide kako gubi loptu ko idiot. Ima okej dribling, ali ništa drugo.

11 godina
Moje misljenje je da messi jos iducu i najvise sezonu poslije moze odigrati na najvise nivou, zasitio se svega, godine ga stižu, bojim se da za najkasnije dvije godine barcu stižu velike nedaće, nadam se da sam u krivu, vidjet ćemo...
15 godina
playjob kaže...
Moje misljenje je da messi jos iducu i najvise sezonu poslije moze odigrati na najvise nivou, zasitio se svega, godine ga stižu, bojim se da za najkasnije dvije godine barcu stižu velike nedaće, nadam se da sam u krivu, vidjet ćemo...

Pa Messi trenutno igra jednu od najboljih sezona u karijeri. Samo ga ostali ne prate. To će biti ogromna šteta ako na kraju uzmemo samo kup kralja, a Messi igra na ovoj razini cijelu sezonu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 11:00 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Ma i da ne daje golove bitno je da kreira koliko god može kao i do sada.

Problem s njim je što ga nikad ozljede nisu nešto uhvatile i nadam se da će ga više čuvati u Kupu i sl. tekmama.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tek sam sada pohvatao zaostatke koji su ostali od zadnjih tekmi. Kaj reci, ne izgleda nikako dobro. Nije da Barce nemre dobiti Juve doma 3-4 razlike, problem je da ne primi gol i u tom grmu lezi zec. Kada je zanji puta Barca imala clean sheet protiv neke jace momcadi? Po svemu sudeci Barci je najbolje da opet ide na 6-1 rezultat da bude sigurna. Opet igraju doma drugu tekmu i tu moze biti svega. Laksa situacija je bila 4-1 protiv PSG-a samo zbog gola u gostima. Imam osjecaj da se Messiu daje uloga kakvu je dobivao i Rooney. Pohvlace ga sve vise u sredinu. Messi je kreativac, ali je zvijer za golove i toga se treba drzati, a za sredinu terena odabrati kvalitetnog igraca. Za mene je Busquets-Iniesta-Rakitic i dalje odlican vezni red, samo je problem kaj imaju velike oscilacije, ali tu do izrazaja dolazi trener. Dakle Luis Enrique se ne moze nazvati dobrim trenerom. Barci trebaju max 3 nova pojacanja + trener da se stvari ponovno posloze. Mozda cak i nebi bilo lose da se Guardiola vrati u Barcu. S njime je sve nekako i krenulo, doveo je u red ovu momcad i to bi mogao napraviti ponovno. Trebaju se prebaciti na 3-4-3 / 3-5-2 i za dan danas mi je zao kaj su olako rjesili Dani Alvesa bez da su pronasli dostojnu zamjenu. I opet kak ste vise puta pisali, uprava mora otici, mozda to i najvise muci Messija.

artuditu
15 godina
FC Barcelona

Najveći problem je što je odlazak Alvesa ostavio ogromnu prazninu na toj desnoj strani koju sad mora pokrivati Rakitić jer Luis Enrique nije želio dovoditi nikoga na toj bočnoj poziciji a potrošili smo ogroman novac na igrače s klupe koji nam gotovo ništa ni ne donose.

I onda se događa da Rakitić mora pokrivati desnu stranu i pomagati Sergiju koji nije desni bočni niti je to ikad bio. A to ostavlja prazninu u sredini gdje se onda mora vraćati Messi da bi kreirao. Nismo se dobro pripremili za Alvesov odlazak niti smo tražili zamjenu, a Dani je bio ogroman faktor sve ove godine.

15 godina
flpmyslf kaže...

I opet kak ste vise puta pisali, uprava mora otici, mozda to i najvise muci Messija.

Ma ne muči Messija ništa. Čovjek je daleko najbolji igrač na svijetu ove sezone. Najbolji strijelac a igra u veznom redu praktički. Zabija ogroman broj golova + kreira kao Xavi iz najboljih dana, tko to još može?

Problem je što ovoj ekipi fale neke osnovne stvari i tu čak ni ovakav Messi ne može sve sam promijeniti koliko god dobar bio.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Nema oporavka Barci dok se ne rjesi Messija, on je postao uteg kulubu i vuce ga na dno sa sobom. Trebamo poceti raditi peticije da se uvali City-u, tamo Guardiola i to, a ti seici imaju love.

...
11 godina
protjeran
Kakvi kompleksi kad se u 4 ujutro probudiš i misliš na najboljeg igrača u povijesti nogometa.
This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Nema oporavka Barci dok se ne rjesi Messija, on je postao uteg kulubu i vuce ga na dno sa sobom. Trebamo poceti raditi peticije da se uvali City-u, tamo Guardiola i to, a ti seici imaju love.

tol'ko te svi podržavaju da ti je post lajkao jedan jedini realovac...

artuditu
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Iduce goidne ako ne ode MM = messi midzet, Barca nece izboriti ligu prvaka, onda ce valjda svima biti jasno o cemu ja govorim. Ove godine kada Real uzme ligu prvaka to ce bti 12, Barca ostaje na 5, treba nesto mjenjati Barca ako misli blizu najveceg kluba u povjesti. Nije lako zivjeti sa kompleksima koje vam je nabio kraljevski klub Real Madrid.

...
17 godina
Zbilja moras bit glup da napises da Messi ide iz Barce.

To valjda nije jasno samo ljudima koji ne prate nogomet.
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Teške komplekse Messi nabio pojedinim Realovcima, vidim  Sanjaju dan da ode pa da povežu neki trofej haha. Ajde da zna trolati pa da nekog pikne u živac al ovako samo ispada glup 

Ne bi me začudilo da je ovaj Evil zapravo Lučkec s drugog profila pošto je on jedan od najvećih kompleksaša ovdje, em se slaže s njim, em drka na Kristinu istim intenzitetom itd itd 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 13:22 (drummond).
14 godina
Mitch kaže...

Donekle bih se složio sa tvojim komentarom, ali, dugoročno gledajući, do kada ?! 

Da u Veličine, jedan Totti, jedan Gerrard, jedan Cantona, ne može nitko poreći, pa niti Messi! 

Ali, kada "mi ekipa sa foruma" naklapamo i/ili nabadamo o nekim igračima, i njihovim životnim putevima, to je samo lupanje prazne slame, čisto iz razloga jer neznamo niti 10% od onoga "što se stvarno zbiva i događa"! 

Da postoje neke "kuhinje" u cijeloj priči, vjerojatno postoje, pa i pile izvana bez ikakvog komentara, ali da Barceloni treba remont, pod hitno, još jučer, treba, e sada je samo pitanje tko će se uhvatiti tog posla, tko ima tolike cajones?! 

Ako je istina da je Messi zahtijevao da neka ekipa napusti klub, i da se neki novi ljudi "po njegovim naputcima" dovedu, ne vjerujem da će on napustiti klub, ali ako se ne udovolji njegovim željama, i opet ga se može još "utopiti" za pristojnu veliku lovu! 

U svakom slučaju, ako vam i dođe neki novi "ali vrhunski" trener, i grupa kvalitetnih poboljšanja, ne vjerujem da će te već iduću sezonu biti ekipa za napucavanje i razmontiravanje drugih klubova, trebati će vam makar jedna sezona za povezivanje konaca, ali najprije samo ako zadržite Messi-a i Suarez-a, jer koliko sam barem ja upoznat, Neymar Jr. je na izlasku, gdje još nije sigurno, ali je izvjesno. 

ATJ Lučko
15 godina
Evil Access kaže...

Hahahahahah gledaš li ti nogomet uopće? Daj idi se liječit.

15 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Donekle bih se složio sa tvojim komentarom, ali, dugoročno gledajući, do kada ?! 

Da u Veličine, jedan Totti, jedan Gerrard, jedan Cantona, ne može nitko poreći, pa niti Messi! 

Ali, kada "mi ekipa sa foruma" naklapamo i/ili nabadamo o nekim igračima, i njihovim životnim putevima, to je samo lupanje prazne slame, čisto iz razloga jer neznamo niti 10% od onoga "što se stvarno zbiva i događa"! 

Da postoje neke "kuhinje" u cijeloj priči, vjerojatno postoje, pa i pile izvana bez ikakvog komentara, ali da Barceloni treba remont, pod hitno, još jučer, treba, e sada je samo pitanje tko će se uhvatiti tog posla, tko ima tolike cajones?! 

Ako je istina da je Messi zahtijevao da neka ekipa napusti klub, i da se neki novi ljudi "po njegovim naputcima" dovedu, ne vjerujem da će on napustiti klub, ali ako se ne udovolji njegovim željama, i opet ga se može još "utopiti" za pristojnu veliku lovu! 

U svakom slučaju, ako vam i dođe neki novi "ali vrhunski" trener, i grupa kvalitetnih poboljšanja, ne vjerujem da će te već iduću sezonu biti ekipa za napucavanje i razmontiravanje drugih klubova, trebati će vam makar jedna sezona za povezivanje konaca, ali najprije samo ako zadržite Messi-a i Suarez-a, jer koliko sam barem ja upoznat, Neymar Jr. je na izlasku, gdje još nije sigurno, ali je izvjesno. 

Gle, ja znam da vi realovci ne možete dočekati Messijevu penziju da konačno uhvatite malo predaha, al ne moraš biti baš toliko proziran. Zadnjh par postova vas realovaca u ovoj temi dovoljno govori koliko boli vam je nanio.

14 godina
drummond kaže...

Teške komplekse Messi nabio pojedinim Realovcima, vidim  Sanjaju dan da ode pa da povežu neki trofej haha. Ajde da zna trolati pa da nekog pikne u živac al ovako samo ispada glup 

Ne bi me začudilo da je ovaj Evil zapravo Lučkec s drugog profila pošto je on jedan od najvećih kompleksaša ovdje, em se slaže s njim, em drka na Kristinu istim intenzitetom itd itd 

Nemaš razloga za prozivanje, i bilo kakvu sumnju u moj "SAMO JEDAN, JEDINI" account! 

U svakom slučaju, očekujem u slijedjećih šest dana DA SAMO TI SKUPIŠ KOMPLEKSE, obzirom, ne vjerujem da ćete proći Juventus, a nakon što psikički PROPADNETE ispadanjem iz daljnjeg natjecanja u Ligi Prvaka dolazite nama na voley, nakon što mi toroediramo Bayern, pa puni samopouzdanja dočekamo vas, na finalni knockout za +9  osoba uz onu još neodigrane utakmicu manje! 

Uvjeren sam da su vam ove dvije utakmice došle U NAJGORE MOGUĆE VRIJEME, jedna iza druge, a niti Neymar-a Jr. nema u El Classico-ou, što vam je pooooveliki hendikep, jer je on uvijek u zadnjim utakmicama davao golove, pa se pitam tko će to raditi sada ?! 

Uglavnom, čujemo se već u subotu kasno u noći, kada će sve biti puuuuuuuuuno jasnije, nadam se tebi kolega, samo bez uzaludnih jalovih pokušaja kompleksaških ispada, kada ste nas već ionako etiketirali kao takvima !! 

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

Kolika krila ste dobili nakon jedne dobre sezone u Ligi i LP. Ne daj Bože da uhvatite neku dominaciju kakvu je imala Barcelona u zadnjem desetljeću, pa nitko vas nebi mogao trpjeti. 

Prošle sezone ste govorili da La Liga ne znači ništa, sad je ogroman pokzatelj kvalitete. Vi realovci zbilja niste normalni, bar na ovom forumu.

14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Gle, ja znam da vi realovci ne možete dočekati Messijevu penziju da konačno uhvatite malo predaha, al ne moraš biti baš toliko proziran. Zadnjh par postova vas realovaca u ovoj temi dovoljno govori koliko boli vam je nanio.

Koliko si mi ti kolega smiješan, ovakvi yo yo navijači mi ovakvim upadicama tako uljepšaju dan, nemaš blagog pojma! 

A znaš na čemu temeljim takav stav o tebi?! 

Na činjenici DA SE NIKADA POSLIJE NEKOG DEBELOG PORAZA NE JAVLJAŠ NEKOLIKO DANA!!!!!! 

Valjda dok preboliš muku koju bi morao istrpiti da moraš ući u neku konciznu debatu sa oponentima, iz prije svega druge teme! 

Zašto se nisi aplicirao nakon 4 : 0 protiv PSG-a, a puna te je stranica bila velikih riječi nakon 6 : 1, da ne spominjem kada ste dobili onaj jedan gol, kakvi su bili komentari u temi, jad, sodoma i gomora, kraj poznatog svijeta! 

Zašto te nije bilo komentirati malo undetalje poraz 3 : 0 protiv Juventusa, obzirom ste vi "poznati" po rušenju rezultata u uzvratima?!

Da je dosuđen BILO KAKAV prekršaj na igraču PSG-a, onoj koji je "bio u šesnaest metara", sigurno nebi bilo vašeg šestog gola, ali u srijedu vi nemate reprizu protiv jednog PSG-a, upamti to, Juve je bajka, ali za talijanske navijače, horor za španjolske! 

A sa danom manje odmora, negativnim rezultatom iz prve utakmice, psihološkim pritiskom imperativa pobjede u obje utakmice, vi dolazite u Madrid, na noge Real Madridu koji ima, so far, sve pozitivno ispred sebe, sve utakmice u travnju je pobijedio, tri boda viška uz utakmicu manje u domaćem prvenstvu, pozitivan rezultat iz prve utakmice, sa laganom mogućnošću igranja i na egal!!!!! 

U razvidno evidentno realno mogućem razvoju slijeda događaja, baš me živo zanima, kome će nedjelja 23 travnja osvanuti sa više bola u očima, tko će se manje javljati u ovim temama ???? 

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Pa nije istina. Nemoj čitati medije, slušaj i gledaj njegove izjave na vlastitim profilima. Rekao je da je Barcelona njegov život. Kad je i Kobe Bryant bio, rekao je da želi kao i on ostati do kraja karijere u istom klubu.

To što Marca piše, mogu i ja izmislit.

Barci treba remont, ali on nikada neće uključivati Messija, a vjerojatno ne i Neymara.

17 godina
Nerealno je da ćemo Juve očekivati kao PSG.

Juventus je na papiru daleko najbolja momčad LP sigurno. Na svakoj poziciji vrhunski igrač na obje strane terena. Ginu uvijek i protiv njih se ne može baš igrati ful napadački nogomet kakav Barca preferira, već igraju balansirano baš zato što mogu. Oni su moj favorit za osvajanje LP ove sezone ako ostanu zdravi i to sam već rekao.

Pametno su se rješili Pogbe koji je samo fizički jak, ostalo frula, a doveli su fenomenalnu rotaciju i konstantne igrače.

Tako da ne bi se iznenadio ni da popijemo rani gol iz kontre. Enrique priča da će igrat s 8 ofenzivaca.

Meni to zvuči kao Umtiti, Masche i Pique opet iza i opet 2 gola preko krila u našoj mreži.
15 godina
FC Barcelona

AtJLučko će mi govoriti kad ću pisati u temi a kad neću

Daj se makni s Interneta i idi se brinuti o svojoj djeci ako ih imaš uopće. Imaš nekih 50-60 godina a ponašaš se kao da imaš 14 tu na forumu. Smiri malo doživljaje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 14:04 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice