FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.771
|
čitano: 5.499.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
Zbilja moras bit glup da napises da Messi ide iz Barce.

To valjda nije jasno samo ljudima koji ne prate nogomet.

Donekle bih se složio sa tvojim komentarom, ali, dugoročno gledajući, do kada ?! 

Da u Veličine, jedan Totti, jedan Gerrard, jedan Cantona, ne može nitko poreći, pa niti Messi! 

Ali, kada "mi ekipa sa foruma" naklapamo i/ili nabadamo o nekim igračima, i njihovim životnim putevima, to je samo lupanje prazne slame, čisto iz razloga jer neznamo niti 10% od onoga "što se stvarno zbiva i događa"! 

Da postoje neke "kuhinje" u cijeloj priči, vjerojatno postoje, pa i pile izvana bez ikakvog komentara, ali da Barceloni treba remont, pod hitno, još jučer, treba, e sada je samo pitanje tko će se uhvatiti tog posla, tko ima tolike cajones?! 

Ako je istina da je Messi zahtijevao da neka ekipa napusti klub, i da se neki novi ljudi "po njegovim naputcima" dovedu, ne vjerujem da će on napustiti klub, ali ako se ne udovolji njegovim željama, i opet ga se može još "utopiti" za pristojnu veliku lovu! 

U svakom slučaju, ako vam i dođe neki novi "ali vrhunski" trener, i grupa kvalitetnih poboljšanja, ne vjerujem da će te već iduću sezonu biti ekipa za napucavanje i razmontiravanje drugih klubova, trebati će vam makar jedna sezona za povezivanje konaca, ali najprije samo ako zadržite Messi-a i Suarez-a, jer koliko sam barem ja upoznat, Neymar Jr. je na izlasku, gdje još nije sigurno, ali je izvjesno. 

Pa nije istina. Nemoj čitati medije, slušaj i gledaj njegove izjave na vlastitim profilima. Rekao je da je Barcelona njegov život. Kad je i Kobe Bryant bio, rekao je da želi kao i on ostati do kraja karijere u istom klubu.

To što Marca piše, mogu i ja izmislit.

Barci treba remont, ali on nikada neće uključivati Messija, a vjerojatno ne i Neymara.

Za Barcelonu postoje u ovom trenutku četri scenarija, ne nužno ovim redoslijedom; 

prvi; ne osvaja niti Primeru niti Ligu Prvaka, 

drugi; osvaja Primeru ali ne i Ligu Prvaka, 

treći; ne osvaja Primeru ali osvaja Ligu Prvaka, 

četvrti; osvaja i Primeru i Ligu Prvaka, 

u svakom slučaju, pitanje je vjerojatnosti KOLIKO JE VJEROJATAN bilo koji scenarij?! 

Juventus je sasvim druga pričao od PSG-a, i to se mora shvatiti ljudi, a nakon Juventusa dolazite SA DANOM MANJE ODMORA BEZ NEYMAR-a na noge Real Madridu!!!!! 

U kontekstu slijedjećih "pet" dana, vrlo će se vjerojatno nešto iskristalizirati, no pametniji ćemo biti u nedjelju ujutro svakako. 

Jedna mala anketa za "realne" navijače, a znakovi navoda su stvarno za realne navijače, pa kroz anketu postavljam pitanje, koji je scenarij NAJIZGLEDNIJI za Barcelonu, krajem ove sezone?! 

2 Prvi scenarij!
1 Drugi scenarij!
0 Treći scenarij!
0 Možda i četvrti scenarij!
ATJ Lučko
13 godina
antimadridista kaže...

AtJLučko će mi govoriti kad ću pisati u temi a kad neću

Daj se makni s Interneta i idi se brinuti o svojoj djeci ako ih imaš uopće. Imaš nekih 50-60 godina a ponašaš se kao da imaš 14 tu na forumu. Smiri malo doživljaje.

Neću ja tebi ništa govoriti, samo konstatiram kakav si lajavac kada "pobjeđujete", pa makar i uz sudačku obilatu pomoć, ali kada ste u minusu, od tebe samo ________________________________________. 

Evidentno je da sam te POGODIO U ŽICU, i neka sam, kakav si karakter i navijač si pokazao odavno, no to nije moj problem, već tvoj, i neću te niti pomisliti pokušati prosvijetliti, obzirom će sve biti razvidno za šest dana, a onda budi muško, pa se javi, nekakvim civiliziranim komentarom, bez vrijeđanja kolega 

ATJ Lučko
14 godina
FC Barcelona

Ajde ne pravi se svetac molim te. Stalno provociraš u ovoj temi i vrijeđao si druge sudionike puno puta. 

Vaša tema je toliko uređena da ne smiješ riječ napisati bez da se izbriše post, a ovdje se sve vaše provokacije toleriraju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 14:16 (antimadridista).
8 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Nemaš razloga za prozivanje, i bilo kakvu sumnju u moj "SAMO JEDAN, JEDINI" account! 

U svakom slučaju, očekujem u slijedjećih šest dana DA SAMO TI SKUPIŠ KOMPLEKSE, obzirom, ne vjerujem da ćete proći Juventus, a nakon što psikički PROPADNETE ispadanjem iz daljnjeg natjecanja u Ligi Prvaka dolazite nama na voley, nakon što mi toroediramo Bayern, pa puni samopouzdanja dočekamo vas, na finalni knockout za +9  osoba uz onu još neodigrane utakmicu manje! 

Uvjeren sam da su vam ove dvije utakmice došle U NAJGORE MOGUĆE VRIJEME, jedna iza druge, a niti Neymar-a Jr. nema u El Classico-ou, što vam je pooooveliki hendikep, jer je on uvijek u zadnjim utakmicama davao golove, pa se pitam tko će to raditi sada ?! 

Uglavnom, čujemo se već u subotu kasno u noći, kada će sve biti puuuuuuuuuno jasnije, nadam se tebi kolega, samo bez uzaludnih jalovih pokušaja kompleksaških ispada, kada ste nas već ionako etiketirali kao takvima !! 

Slažeš se s kolegom Realovcem koji kaže da trebate, da vi trebate potpisati peticiju da se Messi uvali Cityu i sličnima. Kad bolje razmislim veći si jadnik i komplesksaš od tog lika. Bez obraza, bez pameti a najmanje karaktera. Ajde natrag pod kamen gmizavče 

14 godina
FC Barcelona

A o tome kakav je tko navijač, ja sam putovao na Camp Nou dva puta u zadnje 2 godine i postavljao slike ovdje u ovu temu, dok se mogu kladiti da ti Madridu nisi ni prismrdio. Tako da jezik za zube i prestani provocirati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 14:18 (antimadridista).
8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Kolika krila ste dobili nakon jedne dobre sezone u Ligi i LP. Ne daj Bože da uhvatite neku dominaciju kakvu je imala Barcelona u zadnjem desetljeću, pa nitko vas nebi mogao trpjeti. 

Prošle sezone ste govorili da La Liga ne znači ništa, sad je ogroman pokzatelj kvalitete. Vi realovci zbilja niste normalni, bar na ovom forumu.

Samo se možeš dobro ismijavati s takvima, smijeh je lijek 

antimadridista kaže...

Daj se makni s Interneta i idi se brinuti o svojoj djeci ako ih imaš uopće. Imaš nekih 50-60 godina a ponašaš se kao da imaš 14 tu na forumu. Smiri malo doživljaje.

Tip je teški jad, zbilja mi ga je žao već.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 14:21 (drummond).
13 godina
drummond kaže...
antimadridista kaže...

Kolika krila ste dobili nakon jedne dobre sezone u Ligi i LP. Ne daj Bože da uhvatite neku dominaciju kakvu je imala Barcelona u zadnjem desetljeću, pa nitko vas nebi mogao trpjeti. 

Prošle sezone ste govorili da La Liga ne znači ništa, sad je ogroman pokzatelj kvalitete. Vi realovci zbilja niste normalni, bar na ovom forumu.

Samo se možeš dobro ismijavati s takvima, smijeh je lijek 

antimadridista kaže...

Tip je teški jad, zbilja mi ga je žao već.

Čekam te sa komentarima u srijedu navečer, a i u nedjelju posebno, pa ćemo prokomentirati, tko se slađe smije, kolega!  

ATJ Lučko
14 godina
antimadridista kaže...

Problem je sto ne pise gluposti samo u ovoj temi, nego na cijelom forumu...

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
8 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Čekam te sa komentarima u srijedu navečer, a i u nedjelju posebno, pa ćemo prokomentirati, tko se slađe smije, kolega!  

Lučkecu je svanulo, imaju šanse osvojiti koji trofej u nizu a i konačno La Ligu. Kak smo veliki odjednom   

Možda bih ti i mogao zaželjeti da ti se to ostvari pa da ti bar nešto osvjetla ovaj jadan život 

darko099 kaže...

Problem je sto ne pise gluposti samo u ovoj temi, nego na cijelom forumu...

Baš to, stari nije čist baš. Dominacija Barce ostavila psihičke posljedice 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 14:33 (drummond).
16 godina
FC Barcelona

Barca je bila najdominantniji klub unazad 15 godina i definirala najuspješniju eru u nogometu do danas.

Nije čudno što je mrze, a nije ni čudno što ne možemo osvajati sve svake godine ili nešto itd.

Postoje usponi, postoje padovi. Tko visoko leti još niže pada. Očekivanja su prevelika i to je glupo od navijača.

Zato odrastite i navijajte za svoj klub.

16 godina
FC Barcelona

Alcacer - 105.000€ tjedno

Mathieu - 105.000€

Gomes - 94.000€

Rakitić - 88.000€

Cillesen - 65.000€

Umtiti - 47.000€ 

Rafinha - 44.000€

Za Rafinhu mi je jasno jer dugo već ima ugovor.

Ali dajte vi meni objasnite ostatak.

10 godina
Barca je svoj vrhunac dozivjela prije 2-3 godine, ovo sad je sve cista ekonomija, zarada i brendiranje kluba... trebat ce dosta vremena proc da to bude ona barca... dovode nekog matjea isusovog koji ima 35 godina, tamo nekog gomesa panjinu jebenu... nogomet je ošo u kurac

Imam ispit iz ustavnog prava ujutro, držite fige
14 godina
Mitch kaže...

Alcacer - 105.000€ tjedno

Mathieu - 105.000€

Gomes - 94.000€

Rakitić - 88.000€

Cillesen - 65.000€

Umtiti - 47.000€ 

Rafinha - 44.000€

Za Rafinhu mi je jasno jer dugo već ima ugovor.

Ali dajte vi meni objasnite ostatak.

To je ništa. Pogledaj koliko panjevi tipa Walcott zarađuju u Engleskoj pa ćeš tek onda pasti sa stolice.

16 godina

Ne govorim o tome, govorim kako Umtiti ima duplo manju plaću od panjeva

13 godina
playjob kaže...
Barca je svoj vrhunac dozivjela prije 2-3 godine, ovo sad je sve cista ekonomija, zarada i brendiranje kluba... trebat ce dosta vremena proc da to bude ona barca... dovode nekog matjea isusovog koji ima 35 godina, tamo nekog gomesa panjinu jebenu... nogomet je ošo u kurac

Imam ispit iz ustavnog prava ujutro, držite fige

U Zagrebu ili?! 

U svakom slučaju, go ahead dude , imaš oba dvije od mene! 

ATJ Lučko
10 godina
protjeran

Mathieu je već bivši. Nadajmo se da će dovesti mladog stopera tipa Laporte/Lemos a ne neku panjinu od 30 godina na kojoj možeš samo izgubiti novce.

A recimo Mussachio ili takav nekakav stoper nebi uopće bio loš.Ali naći će oni neke rješenje iz Kolumbijske treće lige.

A što se novaca tiče...Rafinhu bi prodao lik je od stakla kao i brat,Arda također.

A ovo za Alcacera,Mathiuea i ostale panjeve koji imaju toliku plaću je sramotno.Umjesto da im daš malo veću plaću i bonuse buduči da dolaze iz mrtve Valncije gdje bi trebali doći svakako i za manje novaca oni im daju 300% veću plaću.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FC Barcelona

Možda će većina kazati da sam ovo, ona, taki, vaki, naki, udrit drvljem i kamenjem po meni, hrpom TD-a, ali, prije svega, obzirom autor teksta nije stanoviti Z. A., a niti je članak iz europskih tiskovina, pokušajte biti makar koliko toliko hladne glave i mrvicu realni pa pročitajte članak, i recite nešto u pro et contra argumentaciju, koliko ima ili neima istine u svemu tome?! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/kriza-u-barceloni-je-puno-dublja-nego-sto-se-misli/963784.aspx

ATJ Lučko
11 godina
FC Barcelona

Nekidan je bilo objavljeno da je CR7 silovao neku ženu i platio joj šutnju itd itd.

Molim tvoj komentar o tome pošto sve objavljeno treba komentirati te je ujedno i istina.

12 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

Nekidan je bilo objavljeno da je CR7 silovao neku ženu i platio joj šutnju itd itd.

Molim tvoj komentar o tome pošto sve objavljeno treba komentirati te je ujedno i istina.

Dovoljno je samo vidit da sve te "zanimljive" stvari nekim cudom bas sad izlaze kao na "vidjelo" prije najbitnijih utakmica sezone tako rec. Tako je svake godine, sve i svasta se plasira u javnost da se proda štampa i destabilizira rivala, a sad ako je nekim cudom to stvarno istina, e onda je druga stvar. Al mislim da nije, da je to obicna packa novinara pred classico i uzvrat sa bayernom.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
FC Barcelona

Kakvo silovanje...lik ušeta bilo di ima bilo koju zauzetu il ne. Gola istina.

Ali vjerojatno je derpe :D

Te priče sa silovanjem vole plasirat butre koje pope odjeb...ne bi se čudio da ona brazilka Miss BumBum plasira istu priču za nekog iz Barce kad joj pofali love.

Navest ću samo slučajeve Kobe Bryant, Darren Sharper, Tiger Woods, Tony Parker, Muhammad Ali...

To vam je profesija pogotovo u SADu...tužit poznate s izmišljenim dokazima i nagodit se.

14 godina
protjeran

Muka mi od realove igre, pitam se kako su oni ispred nas u ligi. Al očito smo mi u brutalnom padu u zadnje dvije godine i takvi još konkuriramo za dva naslova liga/kup.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
Izgleda da je UEFA odlučila da osvaja ili Real ili mi :D
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam nimalo iznenađen ovim danas, sve normalno... Očekivao sam nešto takvo danas tako da nisam ni trepnuo nakon onog smiješnog isključenja Vidala a kamoli nakon gola Ronalda iz zaleđa od jednog metra, moguće da je i onaj treći bio malo.

Hala Kassai, Hala Smradrid  

11 godina
FC Barcelona

1. Casemiro trebao dobit čisti drugi žuti pa mu bilo progledano kroz prste.

2. Vidal dobiva drugi žuti za čisti start.

3. Ronaldo zabija iz zaleđa ne jedan nego dva gola.

4. Realovci pišu da je zaslužena pobjeda i prolaz i opet spominju barcu i psg.... jadno jadno....

10 godina
neaktivan
FC Barcelona
  • Crveni vidalu za start na loptu...
  • Casemiro crveni?
  • Nepostojeće zaleđe na lewandowskom kod 1vs1
  • 2 gola iz zaleđa
  • milijun zglumljenih prekršaja

Dame i gospodo najodvratniji klub u povijesti nogometa -> Madridski fašisti  

16 godina
FC Barcelona

Ne znam tko može navijati za Real Madrid, ovo je gadljivo.

Ronalda eventualno možete voliti ako ste pe.er i nikako drugačije.

Treba uvesti video tehnologiju pod hitno jer je ovo postalo presmiješno.

Toliko grešaka na jednoj utakmici i to kardinalnih.

Pod hitno svima padavičarima(ronaldo!!) davati žute kartone i to šta češće i više, naravno pod padavičarima mislim i na suareza, neymara itd.

16 godina
Bas me zanima sto ce navijaci Reala reci nakon ove sinocnje utakmice. Ili ce ostati licemjeri. Sr.ali su 15 dana nakon sto je Barca dobila PSG, ali ovo od sinoc je nesto strasno...
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Bas me zanima sto ce navijaci Reala reci nakon ove sinocnje utakmice. Ili ce ostati licemjeri. Sr.ali su 15 dana nakon sto je Barca dobila PSG, ali ovo od sinoc je nesto strasno...

ovo ce se vjerojatno zaboravit nakon tjedan dana,al zato je barca chelsea jos uvik aktualna tema svima 

13 godina
Bestija kaže...

Ne znam tko može navijati za Real Madrid, ovo je gadljivo.

Ronalda eventualno možete voliti ako ste pe.er i nikako drugačije.

Treba uvesti video tehnologiju pod hitno jer je ovo postalo presmiješno.

Toliko grešaka na jednoj utakmici i to kardinalnih.

Pod hitno svima padavičarima(ronaldo!!) davati žute kartone i to šta češće i više, naravno pod padavičarima mislim i na suareza, neymara itd.

Apsolutno se slažem sa vama kolega, ali onda avaj, kako onda možete vi, ako navijate a ne sumnjam za Barcelonu, možete nakon one uzvratne utakmice "slaviti" istu tu Barcelonu, gdje bi vas upravo baš ta tehnologija koštala ove faze Lige Prvaka i učešća u istoj?! 

Pero Dinamit kaže...

Evo mogu ja.

Uvijek sam prije svega za onu; "tko gubi, ima se pravo žaliti"!

Ali, kod vas je bitno "samo da prolazimo dalje, da Barcelona pobjeđuje", kako je prije nekoliko mjeseci jednom prilikom napisao jedan kolega forumaš, gdje ga nije briga za druge, i druge aršine!

Jesam, navijač sam vama mrskog kluba, i mogu se složiti da je utakmica bila, svakakva ali ne baš i negledljiva, epohalna, ali opet, dvije crtice samo;

- što je Bayern pokazao u 180 minuta, čak štoviše "koliko su golova, samostalno dali iz igre", pa makar iz zaleđa, da ne spominjem nepostojeći penal iz prve utakmice, zar ne;

- uvijek sam i za onu; "ne beri tuđu brigu, budi bolji od svih, pa neka njih boli glava jer su drugi, ispali, ...."!!!!!

Barcelona IMA PRILIKU pobjediti Juventus nakon izbušene mreže u Torinu i proći dalje u polufinale, pa ako to učinite bez scenarija kao sa PSG-om, imat će te pisano priznanje da ste zaslužili proći dalje do samog finala.

Još samo malo za kraj, volim pobjede kluba za koji navijam, ali na pošten fer način, ali da sa 200% sigurnosti mogu komentirati kvalitetu suđenja, namještanje parova, ne mogu, čisto iz razloga što nisam dio ekipe oko "klemponje", a za vas neznam, možda imate puno bolje izvore informiranja.  

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

- što je Bayern pokazao u 180 minuta, čak štoviše "koliko su golova, samostalno dali iz igre", pa makar iz zaleđa, da ne spominjem nepostojeći penal iz prve utakmice, zar ne;

I to je sad neki izgovor.... Sve je bilo otvoreno do izmišljenog crvenog. Zamisli koliko ste moćni kad ste protiv tako ''slabog'' Bayerna trebali suce da vam pokloni igrača više i ne sudi dva gola iz zaleđa. Mađar je uništio Bayern jučer, doslovno. Ovo jučer je bila veća krađa nego ona Ovrebo-a kad je Barca prošla u Londonu, realno. Meni nije problem priznati.

Zanimljivo ovdje si a u temi od Reala za kojeg tako zdušno navijaš šutiš ko pička, vjerojatno jer si i sam svjestan da je ono jučer bila krađa epskih razmjera, ajde to je dokaz da te barem malo sram.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice