FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.683.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...
katalonski sportski list SPORT (sarkasticno) cestita realu naslov prvaka :)

"Congratulations to Moudrid for cleanly winning the league

Congratulations for having a polite, sincere coach who is an example of sportsmanship and non-agressiveness

Congratulations to your players for showing they know how to win and lose. Congratulations for not pressuring the referees

Congratulations for not using violence. Congratulations for press conferences to defend the historical values of your club"

ovo mi se uopce ne sviđa...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
dmanz kaže...
evo upravo zbog takvih stvari je to klub i regija puna cigana

nikada ne znaju priznati poraz, real osvoji ligu - nije zasluzeno, chelsea prođe - nije zasluzeno, pa jel su ti mediji glupi ili sta? ili su samo sebicni i egoisticni i pre pre subjektivni prema svojem klubu

lol... sarkazam je u cestitki SPORT-a sasvim na mjestu :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona

Čestitke vama na drugom mjestu, zaslužili ste ga.

17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
dmanz kaže...

nikada ne znaju priznati poraz, real osvoji ligu - nije zasluzeno, chelsea prođe - nije zasluzeno, pa jel su ti mediji glupi ili sta? ili su samo sebicni i egoisticni i pre pre subjektivni prema svojem klubu

Mogao si i bez ove prve rečenice.

Uglavnom, naravno da će katalonski list napisati tak nešto, nisi valjda očekivao da će čestitati Realu na naslovu. Bilo bi isto da je obrnuto. Uvijek je lakše okriviti druge nego samog sebe.

Novine bi trebale biti nepristrane, a ne pune izdrkavanja i frustracija raznih piskarala koji nemaju veze s novinarstvom. Uglavnom opet su kreteni i budaletine - tko god bio

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 19:31 (Paolo2612).
14 godina
Paolo2612 kaže...
Hexfire kaže...
dmanz kaže...

Mogao si i bez ove prve rečenice.

Uglavnom, naravno da će katalonski list napisati tak nešto, nisi valjda očekivao da će čestitati Realu na naslovu. Bilo bi isto da je obrnuto. Uvijek je lakše okriviti druge nego samog sebe.

Novine bi trebale biti nepristrane, a ne pune izdrkavanja i frustracija raznih piskarala koji nemaju veze s novinarstvom. Uglavnom opet su kreteni i budaletine - tko god bio

Pa nisam ja ni rekao da nisu budale :P. Samo kažem da je to očekivano. Ionako svatko s imalo mozga ne shvaća takve "novinare" za ozbiljno.

15 godina
dmanz kaže...

idi se liječiti.

Osim toga,gdje si vidio da su mediji pisali da Chelsea je prošao nezasluženo? Naprotiv.čak su i na stadionu nakon što je Torres zabio gol pjevali i bodrili svoju momčad,toliko o ponašanju toga naroda kojeg nazivaš "ciganima".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 19:46 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pa nisam ja ni rekao da nisu budale :P. Samo kažem da je to očekivano. Ionako svatko s imalo mozga ne shvaća takve "novinare" za ozbiljno.

Žalosno je što je to očekivano. Sramota da kvalitetne novine nestaju, a zamjenjuje ih smeće i žutilo

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
FC Barcelona

ah, al bi Marca bolje napisala, jbga to je tradicija prepucavanja između katalonskih i madridskih novina...

propustit ću včrs utakmicu, baš mi je ža... al skinit ću kad dođen doma i pogledat

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
FC Barcelona

Prvih 11: Pinto; Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano; Keita, Busquets, Thiago; Pedro, Iniesta i Messi.

btw. zastavice koje će večeras imati gledatelji na Nou Campu:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 20:13 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
vrhunska utakmica Inieste zasad,a Messi zabio iz slobodnjaka. Nadam se još pokojem golu do kraja.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva majstorija Messija i ondoš veća gesta kojom je posvetio gol Guardioli.Gospodin {#}

4 gola Messija.Neznam stvarno šta da kažem više,rijeći su suvišne.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 22:36 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Penalessi. :-)

[edit] {#}

The only thing I put before me is do re.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 12:42 (VirtUoso).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

72

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je jedan od mojih najemotivnijih kraja utakmice.Suza sama od sebe krenula {#} Pep Gospodin,Legenda <3

15 godina
FC Barcelona
više od kluba!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi opet potvrdio da nije sa planeta zemlje!! :D Svaka cast!

In game: D-Ki11a aka Legendic
16 godina
FC Barcelona
50 golova samo u primeri za najboljeg svih vremena... i jos
"Lionel Messi is the first player ever in the history of the Liga to score 8 hat-tricks in one league"
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
50 golova samo u primeri za najboljeg svih vremena... i jos
"Lionel Messi is the first player ever in the history of the Liga to score 8 hat-tricks in one league"

Ima on ove sezone 2,3 "quad"-tricka ako se ne varam xD

In game: D-Ki11a aka Legendic
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 23:09 (Legendic1911).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pep Guardiola (2008): ''Zavežite pojaseve, uživat ćemo u vožnji''.

Pep Guardiola (2012): ''Mičem pojas, ali ne i vi. Budite i dalje zavezani i odlično ćete se provesti''.

Ne znate koliko sam samo imao sreće. Nedostajat cete mi. Ja gubim više nego vi, ostavljam vas u dobrim rukama.”

— Pep Guardiola

Guardiola: "Život mi je dao ovaj poklon. Tokom 5 godina sam bio blizu vas, ovih igrača. Počašćen sam

Nadam se da ste vi,fanovi, također proveli neko dobro vrijeme sa ekipom.Osjecali smo vas blizu ,uvijek.”
— Pep Guardiola

Vidimo se uskoro. Nikada me necete izgubiti.”
— Pep Guardiola

Pep Guardiola: ''Iako nismo osvojili glavna dva trofeja ove sezone, ljudi su prepoznali da smo dali sve od sebe. Naravno da nije lako napustiti ove igrače, ali nosit ću ih uvijek u srcu. Učinili su me boljim čovjekom''.

Rosell: "Guardiola se može vratiti kada to poželi

Sandro Rosell (predsjednik Barçe): "Niko nije napustio stadion prije završetka utakmice. Camp Nou je večeras jasno i glasno rekao: 'Volimo te, Pep'."

Cesc Fabregas na Twitteru: "Imao sam nevjerojatnu privilegiju da budem na rastanku ovog čovjeka. Zauvijek, hvala, Pep

Andres Iniesta na Twitteru: "Sjajan završetak sezone na našem stadionu! Hvala, treneru!"

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 23:52 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

evo ceremonija i oproštaj Pepa na kraju utakmice za one koji nisu gledali:

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 1:01 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

evo ceremonija i oproštaj Pepa na kraju utakmice za one koji nisu gledali:

Koliko ga samo ljudi cijene a i trebali bi naravno svaka cast {#}

twice the pride double the fall
15 godina
FC Barcelona
http://modelling-tutorials.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lionel king! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvo smeće od čovjeka moraš biti da ovako nešto izjavljuješ? http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/mourinho-se-obrusio-na-pepa-guardiolu

Kolike komplekse mora taj čovjek nositi u sebi? Kao Pep ima previsoko mišljenje o sebi? A u sljedećoj rečenici govori o tome kako je najbolji i najjači trener ikada? Pa tko tu ima previsoko mišljenje o sebi? Čovjek koji je sam sebe prozvao 'posebnnim' (Special one) ima šta uopće pričati o tome?

Očito ga boli ono svo skandiranje Pepu, to što je Pep omiljen i u Barci i ostatku svijeta? Što mu navijači skandiraju, igrači ga vole? To je nešto što special one neće doživjeti... jad od čovjeka.

15 godina
trap kaže...

Kakvo smeće od čovjeka moraš biti da ovako nešto izjavljuješ? http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/mourinho-se-obrusio-na-pepa-guardiolu

Kolike komplekse mora taj čovjek nositi u sebi? Kao Pep ima previsoko mišljenje o sebi? A u sljedećoj rečenici govori o tome kako je najbolji i najjači trener ikada? Pa tko tu ima previsoko mišljenje o sebi? Čovjek koji je sam sebe prozvao 'posebnnim' (Special one) ima šta uopće pričati o tome?

Očito ga boli ono svo skandiranje Pepu, to što je Pep omiljen i u Barci i ostatku svijeta? Što mu navijači skandiraju, igrači ga vole? To je nešto što special one neće doživjeti... jad od čovjeka.

ma jasno je svima da je ljubomoran i ima teške komplekse. Nije nikad imao priliku dokazati se u Barci vjerojatno zbog toga što prvenstveno je đubre od čovjeka,takvi se u Barci ne trpe.

14 godina
antimadridista kaže...
trap kaže...

ma jasno je svima da je ljubomoran i ima teške komplekse. Nije nikad imao priliku dokazati se u Barci vjerojatno zbog toga što prvenstveno je đubre od čovjeka,takvi se u Barci ne trpe.

Special one u svojem izdanju opet.. ne volim ga jos kad sam ga prvi put vidjel u Portu ako se ne varam , smeće od čovjeka bez duše i morala uvijek provocira

može biti najbolji na svijetu ( a ja mislim da nije niti u top 5  trenera atm stvarno igra uzasan (BUNKER)nogomet) nevjerojatna je ta gorčina i zavist prema

Barceloni stvarno ne shvaćam zasto je ovo sad opet bilo potrebno... samo dokazuje da je zadnje go*no

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 22:25 (dad0r).
17 godina

meni je jose izvrstan, bez obzira sto navijam za barcelonu....

15 godina
Obi Wan kaže...

meni je jose izvrstan, bez obzira sto navijam za barcelonu....

Da, njegova trenerska genijalnost je stvarno impresivna, tu mu nitko ni ne zamjera. Ali kod njegovih učestalih ispada i blaćenja ostalih trenera i čega sve već ne on ispada kao najprimitivniji od svih. Da ima ponašanje kao Pep skinio bi mu kapu, a ovako ga samo mogu žalit.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
17 godina

cuj... to je njegov stil, uvijek je bio. 

14 godina
Obi Wan kaže...

cuj... to je njegov stil, uvijek je bio. 

Točno to, čovjek se potpuno isto ponašao u svakoj ligi dosad, ne znam zašto se ljudi još uvijek toliko čude potezima kao što je ovaj. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice