"Barcelona are interested in Bayern Munich left wing player David Alaba (19). The club has been following the Austrian for a while. [md]"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"Barcelona are interested in Bayern Munich left wing player David Alaba (19). The club has been following the Austrian for a while. [md]"
setan rodendan francescu
Samo je pitanje da li će ga Bayern pustit, ako i hoće cifra neće biti mala.
Upitno je da li bi Alaba i htio napustiti klub, posebno ako osvoje LP. Ako će htjeti onda će ga Bayern teško zadržat, a cijena će sigurno skočit u nebo nakon onakvih predstava protiv Reala. U slučaju da se u trku uključe dežurni potrošaći tipa City, PSG, Anži, Malaga, ne vjerujem da će Barca biti spremna natjecat se s njima.
Ah, kad ovaj Bayernovac čuje da se za njega zanima Barca, što mislite, sigurno će htjeti ostati u Bayernu?! Ma sigurno, klub poput Barce se ne odbija, ali će zato cifra biti malo jača.
Upitno je da li bi Alaba i htio napustiti klub, posebno ako osvoje LP. Ako će htjeti onda će ga Bayern teško zadržat, a cijena će sigurno skočit u nebo nakon onakvih predstava protiv Reala. U slučaju da se u trku uključe dežurni potrošaći tipa City, PSG, Anži, Malaga, ne vjerujem da će Barca biti spremna natjecat se s njima.
a real?
a real?
potrebniji je nama nego njima.. Real već ima jednoga od najboljih lijevih bekova Marcela, te imaju Coentra-a, tako da ne vjerujem da će ići u kupovinu Alabe. Oni će vjerojatno kupit nekog stopera.
evo par izjava igrača i trenera o Barci i Guardioli. Kopirano je sa forum.hr-a
Arsene Wenger: ''Barcelonina filozofija mora biti veća od pobjeda i poraza. Guardiola je jedan od predstavnika te filozofije, i tu filozofiju je učinio pobjedničkom, te bih zato volio da osten, vrati se i pokuša ponovo s njom.''
Roberto di Matteo: ''Kakav trener! Trenerčina! On je sjajan momak, on zna što radi i imao je nevjerojatne uspjehe. Nisam siguran da netko može ponoviti ono što je on uradio u Barceloni. Čovjek ide ispred svog vremena''.
Unai Emery: ''Pep nam je svima pokazao drugu dimenziju nogometa. neki su ga optuživali da je prijetvoran. Karakter je, skroman, klasa, i faca je, i sada je korak ispred. Sve je to Josep Guardiola.''
Marcelo Bielsa: ''Njegov odlazak je ogroman gubitak za nogomet, jer je ovom sportu davao poseban sjaj.''
Gary Neville: ''Svaka čast Pep, stvorio si nogomet kojeg nisam nikad prije vidio! Čarolija...''.
Slaven Bilić: ''Ono što je on napravio s Barcelonom nemjerljivo je utjecalo na samo shvaćanje nogometa, na promjenu načina igre u cijeloj Europi i ostat će zapisano u povijesti.''
Sir Alex Ferguson: ''Pepova Barça je najbolja ekipa koju sam vidio u životu.''
Muricy Ramalho: ''Pepova Barca igra nešto dosad neviđeno.''
Arrigo Sacchi: ''Josep Guardiola je tvorac ove sjajne Barcelone. On je maestro i autor ovog predivnog stila igre koji njegova momčad uvijek koristi. Ali on je i trener koji postiže vrhunske rezultate educirajući. Napisao je fantastičan scenarij i redatelj je šoua.''
Paul Breitner: ''Guardiola je stvorio ovu Barcelonu, razvijao ju je i razvijao, otkad ju je preuzeo od Rijkaarda. Usavršio ju je i postavio kriterije za godine koje dolaze, kriterije za to kako se nogomet treba igrati.''
a real?
Pa Real, ko i Barca isto nema toliko para da može u utrku sa ovim milijarderima.
Pa al dogodine ne vrijedi oni financijski fair-play ?
Koliko zaradis toliko potrosi, tako da nevidim bas kako City/PSG/Anzi imaju bilo kakvu prednost na ostale klubove.
Pa al dogodine ne vrijedi oni financijski fair-play ?
Koliko zaradis toliko potrosi, tako da nevidim bas kako City/PSG/Anzi imaju bilo kakvu prednost na ostale klubove.
ja mislim da to vrijedi tek od 2013/2014. o.O
Financial fair play measures will be implemented over a three-year period, with the break-even assessment covering the financial years ending 2012 and 2013 assessed during 2013/14, and starting with the assessment by the Club Financial Control Panel of all transfer and employee payables in the summer of 2011.
Sa sluzbenih stranica UEFA-e.
Ma nek uvedu to sto prije!
Pa da Arsenal i Bayern jednini mogu kupovat :P
Nisam skroz upoznat kak će to funkcionirat, ali ne znam baš da neće nešto moći smuljat oni koji žele potrošiti više.
a real?
Pa Real, ko i Barca isto nema toliko para da može u utrku sa ovim milijarderima.
ah, kako je doša tercet od 300mil, dignu kredit i onda ima taj kredit posušu... prava utrka
ah, kako je doša tercet od 300mil, dignu kredit i onda ima taj kredit posušu... prava utrka
Iako ne kužim skroz post, mislim da sam uhvatio poantu. Nigdje ja nisam rekao da Real nema para, ali ti očito ne kužiš da dizanje kredita podrazumijeva i vraćanje istog u određenom vremenu. Real sad ima preko 500 milijuna minusa, neće baš ni banke hrlit da im daju kredit. Ovi šeici s druge strane imaju praktički vreću s novcem bez dna i mogu trošit kako žele.
očigledno ti nisi skužia, pošto imaju naklonost kralja i drugih..
nije prvi put da im se kredit posuši, tj. da ga ne trebaju vratit,
pa sad ti misli šta god oćeš!!!
očigledno ti nisi skužia, pošto imaju naklonost kralja i drugih..
nije prvi put da im se kredit posuši, tj. da ga ne trebaju vratit,
pa sad ti misli šta god oćeš!!!
Nisam shvatio jer se ne znaš književno izraziti.
Ovo drugo uopće ne treba komentirati. Ako ti smatraš da španjolski kralj dođe u banku i kaže, otpišite Realov kredit i banka to napravi bez pogovora, onda rasprava s tobom nema smisla.
nije da se ja nezz izrazit nego ti neznaš čitati,
znam da sam negdi čita ima 2-3 god da im se dug posušiva kako
i zašto neznam, al bilo je aktualno!!
Zanimljivo kako neki spominju Real Madrid kao kraljevski klub s kraljevim sponzorstvom i to često zbog naziva real (kraljevski/plemićki) i krune nad znakom kluba.
Pogledajte malo nazive deportiva, betisa, sociedada i njihove grbove. (možda sam neki zaboravio)

i da prestigne Archibalda, ko god to bio.
http://en.wikipedia.org/wiki/Top_association_football_goal_scorers_in_a_single_season
Zanimljivo kako neki spominju Real Madrid kao kraljevski klub s kraljevim sponzorstvom i to često zbog naziva real (kraljevski/plemićki) i krune nad znakom kluba.
Pogledajte malo nazive deportiva, betisa, sociedada i njihove grbove. (možda sam neki zaboravio)
Istina, u primeri je pol kraljevskih klubova.
navodno će se 19.5. odigrati prijateljska utakmica Barcelone i Intera u Španjolskoj,ili u Indiji.
lol... netko izgleda cita bug forum :)
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pogledajte-dobro-ovaj-video-da-to-se-grle-guardiola-i-mourinho.html
"Congratulations to Moudrid for cleanly winning the league
Congratulations for having a polite, sincere coach who is an example of sportsmanship and non-agressiveness
Congratulations to your players for showing they know how to win and lose. Congratulations for not pressuring the referees
Congratulations for not using violence. Congratulations for press conferences to defend the historical values of your club"
nikada ne znaju priznati poraz, real osvoji ligu - nije zasluzeno, chelsea prođe - nije zasluzeno, pa jel su ti mediji glupi ili sta? ili su samo sebicni i egoisticni i pre pre subjektivni prema svojem klubu
nikada ne znaju priznati poraz, real osvoji ligu - nije zasluzeno, chelsea prođe - nije zasluzeno, pa jel su ti mediji glupi ili sta? ili su samo sebicni i egoisticni i pre pre subjektivni prema svojem klubu
Mogao si i bez ove prve rečenice.
Uglavnom, naravno da će katalonski list napisati tak nešto, nisi valjda očekivao da će čestitati Realu na naslovu. Bilo bi isto da je obrnuto. Uvijek je lakše okriviti druge nego samog sebe.