FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.683.628
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona
ovo mi se svidja...
"Barcelona are interested in Bayern Munich left wing player David Alaba (19). The club has been following the Austrian for a while. [md]"
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

setan rodendan francescu

15 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Jedna sinkronizacija zašto je Pep otišao iz Barce. {#}

hahahah ugušio sam se na ono "auto sa konzervom Red Bull" {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...
ovo mi se svidja...
"Barcelona are interested in Bayern Munich left wing player David Alaba (19). The club has been following the Austrian for a while. [md]"

Samo je pitanje da li će ga Bayern pustit, ako i hoće cifra neće biti mala.

14 godina
Balvan8 kaže...
mrzech kaže...
ovo mi se svidja...

Upitno je da li bi Alaba i htio napustiti klub, posebno ako osvoje LP. Ako će htjeti onda će ga Bayern teško zadržat, a cijena će sigurno skočit u nebo nakon onakvih predstava protiv Reala. U slučaju da se u trku uključe dežurni potrošaći tipa City, PSG, Anži, Malaga, ne vjerujem da će Barca biti spremna natjecat se s njima.

15 godina
FC Barcelona

Ah, kad ovaj Bayernovac čuje da se za njega zanima Barca, što mislite, sigurno će htjeti ostati u Bayernu?! Ma sigurno, klub poput Barce se ne odbija, ali će zato cifra biti malo jača.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Balvan8 kaže...
mrzech kaže...
ovo mi se svidja...

Upitno je da li bi Alaba i htio napustiti klub, posebno ako osvoje LP. Ako će htjeti onda će ga Bayern teško zadržat, a cijena će sigurno skočit u nebo nakon onakvih predstava protiv Reala. U slučaju da se u trku uključe dežurni potrošaći tipa City, PSG, Anži, Malaga, ne vjerujem da će Barca biti spremna natjecat se s njima.

a real?

17 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

a real?

potrebniji je nama nego njima.. Real već ima jednoga od najboljih lijevih bekova Marcela, te imaju Coentra-a, tako da ne vjerujem da će ići u kupovinu Alabe. Oni će vjerojatno kupit nekog stopera.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo par izjava igrača i trenera o Barci i Guardioli. Kopirano je sa forum.hr-a

Arsene Wenger: ''Barcelonina filozofija mora biti veća od pobjeda i poraza. Guardiola je jedan od predstavnika te filozofije, i tu filozofiju je učinio pobjedničkom, te bih zato volio da osten, vrati se i pokuša ponovo s njom.''

Roberto di Matteo: ''Kakav trener! Trenerčina! On je sjajan momak, on zna što radi i imao je nevjerojatne uspjehe. Nisam siguran da netko može ponoviti ono što je on uradio u Barceloni. Čovjek ide ispred svog vremena''.

Unai Emery: ''Pep nam je svima pokazao drugu dimenziju nogometa. neki su ga optuživali da je prijetvoran. Karakter je, skroman, klasa, i faca je, i sada je korak ispred. Sve je to Josep Guardiola.''

Marcelo Bielsa: ''Njegov odlazak je ogroman gubitak za nogomet, jer je ovom sportu davao poseban sjaj.''

Gary Neville: ''Svaka čast Pep, stvorio si nogomet kojeg nisam nikad prije vidio! Čarolija...''.

Slaven Bilić: ''Ono što je on napravio s Barcelonom nemjerljivo je utjecalo na samo shvaćanje nogometa, na promjenu načina igre u cijeloj Europi i ostat će zapisano u povijesti.''

Sir Alex Ferguson: ''Pepova Barça je najbolja ekipa koju sam vidio u životu.''

Muricy Ramalho: ''Pepova Barca igra nešto dosad neviđeno.''

Arrigo Sacchi: ''Josep Guardiola je tvorac ove sjajne Barcelone. On je maestro i autor ovog predivnog stila igre koji njegova momčad uvijek koristi. Ali on je i trener koji postiže vrhunske rezultate educirajući. Napisao je fantastičan scenarij i redatelj je šoua.''

Paul Breitner: ''Guardiola je stvorio ovu Barcelonu, razvijao ju je i razvijao, otkad ju je preuzeo od Rijkaarda. Usavršio ju je i postavio kriterije za godine koje dolaze, kriterije za to kako se nogomet treba igrati.''

14 godina
Logigamer kaže...
Hexfire kaže...
 U slučaju da se u trku uključe dežurni potrošaći tipa City, PSG, Anži, Malaga, ne vjerujem da će Barca biti spremna natjecat se s njima.

a real?

Pa Real, ko i Barca isto nema toliko para da može u utrku sa ovim milijarderima.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa al dogodine ne vrijedi oni financijski fair-play ?

Koliko zaradis toliko potrosi, tako da nevidim bas kako City/PSG/Anzi imaju bilo kakvu prednost na ostale klubove.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
neaktivan
JackD kaže...

Pa al dogodine ne vrijedi oni financijski fair-play ?

Koliko zaradis toliko potrosi, tako da nevidim bas kako City/PSG/Anzi imaju bilo kakvu prednost na ostale klubove.

ja mislim da to vrijedi tek od 2013/2014. o.O

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Financial fair play measures will be implemented over a three-year period, with the break-even assessment covering the financial years ending 2012 and 2013 assessed during 2013/14, and starting with the assessment by the Club Financial Control Panel of all transfer and employee payables in the summer of 2011.

Sa sluzbenih stranica UEFA-e.

Ma nek uvedu to sto prije!

Pa da Arsenal i Bayern jednini mogu kupovat :P

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
FC Barcelona

Nisam skroz upoznat kak će to funkcionirat, ali ne znam baš da neće nešto moći smuljat oni koji žele potrošiti više. 

16 godina
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...
Hexfire kaže...
 U slučaju da se u trku uključe dežurni potrošaći tipa City, PSG, Anži, Malaga, ne vjerujem da će Barca biti spremna natjecat se s njima.

a real?

Pa Real, ko i Barca isto nema toliko para da može u utrku sa ovim milijarderima.

ah, kako je doša tercet od 300mil, dignu kredit i onda ima taj kredit posušu... prava utrka

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
Makić kaže...
Hexfire kaže...

ah, kako je doša tercet od 300mil, dignu kredit i onda ima taj kredit posušu... prava utrka

Iako ne kužim skroz post, mislim da sam uhvatio poantu. Nigdje ja nisam rekao da Real nema para, ali ti očito ne kužiš da dizanje kredita podrazumijeva i vraćanje istog u određenom vremenu. Real sad ima preko 500 milijuna minusa, neće baš ni banke hrlit da im daju kredit. Ovi šeici s druge strane imaju praktički vreću s novcem bez dna i mogu trošit kako žele. 

16 godina
FC Barcelona

očigledno ti nisi skužia, pošto imaju naklonost kralja i drugih..

nije prvi put da im se kredit posuši, tj. da ga ne trebaju vratit,

pa sad ti misli šta god oćeš!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
Makić kaže...

očigledno ti nisi skužia, pošto imaju naklonost kralja i drugih..

nije prvi put da im se kredit posuši, tj. da ga ne trebaju vratit,

pa sad ti misli šta god oćeš!!!

Nisam shvatio jer se ne znaš književno izraziti.

Ovo drugo uopće ne treba komentirati. Ako ti smatraš da španjolski kralj dođe u banku i kaže, otpišite Realov kredit i banka to napravi bez pogovora, onda  rasprava s tobom nema smisla. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 18:40 (Hexfire).
16 godina
FC Barcelona

nije da se ja nezz izrazit nego ti neznaš čitati,

znam da sam negdi čita ima 2-3 god da im se dug posušiva kako

i zašto neznam, al bilo je aktualno!!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanimljivo kako neki spominju Real Madrid kao kraljevski klub s kraljevim sponzorstvom i to često zbog naziva real (kraljevski/plemićki) i krune nad znakom kluba.

Pogledajte malo nazive deportiva, betisa, sociedada i njihove grbove. (možda sam neki zaboravio)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
FC Barcelona
sutra u 21.00h zadnja domaća utakmica koju vodi Pep,i gradski derbi s Asspanyolom. Mislim da će braniti Pinto i da bi ovaj put Afellay mogao dobiti svih 90 minuta. Nadam se i da će Messi zabiti još koji da proba dodatno pobjeći u utrci za Pichichi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 21:23 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sutra u 21.00h zadnja domaća utakmica koju vodi Pep,i gradski derbi s Asspanyolom. Mislim da će braniti Pinto i da bi ovaj put Afellay mogao dobiti svih 90 minuta. Nadam se i da će Messi zabiti još koji da proba dodatno pobjeći u utrci za Pichichi.

i da prestigne Archibalda, ko god to bio. {#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Top_association_football_goal_scorers_in_a_single_season

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Zanimljivo kako neki spominju Real Madrid kao kraljevski klub s kraljevim sponzorstvom i to često zbog naziva real (kraljevski/plemićki) i krune nad znakom kluba.

Pogledajte malo nazive deportiva, betisa, sociedada i njihove grbove. (možda sam neki zaboravio)

Istina, u primeri je pol kraljevskih klubova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 23:31 (Praetorian1).
16 godina
FC Barcelona
kako je nekad cvala ljubav... pep i mou u ljubavnom zagrljaju ;)
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...

haha, evo i jedne slike s treninga iz 1996.g.! {#} te još par slika...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 1:12 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

navodno će se 19.5. odigrati prijateljska utakmica Barcelone i Intera u Španjolskoj,ili u Indiji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 12:20 (antimadridista).
16 godina
mrzech kaže...

lol... netko izgleda cita bug forum :)

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pogledajte-dobro-ovaj-video-da-to-se-grle-guardiola-i-mourinho.html

16 godina
FC Barcelona
katalonski sportski list SPORT (sarkasticno) cestita realu naslov prvaka :)

"Congratulations to Moudrid for cleanly winning the league

Congratulations for having a polite, sincere coach who is an example of sportsmanship and non-agressiveness

Congratulations to your players for showing they know how to win and lose. Congratulations for not pressuring the referees

Congratulations for not using violence. Congratulations for press conferences to defend the historical values of your club"
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
evo upravo zbog takvih stvari je to klub i regija puna cigana

nikada ne znaju priznati poraz, real osvoji ligu - nije zasluzeno, chelsea prođe - nije zasluzeno, pa jel su ti mediji glupi ili sta? ili su samo sebicni i egoisticni i pre pre subjektivni prema svojem klubu
Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
dmanz kaže...
evo upravo zbog takvih stvari je to klub i regija puna cigana

nikada ne znaju priznati poraz, real osvoji ligu - nije zasluzeno, chelsea prođe - nije zasluzeno, pa jel su ti mediji glupi ili sta? ili su samo sebicni i egoisticni i pre pre subjektivni prema svojem klubu

Mogao si i bez ove prve rečenice.

Uglavnom, naravno da će katalonski list napisati tak nešto, nisi valjda očekivao da će čestitati Realu na naslovu. Bilo bi isto da je obrnuto. Uvijek je lakše okriviti druge nego samog sebe.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice