Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 125.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

bezveze smo se ponadali...

17 godina
Dinamo 2010/11

Onaj Samir kaže da mu je kazna za skidanje bila previsoka (plačanje večere cijelom stožeru), a za onako izvođenje ja bi mu odero plačanje cijelom gradu!

16 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2010/11
rooswelt1991 kaže...

Onaj Samir kaže da mu je kazna za skidanje bila previsoka (plačanje večere cijelom stožeru), a za onako izvođenje ja bi mu odero plačanje cijelom gradu!

i okolici :P

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Trebali bi se zvati NK Baksuzinamo Zagreb, pa ovo je već previše, i ja počinjem već vjerovati u onu priču od europskom prokletstvu. Mamića sigurno već vode na hitnu sad u kolima haha

Al moram reći da previše pljujete po igračima sad, ovo je čisti peh bio, ovdje ih se nemože ovaj put okriviti za lošu igru ili nešto drugo. Ovo me nevjerojatno podsjetilo na 2008 i četvrtfinale Eura protiv Turske........smirenost, ljudi moji, smirenost. To je njima trebalo kod penala.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 23:06 (Kora).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Dinamovo prokletstvo i dalje na snazi,nema šanse da se kaj promijeni.

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Trebali bi se zvati NK Baksuzinamo Zagreb, pa ovo je već previše, i ja počinjem već vjerovati u onu priču od europskom prokletstvu. Mamića sigurno već vode na hitnu sad u kolima haha

Sad se samo čeka njegov novi show.

15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Samir je jedini kaj nešto vrijedi i sad bu ga mamić sigurno prodao.

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

ma kakvo prokletstvo, kriva je očajna realizacija koja je problem već godinama

a i ono pucanje penala,,, isee, pa bolje da opale ko Cufre il Ibanez a ne ono ''tehničko plasiranje'' onih bisera jbte

bc2: SaPPhir3
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Još je Dodo dobro puco kad se pogleda prema ovima.On je barem raspalio a ne ovi :S.

15 godina
protjeran
mattc15 kaže...

Još je Dodo dobro puco kad se pogleda prema ovima.On je barem raspalio a ne ovi :S.

Ma i taj Dodo, šta je Mamiću bilo kad je njega doveo, ptica Dodo, i igra kao ptica jbt

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ma treba ga u Lokomotivu malo poslat.

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ma kakvo prokletstvo, kriva je očajna realizacija koja je problem već godinama

a i ono pucanje penala,,, isee, pa bolje da opale ko Cufre il Ibanez a ne ono ''tehničko plasiranje'' onih bisera jbte

he,he,onda ne znaš kako već 27 godina uvijek ista priča,dobivene utakmice izgubi u par minuta,zato se veli prokletstvo

15 godina
protjeran
mattc15 kaže...

Ma treba ga u Lokomotivu malo poslat.

Ma u Brazil haha

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

biće bolje,nadamo se i dalje

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Nada je u večini slučajeva kurv*...

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

jel sutra navijamo za našeg imenjaka ili za hajduk?

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ocajan Dinamo. Ne vrijedi komentirati.

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

priuštili su nam besplatno znojenje,he,he,mogu misliti kak je mamiću

17 godina
Dinamo 2010/11

mozete li u ratkim crtama opisati kako provodite tih cca 120 minuta ispred televizora uz takav nogomet.

cisto dobronamjerno pitam.

osjecaji, potrebe, tikovi, okruzenje unutar objekta u kojem gledate i tome slicno.

ocjena od 1 do 10 ,kvaliteta utrosenih 120 minuta.

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Pa ja sam gledao pola sata na nagovor prijatelja. Inace, zanimljivije je gledati gljive kako rastu poslije kise nego Dinamo kako igra :P

15 godina
neaktivan
torrente kaže...

mozete li u ratkim crtama opisati kako provodite tih cca 120 minuta ispred televizora uz takav nogomet.

osjecaji, potrebe, tikovi, okruzenje unutar objekta u kojem gledate i tome slicno.

Osjećaj je takav da velim ženi da slobodno ide odmah spavat,a dok gledam dobro bi mi došao jedan mitraljez i par bombi,he,he

17 godina
muhaqeri kaže...
VirtUoso kaže...

Kako kome ja se ne znojim zbog nogometa vec godinama a pogotovo kad su nasi klubovi u igri. Nema smisla nit ne gledam vise uopce, osim kaj zavirim malo reda radi i ode dalje to je sve nema se tu kaj ocekivat ko misli drukcije debelo se zeznul.Nevinašce

15 godina
neaktivan
rambox kaže...
muhaqeri kaže...
VirtUoso kaže...

Kako kome ja se ne znojim zbog nogometa vec godinama a pogotovo kad su nasi klubovi u igri. Nema smisla nit ne gledam vise uopce, osim kaj zavirim malo reda radi i ode dalje to je sve nema se tu kaj ocekivat ko misli drukcije debelo se zeznul.Nevinašce

he,he,da navijaš za Dinamo znao bi kaj je znojenje makar je svake godine ista spika,možda je u tome draž kaj znaš da bude uvijek frkovito

17 godina
Opet i opet... Do kada ovako?
Do kada ce Mamic serifovati?
15 godina
neaktivan
parizer kaže...
Opet i opet... Do kada ovako?
Do kada ce Mamic serifovati?

dok ne dođe drugi Mamić

15 godina
protjeran
torrente kaže...

10 - sa Dinamom nikad nije dosadno, pušili ili pobjeđvali. Nogomet je jednostavno takav. Btw nogomet je bio sasvim pristojan večeras, rekao bih odličan, nimalo dosadan, dapače.

Virtuoso, molim te na čemu temeljiš takvu tvrdnju? Baš suprotno, po meni je Dinamo bio odličan večeras, no onaj golman je jednostavno bio rekao bih iznad svih očekivanja, suigrači mu trebaju podići spomenik.

Da tebi nije bilo zanimljivo, ne bi ti gledao ma koliko god te prijatelj nagovarao, i nebi ovdje osjetio potrebu da komentiraš

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
torrente kaže...

10 - sa Dinamom nikad nije dosadno, pušili ili pobjeđvali. Nogomet je jednostavno takav. Btw nogomet je bio sasvim pristojan večeras, rekao bih odličan, nimalo dosadan, dapače.

Virtuoso, molim te na čemu temeljiš takvu tvrdnju? Baš suprotno, po meni je Dinamo bio odličan večeras, no onaj golman je jednostavno bio rekao bih iznad svih očekivanja, suigrači mu trebaju podići spomenik.

Da tebi nije bilo zanimljivo, ne bi ti gledao ma koliko god te prijatelj nagovarao, i nebi ovdje osjetio potrebu da komentiraš

slažem se ,Mamić bi trebao kupiti tog golmana

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Lega, samo ti gledaj. Meni je to nezanimljivo i tocka. Nema veze sto sam gledao.

Igraju usrano. 50ak prekrsaja govori za sebe. Ko ih je8e...

15 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Lega, samo ti gledaj. Meni je to nezanimljivo i tocka. Nema veze sto sam gledao.

Igraju usrano. 50ak prekrsaja govori za sebe. Ko ih je8e...

nema veze? haha  wtf?! sam se sa sobom svađaš.....hhahah, ma šta ti uopće radiš u ovoj temi.........

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Nemam nista reci protiv igre Dinama,nakon 4 godine prvi put igraju kombinatorno,vec se vide naznake poboljsanja od kad je Zajec sjeo na klupu,tek nakon nekog vremena kad se momcad sredi kad Rukavina ude u formu,jer je covjek bez prave utakmice godinu dana,tek tad ce Dinamo bit pravi.Nemam nista ni protiv Loncarica,covjek je imao tesku ozljedu nije dugo branio,trebaju mu utakmice,a razlog zbog kojeg steka obrana lezi i u cinjenici da iza leda nemaju sigurnog golmana,jer Butina je fakat za penziju.Loncaric se jucer iskazao na penalima,skinuo je 2 i 2 imao na ruci ali je falilo srece,dok je za usporedbu na penalima u finalu kupa prosle godine Butina bio truba,i da nije bilo nepreciznosti Hajdukovih igraca nebi Dinamo osvojio kup.Zajec je probudio Etta,Ibaneza se u defanzivnom smislu dovodi u red,to se pogotovo jucer u drugom poluvremenu vidjelo,Sammir igra najbolje od kad je dosao u Dinamo,jedino je Badelj u nekakvoj maloj krizi,iako je i on jucer dobro igrao.Slepicka se trudi ali se vidi da nemoze sam u napadu,kad mu se u vrhu napada pridruzi Rukavina bit ce bolje,jedino salbo igraju Sivonjic i Dodo ali ima mjesta za napredak,pogotovo zato sto su to mladi decki.Svim sam srcem uz Dinamo jer nakon dugo vremena igra izgleda sjajno,samo malo sredit obranu i dat podrsku deckima i Zeki i sve ce bit ok

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice