Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 31.190
|
čitano: 6.658.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

Danas dobio ovo. Sports Factory Protein Shake 80 vegan...

https://www.mueller.de/p/sports-factory-protein-shake-80-vegan-IPN2773256/

I još jedan, Sports Factory Instant prah Iso Drink okusa naranče...

Jel to valja šta? Ovo prvo je protein, a ovo drugo nikad vidio

9 godina
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
mariclius kaže...

Danas dobio ovo. Sports Factory Protein Shake 80 vegan...

I još jedan, Sports Factory Instant prah Iso Drink okusa naranče...

Jel to valja šta? Ovo prvo je protein, a ovo drugo nikad vidio

linko si 2 ista,  ima visok udio proteina 80g na 100 grama, samo ne znam koliko amino kiselina ima. cini se ok i bez laktoze je 

13 godina

A što ljudi filozofiraju oko tih protein praškova... Vjerojatno bi neki životinjski bio malo bolji u vidu aminokisalina, ali sigurno to neće napraviti neku razliku. Kupi koji god je cjenovno pristupačan, pumpaj na max u teretani i to je to.

14 godina
Cordas kaže...

A što ljudi filozofiraju oko tih protein praškova... Vjerojatno bi neki životinjski bio malo bolji u vidu aminokisalina, ali sigurno to neće napraviti neku razliku. Kupi koji god je cjenovno pristupačan, pumpaj na max u teretani i to je to.

ne samo to nego oko svega, kao da se spremaju za arnold classic.

Malo tko ide do pravog maksimuma u gymu i dostiže neke visine i kvalietet.

Većina zabavljači, pola ih ne preživi u gymu, niti žive gym godinama.

kad je ankciji uzmeđ i sipaš ga u juhu....ja ga sipam malom u bočice sad dok ne dostigne porođajnu kilažu, da žena ni ne zna 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
3 godine
fila2208 kaže...
Cordas kaže...

kad je ankciji uzmeđ i sipaš ga u juhu....ja ga sipam malom u bočice sad dok ne dostigne porođajnu kilažu, da žena ni ne zna 

planirao sam i ja djetetu 5-10g wheya dnevno + 100mg magnezij glicinata + 5mg cinka + d3 1000iu, uzmi mu bezokusni izolat, da izbjegnes sladila i laktozu, ne zelis to trpati u osjetljivi djecji trbuh naucen na mlijeko iz sise. nez uopce ima li ljudsko mlijeko laktoze? (ajmo tko zna na prvu bez googlanja human milk lactose  ?)

14 godina
Petar hw kaže...
fila2208 kaže...
Cordas kaže...

planirao sam i ja djetetu 5-10g wheya dnevno + 100mg magnezij glicinata + 5mg cinka + d3 1000iu, uzmi mu bezokusni izolat, da izbjegnes sladila i laktozu, ne zelis to trpati u osjetljivi djecji trbuh naucen na mlijeko iz sise. nez uopce ima li ljudsko mlijeko laktoze? (ajmo tko zna na prvu bez googlanja human milk lactose  ?)

boli me kifl,. stvaram šampiona od malena samo trpam u njega zato sam ga napravio.
jel ti papaš mlijeko iz cice, navodno neki bilderi kupuju majke šta se izdajaju da budu jaki pun klinac i osamsto

12 godina

Ako treba cinka za suplementaciju, donirat ćemo, direktno s prigorskih pašnjaka i čistih sjemenovoda

Know your limits.
13 godina
fila2208 kaže...

Ma da. Gledam ljude oko sebe, većina je na mobitelu tokom treninga. Mobitel prije serije, poslije seriju, tokom serije... Kakav waste of time. 

Svi tko možemo otiću u teretanu smo privilegirani što imamo mogućnost trenirati i dati sve od sebe, a onda vidiš ljude kako trate to dragocjeno vrijeme drndajući po instagramu i tiktoku. Dođe ti da si kod kuće napraviš teretanu i odvojiš se od ove moderne civilizacije. 

13 godina
fila2208 kaže...

Hahah ako mali ne bude imao najveći biceps u vrtiću negdje si pogriješio u odgoju

13 godina

cordas, ne filozofiram već sam krivo linkao drugi link.

Mislio sam na ovo...

https://www.mueller.at/p/sports-factory-instantpulver-iso-drink-orangen-geschmack-2787799/

Njega sam proslijedio dalje.

Onaj protein 80 sam probao. Odličan okus i nema poslje nadutosti ni malo.

8 godina

ima neko kakav kupon za gymbeam?

14 godina
Cordas kaže...
fila2208 kaže...

Ma da. Gledam ljude oko sebe, većina je na mobitelu tokom treninga. Mobitel prije serije, poslije seriju, tokom serije... Kakav waste of time. 

Svi tko možemo otiću u teretanu smo privilegirani što imamo mogućnost trenirati i dati sve od sebe, a onda vidiš ljude kako trate to dragocjeno vrijeme drndajući po instagramu i tiktoku. Dođe ti da si kod kuće napraviš teretanu i odvojiš se od ove moderne civilizacije. 

ma hodajući mrtvaci šta idu na fitness kojima se gadimo mi koji smo ''nabrijani, zapečeni, agrsivni, pikamo se, puni testosterna,'' dižu prazne šipke pikaju selfije i stavljaju opa gym time i te glupe motivacijske sheme.

kad ljudi pričaju idem u gym i fitness, a izgledaju kao da ne idu, to su takvi, mobitel gori za vrijeme gym.

Cordas kaže...
fila2208 kaže...

Hahah ako mali ne bude imao najveći biceps u vrtiću negdje si pogriješio u odgoju

a da, prioriteti se znaju. + obavezno gledanje drugih tata i odmjeravnje uz facu Leonidasa. Ja nezz kako ti tate mogu bit uzor toj djeci kad liče tako na kifl, smotani pomotani nikakvi skinny fat slabi. Ruke kao čačkalice. Pa ja se kao mali sjećam kad tata napne ruku pa je jabuka unutra pa sam jeo jabuke jer želim takve ruke...to mi je bio pojam.

A u vrijeme dok sam radio u vrtiću, najjače mi je bilo kako su klinci bili zaluđeni mišićima, rade sklekove pumpaju dižu stolice i stalno trče pitat koliko imaju sad mišića.

I onda maksimalan komplimnet kad sam u frizerskom čuo da je jedna mama pričala (inače sam iz malog mjesta di svi sve znaju) da je u vrtiću počeo raditi neki dečko, i da im je sin pričao da ima velike mišiće veće nego njegov tata...
iako kad god su me pitali jesam jači od njihovih tata govrio sam da ne, da tate imaju posebnu skirvenu snagu...jer sam želio bit gospodin i bro prije svega, iako su me naravno te tate mrzile što se vidjelo kad su dolazili po djecu.

a nije lako bit nikakav, a u vrtiću role model tvom djetetu je dečko koji trenira. jebga.

i da, plodna je godina bila ta kad sam bio tetak u vrtiću, jako plodna 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2024 13:21 (fila2208).
12 godina

Moja mala radi najviše zgibova u vrtiću (a i u susjedstvu).

Dođu dečki pa se frajerišu ko je jači, reko momci (a svi stariji od moje), deder se malo pomehknite, da vam cura pokaže kako se radi 5-6  zgibova u šusu... a ovi ne mogu nijedan.

Pa kad me zovu iz vrtića da mala dijeli pravdu, ne znam jel sam sretan ili ponosan:)

Know your limits.
14 godina
guls kaže...

Moja mala radi najviše zgibova u vrtiću (a i u susjedstvu).

Dođu dečki pa se frajerišu ko je jači, reko momci (a svi stariji od moje), deder se malo pomehknite, da vam cura pokaže kako se radi 5-6  zgibova u šusu... a ovi ne mogu nijedan.

Pa kad me zovu iz vrtića da mala dijeli pravdu, ne znam jel sam sretan ili ponosan:)

lažno zabrinut, kao riješit ću ja to.,.a ti vodiš na sladoled i hrabriš.

nećemo odgajati kukavice, moraju se moći izboriti za sebe uvijke i svagdje, za to služi tata :)

10 godina

Stigao novi hard pa prebacujem slike naletim na ovu sliku sebe prije par god, nemam komentara, ljudi nikad ne odustajte od sebe. Trud i rad na sebi se stvarno isplati, u svakom pogledu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2024 22:43 (BeLLicus).
13 godina
japaja55 kaže...

brojite li kalorije iz povrća- mahune, tikvice, brokula, cikla?

ne, ne natjecemo se na mro

13 godina
Borichii kaže...

Ja osobno brojim. Sve je stvar po mojem misljenju koliko želiš bit precizan. Npr ja imam 3 glavna obroka i u svakom imam nešto od salate, to se kroz obroke nabere do 150kcal, što može deficit pretvorit u održavanje. Brojim kalorije iz apsolutno svega što unosim u sebe i to mi se za sad pokazalo dobro

kakav je to deficit od 150kcal? kako znas da uopce stvaras deficit? 150kcal je premalo, jer apsolutno ne mozes znati da li si u deficitu tih 150kcal ili ne.. bar 400-500

5 godina
exer1234 kaže...

kakav je to deficit od 150kcal? kako znas da uopce stvaras deficit? 150kcal je premalo, jer apsolutno ne mozes znati da li si u deficitu tih 150kcal ili ne.. bar 400-500

Nisi me dobro shvatio, kalorije iz povrća se naberu na 150kcal kroz 3 obroka.. u deficitu sam 500kcal otprilike, ovisi mi o danu.. Kako znam? Odredim si neku količinu kalorija koju unosim kroz cijeli tjedan i pratim vagu, ako kg idu dole, deficit je

3 godine

kalorije iz povrca nije potrebno racunati, osim naravno krumpira graska

150kcal iz povrca nije isto sto 150kcal iz npr rize

ali neka, samo ti vagaj svoje salate krastavce i paradajze  

7 mjeseci

Evo mali physique update

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:18 (Angelo97).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice