Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.010
|
čitano: 8.147.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina
lemon_juice kaže...

Ma ima dodataka, bojila, sladila i ostalih bez potrebnih sranja , sto se manje "razmzis" sa ukusima hrane biti ce ti lakse odraditi dobar cut. been there, done that... to moje iskustvo mozda netko drugacije funkcionira :)

Gledajući s aspekta kalorija ako ćemo realno - s obzirom što se sve tokom dana unese u tijelo, realno nema razlike ako se uzima wheya s okusom čokolade u odnosu na onaj bezokusni. Radi se o zanemarivom broju kalorija.

14 godina
Cut je za curice.
14 godina
Cut je za curice.
17 godina
Rast mišića i visina

Jucer deadlifto 155x6, jos uvijek uzas al mi je konacno malo brze gore krenul. Cucanj mi je isto u zadnja 2 mjeseca skocil 30kg gore, izgleda da mi je treniranje leda svaki dan bila pametna ideja.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina
Rast mišića i visina

Meni je cucanj rastao svaka 2 tjedna jer sam ga radio svaki dan/drugi dan pa sam za 3 mjeseca jauko zbog koljena. Sva sreca pa sam sad pametniji pa se zagrijavam/istezem i ne forsam toliko. Na greskama se uci. 

12 godina
neaktivan

Ne pricam o kalorijama to je zanemarivo istina,  pricam o laksoj samokontroli  i nezdravim dodatcima koje stavljaju u okuse, dobro to je debata u koju ne bih ulazio koliko je zdravo/nezdravo... sve sto tu tipkam je iz vlastitih iskustava mogu i ja gluglat i praviti se da sam popio svu pamet svijeta, al nije moj đir :D

14 godina
odjavljen
lemon_juice kaže...

Opet ovisi od osobe do osobe, ja osobno nemam problema doci do 7% da budem zdrav i funkcionalan i odrzavati isto cijelo ljeto.

Ja bi vjerojatno umra. Spustio sam se jednom na 10 i vjerovo ili ne nisam moga ni je*ati. Sad sam na 118/120kg ali 18% bf. Da mi je biti ja ovoj kilazi ali biti na 12% spasia bi se

15 godina
Rast mišića i visina

Super je to ako ti životni stil dopušta. Mene smjene od 12 sati ubijaju, + nespavanje i pokušaj očuvanaja socijalnog života +  ljubavnog žiovta i ležarine i uživanja. KAd to sve uzmem, do ljeta malo recnem da se vide pločice onako da je flat trbuh i to mi je dosta.

ipak sam pobornik mase, krupnijeg izgleda i to nego baš lude izrezanosti i astetiksa, iako cijenim puno ljudi koji se srežu jako jer znam da je teško i lijepo to izgleda, ali kad je meni biceps ispod 43cm kao da mi je ruka propala i nikad nisam vježbao.

Kad se umastim puknem je na 45-46 na pumpu onda se osjećam bolje i izgledam si bolje.

Sve je do čovjeka, i kako se vidi i s koliko masti, ali bitno je uživati i ne robovati previše tome da kasnije se ne kaješ :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Super je to ako ti životni stil dopušta. Mene smjene od 12 sati ubijaju, + nespavanje i pokušaj očuvanaja socijalnog života +  ljubavnog žiovta i ležarine i uživanja. KAd to sve uzmem, do ljeta malo recnem da se vide pločice onako da je flat trbuh i to mi je dosta.

ipak sam pobornik mase, krupnijeg izgleda i to nego baš lude izrezanosti i astetiksa, iako cijenim puno ljudi koji se srežu jako jer znam da je teško i lijepo to izgleda, ali kad je meni biceps ispod 43cm kao da mi je ruka propala i nikad nisam vježbao.

Kad se umastim puknem je na 45-46 na pumpu onda se osjećam bolje i izgledam si bolje.

Sve je do čovjeka, i kako se vidi i s koliko masti, ali bitno je uživati i ne robovati previše tome da kasnije se ne kaješ :)

E btw ovo za biceps, 43cm opusten biceps ili flexan?

Meni je 44cm flexan, ali za moju visinu i dalje ne izgleda kao tvoj na slikama sto si stavio.. Vjerojatno taj glupi dojam duzih udova

13 godina
Rast mišića i visina

Ma zeznuto je ako si dugačak a želiš velike ruke ne ide bas haha .

Nego dečki po kojem vi principu radite progresiju na višezglobnim , svaki trening povećavate težinu ili ponavljanja ili ? 

12 godina
neaktivan

Dvosjekli mač frende, može i mogao sam ali nisam ;) 

12 godina
neaktivan

Ma ne bi umro lol, ali kako bi to izgledalo neznas dok ne probaš. Imam ja frenda koji isto redovno radi cut svako ljeto, isto ekstrem i to kod njega ni malo izgleda lijepo, em je pre flat izgubi pun k na volumenu, uz to ima death face izgleda kao da ima aids, dok meni osobno ne smeta uopće...

15 godina
lemon_juice kaže...

Ma ne bi umro lol, ali kako bi to izgledalo neznas dok ne probaš. Imam ja frenda koji isto redovno radi cut svako ljeto, isto ekstrem i to kod njega ni malo izgleda lijepo, em je pre flat izgubi pun k na volumenu, uz to ima death face izgleda kao da ima aids, dok meni osobno ne smeta uopće...

A gle kompa, probao jesam i shvatio koliko me to ubije kad sam stalno gladan i nadrkan i vidim da mi se ne isplati, i ovako izgledam extra, a ovo je već stepenica iznad.

A ovaj sa licem side...nek se upita jel to vrijedno...vjerujem da će prije koka maca okrenut se za nekim mesnijim i zdravijim nego izrezanim na 4% ko smrt i prepunim žila.

Imaš neke glupe yt videje di žene preferiraju likove onako osrednje koji se vidi da bildaju i realni su jer se i same plaše takvih predobro izrezanih...naravno, ko kako voli dapče, i ne radi se to radi žena, ali godi čuti da  se neka pali na tebe zar ne?

MARKOZD15 kaže...

E btw ovo za biceps, 43cm opusten biceps ili flexan?

Meni je 44cm flexan, ali za moju visinu i dalje ne izgleda kao tvoj na slikama sto si stavio.. Vjerojatno taj glupi dojam duzih udova

Ne znam točno sad što si mislio time reć za slike...meni je 45 top do 46 full pump ali to je onako 3123 serija pumpanja za slikanje.

43 je kad sam gladan, jadan i definiran i imam osjećaj da ima 23 a ne 43. Pričamo o flexu i ovaj 43 je hladan kad sam na defki.

Iako tu nema neke bitnosti i igra trica ulogu ako ti ona velika digne ti centrimetražu, ali ja sam niži od tebe pa ruka djeluje masivnija isto što kompa ima 1.75 pa mu ruka od 40cm izgleda ko jebena cijev od tenka.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
neaktivan

Nemam pojma,  prilaze mi od 18 do 40 i pitaju me is this real life, nisam naišao ni na jednu još kojoj je odojno, možda lezbama lol, ali da ako radiš radi cura brzo se čovjek umori to ne može biti motivacija

14 godina
neaktivan
lemon_juice kaže...

Bilderi želim vam sve najbolje u novoj 2018toj! Puno mišića, što više željeza u rukama, posnog sira u frižideru i ljubomorne pičetine!

eto, usput i mali updejt i prvi trening ove godine trenutno oko 87-88kg cilj je do 3mj imati 90kg uz više manje trenutnu formu. pozz 

https://s9.postimg.org/9uwb9s3hb/c5537999643e48198ee7e7d47254c956-610xh.jpg

not natty

Zaradite $20 - $50 dnevno uz $50 bonusa pri registraciji - http://bit.ly/2k4L5Z0
14 godina
neaktivan
Stosk0 kaže...

Imam pitanje vezano za proteine. Bas sad gledam i cijena reco pro+ sportyfeel proteina 700g je 70kuna. Kakvi su ti proteini jesu kvalitetni? 

I dal da uzmem BCAA? U pitanju je teretana.

to sam koristio u svedskoj, dobar okus

Zaradite $20 - $50 dnevno uz $50 bonusa pri registraciji - http://bit.ly/2k4L5Z0
12 godina
neaktivan

Teški sterojidi jel'

14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
lemon_juice kaže...

Myprotein 5 kg bez okusa je najbolji dil, omjer kvalitete i dobivenog, ne jedeš radi okusa.

Slažem se.

Ako kupiš s okusom smanjuje se udio proteina, čak i do 10% kod nekih okusa, većinom se radi o 3-8%. I sadrže previše šećera te verzije s okusom.

Prije sam uzimao s okusom ali više nikad. Kao prvo skuplji su, a nude manje proteina, zatim okus ti dojadi i postane odvratan, a imaš još recimo 3kg za pojest 

Ono što mi se sviđa kod verzije bez okusa je da može bit kojeg god okusa želiš.

Jučer sam ga smiksao s bananom i dobio okus banane, ne preslatko nego baš onako taman.

Danas sam ubacio malo glukoze i na vrh žličice pravog kakao praha od KRAŠa (ne kakao instant napitak, nego baš kakao prah (može i čokolada za kuhanje kockica)) i dobiješ okus čokolade. Možeš staviti na vrh žličice kave i dobiješ okus kave. Možeš ubacit vanilin šećera malo i dobiješ vaniliju... Ma neograničene mogućnosti i od sad kupujem isključivo bez okusa.

Također znam si navečer složit voćni jogurt i ubacim si recimo smrznute višnje i onda mi tipa okus čokolade to pokvari, a ovako dobijem proteinski voćni jogurt okusa višnje, ili banane, ili breskve ili bilo čeg drugog što mi se jede u tom trenu. Uz to jedem i prirodne supstance na taj način, a ne umjetno stvorene arome kakve su većina.

Vidi ako mozes bez okusa, pici.. Ali meni je gadan i to je to. A jebote propast ces zbog 1 grama proteina manje po mjerici,, iliti 3 grama manje na 100 grama wheyA? kakve su to sad seme... ..Previse secera?? 5 grama secera na 100g wheya je previse? ?? iliti 1gram po mjerici. ajd ne kenjaj.  

Istina da myprotein nema neke okuse, svaki ima neki cudan aftertaste, sto mi se ne svida, do sad nisam jos niti na jedan naisao kojeg sam popio 2.5kg a da nije dosadio jednostavno kasnije pijes na silu.. Dok kod nekih brandova to nije tako.. Ali gledajuci cijenu, myprotein je no1 i to je to.. 

Mislim, istina je da na 100g dobijes nesto vise g proteina u tom bez okusu, ali to je 3 grama vise na 100 grama... 2 g secera vise, .. Cak i da konzumiras 100g wheya dnevno to je zanemariva kolicina, razlika... tako da o tome nema govora. Da je razlika u 20 g proteina, i 20 g uh, onda druga prica... 

Bas se cudim da si smixao whey bez okusa, i bananu, i da si dobio okus banane.. .. za ocekivati je da dobijes okus jagode recimo... Veoma cudnovato :D

Salu na stranu, whey bez okusa je bolji ako ces ga mixati s tako tim stvarima, sto sam jedno vrijeme radio jer mi se nije dalo piti whey, ali ako ga pijem onda mora biti s okusom... 

Hehe za umjetne arome... dobro pa je vocni jogur 100% samo voce.. :D 

14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Paolo Maldini kaže...

Očito je onda do mene ali MyProtein bez okusa je meni odvratan, to uopće nije bezokusno kao npr. voda.

Pa nije odvratan, ima okus kao mlijeko u prahu recimo. Dodaj na vrh žličice kakao praha i ako hoćeš malo glukoze (ili puno glukoze ako ju tako uzimaš) i okus će biti potpuno drugačiji.

Pa odvratan je, kako ne? jednom sam ga kupio.. sta ce mu glukoza? .. 

ja bih ga jedino pio ak stavis nesquicka ili kras express plus natreena.. Ali to je previse posla.. lakse kupiti whey s okusom

14 godina
neaktivan
lemon_juice kaže...
MARKOZD15 kaže...

Slazem se ali zasto 7% BF? Niti je zdravo niti je funkcionalno, po meni puno bolje nekih atletskih 12% i vrh

Opet ovisi od osobe do osobe, ja osobno nemam problema doci do 7% da budem zdrav i funkcionalan i odrzavati isto cijelo ljeto.

jel znas koliko je 7% realnih?daleko si ti od toga,, sad si mozda na 10... pogledaj video od Alberta nuneza, pa ces vidjeti realnih 7%

14 godina
neaktivan
lemon_juice kaže...

Ne pricam o kalorijama to je zanemarivo istina,  pricam o laksoj samokontroli  i nezdravim dodatcima koje stavljaju u okuse, dobro to je debata u koju ne bih ulazio koliko je zdravo/nezdravo... sve sto tu tipkam je iz vlastitih iskustava mogu i ja gluglat i praviti se da sam popio svu pamet svijeta, al nije moj đir :D

cuj zdravo nezdravo..... svaka namirnica je zdrava u normanim kolicinama, isto tako i nezdrava u nenormalnim.. isto se mozes predozirati vocem, umrijeti od previse vode... udises nezdrav zrak.. bla bla bla... mozemo tako do sutra..

ako ciljas na aspartam, tu se nema sta pricati, dokazano je s xxx studija da nema nikakve stetnosti, isto tako niti jedna studija nema dokaza da ima stetnosti.. ako ciljas na arome itd. to su tako male kolicine.....

14 godina
neaktivan
lemon_juice kaže...

Teški sterojidi jel'

Tesko. ja ocekivao ti neki pravi gamer, mastan, ne mices se od kompa, a ono maunu

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 0:53 (exer1234).
12 godina
neaktivan

Ajde debeli ne gnjoji,  ovo ljeto sam bio 7% mjerili me decki sto se spremali na takmicenje, nije bio dexa scan ali poprilicno precizno mjerenje

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 0:54 (lemon_juice).
14 godina
neaktivan
lemon_juice kaže...

Ajde debeli ne gnjoji,  ovo ljeto sam bio 7% mjerili me decki sto se spremali na takmicenje, nije bio dexa scan ali po prilicno precizno mjerenje

Niti dexa nije precizan toliko... Ne kazem da nisi bio na 7, mozes ici i nize, ali ti pricas od dugorocnom odrzavanju toliko niskog bodyfata :

1. nije zdravo, 

2. gotovo pa nemoguce natural

12 godina
neaktivan

i dalje gamer u duši i srcu

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ovo je oko pravih 6%

12 godina
neaktivan

nista on nije vise srezan od mene ljetos lol

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

daj sliku

12 godina
neaktivan

ima tu negdje... tvoj munjez se zgrcio jadan cijeli kao da tiska tvrdo govno pa ti izgleda wow vaskularno,i on je navodno koliko gugl kaze je contest ready znaci 5% a izgleda mi ko drekec

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

gugl laze... oko 6%, bio je na dexa scanu, koji opet nije 100% precizan .. Daleko je to od drekeca. 

nasao sam slike

ispod 10% si bio, to stoji.. ali nisi noge uslikao, koliko sam vidio na jednoj slici, na nogama drzis dosta masti tako da , bf se racuna cijelo tijelo.. 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 1:09 (exer1234).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice