Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.010
|
čitano: 8.146.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rast mišića i visina

Treba si dopustiti žderačinu i ilaske uvijek kažem, a na trening se uvijek lako vratiš.

Takvi su dani i sve to što uživamo i odmaramo dobro djeluje na naš mozak, a odmara se cijelo tijelo, iako se natrapavaš smećem.

Ja ću još danas puknut nešto pa opet 4-5 dana pauze, pa u novoj godini malo izmjenit neke stvari da vidimo jel mogu još dobit šta ili sam došao više manje do maksimuma.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
odjavljen
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...

Treba si dopustiti žderačinu i ilaske uvijek kažem, a na trening se uvijek lako vratiš.

Takvi su dani i sve to što uživamo i odmaramo dobro djeluje na naš mozak, a odmara se cijelo tijelo, iako se natrapavaš smećem.

Ja ću još danas puknut nešto pa opet 4-5 dana pauze, pa u novoj godini malo izmjenit neke stvari da vidimo jel mogu još dobit šta ili sam došao više manje do maksimuma.

Slika sve govori

15 godina
Rast mišića i visina

E pa e, nas par se danas našlo u gymu, ruganje trening, pumpanje smijanje, uslikali se za uspomenu.

Ekipa iz gyma je ekipa iz gyma i s njima imaš neku shemu uvijek.

Za ovu godinu je dosta, u novu za nove gainse.

Svako dobro svima u novoj, da izdrže tetive i zglobovi, da se težine povećaju, a mišić naraste...čuvajte se i sretno :)

14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Rucipe  lithiumion 

Kako i gdje su vam otkrili te probleme u ramenu? Jer imam sličan problem, vježbao normalno, nisam skužio da nešto ne valja dok mi lijevo rame nije počelo gubit snagu, na benchu, dakle kod bilo kakvih potisaka i to sve dok mi i prazna šipka nije počela predstavljat problem. Također ne mogu podići ruku dalje od cca 90 stupnjeva... bio sam na ultrazvuku i rendgenu zasad, ali rekli su da je sve normalno. Da li se to vidi tek na magnetskoj?

imao sam ti i ja isti problem, znaci na kosom benchu mi pukla tetiva i labrum, odradio trening do kraja te nakon par sati sam imao neopsive bolove. nisam mogao spavati na ramenu uopce, bas sam bio ocajan. uglavnom, isao na fizikalne i imao sam vrlo mali pomak. ruku nisam mogao dignut iznad glave uobce odnosno preko 90 stupnjeva. otisao u zg kod ortopeda dr. mateka, dao mi injekciju kortikosteroida i popustilo me to sve, no bolovi su se vratili nakon 3mj. uzeo sam stvari u svoje ruke te sam krenuo sa svojim planom rehabilitacije i rame mi je kao novo. i da, na preporuku vise ljudi uzeo sam deca durabolin tako da mi je deca sve vratila na mjesto hvala dragom bogu.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
Rast mišića i visina

Koji mass gainer preporucate? Htio bi dobit nekih 15-20kg a zbog posla ne mogu bas pazit na raznoliku prehranu...

Život je jedan al Omega je 2.0
15 godina
macgyver 53 kaže...

Koji mass gainer preporucate? Htio bi dobit nekih 15-20kg a zbog posla ne mogu bas pazit na raznoliku prehranu...

Niti jedan, jer možeš kupiti whey-kreatin-eventualno dekstrozu i napravit svoj tri puta bolji u kojem znaš što uzimaš.

14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Rucipe  lithiumion 

Kako i gdje su vam otkrili te probleme u ramenu? Jer imam sličan problem, vježbao normalno, nisam skužio da nešto ne valja dok mi lijevo rame nije počelo gubit snagu, na benchu, dakle kod bilo kakvih potisaka i to sve dok mi i prazna šipka nije počela predstavljat problem. Također ne mogu podići ruku dalje od cca 90 stupnjeva... bio sam na ultrazvuku i rendgenu zasad, ali rekli su da je sve normalno. Da li se to vidi tek na magnetskoj?

Imao sam isti problem samo reklo bi se da je kod tebe nešto teži oblik, izgubio sam bio snagu u lijevoj ruci odnosno rame je bilo problem, koliko sam upoznat kod mene je bio problem zbog nedovoljno istezanja pa se neka vratna žila skratila pa se izgubio balans.

Riješio sam taj problem tako što sam nekoliko puta na dan radio istezanje vrata naginjanjem glave na svaku stranu pa kružni pokreti i tak, nakon 3-4 dana rada sam osjećao poboljšanje, pokušaj moguće da nam je isti problem.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bilderi želim vam sve najbolje u novoj 2018toj! Puno mišića, što više željeza u rukama, posnog sira u frižideru i ljubomorne pičetine!

eto, usput i mali updejt i prvi trening ove godine trenutno oko 87-88kg cilj je do 3mj imati 90kg uz više manje trenutnu formu. pozz 

https://s9.postimg.org/9uwb9s3hb/c5537999643e48198ee7e7d47254c956-610xh.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.1.2018 19:16 (lemon_juice).
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Moze preporuka nekog prodavaca kod kojeg vi kupujete myprotein proizvode? Treba mi 5kg wheya, da se obnovim

Znam da je kolega @fila spominjao

17 godina
MARKOZD15 kaže...

Moze preporuka nekog prodavaca kod kojeg vi kupujete myprotein proizvode? Treba mi 5kg wheya, da se obnovim

Znam da je kolega @fila spominjao

Pa na službenoj stranici uzmeš i to je to. Često znaju imati dobre popuste.

https://www.myprotein.hr/ 

30ZANOVU ti je kod sad... 30% popusta za novu godinu, ali ne ide na sve proizvode.

NOVIKUPAC ti je kod za 25% popusta kojeg možeš iskoristiti za Impact Whey Protein. 412kn ti je cijena + dostava mislim 25kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 16:45 (lllnuclearlll).
14 godina
Rast mišića i visina

Znate možda neki cijenom prihvateljivi whey s okusom, a da je bez šećera? Kalorije nisu bitne, nego da je bez šećera. Recimo nekih 400 kn za 2.5kg bi mi bilo ok, ako postoji tako nešto. 
Gledao sam Biotech ZERO whey, ali mi je preskup, 500+ kn za 2.27kg.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.1.2018 20:45 (Cordas).
10 godina
Rast mišića i visina

Imam pitanje vezano za proteine. Bas sad gledam i cijena reco pro+ sportyfeel proteina 700g je 70kuna. Kakvi su ti proteini jesu kvalitetni? 

I dal da uzmem BCAA? U pitanju je teretana.

16 godina
Cordas kaže...

Znate možda neki cijenom prihvateljivi whey s okusom, a da je bez šećera? Kalorije nisu bitne, nego da je bez šećera. Recimo nekih 400 kn za 2.5kg bi mi bilo ok, ako postoji tako nešto. 
Gledao sam Biotech ZERO whey, ali mi je preskup, 500+ kn za 2.27kg.

Biotech 

430kn sa dostavom, često uzimam od njih.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Myprotein 5 kg bez okusa je najbolji dil, omjer kvalitete i dobivenog, ne jedeš radi okusa.

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Meni je bez okusa najukusniji iskreno

15 godina
lemon_juice kaže...

Myprotein 5 kg bez okusa je najbolji dil, omjer kvalitete i dobivenog, ne jedeš radi okusa.

...a ide u sve i sa svime, a cijena extra.

13 godina
Rast mišića i visina

Nikad više sa okusom, zgadio mi se život. Bezokusni majka.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
Rast mišića i visina

Kako inače, kupujem u Lidlu, kao pravi lidlić, između ostalog i Skyriju, vidio sam da ovaj tjedan na akciji imaju proteine i ostalu prateći asortiman, povodom ovog EP u rukometu.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 9:25 (PzKpfw).
14 godina
lemon_juice kaže...

To znaju već i ptice na grani. Bravo captain obvious. 

Hvala kostolomac.

16 godina
PzKpfw kaže...

Kako inače, kupujem u Lidlu, kao pravi lidlić, između ostalog i Skyriju, vidio sam da ovaj tjedan na akciji imaju proteine i ostalu prateći asortiman, povodom ovog EP u rukometu.

Sastav tih proteina u Lidlu je živa koma, a nije da su bas jeftini.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina

@kostolomac

Eh, svejedno meni za sastav ne kupujem prerađene proteine, samo sam htio ljudima skrenuti pozornost, jer sam vidio da su na akciji.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
12 godina
neaktivan

Ok, zašto onda tražiš alternativu? Ako se smije znati 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 14:38 (lemon_juice).
17 godina
lemon_juice kaže...

Slažem se.

Ako kupiš s okusom smanjuje se udio proteina, čak i do 10% kod nekih okusa, većinom se radi o 3-8%. I sadrže previše šećera te verzije s okusom.

Prije sam uzimao s okusom ali više nikad. Kao prvo skuplji su, a nude manje proteina, zatim okus ti dojadi i postane odvratan, a imaš još recimo 3kg za pojest 

Ono što mi se sviđa kod verzije bez okusa je da može bit kojeg god okusa želiš.

Jučer sam ga smiksao s bananom i dobio okus banane, ne preslatko nego baš onako taman.

Danas sam ubacio malo glukoze i na vrh žličice pravog kakao praha od KRAŠa (ne kakao instant napitak, nego baš kakao prah (može i čokolada za kuhanje kockica)) i dobiješ okus čokolade. Možeš staviti na vrh žličice kave i dobiješ okus kave. Možeš ubacit vanilin šećera malo i dobiješ vaniliju... Ma neograničene mogućnosti i od sad kupujem isključivo bez okusa.

Također znam si navečer složit voćni jogurt i ubacim si recimo smrznute višnje i onda mi tipa okus čokolade to pokvari, a ovako dobijem proteinski voćni jogurt okusa višnje, ili banane, ili breskve ili bilo čeg drugog što mi se jede u tom trenu. Uz to jedem i prirodne supstance na taj način, a ne umjetno stvorene arome kakve su većina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 19:38 (lllnuclearlll).
8 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Očito je onda do mene ali MyProtein bez okusa je meni odvratan, to uopće nije bezokusno kao npr. voda.

17 godina
Paolo Maldini kaže...

Očito je onda do mene ali MyProtein bez okusa je meni odvratan, to uopće nije bezokusno kao npr. voda.

Pa nije odvratan, ima okus kao mlijeko u prahu recimo. Dodaj na vrh žličice kakao praha i ako hoćeš malo glukoze (ili puno glukoze ako ju tako uzimaš) i okus će biti potpuno drugačiji.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma ima dodataka, bojila, sladila i ostalih bez potrebnih sranja , sto se manje "razmzis" sa ukusima hrane biti ce ti lakse odraditi dobar cut. been there, done that... to moje iskustvo mozda netko drugacije funkcionira :)

8 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Ne zanima me ova tema, osim po jednom pitanju: jel se cita rast misica, sa produzenim onim a na kraju, ili misica sa naglasenim i?

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Samo bih htio nadodati, znam da nije svakom cilj biti 7% bf ali ako planiras, moj savjet je da kreneš izbacivati te neke stvari...

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Slazem se ali zasto 7% BF? Niti je zdravo niti je funkcionalno, po meni puno bolje nekih atletskih 12% i vrh

12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Slazem se ali zasto 7% BF? Niti je zdravo niti je funkcionalno, po meni puno bolje nekih atletskih 12% i vrh

Opet ovisi od osobe do osobe, ja osobno nemam problema doci do 7% da budem zdrav i funkcionalan i odrzavati isto cijelo ljeto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 22:02 (lemon_juice).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice