Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.011
|
čitano: 8.156.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
FlyBoy kaže...
overhaul kaže...

Ma nisu budale, razumijem i njih... dečko stvarno malo prentuzijastično objašnjava svaki početnički korak i
"tumači" kako je komplicirano dignuti uteg s poda... pa razumijem da neke to malo ubode, ljudi smo :) 
kad smo kod toga. može li mi netko pomoć, nemogu prokljuviti koliko kila ima ova.. bučica, ni koja tehnika
je u pitanju... nisam nikad curlao pridržavajuć' si dupe :)

Evo ja već pola sata gledam u sliku. Naravno i mene je zaokupilo pitanje kilaže ove bućice.

btw @Silwncer, zgib i propadanje nisu nikakve kompleksne vježbe, ajmo reći osim mrtvog i možda čučnja i nema u teretani ništa što se može smatrati kompleksnim pokretom, možda turkish get up recimo, iako ne znam jesam ikad vidio da netko to izvodi u gymu.

Olimpijsko dizanje je dosta kompleksno, ali to gotovo nitko ne radi.

A bučica... mislim da je 5 kila. Imam takve spljoštene i gumirane od kettlera dobre za rukohvate kod sklekova, a i 
za zagrijat za flyeve i front/side raisove nisu loše.
No, ova (nekadašnja playboy zečica) curla s malo većim kilažama, nema fejkanja.

http://www.girlswithmuscle.com/images/full/151494286.gif

Mali kviz:

10 strah me ovakvih cura
2 volim ovakve cure
6 ja samo mjerkam pectoralise
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 1:28 (overhaul).
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
exer1234 kaže...
DuMe kaže...

http://polleosport.hr/sportska-prehrana/gaineri/myomax-4540-g

E ovo je gejner,onome kome lova nije problem,ovaj je u samim vrhu gejnera.

ko želi kvalitetnu mišićnu masu ovo je best proizvod, zaboravite na one jeftine gejnere.. 

prošle godine uz ovaj proizvod i sređenom prehranom sam dobio nekih 5 kilograma u 20 dana,nakon što sam ga prestao koristit ispišao sam vodu koji je navuko kreatin i ostalo je nekih 4 kila...bomba

da, dobio si 4 kg misica u 20 dana.. Taj gainer radi bolje od anabolickih steroida

btw kupovati gainer ciljano je bezveze. OSIM ako si zaista ono mrsav lik, kost i koza,  i bilo koja kalorija ti je potrebna..

Ha et, ovaj čovjek ok izgleda, poznat je, firma mu prodaje suplemente, pa opet kaže ..

er jasno unutra je uglavnom šećer taj koji dodaje "kalorije", nema kompletirane dnevne macro i micro...
Evo i u ovom Dumeovom super najboljem gaineru kojeg je linkao:
"Ugljikohidratni dio mješavina je maltoznoga dekstrina i dekstroze.." moram li prevoditi što je to?
Evo i Rich Piane, znam da je on hodajuća reklama za doping, ali ako je izgled bitan za preporuku... ne priča bezveze:
Dakle svi kažu: gledajte ponajviše papati pravu hranu. Ako suplement predstavlja većinu dnevnih kalorija onda to više nije 
suplement, tj dodatak prehrani - nego je postao glavna prehrana, a to je onda promašena poanta. 

Rich Piana? lik koji prvo prica protiv suplemenata, i onda u drugom videu kaze da ce njegovi suplementi uciniti razliku :D 

a najjaci je vidio od jucer, o smanjivanju jaja.. Lik je bolesnik.. Syntol u rukama, koji kvare proporcije.. kreten!!

14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Za vašu informaciju pokazivao sam s praznom šipkom ja mrtvo radim s 30 kg .Ako ne vjerujete bmk.

zivotinjo

14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Flyboy barem ti se ne sprdaš kao ostali. Većina ih ne rade mrtvo,propadanja i zgibove jer ne znaju pravilno raditi. Meni je kosi bench bolji .

vjezbaj s 60 kg.. jer ovo sto radis je deficit

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
FlyBoy kaže...
overhaul kaže...

Ma nisu budale, razumijem i njih... dečko stvarno malo prentuzijastično objašnjava svaki početnički korak i
"tumači" kako je komplicirano dignuti uteg s poda... pa razumijem da neke to malo ubode, ljudi smo :) 
kad smo kod toga. može li mi netko pomoć, nemogu prokljuviti koliko kila ima ova.. bučica, ni koja tehnika
je u pitanju... nisam nikad curlao pridržavajuć' si dupe :)

Evo ja već pola sata gledam u sliku. Naravno i mene je zaokupilo pitanje kilaže ove bućice.

btw @Silwncer, zgib i propadanje nisu nikakve kompleksne vježbe, ajmo reći osim mrtvog i možda čučnja i nema u teretani ništa što se može smatrati kompleksnim pokretom, možda turkish get up recimo, iako ne znam jesam ikad vidio da netko to izvodi u gymu.

Olimpijsko dizanje je dosta kompleksno, ali to gotovo nitko ne radi.

A bučica... mislim da je 5 kila. Imam takve spljoštene i gumirane od kettlera dobre za rukohvate kod sklekova, a i 
za zagrijat za flyeve i front/side raisove nisu loše.
No, ova (nekadašnja playboy zečica) curla s malo većim kilažama, nema fejkanja.

http://www.girlswithmuscle.com/images/full/151494286.gif

Mali kviz:

Samo da je malo bolja u faci 

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Kao prvo ja ništa ne "filozofiram" i neću da se pravim pametan da dižem tešku kilažu koju ne mogu dići. Vama ko diže manje od 60 kila na mrtvom je curica ?! Ma dajte vi kao da ste odmah prvi dan dizali 160 kg. Spustite se malo na zemlju i budimo realni niko nije savršen i niko se ne pravi pametan u teretani pa da se ozlijedi (jedan je skoro razbio zube jer se bučica zamalo odvrnula).

13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Kao prvo ja ništa ne "filozofiram" i neću da se pravim pametan da dižem tešku kilažu koju ne mogu dići. Vama ko diže manje od 60 kila na mrtvom je curica ?! Ma dajte vi kao da ste odmah prvi dan dizali 160 kg. Spustite se malo na zemlju i budimo realni niko nije savršen i niko se ne pravi pametan u teretani pa da se ozlijedi (jedan je skoro razbio zube jer se bučica zamalo odvrnula).

Gle, ja osobno nemam ništa protiv tebe, ali mi je smiješno kako si se onako smijao onom novom u gymu, a ti si također krenuo nedavno. Svatko jednom poočinje i to je normalno, ali meni idu na živce ljudi koji idu u teretanu 2-3 mjeseca i odma su profesionalci i rugaju se drugima..

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
Rast mišića i visina

Ima takvih kao sto si ti u mom gymu puno zato sto je  ciljana klijentela teretane srednjoskolci i studenti . Sve u svemu , gledaj samo sebe i nek ti cilj bude tvoj napredak a druge ne savjetuj dok te ne pitaju . 

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Rich Piana? lik koji prvo prica protiv suplemenata, i onda u drugom videu kaze da ce njegovi suplementi uciniti razliku :D 

a najjaci je vidio od jucer, o smanjivanju jaja.. Lik je bolesnik.. Syntol u rukama, koji kvare proporcije.. kreten!!

Rich Piana je realan lik.on se barem usudi otvoreno pricat o AAS i svemu sta ide uz njih.Pokusava ljude naucit necemu.istina da je pun synthola i da je meni to pomalo odvratno al lik je zakon

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Rast mišića i visina

Rođendan MyProteina 70% popusti!!! :D

14 godina
Rast mišića i visina

Ako netko iz ZG misli naručivati, ja bi se pridružio, taman mi je pri kraju whey.

17 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ako netko iz ZG misli naručivati, ja bi se pridružio, taman mi je pri kraju whey.

Ja sam mislio uzimati, i meni je pri kraju.

Ali nisu baš neki ogromni popusti na impact whey... 10% cca..

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
17 godina
Kupuje jos netko SCITEC NUTRITION protein?
15 godina
FlyBoy kaže...
Keops kaže...

Ja sam mislio uzimati, i meni je pri kraju.

Ali nisu baš neki ogromni popusti na impact whey... 10% cca..

Primjetia sam i ja da je popust zapravo na impact i kreatin mali, mislim da ima puno boljih popusta inače koji su 25% i sl.

14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ja ga pijem trenutno,zasto?

16 godina
Rast mišića i visina

Koju hranu je potrebno jesti prije i poslije treninga, molio bi bez ikakvih wheya i ostalih prašaka.

Hvala

15 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav svimam

Jučer kosio travu i jutros me odjednom uhvatila bol u gornjem dijelu leđa, između lopatica.

Što napraviti? Čekati da prođe ili odraditi neke vježbe i koje?

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
neaktivan
legend kaže...

Koju hranu je potrebno jesti prije i poslije treninga, molio bi bez ikakvih wheya i ostalih prašaka.

Hvala

Prije treninga - jedi hranu koja ce ti najbolje odgovarati, i dati najvise energije za trening, tj hrana s kojom ces se najbolje osjecati na treningu... Sad sta je to za tebe, sam probaj i vidi. Meni osobno masti i proteini 2 sata prije, i 20 min prije neki brzi uh (recimo 50g gumenih bombona), to mi savrseno odgovara. A ako pojedem recimo veci obrok s vise UH , onda izgubim volju za trening

Poslije treninga, takodjer, nije bitno toliko. Recimo meso, i neki uh (riza, tijesto,krumpir, itd ,) 

14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Pozdrav svimam

Jučer kosio travu i jutros me odjednom uhvatila bol u gornjem dijelu leđa, između lopatica.

Što napraviti? Čekati da prođe ili odraditi neke vježbe i koje?

ne, odmah sutra maxiraj deadlift :P .. naravno da ces cekati da prodje.. Vjezbe ti tu ne mogu pomoci, samo odmoci (mislim, ti ocekujes da ces s vjezbama to rijesiti, neces).. Treniraj ono sto mozes, dakle cucanj, i dl sigurno neces moci, bench itd vjertojatno hoces.

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Pošto sam u očaju da udebljam je li kikiriki dobar za debljanje ? 100g ima 600 kcal pa ako pojedem 1 kg to je 6000 kcal a sve preko 2000 deblja. Je li to dobar način za debljanje i šta biste mi preporučili za obrok (doručak) . Također bi trebao jesti visokokaloričnu hranu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 14:15 (Silwncer).
17 godina
DuMe kaže...
NEW_MAN kaže...

Kupujes direkt od njih ili s neke stranice ili imas neki ducan kod sebe u gradu?

Jesi probal MyProtein? Probal sam MyProtein, ON, Veider i Scitec mi ima najbolju konzistenciju kad pijem. Svi su neki pjenasti i sugavi a okusi su im totalna katastrofa.

Scitec je preslatki jer stavljaju previse sladila ali sam se naviknul i obicno stavim pola deci vise vode pa mi je ok.

16 godina
Rast mišića i visina

dorucak zobene s mlijekom ,jaja... prije treninga mješavina kompleksnih i jednostavnih UH ,npr. banane+zobene  ,poslije treninga dekstroza ,secer + proteini ,meso,riba sta vec 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
16 godina
Rast mišića i visina

naravno da je dobro ,bitno je da zadovoljiš potreban broj kalorija za bazalni metabolizam cca 2k-2200 + koliko potrošiš na treningu + 500-1000kcal

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
13 godina
Silwncer kaže...

Pošto sam u očaju da udebljam je li kikiriki dobar za debljanje ? 100g ima 600 kcal pa ako pojedem 1 kg to je 6000 kcal a sve preko 2000 deblja. Je li to dobar način za debljanje i šta biste mi preporučili za obrok (doručak) . Također bi trebao jesti visokokaloričnu hranu.

Nakon svega sto ti je ekipa napisala na zadnjih 3-4 stranice, ovaj meme je taman prikladan:

Ne mozes jesti "normalnu" hranu u malo vecim kolicinama, ali smatras da mozes pojesti kilu kikirikija i popiti s 2-3-5 sejkova dnevno i da ces s tim nabaciti nesto kvalitetne mase.. Fascinantno..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 15:13 (majdo).
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
DuMe kaže...
NEW_MAN kaže...

Kupujes direkt od njih ili s neke stranice ili imas neki ducan kod sebe u gradu?

Jesi probal MyProtein? Probal sam MyProtein, ON, Veider i Scitec mi ima najbolju konzistenciju kad pijem. Svi su neki pjenasti i sugavi a okusi su im totalna katastrofa.

Scitec je preslatki jer stavljaju previse sladila ali sam se naviknul i obicno stavim pola deci vise vode pa mi je ok.

Bio je prosli tjedan akcija 20 posto popusta na sve Scitec proizvode na polleu sport.Pa sam uzeo kantu.

Odlicna je topivost,malo je sladji od ostalih ali zanemarivo.Od Proteinov sam probao masu proizvodjaca,myprotein vecinu okusa osim vocnih,meni su fini ali se dosta pjenu ako radis s mlijekom

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

@loky Zahvaljujem probaću :) @majdo ne trolaj bezveze jer lik je rekao da je taj članak dobar pa ću i to probati jer dosta jedem mliječne proizvode,tjesteninu i ribu.

13 godina

Nije trolanje i nije uopce stvar u tome clanku i o tome tko je rekao da nesto valja ili ne valja, nego u postu prije toga gdje pricas kako bi jeo kilu kikirikija..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Da ali ne baš 1kg na dan :D Mislim 100-200g dnevno.

17 godina
DuMe kaže...
NEW_MAN kaže...
DuMe kaže...

Bio je prosli tjedan akcija 20 posto popusta na sve Scitec proizvode na polleu sport.Pa sam uzeo kantu.

Odlicna je topivost,malo je sladji od ostalih ali zanemarivo.Od Proteinov sam probao masu proizvodjaca,myprotein vecinu okusa osim vocnih,meni su fini ali se dosta pjenu ako radis s mlijekom

http://www.vitafy.de/scitec-nutrition-100-whey-protein-professional-pulver.html

Tu ja narucujem i trenutno imaju akciju 25%. Samo se u gutscheincode napise scitec25 i ispadne 37,42eura (oko 280 kn). Pitanje je kak je postarija, znam da je iznad 60 eura besplatna postarina meni u Austriju, vjerojatno je isto i za HR. Treba provjeriti pa ono ako ti treba moja preporuka je taj website.

EDIT:

Zaboravi, cigani ne salju nikam osim Deutschland i Österreich.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 16:00 (NEW_MAN).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice