Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.011
|
čitano: 8.156.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rast mišića i visina

Da,moze glumiti svemirca :D

17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
x360gamer kaže...

Prije nego odem danas po myprotein whey...

Jedna anketa; koji okus? (molim samo da glasaju oni koji su probali dotican okus/e, i smatraju ga dobrim)

Inace bi i ja po ocekivanju, otisao na kokos cokolada... Obozavam oboje, al po netu pise da od kokosa ni k.. da nije to to!

Ja izbjegavam cokoladne okuse (iako su najfiniji) jer imaju manji udio proteina.

Konkretno, bezokusni impact whey bi trebao imati kako je i deklarirano, 80g 84g proteina na 100g. Čokoladni okusi imaju do 8% manji udio proteina, dok ne-čokoladni do 3% manjeod nominalne vrijednosti.

Cookies and cream je super okus.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 12:54 (FlyBoy).
12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Za vašu informaciju pokazivao sam s praznom šipkom ja mrtvo radim s 30 kg .Ako ne vjerujete bmk.

10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zasto nebi vjerovali? S 30 kg zene rade mrtvo

14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Za vašu informaciju pokazivao sam s praznom šipkom ja mrtvo radim s 30 kg .Ako ne vjerujete bmk.

Vjerujemo.. i to je katastrofa i reko bih tužno.

Pa žene dižu duplo od toga

16 godina
Rast mišića i visina

haha ispricavam se na nedoumicama ,kuhana tjestenina je u pitanju što je 141kcal na 100g * 5 = 705 kalorija samo od tjestenine ,pricao sam o tome da se moze preci 1000kalorija lagano 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Silwncer kaže...

Vjerujemo.. i to je katastrofa i reko bih tužno.

Pa žene dižu duplo od toga

Slažem se. Jednostavno mi je smiješno kako netko ne može barem 50 kg na mrtvom jer mislim svaki muškarac to mora. Osim ako ima manje od nekih 15 god, onda razumijem. Ne znam iskreno, meni je to smiješno.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
Rast mišića i visina

Vjerojatno je mislio na 30 kg + šipka 15 ili 20 kg, jer je već tako pisao pa ga nitko nije skužio. 

Uglavnom ja sigurno ne bih uzimao savjete za mrtvo dizanje (vjerojatno najkompleksniju vježbu) od nekog tko diže 30 (50?) kg.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa ja nebi uzimao savijete od nekoga tko nema 180kg deadlift,jer tko to nema ne radi DL dovoljno da zna pokret,mada ljudi rade preko 200 na repove pa i dalje neznaju(jedan moj frend,kicma od adamantiuma)

l<l<l<l<l<l
12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Samo sam ga počeo raditi za početak 30 kasnije ću preći na 60-70 kg.

17 godina
doky01akablava kaže...

Da,moze glumiti svemirca :D

Heh da taj poznati meme... netko je pretjerao sa skaliranjem doduše ili je mobitelova kamera koja voli stvari bliže i sa strane masivno deformirati.
Cutler nije visok(kažu 175cm), ali da baš ima upola manju glavu od litvanca Savickasa... teško:)
Istina, Brian Shaw s njegove desne je doista planina. 2.03m i 200kg nije ni za
strongmane baš standard. 
Ako ćemo baš pokazivati realnu razliku u veličini, eto mladi Oliver Richter, 2.18 pored cutlera. Nema veću glavu:)
Inače, taj dečko je nakon ovog fotkanja krenuo na BB i trenutno je 125 kilograma. 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Samo sam ga počeo raditi za početak 30 kasnije ću preći na 60-70 kg.

Sprdanciju na stranu, bolje i sa 30 nego ići dizati kilažu nauštrb forme. 

Evo danas sam legao raditi flat bench sa šipkom, nisam ga radio ima mjesec dana, fokusirao sam se na decline i incline, i težinu koju sam prije mogao dići 3x sada sam uspio 7x. 

Doduše, dobio sam kilogram mase pa je bilo i očekivano da će snaga rasti, ali nisam se baš nadao ovoliko. 

Ali i dalje mi taj flat bench ne leži, previše sam ramena osjetio a premalo prsa, iako radim sa relativno utrpanim laktovima...

17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

haha ispricavam se na nedoumicama ,kuhana tjestenina je u pitanju što je 141kcal na 100g * 5 = 705 kalorija samo od tjestenine ,pricao sam o tome da se moze preci 1000kalorija lagano 

Ja bih ti preporučio da vagaš prije kuhanja. Netko stavi više vode, netko manje, ne kuhaju svi jednako dugo, tako da se može dogoditi da tvojih 100g kuhane ima više vode od deklarirane odnosno manje kalorija (ili obrnuto).

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Flyboy barem ti se ne sprdaš kao ostali. Većina ih ne rade mrtvo,propadanja i zgibove jer ne znaju pravilno raditi. Meni je kosi bench bolji .

14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Flyboy barem ti se ne sprdaš kao ostali. Većina ih ne rade mrtvo,propadanja i zgibove jer ne znaju pravilno raditi. Meni je kosi bench bolji .

Nema ni u tebe koristi od tog "mrtvog" sa 30 kila.

17 godina
DuMe kaže...
Silwncer kaže...

Nema ni u tebe koristi od tog "mrtvog" sa 30 kila.

Pa ima. I takvo vježbanje je bolje od nevježbanja. Nisu svi isti, nek si dečko razrađuje tehniku, ugrijava, uhodava, nalazi sklonosti. Neće mu 
željezo nikud pobjeći. Možda njemu više pašu neke vještine za ustrajnost, gipkost ili eksplozivnost... možda ne žele svi biti teškaši i strongmani...
Koliko se sjećam, ima tamo ljude koji pogledaju što radi, pokažu što i kako... ovako na neviđeno ja nebih ništa tvrdio. Malo je problem kad dođu
ovdje forumaši koji bi malo smršavili, tek su u razvitku, pubertetu, fizički neaktivni i općenito neupućeni, a onda nalete na vas nekoliko impresivnih koji ih ubijete u pojam kako su slabi, jadni,
izrugujete kako to nemogu sklekove, zgibove, mrtva... pa navalite 4 stranice filozofirati o gainerima i kalorijama... i na kraju ostanete sami
za stolom, jer ste ostale isprepadali :) Zaboravljate da ovo nije BB forum.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 21:51 (overhaul).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

overhaul...samo najjači ostaju ;)

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ja više odustajem. Lakše mi je unijeti 800 kcal sa MegaMass i ionako mogu više jesti ako ga pijem prije treninga s mlijekom. Jedem sve i svašta osim svinjetine. Većina ih se ne usude raditi mrtvo i zgibove jer vide koliko je komplikovano za neke pa i teško.

16 godina
Silwncer kaže...

Ja više odustajem. Lakše mi je unijeti 800 kcal sa MegaMass i ionako mogu više jesti ako ga pijem prije treninga s mlijekom. Jedem sve i svašta osim svinjetine. Većina ih se ne usude raditi mrtvo i zgibove jer vide koliko je komplikovano za neke pa i teško.

ma jako komplicirano ,daj ne filozofiraj ,možda zato i dižeš 30kg jer previse filozofiras i ti ,i taj koji te uci (koliko se ja sjecam imas nekog trenera) 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
16 godina
Rast mišića i visina

Momci, hoce li tko kupovati nesto za My Protein.hr stranice? Planiram uzeti Micellar Casein 5 KG banana okus jer je popust 15% pa me ispadne 60€ a 90 treba za besplatnu postarinu pa da zajedno uzmemo ako ima netko zelju nesto kupovati. Uzimao bih za tjedan do 2.

ZG

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 22:33 (Fake_Alert).
10 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
Silwncer kaže...

ma jako komplicirano ,daj ne filozofiraj ,možda zato i dižeš 30kg jer previse filozofiras i ti ,i taj koji te uci (koliko se ja sjecam imas nekog trenera) 

Covjek objasnio. Pa bogati zbroj svih liftova ti je nizi od tjelesne kilaze a po tvojim postovima bi se reklo da si osvojio 3 put arnold classic i jos da si diplomirani nutricionist.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ajde ostavite momka na miru.sta ste vi dizali 190kg na benchu kad ste usli u teretanu???momak se uci kako izvodit pravilne vjezbe.to se inace ne radi sa velikim kilazama.silwncer samo naprijed i nemoj da te ovakve budale obeshrabruju 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sto je previse je previse. I nismo ga napali radi tezina koje podize nego radi stava. To je vise konstruktivna kritika nego ista drugo. S takvim filozofiranjem nece nigdje dospjet. Prekomjerna analiza svega, samo trosi energiju i vrijeme na gluposti umjesto da se fokusira na ono sto je bitno. Vecina nas kad smo pocimali nije znala nista, osobno ja nisam znao doslovno nista. Dakle jedino sto sam radio je bilo da sam jeo puno hrane svaki dan( nisam ni pazio koja hrana) i trenirao sam svaki dan. Dakle 2 stvari. Trening mi sigurno nije bio bogzna kako dobar a ni prehrana ocito. I svejedno sam dobio 10-15 kila u prvih 4-5 mjeseci(naravno ne sve misicna).

Uvijek se dogodi da oni koji najvise razmisljaju i filozofiraju najmanje rade, i najmanje rezultate dobijaju..

Zato work hard i to je to

14 godina
neaktivan
foobar333 kaže...

Sto je previse je previse. I nismo ga napali radi tezina koje podize nego radi stava. To je vise konstruktivna kritika nego ista drugo. S takvim filozofiranjem nece nigdje dospjet. Prekomjerna analiza svega, samo trosi energiju i vrijeme na gluposti umjesto da se fokusira na ono sto je bitno. Vecina nas kad smo pocimali nije znala nista, osobno ja nisam znao doslovno nista. Dakle jedino sto sam radio je bilo da sam jeo puno hrane svaki dan( nisam ni pazio koja hrana) i trenirao sam svaki dan. Dakle 2 stvari. Trening mi sigurno nije bio bogzna kako dobar a ni prehrana ocito. I svejedno sam dobio 10-15 kila u prvih 4-5 mjeseci(naravno ne sve misicna).

Uvijek se dogodi da oni koji najvise razmisljaju i filozofiraju najmanje rade, i najmanje rezultate dobijaju..

Zato work hard i to je to

napadate momka i usporedjujete ga sa curicom, to nikomu ne treba da ga se netko usporedjuje.ucinio je pozitivnu stvar sto se odlucio pobrinut za svoje tijelo a vi ga odmah napadate.ne vidim sto je momak krivo rekao niti se ponasa bahato a niti djeli neke savjete a vi odma skacete na njega kao da je napisao da je kreatin steroid.oladite malo

17 godina
cod4gamer kaže...

ajde ostavite momka na miru.sta ste vi dizali 190kg na benchu kad ste usli u teretanu???momak se uci kako izvodit pravilne vjezbe.to se inace ne radi sa velikim kilazama.silwncer samo naprijed i nemoj da te ovakve budale obeshrabruju 

Ma nisu budale, razumijem i njih... dečko stvarno malo prentuzijastično objašnjava svaki početnički korak i
"tumači" kako je komplicirano dignuti uteg s poda... pa razumijem da neke to malo ubode, ljudi smo :) 
kad smo kod toga. može li mi netko pomoć, nemogu prokljuviti koliko kila ima ova.. bučica, ni koja tehnika
je u pitanju... nisam nikad curlao pridržavajuć' si dupe :)

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Ma nisu budale, razumijem i njih... dečko stvarno malo prentuzijastično objašnjava svaki početnički korak i
"tumači" kako je komplicirano dignuti uteg s poda... pa razumijem da neke to malo ubode, ljudi smo :) 
kad smo kod toga. može li mi netko pomoć, nemogu prokljuviti koliko kila ima ova.. bučica, ni koja tehnika

overhaul ako uspijevate primjetit bucicu pored ovakvih sisa ozbiljno sam zabrinut za vas 

17 godina
cod4gamer kaže...
overhaul kaže...

overhaul ako uspijevate primjetit bucicu pored ovakvih sisa ozbiljno sam zabrinut za vas 

Pa kako ne, vidim da krivo izvodi vježbu pritiskajući laktom butinu, a i stražnjicu nebi trebala sama držati,
dakle imam instiktivan nagon da pridržim te neke stvari i pokažem pravilno izvođenje, naravno mind-muscle polaako:)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

overhaul di nalazis te grdosije gore od 2 metra hehe

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Pa kako ne, vidim da krivo izvodi vježbu pritiskajući laktom butinu, a i stražnjicu nebi trebala sama držati, 

dakle imam instiktivan nagon da pridržim te neke stvari i pokažem pravilno izvođenje, naravno mind-muscle polaako:)

hahahahahahahahahahahaahh ovo treba bit komentar dana 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 23:51 (cod4gamer).
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Evo ja već pola sata gledam u sliku. Naravno i mene je zaokupilo pitanje kilaže ove bućice.

btw @Silwncer, zgib i propadanje nisu nikakve kompleksne vježbe, ajmo reći osim mrtvog i možda čučnja i nema u teretani ništa što se može smatrati kompleksnim pokretom, možda turkish get up recimo, iako ne znam jesam ikad vidio da netko to izvodi u gymu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice