Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.164.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
overhaul kaže...
intexuz kaže...
SlimeBoy01 kaže...
cod4gamer kaže...
SlimeBoy01 kaže...
SlimeBoy01 kaže...

Jel dovoljno da radim samo ovo?

Jbt,jel iko moze odgovorit

ovisi kolika su ti ocekivanja od ovog.

Zelim izbiltat ovak nes http://www.ronaldo7.net/extra/body/cristiano-ronaldo-emporio-armani-body-photoshoot-magazine-naked-picture5.jpg

I da mi je svaki dio tijela jednako izbildan

btw ako to nije dovljno imo sam u planu ukljucit jos onih oko 6 videa za svaki dio posebno

za tu formu nemas sta bildat

Ma ima, ali Ronaldo je ljeti na sterkanu, i cijelu godinu full body, a plus je ovo obrađena fotka do nivoa da je stilizirana slika a ne fotka.
Slimedečko, moraš reći kakav si trenutno; kile-visina-starost, trenutna forma, prehrana i koje točno bučice ti imaš na raspolaganju.
Dalje, sve ovisi o tebi. Nema tog videa koji će te napraviti Ronaldom. Inače savjeti na linkanom su ok za dostizanje dobre forme i temelja.
ALI. Moraš bit ustrajan, redovit, napredovati u težini izvođenja i dobroj prehrani i odmoru.

Za kile nisam siguran,oko 60,175 cm,13 godina,forma srednja,ne jedemk puno :P,Imam utege ovako 4x1,25 tj,ovo http://www.pride.hr/Products/6635-utezi-u-ploama.aspx

EDIT:Imam jos par homemade bucica,pola kile,kila,kila ipo,dve kile i dve kile i po

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 13:14 (SlimeBoy01).
12 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Evo ljudi zanime me kaj vi slušate kad trenirate?Ja volim si one neke mixeve bacit, al evo zanima me što vi najviše slušate. :)

Death Metal, obični Metal i instrumentalne epike od Two steps from hell poput Protectors of the Earth.

12 godina
Rast mišića i visina

ovo sto pricate za kreatin je meni frend reko neki dan. decko trenira godinu dana i nevjerojatno kako se decko fino nabio. reko je da je uzimo kreatin i presto je i za 10kg manje je dizo bench,dl i cucanj

11 godina
neaktivan
ljubek kaže...

ovo sto pricate za kreatin je meni frend reko neki dan. decko trenira godinu dana i nevjerojatno kako se decko fino nabio. reko je da je uzimo kreatin i presto je i za 10kg manje je dizo bench,dl i cucanj

Ma to su gluposti u koje ja osobno ne vjerujem,

Uzimo sam kratin i nakon prestanka nisam imo nikakav pad na kilazi, po meni je taj kreatin totalno bacanje novaca isto ko i ono smece sta reklamiraju za bolji pump 

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.
13 godina
neaktivan
sigel88 kaže...
ljubek kaže...

Ma to su gluposti u koje ja osobno ne vjerujem,

Uzimo sam kratin i nakon prestanka nisam imo nikakav pad na kilazi, po meni je taj kreatin totalno bacanje novaca isto ko i ono smece sta reklamiraju za bolji pump 

Misliš na kreatin? Pa da si ga znao uzimati pravilno vjerojatno ne bi mislio da je bacanje novca. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 14:07 (lithiumion).
17 godina
SlimeBoy01 kaže...
overhaul kaže...
intexuz kaže...
SlimeBoy01 kaže...
cod4gamer kaže...
SlimeBoy01 kaže...
SlimeBoy01 kaže...

Zelim izbiltat ovak nes http://www.ronaldo7.net/extra/body/cristiano-ronaldo-emporio-armani-body-photoshoot-magazine-naked-picture5.jpg

btw ako to nije dovljno imo sam u planu ukljucit jos onih oko 6 videa za svaki dio posebno

Ma ima, ali Ronaldo je ljeti na sterkanu, i cijelu godinu full body, a plus je ovo obrađena fotka do nivoa da je stilizirana slika a ne fotka.
Slimedečko, moraš reći kakav si trenutno; kile-visina-starost, trenutna forma, prehrana i koje točno bučice ti imaš na raspolaganju.
Dalje, sve ovisi o tebi. Nema tog videa koji će te napraviti Ronaldom. Inače savjeti na linkanom su ok za dostizanje dobre forme i temelja.
ALI. Moraš bit ustrajan, redovit, napredovati u težini izvođenja i dobroj prehrani i odmoru.

Za kile nisam siguran,oko 60,175 cm,13 godina,forma srednja,ne jedemk puno :P,Imam utege ovako 4x1,25 tj,ovo http://www.pride.hr/Products/6635-utezi-u-ploama.aspx

EDIT:Imam jos par homemade bucica,pola kile,kila,kila ipo,dve kile i dve kile i po

to su male kilaže, ali hajd, sve ove vježbe za početnika na videu su dobre i sa malim bučicama.
sve ok, samo kreni kako je čovjek pokazao, ali budi redovit i s vremenom povećavaj terete.
Jesti moraš nešto više, u tvojim godinama to sve bude otišlo na svoje mjesto ako budeš redovit
i ustrajan u vježbanju.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
11 godina
neaktivan
overhaul kaže...
SlimeBoy01 kaže...
overhaul kaže...
intexuz kaže...
SlimeBoy01 kaže...
cod4gamer kaže...
SlimeBoy01 kaže...
SlimeBoy01 kaže...

to su male kilaže, ali hajd, sve ove vježbe za početnika na videu su dobre i sa malim bučicama.
sve ok, samo kreni kako je čovjek pokazao, ali budi redovit i s vremenom povećavaj terete.
Jesti moraš nešto više, u tvojim godinama to sve bude otišlo na svoje mjesto ako budeš redovit
i ustrajan u vježbanju.

Hvala

Dal da ubaci  jos vjezbe od onih jos videa za svakio dio tijela oosebno, arms, biceps, back...

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01
15 godina
Rast mišića i visina

Počeo sam opet slušat metal intenzivno. Metallica mi je dosadila, jedino oni novi album ali bojim se da ih je whiskey odnio. Sepultura isto. Mislim se sad oću li počet slušat Slayer, njega nisam nikad. Vidim da ima metalaca ovde pa koji bend ovako da se baš mora poslušat, nisam u toku, sigurno sam propustio puno dobrih bendova, recimo System of a Down sam otkrio ima godinu dana tek...

16 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Počeo sam opet slušat metal intenzivno. Metallica mi je dosadila, jedino oni novi album ali bojim se da ih je whiskey odnio. Sepultura isto. Mislim se sad oću li počet slušat Slayer, njega nisam nikad. Vidim da ima metalaca ovde pa koji bend ovako da se baš mora poslušat, nisam u toku, sigurno sam propustio puno dobrih bendova, recimo System of a Down sam otkrio ima godinu dana tek...

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
17 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Iako je offtopic, jesi sluša Panteru, meni jedan od najdražih bendova u vrime kad san žestoko dera po metalu.

http://stronglifts.com/5x5/
16 godina
Rast mišića i visina

Gdje ste zalutali decki?

15 godina
Rast mišića i visina

Kao za slušanje za vrijeme vježbanja {#}

13 godina
Rast mišića i visina

Ja ne mogu slušat ništa dok vježbam , ili zaboravim brojat ponavljanja ili zaboravim na kojoj sam seriji itd . bolje ovako da slusam sta ekipa prica gluposti . 

16 godina
Rast mišića i visina

kod mene u teretani se pusta muzika, onako neki house mixevi pa je to oke, netrebam nosit svoje.

13 godina
mar123 kaže...

kod mene u teretani se pusta muzika, onako neki house mixevi pa je to oke, netrebam nosit svoje.

Kod mene u teretani svira non stop otvoreni rradio koji ima 3 i pol pjesme koje non stop ponavlja . 

Danas sam skonto da u konzumu ima uvijek nekih posnih na akciji , npr njihov K-plus proizvodi Belje a dobrog je okusa . 

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

metal vecinom i one epic muzike,nesto nekad malo techna-house mixa

zadnjih tjedana pustao ovo

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 15:30 (Nitro233).
15 godina
Rast mišića i visina

Yebo muziku, pumpam i na carminu buranu ako treba samo kad sam dobro ispavan i nabrijan.

danas će leđa pasti, prvo na kupalište, otplivati malo, pa kasnije izveslati do smrti.

Vikend provesti u upalama, pokazivajući latse kroz potkušulje.

{#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
Rast mišića i visina

LJudi jel dobro umjesto trčanja radit kardio na ergometru ? 

15 godina
Rast mišića i visina

Ono kad pereš pazuhe a napucani latex ti smeta.

Dobar trening leđa, onako baš kad se otkineš.

Vikend provesti ležećki umjesto kurčenja {#}

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

That feel when teretana nema kaveza i malih tegova olimpijskoga kalibra. Ovo ljeto nema barbell čučnjeva, ima smith mašina, prezirem je, no odradit ću 1-2 seta da održim neku naviku. Najgore što sada sve moram gurati high rep zbog toga što mi je najmanje povećanje kilaže 10 kg.

https://img.4plebs.org/boards/pol/image/1386/88/1386888086767.jpg

{#}

11 godina
neaktivan

scooby je dobar vloger sto se drzi naucnog

alborosie
14 godina
Rast mišića i visina

Trenutna forma... 
Spustio sam se prije 2-3 mjeseca na ~12% bf, možda malo i manje i onda sam se bacio na lean masu. Pločice su ostale, na moje iznenađenje. {#}

eh da, imam kakvih 70-ak kg na 175-176 cm, ali ne znam točno, nisam se vagao par mjeseci, a ni mjerio visinu.

Molim komentare.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 13:16 (Cordas).
16 godina
Cordas kaže...

Trenutna forma... 
Spustio sam se prije 2-3 mjeseca na ~12% bf, možda malo i manje i onda sam se bacio na lean masu. Pločice su ostale, na moje iznenađenje. {#}

eh da, imam kakvih 70-ak kg na 175-176 cm, ali ne znam točno, nisam se vagao par mjeseci, a ni mjerio visinu.

Molim komentare.

odlicna podloga za napredak, probaj poradit vise na prsima, nekako mi izgledaju malo. mogo si opalit i sliku leda.

15 godina
Rast mišića i visina

Mar, fleary i ostali di su vaše slike?

16 godina
Rast mišića i visina

ma ja svaki dan da cu objavit al nikako da se poslikam, u gymu je neko mutno shebano ogledalo a doma je osvjetljenje u ku*cu, probat cu iskombinirat nesto. vidim svi spremni za ljeto, samo ja nabijam kilazu.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

budem tamo negdje sredinom 7 mjeseca i ja se slikao,  jos malo da spustim bf , pa cu onda  {#}

eune : Flaeryy
13 godina
Rast mišića i visina

Ah danas otkino ramena , ne mogu ruke dignut kak spada haha . Jel vama magnezij pomaže pri upalama ili nest drugo koristite ? 

16 godina
Rast mišića i visina

ja ne koristim nista, odmaras, ne preforsiras upaljeni misic i to je to. ja svaki put kad odradim prsa sljedeci dan ih osjetim ko blagu upalu, nista strasno ali kad stisnem osjeti se.

15 godina
Rast mišića i visina

ma magnezij, tako paše onaj sa okusom limuna, par kocki leda, krigla pola liter vode i 400mg tableta :)

13 godina
Rast mišića i visina

Nisam bio treniro 2 tjedan pa me sada upale ubijaju a magnezij ne djeluje bas ,a ne zelim pit andole i slične stvari . Čekam dok prođe pa dalje . 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice