Ma sve je to uredu ali ko Bože dragi vježba u zimskim rukavicama osim njega ? HAHAHAHA
i sta sada sto vjezba u zimskim rukavicama ? osim toga on je mozda u nekom podrumu di nema grijanja , i jos je doma , covijek je improvizirao,nista smijesno.
Ja vježbam u teretani u kojoj je sada bilo kad je jako zima, oko 4-6 celzijusa i vježbam normalno u rukavicama i kratkoj majici kad se dovoljno zagrijem.
Šipke su užas hladne ali šta je tu je.
Nixa je kurčenjak bez pokrića koji nema za normalne rukavice za vježbanje a od filmića bere i više nego doboru lovu.
Svaki njegov klip je koncentriran na njega i njegove kilaže, pa koliko može dići umjesto da bude naučnog karatkera i koncentrira se da pomogne ljudima.
Kad naučiš par stvari i shvatiš, nixa će ti biti dosadan i naporan vjeruj mi, a dotad samo ga gledaj, nije on loš, zna dosta stvari, ali ide mi na qurac što je iskompleksiran i koristi filmiće za samopromociju umjesto da ono što reklamira radi, a to je pomoć ljudima i pokazivanje vježbi.
Imho, dobar dečko, ali malo ga je slava umislila.
Ma koja slava? Ovakav post sta si ti napisao ne moze napisati normalna osoba. Nema razloga da budes toliko ljubomoran na decka. Savjeti su mu dobri i ako moze bilo koga masnoga motivirati da krene vjezbat super. Pogledaj zyzza, umisljeniji frajer nije postojao, a motivirao je vise ljudi no sto ces ikad ti motivirat, a to je najvaznije. Ja cijenim svakoga ko vjezba i decko stvarno izgleda dobro za naturalca. A di si i u kojem videu ti vidio da je "iskompleksiran" to sam to i ostali ljubomori vidite.
I ako su njegovi videi toliko fokusirani oko njega i "kilaza" daj molim te snimi ti video "naucnog karaktera, koji ce pomoci drugima, ali da se nevrti oko tebe". Lolcina.