Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.013
|
čitano: 8.156.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel dovoljno da radim samo ovo?

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01
12 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Bruno_K!ng kaže...

Poz ekipa.

Frend mi ima 14 godina i zanima ga da li može sa 14 godina u gym ili ne pošto je čuo da je možda bolje da ne ide.

Hvala!

Može, kad je već tako radno počeo reci mu da radi 5x5 od Jasona Blahe, još je i u puberetu pa će imati masivne gejnove.{#}

13 godina
Rast mišića i visina

Evo ovi decki vam se hvale po fejsu kao neki jaki tipovi vamo tamo .Inace visoki 160 cm i  po 50 kg maksimalno svaki . Šta vi mislite o tim ''bilderima ''??

15 godina
Rucipe kaže...

Evo ovi decki vam se hvale po fejsu kao neki jaki tipovi vamo tamo .Inace visoki 160 cm i  po 50 kg maksimalno svaki . Šta vi mislite o tim ''bilderima ''??

yolo swagster justin bieber style razvijeni ko stalak za infuziju.

Par šamara ih otrijezni i kad shvate što je pravi uteg i masa onda ti se zahvaljuju kad dobiju koji pravi mišić.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
fila2208 kaže...
Rucipe kaže...

yolo swagster justin bieber style razvijeni ko stalak za infuziju.

Par šamara ih otrijezni i kad shvate što je pravi uteg i masa onda ti se zahvaljuju kad dobiju koji pravi mišić.

Najgore od svega sto se curice loze na takve likove hahahaha . Umro sam od smijeha kad sam vidio . 

16 godina
Rucipe kaže...

da tako izgledam nebi majicu skido ni kad se idem tusirat.

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Najgore od svega sto se curice loze na takve likove hahahaha . Umro sam od smijeha kad sam vidio . 

vise bi volio bit bacva sala nego ko oni

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
Rast mišića i visina

A da tek vidite komentar od napaljenih maloljetnica . HAHAHAHA komedija . 

17 godina
Rast mišića i visina

Pa to je okej, normalno je da se curice zanimaju za vršnjake.
Gaće isto okej, nazire se doduše da su naslijeđene od starijeg brata,
ali farba se nije isprala, pa drži vodu.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
overhaul kaže...

Pa što se onda za mene ne zanimaju ? HAHAHAH šala . i taj način nošenja gaća daje 15% više snage . 

15 godina
overhaul kaže...

Nije toliko...kad sam ja bio klinac, moje vršnjakinje su hodale sa starijim likovima.

Cure prije sazrijevaju i traže starije iskusnije partnere, bar u većini slučajeva.

Ovo kako danas djeca izgledaju, taj justin bieber style to je jadno, barem meni.

Djeca nose neke super slim fit jeanse imaju 30kg...presmiješno.

Po Zagrebu prošao neki dan, sramota, neke vruče hlačice, one naočale sa velikim okvirima...i svaki treći je takav.

Pa koji qurac yebote, daj izgledajte ko muški bar se trudite a ne izgledat ko neki transvestiti.

ugl. world has gone to shitz.

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
overhaul kaže...

Nije toliko...kad sam ja bio klinac, moje vršnjakinje su hodale sa starijim likovima.

Cure prije sazrijevaju i traže starije iskusnije partnere, bar u većini slučajeva.

Ovo kako danas djeca izgledaju, taj justin bieber style to je jadno, barem meni.

Po Zagrebu prošao neki dan, sramota, neke vruče hlačice, one naočale sa velikim okvirima...i svaki treći je takav.

Pa koji qurac yebote, daj izgledajte ko muški bar se trudite a ne izgledat ko neki transvestiti.

Bitno je samo da imas dobar auto,motor a ostalo ih boli briga.

A ovo za ovo super slim odjecu je ziva istina, prije sam iso u kupovinu i uvijek sam si mogo nac traperice i majce a sad dodes u trgovinu sve super slim fit za covjeka od 20 kila zato sto sad najvise ima takvih po gradu!!

ziva istina ziva istina
Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozz, imam 14 godina i 42 kg, nerazvijen sam, ali pošto sada idem u malo jači nogometni klub, jaču ligu trebao bih malo ojačati mišiće, pa me zanima da li se mogu dosta "nabildati" za ova 3 mjeseca dok ne počne liga i kakav bi mi plan treniranja trebao biti? (nemam u blizini teretanu ni ništa)

11 godina
Rast mišića i visina

Fila kaj mislis o dirty bulku (svaki dan sladoled, keksi, cokolade)? #yoloswag. Tak nabiti nekih 10 kila uz pl trening.

15 godina
Dr.Feel kaže...

Fila kaj mislis o dirty bulku (svaki dan sladoled, keksi, cokolade)? #yoloswag. Tak nabiti nekih 10 kila uz pl trening.

Sve je to ok, bulkao sam prije i imao 100kg ali sam se osjećao i izgledao lošije no sad.

tako da treba naći neku sredinu, ja ti npr ne pazim na prehranu kao exer ili tako netko, već sam izbacio samo neke stvari, neke smanjio i to je to.

jači treninzi i ubijanje i sve dođe na svoje.

Rađe dirty bulk i čista ona masa nagruvana, nego yoloswag bieber style.

17 godina
sigel88 kaže...
fila2208 kaže...
overhaul kaže...

Bitno je samo da imas dobar auto,motor a ostalo ih boli briga.

A ovo za ovo super slim odjecu je ziva istina, prije sam iso u kupovinu i uvijek sam si mogo nac traperice i majce a sad dodes u trgovinu sve super slim fit za covjeka od 20 kila zato sto sad najvise ima takvih po gradu!!

Hah a gdje su ovom dječaku absi? Ni bez sala ih nema:)
Da, ti vitki suhonjavi su sad u modi. No kad biberko malo ojača, valjda će proći moda.
A curice, zanimaju se za vršnjake jednostavno zato jer njih poznaju. Dakle onda je normalno da se za njih interesiraju:)
Dakako da im je ljepša mišićava stražnjica i leđa od Lovrena i društva na noćnom kupanju, ali
ti bezobraznici im ne žele uzvratiti zahtjev za frendice na fejsu,
pa ajdmo nazad radije zezati našeg štefeka i luku ;)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Rast mišića i visina

Za te likove sa fejsa :D

13 godina
Rast mišića i visina

Također sada ekipa fura ultra uske majice sa V izrezom do pupka i one trenerke s obješenom guzicom , stvarno mi se gadi sve to . 

13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Također sada ekipa fura ultra uske majice sa V izrezom do pupka i one trenerke s obješenom guzicom , stvarno mi se gadi sve to . 

Da točno to.U tim trenirkama izgledaš kao da si se, da oprostiš, usrao...Ljudi svašta nose a izgledaju ko seljaci.

I always tell the truth.Even when I lie.
11 godina
fila2208 kaže...
Dr.Feel kaže...

Sve je to ok, bulkao sam prije i imao 100kg ali sam se osjećao i izgledao lošije no sad.

tako da treba naći neku sredinu, ja ti npr ne pazim na prehranu kao exer ili tako netko, već sam izbacio samo neke stvari, neke smanjio i to je to.

jači treninzi i ubijanje i sve dođe na svoje.

Rađe dirty bulk i čista ona masa nagruvana, nego yoloswag bieber style.

To svakako...Poanta bulka je da i liftovi idu gore.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Imam jedno pitanje,koliko se uzimanjem wheya moze gr proteina apsorbovati u tijelu neko kaze 30gr neko kaze 50 neko kaze sve zavisi genetski? 

11 godina
Rizi kaže...

Imam jedno pitanje,koliko se uzimanjem wheya moze gr proteina apsorbovati u tijelu neko kaze 30gr neko kaze 50 neko kaze sve zavisi genetski? 

To ti je jedna od bb gluposti poput onih da moras jesti svaka 3 sata, da nesmije UH iza 7 itd...Svaki dan za rucak imam oko pola kile mesa (cca 120 g proteina).

15 godina
Rast mišića i visina

Evo jedna da noge na zaboravimo. U listove moram špricati synthola yebem ti genetiku, a kvadovi su takvi kakvi jesu.

forma je tu, eventualno radit na kondiciji, rezuckat, koju žilu još izvadit ali u globalu ovo je moje ljetno izdanje.

Kad se osunča, malo sredim torzo skratim dlake i to je to, ima da mace vrište.

14 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...
Rizi kaže...

To ti je jedna od bb gluposti poput onih da moras jesti svaka 3 sata, da nesmije UH iza 7 itd...Svaki dan za rucak imam oko pola kile mesa (cca 120 g proteina).

A koliko onda nase tijelo moze maximalno primiti ?

13 godina
fila2208 kaže...

Evo jedna da noge na zaboravimo. U listove moram špricati synthola yebem ti genetiku, a kvadovi su takvi kakvi jesu.

forma je tu, eventualno radit na kondiciji, rezuckat, koju žilu još izvadit ali u globalu ovo je moje ljetno izdanje.

Nemoj brijat po trbuhu i prsima , to tako pederski izgleda ! 

15 godina
Rucipe kaže...
fila2208 kaže...

Ne brijat nikako!!!

samo sredit dlake da ne letaju svuda.

Obrijat ne, dlake su dio mene i ponosan sam na njih, ali samo bricnut da to izgleda ljepše :)

12 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
fila2208 kaže...

Nije, okani se te predrasude, mora da ona svi bb natjecatelji i estetici izgledaju pederski, osim toga kada već planira izgledati još srezaniji zašto ne.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

moze ko preporucit neke proteine, nesto kao 100% whey gold standard od optimum natural a da je druga firama i da je jeftinije jer mi je malo previse dat 475 kn za 2.270g

15 godina
DooP kaže...

moze ko preporucit neke proteine, nesto kao 100% whey gold standard od optimum natural a da je druga firama i da je jeftinije jer mi je malo previse dat 475 kn za 2.270g

myprotein, 2.5kg za 300kn, nema bolje.

Kramerdida kaže...

Nije, okani se te predrasude, mora da ona svi bb natjecatelji i estetici izgledaju pederski, osim toga kada već planira izgledati još srezaniji zašto ne.

Nisu predrasude, jednostavno mi se to ne sviđa, treba imati koju dlaku, znam hrpu žena sa kojima sa razgovarao koje su mi rekle da ne brijem niti slučajno.
Dlake isto naglašavaju prsa ako se fino zaokruže, tako da velim, nek se brije tko hoće, ja laganica svoj stil.
Nije to džungla, ali taman malo da bude onako ''muški'' :)
imho!
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
DooP kaže...

myprotein, 2.5kg za 300kn, nema bolje.

Kramerdida kaže...

Nisu predrasude, jednostavno mi se to ne sviđa, treba imati koju dlaku, znam hrpu žena sa kojima sa razgovarao koje su mi rekle da ne brijem niti slučajno.
Dlake isto naglašavaju prsa ako se fino zaokruže, tako da velim, nek se brije tko hoće, ja laganica svoj stil.
Nije to džungla, ali taman malo da bude onako ''muški'' :)
imho!

a sto velis na ovo, jel dobro? http://www.budivelik.hr/products/120-olimp-whey-protein-complex-100-2200g.aspx

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice