Malo ti je bilo 9-1 u kvalifilacijama za SP 2010?
2018 FIFA World Cup
- poruka: 363
- |
- čitano: 62.844
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Malo ti je bilo 9-1 u kvalifilacijama za SP 2010?
9-2 molim lijepo
Još manje od 8 sati do početka !!!!
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Još manje od 8 sati do početka !!!!
Ajmo odborjavat svaki sat
Čini se da će Brozović biti unutri.
Čini se da će Brozović biti unutri.
Ja sam procitao da broz i badelj idu unutra a perisic i krama van, pod uvjetom da je vrsaljko spreman trebalo bi biti:
Suba - Strinic (nazalost opet Strinic) Vida Lovren Vrsaljko - Badelj (osigurac) Rakitic Modric - Rebic, Mandzo, Brozovic (da Broz na krilu, Cacic flashback )
Spavas li mirno, Mbappe
Sutra ce Engleska tesko stradat. Jednostavno ne vidim nacim kako mogu dobiti Belgiju...
Moja prognoza je cca 3-0, 4-1 eventualno 4-2
5 komada 5 komada to je nasa nadaaaa
epicBroz je pretrčao na utakmici s englezima 16332 metra. Najviše za nekog igrača na jednoj utakmici od kad FIFA mjeri :) Run Forrest run
Čak više i od amonijem nasnifanog Golovina
ružne smiju ?
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
samo cekam da napadnu boks i mma
Ocete im se i vi pridruzit? :D
Ocete im se i vi pridruzit? :D
Jutro posle polufinalne utakmice, dobili smo na poslu, baš od klijentkinje iz Rijeke, mejl otprilike ove sadržine: "Čestitam srpskim nogometašima najveći uspjeh u novijoj povjesti: što su postali susjedi finalista svetskog prvenstva!" Mislim da ta provokacija zahteva odgovor!
Imali smo dva nesretna ispadanja ne velikim natjecanjima odmah nakon grupne faze gdje smo dominirali, treća sreća!
Također nadam se da se povijest ponavlja.
EURO 1996 nesretno i uz pomoć sudaca Njemci nas prolaze na euru u nokaut fazi, provlačimo se kroz kvalifikacije za WC98 - hvatamo zadnji "voz" ispred Grčke i preko Ukraine dolazimo do SP gdje dominiramo i dalje je povijest.
EURO 2016 nesretno i uz pomoć Čačića Portugalci nas prolaze na euru u nokaut fazi, provlačimo se kroz kvalifikacije za WC18 - hvatamo zadnji "voz" ispred Ukraine i preko Grčke dolazimo do SP gdje dominiramo .... i dalje je povijest? ...
Također bi nadodao da je put sličan, Grupa sa jednim jakim protivnikom (Oba puta Argentina) te dva sa kojima svkako možeš igrati (Japan/NIgerija i Jamajka/Island), osmina finala je bila ne toliko zvučna reprezentacija ali opet dovoljno jaka da svakome zagorča život (Rumnjska/Danska), u četvrtfinalu velika nogometna nacija (Njemačka/Španjolska[?!])... Polufinale i ostatak neću spominjati jer tko god dođe tamo jak je!
Inače ja sam gatao i predvidio uspjeh reprezentacije ovog SP
Za 20 godina mene vise nema. Nek oni to rijese za 2 godine na EU prvenstvu.
Jutro posle polufinalne utakmice, dobili smo na poslu, baš od klijentkinje iz Rijeke, mejl otprilike ove sadržine: "Čestitam srpskim nogometašima najveći uspjeh u novijoj povjesti: što su postali susjedi finalista svetskog prvenstva!" Mislim da ta provokacija zahteva odgovor!
Idi na Facebook u Grupu za trolanje...
Ima tamo takvih bisera koliko hoćeš.
joj kako se uvaljivala svima, jedino je mogla još uzeti neku lakšu majicu da joj kiša napne bradavice, pa da još više air-timea zauzme...
Tko nam se to ubacio u kadar?
Kolinda je ko' vegeta, u sve se mješa