Da li ce mi maticna podrzati ddr3 ram

poruka: 7
|
čitano: 1.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ovako posto skroz malo imam rama planiram sebi kupiti bar 8gb ,a mozda i 16gb, ali problem je u tome sto neznam da li ce moj komp tj, maticna podrzati to molim one koji se razumiju da napisu ovde cu vam ostaviti neke slike konfiguracije i to.  Planiram i graficku uzeti ako sve bude radilo kako treba ovo . znaci pise mi samo  DDR ram nema ono ddr2 valjda je to 1 neznam ja se ne razumijem

[hr] [table] [tr] [td][color=Grey][b][size=8pt]Account Informations[/b][/color][hr][/td] [td][/td] [td][coloR=grey][b][size=8pt] Real Informations[/b][/color][hr][/td] [/tr] [tr] [td][color=#00BFFF
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Da li ce mi maticna podrzati ddr3 ram
Dano kaže...

Ovako posto skroz malo imam rama planiram sebi kupiti bar 8gb ,a mozda i 16gb, ali problem je u tome sto neznam da li ce moj komp tj, maticna podrzati to molim one koji se razumiju da napisu ovde cu vam ostaviti neke slike konfiguracije i to.  Planiram i graficku uzeti ako sve bude radilo kako treba ovo . znaci pise mi samo  DDR ram nema ono ddr2 valjda je to 1 neznam ja se ne razumijem

Oce, i GDDR5 isto. :D

Ma imas prastari komp. Ne isplati se tu nista vise stavljati...

12 godina
neaktivan

bit ce drugi komp ,ali evo ansao sam da moze podrzati do ddr4

[hr] [table] [tr] [td][color=Grey][b][size=8pt]Account Informations[/b][/color][hr][/td] [td][/td] [td][coloR=grey][b][size=8pt] Real Informations[/b][/color][hr][/td] [/tr] [tr] [td][color=#00BFFF
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ti imaš DDR1 memoriju.

8GB možeš zaboraviti, možda 4GB ako ti matična podržava (nisi naveo model) i ako ga uspiješ naću negdje po oglasniku.

Kako god bilo, bilo kakva nadogradnja je neisplativa.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan

imam jeb.e.nih Battlefielda (2,3,4) a ne mogu igrati pa zato ..na Originu

12 godina
neaktivan

moze li ovo nesto znaciti ako se vidi

16 godina
moderator

Znači da podržava DDR1 memoriju koja radi na tim frekvencijama.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice