ja ciljam na fer. matku sam rješio nadam se dobro. trebalo bi biti oko 90% ( ne sjećam se svih odgovora koje sam napisao u drugom djelu ispita). inače što se tiče upisa na fer, prošlih godina je bilo još mjesta na jesenskom roku zato jer ljudi nisu ispunili onaj uvjet da zbroj bude 7. tako da , ako imaš taj zbroj, mislm da bi se trebao upisati (barem ja tako razmišljam).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma vidim da ih je previse prijavljeno pa me to malo brine, jer mat nije bas najbolje napisana hah zato me sad to zanimalo jel ima nekog ko zeli na FER a isto nije napiso mat super
Je li se dogodilo da je netko pao nižu razinu engleskog jer je napisao previše riječi u pismu?
Ako neko ima rijesenja sa ENG A razine nek uspooredi s mojim pa da vidimo...
Dio s citanjem : ECBF ACBF DEAD DAAA CBCH DACB BCDAB CAA
Slusanje : GHBF AABB ACBC CABC ACBB AACA A
A matematiku nizu razinu sam gledo po rijesenjima nekih 50% cu imat :)

Je li se dogodilo da je netko pao nižu razinu engleskog jer je napisao previše riječi u pismu?
Na hrvatskom je još tolerancija 10%, valjda onda i na engleskom može biti 45-77 riječi. Makar ne vjerujem da će neko ići brojati.
Ja sam napisao 75.
Na hrvatskom je još tolerancija 10%, valjda onda i na engleskom može biti 45-77 riječi. Makar ne vjerujem da će neko ići brojati.
Ja sam napisao 75.
Ja mislim da nije nigdje naglašeno da se ne smije napisati više riječi, samo piše da to izbjegavamo zbog kohezije i koherencije.
Nema propisane gornje granice, postoji samo pravilo za 10% manje... Ali naravno da nećeš sad napisati 200 riječi ako ti je zadatak 50-70... Ja imam 81, nisam mogao strpati sve u manje riječi.
Ja sam napisao 75.
Tako nekako i ja računam, ja imam ~95 riječi.
sta mislite oce bit dosta za upad na tvz oko 50-55% iz matematika A razina, i jedno 55-60% informatika ili fizika...
sta mislite oce bit dosta za upad na tvz oko 50-55% iz matematika A razina, i jedno 55-60% informatika ili fizika...
Raspitaj se koliko bodova su imali zadnji na popisu primljenih pa si po tome računaj.
Raspitaj se koliko bodova su imali zadnji na popisu primljenih pa si po tome računaj.
Ima neko ovu informaciju za FSB prosle godine?
Za fesb ko je god prijavio upa je ... tako napisi ti samo fiziku i 100% si unutra
Ikakve skripte za nizu razinu iz hrvatskog?
Ima li netko onda neke videe iz fizike ili napisano sa postupkom prijasnjih matura? Osim one stranice nedeljko nesto.
Može pomoć iz fizike.
Kad se dva tjela sudare kad se gledaja zakon očuvanja energije a kad zakon očuvanja količine gibanja. Oba tjela su različitih masa.
1.) Ako se sudare i nastave gibati zajedno. Tad se uvjek gleda količina gibanja?
2.) Ako se sudare i nastave gibati u istom smjeru. Tad su im energije jednake ili?
3.) Ako se sudare i odbiju. Jeli tad ukupna energija jednaka a količine gibanja ta dva tjela nakon sudara suprotne?
Tako je.
@Tomislav95 mozda cu ja na strojarstvo tamo,a ti si iz Rijeke inace ili?

Ma nisam niss posebno cuo,al nemre bit los faks.
Zna li netko koliko posto kojeg gradiva fizike se traži na maturi?
Kako se boduje engleski B svaki dio nosi po trecinu bodova ili ?
Hahahahha kako sam loš, 82% B razine bez eseja(ako se ono može nazvati esej).
Meni neće otvoriti ncvvo
66% B razina moram prekrižit kolko je loše...al buduci da su mi prije koji dan na fejsu pametnice koje padaju matisu B razinu pisale da cu past hrvatski i engleski jer sam ne pismen ovo i nije loše.
Nakon informatike i matA skuzim da se nakon ispravka rjesenja mora potpisat
Sta mislite oce li mi priznat ispravljene.
Engleski A 87%